- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kevés helyet hagyott a tápkonnektor körül a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Probléma DVD/CD íróval
- ZIDOO médialejátszók
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
likeaRAINBOW
senior tag
válasz
Parson
üzenetére
Avagy megtoltod egy külső SSD-vel, ahogy pl én. LumaFusion tud már external drive-ról közvetlen vagdalni, én olyan 55 perecért vettem az 1 TB-os Samsung T7-et.
Némi GoPro footage-t vágtam vele, gond nélkül megcsinált mindent (eddig). Szintén 64 GB-os Air 4.
Nálam inkább a képekkel van gond, hogy mindneképp fel kell rakjam a tabletre, hogy pl googe photos-ba, vagy facebookra fel tudjam tölteni, ráadásul még azt se találtam meg, hogy pl a files-ba vagy photosba hogy tudom csak a jpg-ket importálni
-
likeaRAINBOW
senior tag
A kulso meghajtot ipadrol erem el, ez gyak. egy sd kartya. PC kizarva, pont az lenne a lenyeg, hogy egyszeruen es gyorsan fel tudjam tolteni a fenykepezobol a kepeket barhol, akar kulso helyszinen.
A problemam az, hogy jelenleg importalni kene a kepeket a photosba, hogy a fb vagy google photos lassa, s photos import meg importalja a raw+jpgt is, nade van 40gb hely, de azt irja kene meg 8gb
a masik gond az importtal, hogy igy azonnal minden photos( apple+google ) elkezdi felszinkelni a felhobe is.
erre van valakinek bevalt workflowja?
-
likeaRAINBOW
senior tag
sziasztok, van arra valami mód, hogy külső meghajtóról feltöltsek képet google photos-ba, vagy akár FB-ra?
Egyelőre nem találtam kényelmes megoldást, hogy ne kelljen importálgatni mindent fel alá...
-
likeaRAINBOW
senior tag
sziasztok,
ipad air 4-re ki milyen videóvágót ajánl? Van ingyenes, ami használható komolyabb vágásra, vagy inkább fizetős az ajánlott? mac-en davinci-t használok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi