Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
smallmer
őstag
Sziasztok,
egy kérdéssel szeretnék hozzátok fordulni. Valaki esetleg nem tud valamilyen megközelítő időpontot, hogy mikor fog kijönni az új ipad?
szeretnék vásárolni egyet, csak még nem tudom, hogy megéri-e várni vagy vegyem meg most a retinásat
köszönettel,
Erik
-
válasz
Zsolaf #48898 üzenetére
Találtam többet is, budapest bankosat is azt hiszem, de a lényeg,hogy amelyiknek van is, az kb. az általad említett "használható" kategóriába esik, míg a K&H és mostmár az OTP is rendelkezik egy többi fölé magasló igényesebb appal. Remélem, a többiek is csatlakoznak. Igazából vicces,hogy a pénzintézetek nem költenek erre.
-
degec
senior tag
válasz
mezalan #48894 üzenetére
Kösöznöm a válaszokat !!!!
Kereső sz*rt azért akarom kikapcsolni mert muter nokiárol jött át fel nem fogja ezt a jobbra balra sok képernyőt simagatjuk.. írógépen nőtt fel multitaskot se fogja fel win7 en.. eccerre 1 program
de etől még él
és dolgozik !!!
2. kérdés okés értemm így is jó lesz !
Nekem hangsujjozom Nekem nagyn megdöbbentően értelmes kényelmes a felülete android után végképp átlátható.stbstb..tetszik kimondottan.. ÜDV ÉS KÖSZI ! -
mezalan
csendes tag
1.kérdés: Spotlightnak hívják, nem tudom miért akarnád kikapcsolni az egy eszméletlen jó funkció, gyárilag tuti nem lehet kikapcsolni.
2.kérdés: ha jól tudom csak belső memóriába tudja menteni a kontaktokat, de jól is van ez így mivel icloudra is szinkronizál, így a következő iphoneon is rajta lesz. -
degec
senior tag
Srácok-Mesterek
Help! pls !
Ha megengeditek hagy kérdezzek már LAMA-ságot..
Muter beleszeretett a 4s-be megvettük mindein oké, két dolgot nem értek..föképernyőt ha jobbra húzom ilyen kereső szerűség jön elő.. nem tudom a pontos nevét mi ez, de marha jó lenne ha el lehetne tüntetni és kikapcsolni kihekkelni bármi..
2. sim kártyáról beimportáltam mindent okés.. de olyat lehet e hogy ezentúl is mindent oda mentsen telszámot, ne a saját memójába..Köszönöm szépen ha válaszoltok !
jajj iphone 4s érintetlen független 6.1.3 aszem.. -
Xero
nagyúr
válasz
lordjancso #48884 üzenetére
Nem. Ez alatt azt értem, hogy a tartalmakat manageled kézzel.
-
lordjancso
senior tag
Okés, akkor majd otthonról tudom ezt csak kipróbálni, mert az otthoni gépemen szinkronizáltam elsőnek.
Viszont így, ha az otthonira rádugom a telefont (és már kézire van állítva a szinkronizálás), akkor minden alkalommal, ha szinkronizálni akarom, nekem kell nyomkodni a szinkronizálást és nem fogja automatikusan elvégezni, ha rádugom a telefont.
Jól gondolom, ezt ezt értik "kézi szinkronizálás" alatt? -
Xero
nagyúr
válasz
lordjancso #48880 üzenetére
Mint mondtam kézi managelésre legyen állítva abban az iTunes-ban amivel eredetileg szinkronizáltad, majd így dugd rá a másikra. Ezek után már pakolhatsz rá ott is bármit.
-
lordjancso
senior tag
Minden fontosat szinkronizáltam iCloud-dal.
Itt alapvetően az a gond, hogy rádugom a telefont a második PC-re, elindítom az iTunes-t, rányomok hogy szinkronizálás, de nem olvassa be azokat a fájlokat az ablakba, amik már a telefonomon vannak. Szerencsére nem is töröl semmit, de én arra számítanék, hogy a szinkronizálás során lementi erre a PC-re is az adatokat a telefonról, majd tudnék feltölteni további dokumentumokat.
Ha becsekkolom, hogy "könyvek szinkronizálása", akkor megkérdezi, hogy "biztos hogy törölni akarom a jelenlegi filmeket, zenéket, könyveket?", amire én persze hogy "nem"-et mondok. Viszont így megszakad az egész folyamat és nem tudok új könyvet feltölteni a készülékre... -
Xero
nagyúr
válasz
lordjancso #48875 üzenetére
Részlegesen.
Amit csak lehet szinkronizálj iCloud-al, majd azt a fiókot állítsd be a gépeken.
A zenéket, videókat, képeket pedig kézzel kell managelni. -
-
-
Xero
nagyúr
válasz
lordjancso #48866 üzenetére
Az eredeti gépen állíts mindent manuálisra. Ugyan azt a fiókot használd mind a két iTunes-on. Szépen fog működni. Én is két gépen használom.
-
lordjancso
senior tag
Sziasztok!
Azt otthoni gépemen fel van telepítve az iTunes. Minden szinkronizálás szépen be van állítva, amire szükségem van.
Most egy másik gépemre is feltelepítettem az iTunes-t, itt is szeretném használni a telefont, feltölteni rá dokumentumokat, de a szinkronizálás beállításakor kicsit bizonytalan vagyok.
Úgy szeretem szinkronizálni ezen a gépen is a telefont, mint a másikon. Attól tartok, ha most engedélyezem a szinkronizálást, üresre fogja szinkronizálni a telefonomat...
Tudnátok ezzel kapcsolatban segíteni?
Windows 7 van mindkét gépen. -
snooze
veterán
hali!
valaki használ ilyet ? vélemény? -
Frissült az OTP app. Végre i5 kompatibilis, és vállalható lett a kinézete is. Ez csak azért fontos, mert nézegettem sok bankét, gyk. a K&H-nak van normális appja még és kész. Cib-nek sajnos csak safari-s cucca van, a többit is megnéztem, de szánalmas a felhozatal. Tudom, mindenki más bankra esküszik, de most nem is ez a lényeg,hanem maga a hozzájuk tartozó app, mint szolgáltatás.
Criton: Épp ezt mondom, hogy szánalmas a felhozatal... "Nagy Cib-es vagyok", de ezzel a safaris-böngészős mobilbankkal nálam nevetségessé tették magukat. OTP-m muszájból van,de legalább ott végre van egy rendes kinézetű app, amit nem úgy használok,hogy közben végig hányingerem van, amikor nézem a képernyőt.
-
Lacc88
senior tag
sziasztok !
azt szeretnem kerdezni hogy az iphone 5 ami angliabol van es fuggetlen azt gyari fuggetlen ?
koszi -
Diablo86
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy van e valakinek tapasztalata vagy ötlete kimosott iphone 5 javítására. Beázott be sem kapcsol se kép se hang. A szervizben lemondtak róla, de mondjuk ismerem a szervizes hozzáállást legyen szó telefonról, autóról vagy akármi másról... úgyhogy utolsó reményem a forumozókban van.
Köszi -
Visszakerestem a topikban, nem találtam választ.
Tudtok offline navigációt, ami tud gyalogos utakat mutatni? -
csacsi67
addikt
Hogy tudok repot törölni ha a cydiám meghalt ki kéne törölni egy két repot? Tehát a cydia be sem adja a repokat igy onnét nem tudok.Köszi.
-
majestic
őstag
Itthoni idő szerint mikor lesz holnap a keynote?
-
Ragnar95
félisten
válasz
h1ght3chzor #48844 üzenetére
ebay, tvc-mall és hasonló oldalak. Én semmilyet nem vennék, mivel mindegyik utángyártott és ki tudja, mikor adja be az unalmast és ha beadja, milyen meghibásodást okoz...
-
Aksomatic
senior tag
valaki tudna linkelni oldalfóliát? lehetőleg ebayről.
-
matyi19
őstag
Kopas temahoz!
Akkor, ha az elsodleges szempont a kopas elkerulese, milyen szinu i5-t ajanlotok? -
Ragnar95
félisten
válasz
h1ght3chzor #48832 üzenetére
Nincs ilyen érték, sajna azt nem tudom, hogy hivatalosan mennyitől cserélnek, akkor érdemes cserélni, amikor már zavaróan gyenge az akksi, ez egyénfüggő, hogy kit mikor zavar...
Én inkább külső akksit vettem, mint hogy utángyártott akkut használjak, főleg, hogy arról 3x fel tudom tölteni fullra a telót és jó lesz a következő telóimhoz is.
whitezo88: elvileg se, csak a GM jön holnap elméletben. -
adam_
senior tag
Lehet korábban kérdezték, mondtátok, akkor elnézést, de holnaptól elvileg már hivatalosan is be lehet frissíteni iOS 7-re az iPhone készüléket?
-
Onderon
senior tag
válasz
vadászcsiga #48807 üzenetére
ha pdf van kedved feltölteni és megosztani?
-
Vasinger!
nagyúr
Van valamiféle módszer akár JB-vel, hogy megnézzem, hogy a mobilom akksija mennyire rúgja már a végét? Úgy vettem észre, hogy már nem a régi, mintha gyorsabban merülne, de lehet, hogy csak többet használom...
Tehát nincs olyan program ami a cellák elhasználódását kiírja? -
Ragnar95
félisten
válasz
h1ght3chzor #48811 üzenetére
Az összes feketéről kopik le a keretről a festék.
-
agabe
addikt
válasz
elso gyartosor?
mindegyik koik, foleg a szelein ha nem vigyazok ra nagyon.
Oersze kis odafigyelessel mar minimalissa teheto a kopas, egy jo vekony tokban meg nincs is lehetosege ra.
Ki hogyan szereti hasznalni attol is fugg. Ha jobb erzes a femet fogni, akkor varhatoan fog valamennyit kopni (bar ugy meg van akinek erzesre konnyen kiesik a kezebol).
Ha veszel egy feketet (akar mostani legfrissebb gyartasut is) akkor az kophat.
Konnyebben mint mas keszulek, de tenyleg foleg a perem a kritikus hely. -
Zjunior
veterán
Sziasztok!
Hogyan tudok print screen-t csinálni az iPhone-al?
Kameraval...Kösziii!
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Totheground #48813 üzenetére
Ahhoz friss előfizetés kell új iPhone vásárlással nem?
-
mezalan
csendes tag
válasz
Nekem az oldalán pöttyökbe de nemgáz
-
Totheground
addikt
válasz
ikonban nem.
-
h1ght3chzor
őstag
Iphone 5 első gyártósorról kikerültek közül feketéknek tényleg mindnek jön le a festék? Merre pontosan?
-
nord_
veterán
válasz
Jaja, 1-2 forinttal.
-
vadászcsiga
félisten
Rohadt T most küldte meg a nov 1-jei módosításokat. Nőnek a percdíjak, meg az SMS is.
-
Ragnar95
félisten
válasz
samgar #48799 üzenetére
Gmailként nem is "szabad", hogy működjön a push, mivel push csak exchange-nél van és a google az ingyenes fiókoknál azt letöltötte, így az a normális, hogy nem működik...
Többen írták, hogy működött nekik beta5 óta exchange-ként a gmail, ami alapból fura, de az akkor még furább, hogy nálad be lehet állítani, de most nincs push, míg másik telón volt -
Criton
veterán
Most mindenhol azt írják a GM lesz holnap elérhető, és mindenki számára a végleges +egy hét min...
Szerintem viszont mindenki számára már holnaptól tölthető lesz, vagy is nagyon remélem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Mikrotik routerek
- Mini-ITX
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest