Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Dell notebook topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Mini-ITX
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
vasi89
őstag
válasz
szabogabor10 #170599 üzenetére
jó de ez telekom, én a telenort mondtam
de irreálisan sok, a kötbér több mint a telefon ára?
-
-
Tempes
tag
Tudtok ajánlani valami megbízható és olcsó vezeték nélküli töltőt amin van ledes visszajelzés és tölti az i8P-t.
-
válasz
szabogabor10 #170589 üzenetére
Nem hiszem, hogy aki veszi az egyből a legnagyobb csomagban fogja. Szóval így én is hülyeségnek látom de mindegy.
Olyan ~380-ba jössz ki 2 év alatt ha kihozol egyet a lehető legkisebb csomagokkal ahogy számolom.
-
vasi89
őstag
válasz
szabogabor10 #170589 üzenetére
dehogy van. A telenornál mikor a 6ot akartam már lecserélni 1 éven belül, olyan 80-90 lett volna a kötbér úgy h elég nagy csomagban, olcsón sikerült megvenni. Nem a szerződést mondod fel így még a 80-90 is sok de 4-500 nincs.
-
-
vasi89
őstag
válasz
szabogabor10 #170579 üzenetére
Telenornál most is van de nem minden esetben van díja. Nem tudom miért de volt h 1 év után kötbér nélkül tudtam másik telefont venni. Viszont itt is csak úgy érhető el ha az akkor jelenlévő legnagyobb csomagot választod. Lényegében kifizettetik a kötbért, részletekben. Ezis egy nagy átb.szás mint a telenoré.
-
ronx
csendes tag
Sziasztok! Gyors kerdest szeretnek feltenni Nektek. Kontaktos a toltes a telefonom, mar ujra kellene huzni az egeszet(5s). Valaki legyen szives es mondja mar meg, hogy mi kulonbseg van, ha a telefonrol torlom az osszes adatot, vagy egy shift+-al teszem fel? Erdemesebb inkabb a itunes-ban? Csak felek, hogy megakad, mert ha egy picit mozditok a telon, akkor a kapcsolatot mar bontja. Egyelore szervizbe nem tudok elmenni.
-
-
szupersanyi
aktív tag
Sziasztok!
Le akartam tölteni app store-ban egy alkalmazást, ami nem elérhető Magyarországon, ezért feldobta, hogy váltsak az angol app store-ra, én pedig véletlenül rá is nyomtam az OK gombra. És most nem tudok például zenét hallgatni Apple Musicon, mert rossz ország van az app store-hoz beállítva. Beállítások/ Apple ID-nél azt írja, hogy Mo. van beállítva, pedig valami tényleg elállítódott. Mit csináljak? -
Chiftain
aktív tag
válasz
BurgBurg #170563 üzenetére
Én a 6-ot függetlenítettem tavaly februárban, a telekomnál. Nem vittem magammal semmit csak a telefont. Imei alapján leellenőrizték hogy ott vettem, elektronikusan megvan ugye a számla. Próbálkoztak hogy mutassam be papír alapon, de végülis sikerült meggyőzni az ügyintézőt hogy nem létezik papír alapon mert hosszú évek óta elektronikusan állítják ki. Nagyjából 10 perc volt az egész miután kicsengettem az árát. Az volt 15 ezer, amit kicsit soknak gondolok, de így legalább hivatalos!
-
Xantomas
őstag
válasz
agabe #170565 üzenetére
Telekomos, es sajat elofizetesre vettem, igy ezzel a reszevel nincs baj.
Igen, ips beeges szerintem sem kell hogy gyakori legyen, ezert is gondoltam tipus specifikus hibara vagy korai szeriara, mert azt nem hiszem hogy az atlagnal jobb szemem lenne, hogy eszrevegyem, amit mas nem.
Azert erdekes, mert extrem terhelesnek nincs kiteve, bemutato modell nem volt, ugyan annyit hasznalom, mint anno a c7-es Nokiam, majd a lumia 820-ast, mindketto amoled volt, elobbi nem, utobbi beegett, holott pont a c7-es kijelzőjéte mondtak, hogy korai technologia, mind beeg, ennek ellenere a mai napig vigan elvan.
Fizetni nem akarok a javitasert, mert most meg nem zavar, ( bar mokas hogy a reszleteket meg fizetem erte) de tartok tole, hogy mint minden mas technikai hiba, idovel csak rosszabb lesz.
-
agabe
addikt
válasz
Xantomas #170552 üzenetére
Egyáltalán nem gyakori. LCD kijelzőknek elég extra terhelés, vagy valami gyártási hiba kell, hogy beégjenek.
Akkor viheted szervizbe, ha hivatalos forgalmazótól vetted, megvan a számla és magánszemély nevére szól.
Pontosabban viheted más esetben is csak fizetni kell érte. Asszem 30ezer a z általános sok nem hivatalos szervízben, de ott úgyis valami utángyártottat tesznek bele, azt meg akár rendelhetsz is ebay-ről jóval olcsóbban, és magad beteheted ha van hozzá affinitásod.
B-L-A-C-K kollega már csinált ilyet.(#170562) M@te:
Sok embernek sok a problémája.
Próbáld meg teljesen újratelepíteni itunes-al, és azután manuálisan beállítani mindent. Ha vannak adatok amiket nem akarsz elveszteni akkor várnod kell mire jön egy javítás ami után jó lesz (ki tudja mikor), ha nincs, akkor kicsi macera, de jó lehet a végeredmény. Ha ezután a clean install után sem jó, akkor gyorsan vissza 10.3.3 amíg még lehet, aztán mikor kijön egy tapasztalatok alapján stabil 11-es csak azt feltenni, de addig semmit. -
M@te
senior tag
Jó reggelt mindenkinek!
iphone 6s szinte használhatatlan a 11-es frissítés óta. minden hívás között hard reset-elnem kell a telefont különben nem hallok semmit és a hívott fél sem hall engem. az appok lefagynak úgy hogy csak hard reset-re reagál a telefon, az akksi gyalázat és még sorolhatnám. 11.01 vagy 11.1 (nem tudom mi van) frissítés sem oldotta meg.
Másnak is van ilyen problémája?
-
Xantomas
őstag
Mennyire gyakori probléma a kijelző beégés az iphone 6s-nél?
Pár hónapja vettem észre, és mar kezd egyre zavaróbb lenni.
A telefont 2016 januarban vettem, szoval mar tul van az egy even.
Éljek tovabb vele, vagy vigyem be valahova pl iCenter, es kezdenek vele valamit, pl telefon csere, vagy erre mar nem terjed ki a szavatosság? -
kbadam83
senior tag
Remélem mától több i8 vagy i8 Plus tulaj csatlakozik hozzánk ;-) Szuper készülék lett az i8 Plus így egy hét használat után ;-)
Ja és nálam a hangszóró szoftveres hibája nem jelentkezett! -
Franky2Ster
senior tag
Az Apple TV alkalmazást mi tudjuk valamire használni? Értem itt azt,hogy magyar tartalom van rajta?
-
KOHO
senior tag
Sziasztok! i7 ios 11.0.1, 10/7 hivast nem tudok felvenni. Hiaba huzogatom jobbra a felvevot, nem tudom felvenni. Szet basz az ideg.
-
Gáben81
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #170540 üzenetére
“Az”is benne van...☝️,de nem számottevő 😂 Minden reggel Balázsék rádió ,az 2-3 óra ,az alsó hangon 2-300mb naponta.Utana spotify stream minősége maxon(5-6 óra ) ez közelít a napi egy GB-hoz. Ezeken felül sokat fenykepezek ,raw-ba is,ezeket szerkeztem,megosztom stb.Video is 4K ,ezek egyből töltődnek fel.Este pár YouTube /böngészés .Jaaa és appok frissülhetnek mobilhálózaton..
-
Gáben81
senior tag
válasz
-secret- #170532 üzenetére
Az az értelme például ,hogy nincs kapcsolgatva a mobil net stb. Rengeteget fényképezek,videózok,amik egyből mennek 4g-n iCloud-ba...emellett egész nap (7-8 óra )rádió és Spotify hallgatás .Rengeteg böngészés ,mindent ezen intézek...2 e-mail céges és saját szinkron...csak halkan jegyzem meg,az s7 edgem délután 4-körül már kifulladt.A mellékelt kép meg azt hivatott mutatni ,hogy használva van a telefon ,látszik az adatmennyiségen,ráadásul ez meg nem is a vége.
-
Gáben81
senior tag
Isten áldomasa ez a korlátlan mobil net ...👌 lazán kibír egy napot,minden bevan lőve,ami csak lehet (i7 plus 11.01)
-
Vanilia
csendes tag
Sziasztok
Ma jön meg az i8+ telefonom. Kérem a segítségeteket, hogy hol tudnék a lehető leggyorsabban egy jó minőségű képernyővédő üveget rendelni. (lehetőleg egy "3D -s hazai" Link, így hirtelen nem igazán segített a Google)
Köszönöm szépen -
Bruck
csendes tag
Hali! Tudja valaki meddig írják még alá a 10.3.3-at?
-
Eriqo
csendes tag
Sziasztok
Ma vettem egy használt 6S-t és a sorozatszáma alapján jogosult az akkucsere programra.
Kérdésem az, hogy valaki már végig csinálta ezt a procedúrát? Ennek lenne rám nézve plusz költsége?
Ja még 1Ti melyik szervizt ajánlanátok?
Köszönöm
-
nmy1212
tag
válasz
kchris78 #170519 üzenetére
Igen, értem amit mondasz.
(Ez nem ellened fog szólni)
Viszont ugye az Apple prémiumként reklámozza az általa forgalmazott és értékesített termékeket.
Tehát ennyi pénzért tök jó lenne, ha nem sz*patnák bucira a user-t, mert besokall és megy amerre lát.
Nekem fájna átváltani droidra (meg nem is akaródzik), de azért ilyen esetek után nagyon erősen szoktam a válogatott szitokszavakon gondolkozni.
Szóval röviden: Nagyon nem akarnám most a factory resetet. Van pár adat ami emiatt tuti elveszne.Üdv!
-
kchris78
veterán
válasz
nmy1212 #170517 üzenetére
ott a buko hogy a szoftver mukodese a konfigtol a tobbi telepitett apptol is fugg es meg millio dologtol.
ujraraktad a 11-et factory resettel ituneson keresztul? mert ha nem akkor probald ki azt. szerintem eloremutatobb lenne azt kiprobalni, es utana nem kell ujra szivni 10.3x utan kesobb hogy na most vajon jo lesz? az upgrade folyamat tehet legtobbszor ezekrol a hibakrol, azon meg ugyse nagyon reszelnek mar csak az ios11-ben bennlevo hibakon. szar, de evvan. -
nmy1212
tag
Nem szeretek ezekbe beleállni de legyen.
"Nekem az egyik telóm a tieddel egyforma típus és gond nélkül megy..." Ezek alapján kimondhatjuk hogy nem a telefonnal lehet a hiba, hisz neked ugyanez van és jól működik.
szoftver nem egyenlő op rendszerrel.... (de az, mi más lehetne hiszen nem hardware.) ([Szoftver])
Ergo levezetted hogy user error.
Így ki is jött hogy akinek baja van az i7 plus-al ilyen téren az hülye és csak te vagy helikopter...
Befejeztem, törölhető, szép napot!
Bocsánat mindenkitől, nem szándékozok offolni!
-
nmy1212
tag
Telefon hiba még esetleg, szoftver alá ha jól tudom akkor az OS is egész nyugodtan bekategorizálható, a user hibát elutasítom.
Ugyanúgy használom nap mint nap a telefont minimális eltéréssel.
Ezeknek a hibáknak a töredékét sem produkálta ios 10.3.3 alatt.
Az hogy nálad miért tökéletes nálam pedig hulladék, azt csak a fejlesztőbrigád tudná megmondani. -
col
addikt
-
nmy1212
tag
Sziasztok!
Részemről most jött el az ideje hogy visszarakom a 10.3.3-at. (Ha még vissza lehet)
Egyszerűen olyan hibákat produkál amik már bicskanyitogatóak.
(i7 plus 128GB JetBlack)
Amikkel találkoztam eddig:
-Letörölte az összes fotót a telefonról
-Szétfagy egyes alkalmazások használata közben. Home gomb reagál de nem csinál semmit, képernyőlezáró sem csinál ilyenkor semmit. Csak a Hard reset segít.
-Van hogy simán a Home képernyőn fagy szét. Csak a Hard reset segít.
-A Bluetooth fejhallgatómat úgy eldobja, hogy bár hang jön át, de a funkciógombok nem reagálnak, ilyenkor a watch sem látja telefont.
-Spotify hallgatás közben ha lezárom a kijelzőt abbamarad a zene.Tudom ezek közül sok alkalmazás hiba is lehet, de könyörgöm, ezek közül egyikkel sem találkoztam 10.3.3 alatt.
Ami azt illeti még még IOS 5 alatt sem szerintem... -
batai15
félisten
Sziasztok ! Le lehet valahogy zarolni egy alkalmazást? Vagy rejeteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Dell notebook topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Battlefield 6
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest