- 3D nyomtatás
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Léghűtés topik
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Google Chromecast topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
válasz
HardRic
üzenetére
Ezt egyébként úgy kell elképzelni hogy bármikor le tudod szedni és visszatudod rakni?
Én itthon amúgy tok nélkül használom illetve néha felteszem rá az átlátszó egyszerű ESR tokot. Ha pedig viszem valahova akkor a korábban linkelt UAG táska-tokban van, az nekem nagyon bevált.
-
D3LL
csendes tag
Mikorra várhatóak az első hands-on / review videók az új miniről?
-
válasz
hszilard666
üzenetére
Szólj ha látsz valami akciót minire, én is gondolkozok rajta de a 320-at sokallom érte egyelőre.
-
válasz
mSchumi87
üzenetére
Apple oldalán magyar nyelvű leírást találsz róla: [link]
1) iCloudból kijelentkezel
2) Összes beállítás és adat törléseés én fő a biztonság újra be szoktam aktiválni a terméket, hogy az eladás során lehessen nyomogatni - természetesen iCloud fiók belépés NÉLKÜL!
miért lenne kamu? nem is értelek
amúgy autós adásvétel csoportokban azokat verik át akik előreutalnak... ami továbbra is SZIGORÚAN TILOS! semmilyen felületen nem küldünk előre pénzt!
Nekem 13 éves regisztrációval és 360 pozitívval rendszeresen küldenek előre pénzt, de én életemben nem vertem át senkit evvel.
-
-
válasz
Pyttawrx
üzenetére
Én mindig mindent meghirdetek itt Hardveraprón is, de egyszerűen itt mindig az alkuhuszárok találnak meg, illetve a "tisztázzuk én max XY HUF-ot adok érte" igaz Zoltn?
Facebookon pedig rámírnak, kérdeznek párat, kérdezik alku van? mondom nincs, és viszik annyiért amennyiért hirdettem...
de Facebookon mindig be szoktam linkelni a 360+ pozitívas hardverapro profilomat, mert azért az jót tesz a vásárlói bizalomnak
-
mSchumi87
senior tag
Sziasztok még nem adtam el soha Apple terméket, nem hírdetni akarok itt csak tanácsot kérni hogy mit tegyek, elég egy factory reset vagy valami más is? Ipad Mini 5-rol lenne szo. Koszonom
-
Ez csak személyes vélemény. Én nagyon NEM szeretem a MP-t. Sokan nem tudják mit árulnak, meg fele se igaz. Ismétlem magán vélemény. Én Innen szíveebben vásárlok, meg adok is el. Nyilván it is vannak/lehetnek fura dolgok ez tény, de még mindig sokakl jobb ez. MEg itt azért jobban ki tudod szűrni, hogy mi az amit meg szabad venni, és mi az amit nem.

-
válasz
Maxxy10
üzenetére
igen biztos ide jár mindenki "meggazdagodni" - vicces az elképzelésed
én pl mindenhol ugyanannyiért rakom fel amit hirdetek#35689CharlieDrop
szerinted mi a megbízhatóbb?egy hardveraprós profil ami mögött nincs más csak egy rajzolt kép, vagy egy facebook profil amit több mint 10 éve regisztráltak?
én pl Facebookon azért szeretek vásárolni, mert látom hogy Lákátos Lúkszkájvóker hirdeti a független telefont letiltás elleni garanciával, akkor fix hogy nem tőle veszem meg... mert tőle egy garanciát kapnék: azt hogy azt a telefont le fogják tiltani
eladás ugyanúgy: ha egy tök normális ember rámír, jó helyesírással, gyorsan válaszol mindenre, mindent megbeszélünk azonnal, sokkal szívesebben találkozom vele semmint egy "70et adok érte báttya, és hozd már el nyugatihoz" privát üzenetre
-
válasz
Maxxy10
üzenetére
miért végletekben gondolkozol?
amúgy meg nem is hirdeted aprón...
ide hardveraprora rakd fel, meg Facebook Marketplace-re. Mostanában MINDENT Facebookon tudtam eladni... Aprón nagyon nem megy mostanábanamúgy Apple kb 50-60ezret ha ad érte de lehet annyit sekíváncsiságból megnéztem, tök durva, de egész jó árat ad érte iStyle, nézd:
iPad Air 3 64GB Wifi
és hogy ez miért jó ár? azért mert aprón ami jegelve van - azaz elkelt - és nem csak ötlettelenül hirdetik, azok 100k körül voltak
-
VD
őstag
válasz
hszilard666
üzenetére
[link]
Csak egy sok közül, mire jó egy régi cucc. -
Maxxy10
addikt
válasz
hszilard666
üzenetére
Én is feldobtam eladásra az Air hármast de nehezen hiszem, hogy bárkinek is kellene. Ha ~120e Ft körül elmegy akkor annak már örülök.
-
ricogsm
őstag
Sziasztok ! Most tapasztaltam ,hogy Facebook app közben jobbról el húzom az ujjam és előjön a böngésző kicsiben . Illetve ha mailbol nyitok linket akkor is előjön kicsiben viszont itt nem tudom sehova tenni (bezárni , nagyobbra nyitni stb.
2. Ha lentről felfelé legyintés akkor az összes alkalmazás látható azokat hogyan tudom bezárni ?
ugyanúgy a böngészőből az összes ablakot? (Bezárni)
Hol található ilyen gesztus tip&tricks leírás magyarul ?
-
Maxxy10
addikt
válasz
hszilard666
üzenetére
Lesz új mini előrendelés?
-
alite
senior tag
Sziasztok,
Nem tudjatok esetleg, hogy 12.9-es iPad Pro ki van-e allitva valamelyik iStlye-ban?
Koszi!
-
válasz
likeaRAINBOW
üzenetére
Lumafusion a legjobb, de még az sem tud mindent. Viszont annyit megér amit kérnek érte.
-
Maxxy10
addikt
válasz
likeaRAINBOW
üzenetére
Ha jól emlékszem Moleculez kolléga szokott videókat vágni az Air négyesen. Keress rá!
-
Alex91
félisten
válasz
likeaRAINBOW
üzenetére
iMovie…?
-
likeaRAINBOW
senior tag
sziasztok,
ipad air 4-re ki milyen videóvágót ajánl? Van ingyenes, ami használható komolyabb vágásra, vagy inkább fizetős az ajánlott? mac-en davinci-t használok.
-
HardRic
addikt
A kis Sugru iPad sarokvédőim elég jól bírják pár nap után. Gumilabda szerűre száradtak meg. Bátorkodta kis magasságból leejteni az ipadet hogy mégis mi lenne ha… és elég menő ahogy pattog
15 centinél magasabbról nem fogom, ahhoz túlságosan félmillióba került 
Tudom ajánlani azoknak akik nem szeretik a tokokat. -
válasz
Kókuszdió
üzenetére
miért is legyen másoknak sokkal jobb mint neked. Szerintem valamit nagyon félreolvastál. Kinek akartam én itt rosszat bármikor is?! Hol írtam én ilyet, nem is szoktam ilyet írni. Szerintem leírtam a tapasztalatomat, és rábíztam mit csináljon. Én nem lelelem ebben örömömet, sőt ahol tudok segíteni próbálok. Azt meg igen szóváfogom tenni, amit te itt hirdetni akarsz, és kijelented, h márpedig az úgy van, hogy direkt lassítják stb. Lehet olyan ige, hogy akksi időcsökkenés, vagy akár lasuls is, de ott az esetek 97%-ban valami áll a háttérben. ezt ilyenkor ki kell deríteni.
-
Kókuszdió
nagyúr
Nincs problémám ,csak próbálom óvni mások termékének a sebességét és stabilitását másokkal ellentétben.
Szimpla jószándék amit kevesen mondhatnak el magukról.
A10X van benne ,én már az ios 14-et sem raktam volna fel ,14.2-nél szinte már mind1 sokkal rosszabb biztosan nem lesz 14.8-al sem.
-
válasz
BeZo81
üzenetére
Szerintem is nyugodtan frissítheted. Viszont a ezzel nam tapasztalsz problémát, akkor akár maradhat is. Én pl mindig minden apple ezsközt frissítek(frissítettem), meg a telómon Dev Betát használok. Nekem különösebb problémám sosem volt. Dev betánál volt 1-2 apróság, de az javítva is lett, meg annál lehetnek hibák, de a végleges verziókban nemigazán volt jellemző.
-
BeZo81
csendes tag
Jól hangzik👌 és az aksi idő milyen vele? Azért kérdezem, mert most 100% az akkumulátor állapota, nem fogja a frissítés esetleg lecsökkenteni, olvadtam hogy mások panaszkodtak, hogy frissítés után csökkent a százalék. Ha frissítem mégis az iPad-et OTA-n vagy gépen érdemesebb, csináljak gyári visszaállítást vagy fölösleges ezeket a köröket futni és simán Wi-Fi-n keresztül frissítsem le?
-
BeZo81
csendes tag
Sziasztok!
iPad Pro 10.5 iPados 14.2 gyári szoftveren vagyok jelenleg. Érdemes frissíteni 14.8-ra? Ad annyi pluszt a frissítés vagy maradjak a mostanin. Pegazus foltozás nem nagyon érdekel eddig is megfigyeltek bárkit, ha akartak.....
Viszont, ha rontana az aksi állapotán vagy lassabb, bugosabb lenne tőle a rendszer, na az már jobban zavarna. -
Mattb
senior tag
Sziasztok!
M1-es 11” iPad prot használok. Tokot keresnék rá, ami esetleg működik a magic keyboarddal, tehát van rajta az a kis csati. Smart folio szerű lenne jó, de az nem működik.
Jelenleg a pitaka tokját használom.. ami sajnos elég gyenge műanyag, 2-3 hónap nagyon nem intenzív használat mellett már 2 helyen tört el.. valamint az sem tetszik, hogy az alsó felén egyszerűen nincs “védelem”. Így ha ki veszem a magic keyboardból konkrétan ugyanúgy figyelhetek rá, hogy nehogy azzal az oldalával tegyem valahova…
Várom az ötleteket…hátha. Ha más nem smart folio lesz, csak jó lenne ha nem kellene le fel rakosgatni. Sokszor használom mind a két verzióban

-
Alex91
félisten
Ugy latom iPad 8-bol is kifogytak a boltok
. -
Alex91
félisten
Na, uj iPadben 3 GB a RAM…
-
Maxxy10
addikt
válasz
Carasc0
üzenetére
Így már világos.
Én a helyedben a kisebbik prót venném mivel könnyebben hordozható mint a 12.9 illetve az ár különbségből vennék Apple care+ a maradék pénz meg menne a telefonhoz. .Telefon kérdésben meg szerintem elég lenne egy sima 13-as. Az A15 biztosan bőven elég mindenre. Vagy esetleg most, hogy lement a 12-es ára talán az is szóba jöhet.
-
Divinity
őstag
válasz
Carasc0
üzenetére
Egyébként az új mini fényében sem játszik? Kb egy Air lett csak A15-el és kisebb ergo jobban hordozható de pl kijelző (sejtem) ugyanúgy ráköthető.
Továbbra sem indokolja semmilyen igényed a Pro gépeket, ha meg mindenképp azt szeretnél akkor vedd meg mert azt szeretnél és kész. Én pl ilyen igények mellett vagy Air4 vagy Mini + i13 kombóra mennék csak rá. Ugyanaddig lesznek támogatva és minden igényednek megfelelnek.
-
honeypot
tag
Lightning > HDMI átalakítóra lenne szükségem ipadhez. Van valakinek tapasztalata ilyen 3rd party cuccokkal? Ha ez is működik rendesen akkor nem vennék eredetit 50€-ért.
-
F.B.I.
veterán
260K a 64Gb SIM-es változat???? Annyiért még az S7-t sem adom el.
-
Carasc0
őstag
Ha hosszútávra gondolkodok akkor: 13 Pro + 12,9-es Ipad Pro. De az árban horror...Oktatási kedvezményem van, bár nem sokat dob.
-
30z.Samu
titán
válasz
tuzpenge
üzenetére
Igen, ezt tudom, nem is szeretném, hogy helyettesítse. Első sorban tartalom fogyasztásra, jelenleg tanulásra ha nem itthon vagyok, hanem mondjuk a munkahelyemen és üresjárat van. Vagy ha tudom, hogy valahol majd várnom kell, akkor előkapom és tanulok vagy tartalmat fogyasztok. Szóval nem Macbook-ot szeretnék belőle csinálni, akkor Mac Mini helyett Macbook Air-t vettem volna.
-
30z.Samu
titán
válasz
honeypot
üzenetére
Az tök jó, köszi! Mondjuk egy sima iPad-Logitech combo párosban látok fantáziát és ha újonnan veszem meg, akkor is megvan 200 alatt és mondhatni naprakész a hardver. Oké, az iPad nem olyan, mint a MacOS, de elég sok mindent lehet már azon is csinálni. Hordozhatóság szempontjából még jobb is lenne, mint egy Macbook.
-
HardRic
addikt
válasz
ricogsm
üzenetére
[nem-telik-magic-keyboardra-az-ipad-is-hitelre-van.jpeg]
Hát tessék
The monster of Frankenstein. -
törölt tag
Sziasztok!
iPad Mini 5-öt, vagy iPad Mini 6-ot érdemesebb venni?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest