Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Mini-ITX
- SSD kibeszélő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dell notebook topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
kbadam83
senior tag
i8 Plus:
A true tone kijelző eddig nagyon bejövős szépen teszi a dolgát
Hangszórók a mezőny felett járnak, nagyon szépen hangosan szólnak és mélyeket is fel lehet fedezni benne eléggé szépen ( HTC U11, Sony Xperia XZ Premium, Note 8 )-hoz hasonlítva
i7 Plus-hoz hasonlitva meg a dobozba levo toltessel is sokkal jobban birja!
Elsore ennyi -
Gsx-rr
veterán
Én szeretem az Iphone-t é az ios-t de rohadtul idegesít ,hogy sikerült elcseszniük még ezt az automata fényerő beállítást. Ez abszurd ,hogy beállítom és pár perc után visszaállítja kénye kedve szerint.
-
-
zeus_2k14
senior tag
Ezek a kábelek mennyire megbízhatóak?
-
HUTCHDB
nagyúr
Az új iphone-hoz, illetve az iwatch-hoz kapcsolódóan lenne kérdésem, illetve érdeklődésem.
Nekem szinte elengedhetetlen a dual sim-es telefon, mivel 2 kártyát használok folyamatosan, és nem akarok 2 külön telefont fent tartani (próbáltam, nagy macera nekem).Szóval a kérdés az lenne, hogy az új sim kártya nélküli megoldásról van-e valakinek infója?
Azt tudom, hogy virtuális lesz a kártya, és nyilvánvalóan egy digitális azonosítás után azonosítja majd a hálózat a "sim" kártyát.
Ilyenkor mi szabhat határt annak, hogy akár legyen másik virtuális sim a készülékhez "csatolva"? -
col
addikt
válasz
jozefgucci1 #169786 üzenetére
-
danilla
őstag
válasz
App store
-
col
addikt
válasz
3utools programmal is lehet
3utools -
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
jozefgucci1 #169784 üzenetére
Garage Band
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
jozefgucci1 #169781 üzenetére
Mármint csengőhangokkal van tele a telefonod? Zenét nem lehet beállítani csengőhangnak.
-
Szevasztok nekem frissítés után eltünt a lehetőség , hogy saját csengőhangot lehessen beállítani . Hiába megyek be a Hangok-Csengóhang menübe a letöltött tartalmaknál nálam nem jelenik meg semmi csak az alpértelmezett zenék holott a telóm ( S6+) tele van zenékkel. Mi elehet a gond ?
-
GALARDO
addikt
válasz
antocskin #169775 üzenetére
Én csak furcsaságot érzékelek. Magától lejjebb veszi a fényerőt, a hangot. Frissítés óta 2 kifagyott. Eltűnt a locksreenről az óra, csak újraindítás segített stb. Ezt egy 6+-nál még elnézném, de egy idén nyáron vásárolt 7+-tól nem. És ezek akarnak 500k-ért telefont eladni, amikor a konkurencia ugyan ilyen bugokkal fele ennyiért árul telefont. Na elmennek a p*csába.
-
GhettoChild
tag
Hello !
Frissítettem a VOX lejátszót és azt vettem észre hogy már nincs YouTube-benne ? 😧
Vagy az én keszulekembe van a hiba ? -
Chiftain
aktív tag
Sziasztok!
Nagyjából évente visszanézek ide mindig ilyen főverzió megjelenés idején. Vagy ha valamit önerőböl nem tudok megoldani. Ugyanott tartunk minden alkalommal... (szar az apple, mer’ én valamit nem csináltam meg)Nade ios11. Nekem i7+-on gyorsabbnak érződik, és hard reset után nem is merül jobban mint a 10. Páran emlegettek mikrolaggokat 3d touch használatnál pl, azok előfordulnak. De összességében egyáltalán nem szarabb ez a frissítés mint az előzőek! Hozott megint 1 rakat újitást, megint 1 kicsit más lett szerencsére. Látszik a fejlődés. Érdekes módon idén se zártam ki magam a fiókomból, és idén se kellett 2x clean installt nyomnom a sima frissités után hogy úgy működjön mint elötte...
-
antocskin
tag
Sziasztok!
IOS 11 óta nem tapasztaltatok furcsaságokat a közelségérzékelőnél?
Egy- egy hosszabb hívásnál hol működik hol nem.(I7) -
modd3r
őstag
Nem tudja valaki, hogy a "Saját iPhone-on" opciót hogyan lehet előhozni a Files appban? A Youtube-on láttam már hogy ott van, de nekem nem akar megjelenni. (a szerk. gombot megnyomva sincs a választható tételek között)
Köszi! -
Scholes9
nagyúr
válasz
jeromosi #169768 üzenetére
Arany színű van még, nekem bent is van egy a kosárban, csak nem nyomtam rá még a vásárlásra
Én is asztrot akartam, de ez az arany színű most nagyon bejön és legalább nem átlagos kinézetű
Persze aztán lehet megvárom mégis az asztrot, októberben biztos lehet már kapni.
-
jeromosi
aktív tag
Sziasztok
Ahogy látom telekomnál már nemis lehet előrendelni a sima i8-at.
Ha én 29-én bemegyek egy telekom üzletbe, akkor van esélyem, hogy tudok venni egy asztroszürke 64 gb-osat? -
Yager01
senior tag
Hogyan tudok lezárt képernyő mellett YouTube videót hallgatni a készüléken
-
Minél többet nézegetem és olvasgatok róla annál jobban tetszik megfelé a 8+.... Egyébként a pontos különbséget lehet tudni a 8+ és a X között? A méreten és a kijelzőn kívül!
Nagyon tetszik a X, de a 8+ is nagyon bejön és nem tudom megéri-e a X azt a plusz 100K-t valamint a várakozást rá!
-
Balu_
csendes tag
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
A nagy kezem miatt ki kellett ejtenem az iPhone SE-t
-
kbadam83
senior tag
i8 Plus-ról az egyik első komment ;-)
-
Laca1212
őstag
válasz
szekra #169745 üzenetére
Ok, számomra nem volt egyértelmű mi a funkciója pontosan.
Amúgy azt utálom az értesítésekben a redőnynél, hogy ha pl messengeren egy ugyanazon ember ír több üzit, akkor nem csoportosítja mint az android. Inkább 20 értesítés lesz a redőnyben ugyan azon embertől.
Na meg ez a háttérképes új redőny a 11-ben...Óra ott virít fenn, értesítésekhez le kell görgetni ha több van. Ami eddig látszott óra nélkül, most nem... Egy f@s.
Sehogy sem lehet az órát eltüntetni onnan?
-
boogie84
veterán
válasz
moya#no1 #169689 üzenetére
Szia,
beallitasok - hangok es haptikus jelzesek menuben be kell kapcsolnod a csengo es jelzesek resznel az allitas a fombokkal funkciot.
Utana ha media kornyezetben vagy akkor hangerot allitasz pl viseohoz vagy zenehez: azt irja Hangero. Fokepernyon Csengo hangerot allitasz. -
Aki cserélt már 5S-ben kijelzőt valaki tudna nekem linkelni eBay-ről egy beváltat? Vagy rendelhetem bármelyiket?
-
válasz
California1 #169737 üzenetére
Általában 15-20%-ot szokott lejjebb menni az áruk.
Mind a kettő jó opció, mert a 6S+ is bőven kiszolgál még 3 évig, a 7+ meg 4 is simán!
-
California1
őstag
Üdv urak!
Nem tudtam mostanság követni sem a topikot sem iPhoneok árait.
Most ,hogy megjelentek az új szifonok ,a régiebbiek árai mennyit változtak?
Tehát az i6S / + , i7/+ telók mennyivel lettek olcsóbbak?előre is köszi
-
Laca1212
őstag
Beallítások/értesítéseknél ez a "Megjelenítés az előzményekben"mit is jelent pontosan? Ezt írja róla Apple:
Megjelenítés az előzményekben: Megtekintheti a kiválasztott alkalmazás által korábban küldött értesítéseket.
Hol tekinthetem meg? Mi
változik ha ki vagy be van ez kapcsolva az appok értesítéseinél? -
Laca1212
őstag
válasz
Hegyirabló #169717 üzenetére
Ugyan ez volt most reggel. Telepítsd újra és megjavul.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Nálam még nem omlott össze.
-
b.kov
senior tag
válasz
b.kov #169714 üzenetére
Na apróbb fejlemények, mivel látom, hogy nem egyedül járok ebben a (szaros
) csizmában.
Lévén, hogy az iTunes-on be vagyok jelentkezve, hozzá tudtam adni a bankkártyámat a fiókomhoz (régebben is hozzá volt, csak indokolatlan tranzakciók miatt kiszedtem). Ennek segítségével már hitelesíteni tudtam magamat az iForgot-on, és így tudtam adni másik telefonszámot, hogy hova küldjék az instrukciókat a további teendőkkel kapcsolatban.Kezd a tököm ki lenni vele, de ez most fénynek látszik az alagút végén..
-
Kbali
nagyúr
válasz
kovbandi82 #169725 üzenetére
Mivel két külön alkalmazás...
-
válasz
kovbandi82 #169722 üzenetére
Beállítások -> Fiókok és jelszavak
-
kovbandi82
őstag
Sziasztok. Olyan kérdésem lenne, higy az androidon a keepel készült jegyzeteknek a IOS jegyzetek app google fülön nem kellene látszódni? Vagy a Jegyzetek alkalmazás honnan veszi az infot?
-
Gergőke88
addikt
válasz
Nálam és a feleségemnél és ezt kezdte el éjszaka.
2mp után kidobott.
Újratelepítés (messenger) megoldotta. -
GeneraL_XTX
veterán
válasz
nálam is tegnap megfagyott egy olyan fél percre, aztán ki is lépett. (iphone 7)
arról nem is beszélve hogy bebugzik, egy idő után a billentyűzet kitakarja azt a részt, ahol látnád, hogy mt írsz, plusz az utolsó üzenet egy része se látszik tőle....
borzalmas, nem ezt vártam egy Apple szintű cégtől, főleg, hogy nem kell millió féle hw-ra optimalizálni mint androidon, van pár tucat aktuális készülékük aztán így is merül, akad,lefagy stb.....
Stave bátyó most forog a sírjában.... egy GoT idézettel élve...SHAME!!
-
Def26
félisten
Egy pár itunes filmben megjelent a 4k hdr felirat. Alatta nem sokkal ahol írja melyik felbontás mekkora méret, na ott miért nincs a 4k? Pl. Wonder women.
-
válasz
Nálam soha nem omlott még össze.
-
Messengerem spontán összeomlik.
Egészen elképesztően elrontották az iOS 11-et.
-
Dugos
tag
Köszönöm a gyors válaszokat!
A biztonsági mentést csak simán a dátumról döntsem el, hogy melyik verzió alatt készült, vagy meg lehet valahol nézni? Illetve milyen adataim veszhetnek el? Telefonszámok, sms-ek, képek? A telefonszámaim google címtárból vannak betöltve, azok nem vesznének el nem? Úgy tűnik visszateszem a 10.3.3-at, csak szeretnék ezekkel tisztában lenni. Köszönöm.
Üdv, D.
-
Rico33
aktív tag
válasz
b.kov #169714 üzenetére
Lefrissitettem a zasszony 6-osát a 11-re. Be volt lépve közbe az icloudba. Frissités után adja meg a jelszavát, mégse lehet belépni. Még azt is közli hogy elérte a limitet ezen a készüléken, nem lehet fiokot létrehozni..söt, még pc-n se lehet belépni az icloud fiókjába.Kösz b+ apple, jo lett ez a frissités.
-
b.kov
senior tag
válasz
Timyyy #169708 üzenetére
Muszáj leszek, de ezt nem akarom elhinni.
Itt van előttem, Trusted Computer, iTunes meg miegymás. Miért van itt elakadás? Hogy gondolták ezt át? Baromira nem értem, hogy lehet erre egy ekkora szar megoldás?De most azt sem tudom mire várjak.. 23 óra.. oké, és aztán? Kapom az instrukciókat a régi döglött telefonszámomra? Köszönöm.
-
b.kov
senior tag
Sziasztok!
Úgy döntöttem, hogy én is csinálok egy Clean Installt iPhone 5S-en. Na már most az a probléma, hogy más iOS eszközöm nincsen, a telefonszám pedig régi volt, és arra küldte az SMS kódot.. Vissza lehet állítani a felhasználót, most megadtam az új számomat, de 23 órát ír.. Magyarul most nincs telefonom 1 egész napig egy ilyen szarság miatt? Vagy hamarabb is végbe szokott menni ez a helyreállítás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Lexus, Toyota topik
- Motoros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile (ARPG)
- EAFC 25
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest