Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Mini PC
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Abit is7-e-re passzív nb hűtőt de milyet?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- SSD kibeszélő
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Egér probléma
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz
Yager01 #135895 üzenetére
Nincs.
Legjobban azzal jársz, ha letiltod azon appok számára a mobilnet használatát, amiket csak wifiről használsz, ezzel spórolsz a legtöbbet. Ki/bekapcsolgatásnak azért nem látom sok értelmét, mert előbb-utóbb ígyis-úgyis letölti ugyanazon adatmennyiséget a telefon, amikor visszakapcsolod a mobilnetet. Ha meg elég akkor letöltenie, amikor wifin vagy, akkor egyszerűbb, ha az adott appnak nem engedélyezed a mobilnetet, ahogy már írtam a hsz-em elején is. -
-
Ragnar95
félisten
válasz
myself45850 #135887 üzenetére
Sehogy, de ne is akard, sokkal egyszerűbb módjai is vannak a telefonszámok mozgatásának, mint a SIM.
-
Yager01
senior tag
Üdv.miért inaktív szerintetek A zseblámpa funkció a sima 6-os készülékemen? Felhúzom a lenti àllapotsort és inaktív az ikon. A másik kérdésem az lenne hogyan tudom korlátozni a netes kapcsolatot?droidban volt egy ikon amire ha klikk akkor egyszerűen kikapcsolta a mobil netet. Itt nem találok ilyen lehetőséget és gyorsan megeszi a netet
-
olloczky
senior tag
Sziasztok
Access pointon állítottam be splash page-et, de az iOS eszközök csak akkor hajlandóak megnyitni, hogyha megnyitok rajta egy nem biztonságos (http) oldalt. Applikációk és https oldalak simán figyelmen kívül hagyják.
Valakinek valami ötlet esetleg, hogy hogy lehetne, hogy alapból megnyíljon a splash page?üdv: olloczky
-
myself45850
tag
Sziasztok
Hogyan lehet a névjegyzéket SIM kártyára másolni? -
Astery
senior tag
válasz
nederlanden #135881 üzenetére
Már megint ide evett a fene?
-
Ragnar95
félisten
válasz
Másik SIM-mel is ki kéne próbálni, illetve ha független a telefon, esetleg másik hálózaton is. Ha ezek nem segítenek, network reset, ha az sem, akkor restore és újként beállítás.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Semmi baj az új "szoftverekkel", nálad egyedi gond lehet...
-
nederlanden
senior tag
Szisztok.parom i 6plussza allandoan szetkapcsol hivasfogadas utan kozvetlen vagy 10-20masodperc utan.power+home megvolt,mit tudnatok meg ajanlani.
(Egyebkent katasztrofa lett az iphone ezekkel a mostani szoftverekkel) -
Ragnar95
félisten
válasz
myself45850 #135877 üzenetére
Semmit nem kell átállítanod, maximum az időzónát, ha nincs automatikusra téve. Ha esetleg belefutsz olyan helyspecifikus appokba, amik az csak az ottani AppStore-ban érhetőek el, akkor regisztrálsz egy megfelelő Apple ID-t, de ezen kívül tényleg semmit nem kellhet csinálnod.
-
myself45850
tag
válasz
myself45850 #135840 üzenetére
Esetleg erre valaki?
-
Ragnar95
félisten
válasz
KaiotEch #135867 üzenetére
Ez természetes, hogy bejelentkezve maradt, de ez nem jelent semmi problémát, jelentkezz ki, majd jelentkezz be az új fiókkal. Úgy tudtam volna a bejelentkezve maradást elkerülni, ha kijelentkeztél volna a régi telefonon és úgy készítesz mentést, de ez felesleges bonyodalom lett volna csak, mivel így sem okoz semmi problémát, hogy jelenleg bejelentkezve vagy a régi ID-val.
-
Víz Elek
senior tag
Sziasztok!
6s plusban mennyiért kb. mennyiért cserélnek kijelzőt?
Ha tudtok megbízható, gyors helyeket írni ahova lehetne vinni, azt is megköszönném!
-
KaiotEch
nagyúr
válasz
Ragnar95 #135828 üzenetére
No kipróbáltam. Lezúztam a telefont, visszaállítottam iTunes mentésből és benne maradt az AppleID is és a másik iCloud ID is. Ahogy látom ki lehet jelentkezni előbbiből és utóbbiból is, majd be egy másikkal. Most mi legyen? Állítsam be oda az újat, vagy megint zúzzam a telefont és ne mentésből állítsam vissza?
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
A Camera Plus az e heti ingyenes app. Szerintem töltsétek le, jó kis progi.
-
-
Buster17
addikt
Hali!
Édesanyám belelógatta a vödör vízbe a iphone 4s-ét, (de nem ő volt a hibás)
-Hangot ad
-Kijelző villog
-Nagy nehezen kitudtam kapcsolniEgyértelműen szerviz lesz ebből, vagy van más megoldás is (Hajszárító)?
Ha szervíz akkor mit kell cserélni rajta? Mi romlik el ilyenkor?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
domojko #135849 üzenetére
Minden esetben az a teljes összeg ami a listaár, ha már előfizetést hosszabbítasz, és megkapod akár 2 ezerrel olcsóbban az már nem teljes összeg (de én is végig a teljes összegről beszéltem). Az meg hogy ki veszi meg szolgáltatónál annyiért vagy akár drágábban mint hivatalos helyen a függetlent az már más kérdés, de már nem 1 ilyen telefont láttam....
-
domojko
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #135848 üzenetére
Szolgáltatóknál ez igen kényes téma hogy ki lett fizetve a teljes összeg. Ez ugyanis függ hogy mi volt a teljes összeg. Ha a listaár szerinti összeg lett kifizetve (ami több mint ha függetlenül vennék egy se-t) akkor ugye a szolgáltatónak nincs követelése a készülék iránt. De ha kedvezményesen lett vásárolva akár új előfizu vagy hosszabbítással, máris lehet követelése a kedvezmény miatt. És őszintén....ki az a barom aki listaáron vásárol telefont szolgáltatótól. Vagyis simán tilthatja. De persze csak okoskodom. Nem szeretnék vitázni a tapasztaltabbakkal.
-
Okuyama
tag
válasz
Dark1974 #135841 üzenetére
Egyszerü , ha nem tud felmutatni számlát stb akkor bemensz vele egy telenoros üzletben és kértek információt a készülékről hogy a szerződésben részletre lett vásárolva vagy egyösszegű kifizetés történt .Ha ebbe nem megy bele az emberke felejtsd el úgy ahogy van az egészet
-
Dark1974
csendes tag
válasz
B-L-A-C-K #135842 üzenetére
Köszi a választ! Közben felhívtam a Telenort és szintén ezt mondták. Még annyit tett hozzá a ügyfélszolgálatos, hogy amennyiben a tulaj azt jelentené be, hogy elveszett vagy ellopták a készüléket, akkor tiltanák. Arra viszont jogilag nem tudta a választ, hogy ebben az esetben ha az adásvételivel bemegyek hozzájuk, akkor feloldják e a tiltást. Mondjuk ez az eset nem járna semmi haszonnal az eladónak...
-
brekes
tag
válasz
Dark1974 #135841 üzenetére
Szerintem, ha névre szóló számlával, vagy papírokkal tudja igazolni a vásárlást, akkor nem lehet semmi buktató... Bár én sosem értettem, hogy minek vesz meg valaki valamit is, ha nem is használja és úgy adja el... De várjuk meg egy okosabb válaszát, mert engem is érdekelne jobban a téma!
-
Dark1974
csendes tag
Sziasztok!
Találtam az aprón egy eladó SE-t, ami bontatlan dobozos, telenor függő. Az eladó azt mondta, hogy a készülék egy összegben ki lett fizetve (magánszemély és nem céges vásárlás). A kérdésem az, hogy lehet e ebben az esetben bármi buktató a telóval? Valamint gondolom mivel szolgáltatós a teló, ezért a 2 év szavatosság is jár. Köszi előre is!
-
myself45850
tag
Sziasztok
A napokban költöztem ki Írországba . Mit kell ilyenkor állítani a telefonon, AppStore-ban stb? -
brekes
tag
Sziasztok!
Van egy iPhone 5 16GB készülékem IOS 9.3.1-el. Az automata fényerőt hol tudom bekapcsolni? Egyszerűen nincs a megszokott helyen...Köszönöm a válaszokat előre is.
-
bigdady
nagyúr
válasz
California1 #135834 üzenetére
Nalam is elo szokott fordulni. Ujrainditas...
-
Okuyama
tag
Üdv mindenki ,egy kérdéssel fordulnék hozzátok .Adott egy I6 Plus ,az előző Iphone is I6 Plus volt .Az előzővel amin ugye JB Volt biztonsági mentést végeztem PC re ,az új I6 ra amin nincs JB ezt rátöltöttem ami nem tett neki jót úgynézki mert melegszik és a procit járatja valami a háttérben és nagyon melegszik a készülék is .... Most én restorolni szeretném a készüléket ,viszont az üzeneteket telefonkönyvet jegyzeteket szeretném legalább megtartani .Ezt hogy tudom lementeni külön ? Most végeztem biztonsági mentést ICloud ba ,amit feleslegesnek tartottam kikapcsoltam ,szerintetek igyis visszakerülhet valami a JB -s mentésből ?
-
törölt tag
Google Photos-ból más sem tud letölteni képet?! Nekem azt írja a mentésnél hogy hiba történt próbáljam újra és ráadásul minden képnél ezt írja.
-
California1
őstag
Urak!
Mostanában tűnt fel , hogy ha a kocsi kihangosítóján van a teló , és bármilyen értesítés jön ( FaceBook,mail ,stb) a teló nem jelez csak rezeg. Úgy emlékszem , hogy régebben rendesen jöttek a hangjelzések.
Mi valtozott ?
(i5S iOS9.3) -
Ragnar95
félisten
válasz
KaiotEch #135827 üzenetére
Nem, semmi köze az AppleID-nak a backuphoz.
Az alkalmazások valóban Apple ID-hoz kötődnek, de azokat utólag is letörölheted a telefonról, miután visszaraktad a backupot, az Apple ID amúgy is csak az appok frissítéséhez kéne max utólag, nem zavarna be akkor sem, ha másik Apple ID-t használsz. -
KaiotEch
nagyúr
válasz
radi8tor #135824 üzenetére
Az a baj, hogy nem ez az AppleID fog visszakerülni a másikra. Mindent kimentettem már, csak az SMS-ek vannak hátra.Ja tegnap kimentettem(Appandora-val), csak elfelejtettem.Egyébként az első bekapcsolásnál ugye kell bele egy kártya, amit regisztrál. Van ennek valami jelentősége a későbbiekben? Merthogy amivel lesz használva az nincs nálam.
-
KaiotEch
nagyúr
Sziasztok. SMS-t ki lehet menteni valahogy, hogy egy másikra visszaimportáljam? Mindezt ingyen?
-
gabitoo88
tag
Sziasztok. Van olyan a fórumban aki tud 5-ös iphone érintőt cserélni?! Kizárólag érintőt, mert az repedt be. Tudom hogy kujelzővel szokás cserélni, de hátha.
-
hemaka
nagyúr
-
válasz
Timyyy #135806 üzenetére
az s7 edge minden iphone-től jobb akkumulátoros üzemidőben, csak a 6 plus és a 6s plus van a közelében, a többi felejtős ahhoz képest.
az 5s-hez képest a 6 plus, 6s plus, de még az se is előrelépés lenne akkumulátoros üzemidőben számodra, nem is kicsi.
az 5s-től nem csak az s7 edge, de még az attól gyengébb s7 is jobb akkumulátoros üzemidőben. -
vasi89
őstag
válasz
Timyyy #135799 üzenetére
anno én is gondolkodtam az s6-on de valahogy nem tudok megbarátkozni a samsunggal
amúgy én az i6 formáját sose szerettem de az SE nekem kicsi de igazából semmi nincs ami tetszene szóval marad ez. Viszont az s7 sem jobb, most papíron lehet több mindent tud de nagy része csak parasztvakítás sajnos.
-
w333
félisten
válasz
koma106 #135803 üzenetére
Toplista / Fizetős / 18 -ik helyen van
-
koma106
senior tag
válasz
Masterboy84 #135802 üzenetére
nem találom a magyar store-ban
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest