- Fórumok
- Tabletek, E-bookok
- iPad topik
- (kiemelt téma)
-
36500 - 36401
50653 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 37901 37900 - 37801 37800 - 37701 37700 - 37601 37600 - 37501 37500 - 37401 37400 - 37301 37300 - 37201 37200 - 37101 37100 - 37001 37000 - 36901 36900 - 36801 36800 - 36701 36700 - 36601 36600 - 36501 36500 - 36401 36400 - 36301 36300 - 36201 36200 - 36101 36100 - 36001 36000 - 35901 35900 - 35801 35800 - 35701 35700 - 35601 35600 - 35501 35500 - 35401 35400 - 35301 35300 - 35201 35200 - 35101 35100 - 35001 35000 - 34901 34900 - 34801 34800 - 34701 34700 - 34601 34600 - 34501 34500 - 34401 34400 - 34301 34300 - 34201 34200 - 34101 34100 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-09-11 13:00 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
lugosi
MODERÁTOR
Nektek a pencil 2 mennyit bír akkuban? Szerintem az enyém gyorsan merül.
-
C4mp3r
addikt
eletem elso ipadjet vettem en is, egy Air 3 2019 64gb cellular formajaban. vacilaltam, hogy ez legyen vagy ipad 9, de ez pont annyiba kerult, mint a wifi only 64 gigas ipad 9, raadasul volt hozza smart cover is. mindkettoben csak 3 giga ram van, igaz az uj ipadben a12 helyett 13 na bumm. nekem a laminalt kijelzo es a color gamut tobbet szamit. ipad 9 amugy sincs keszleten szinte sehol most.
-
bostone
addikt
-
C4mp3r
addikt
-
bostone
addikt
-
Amilo02
aktív tag
-
Mattb
senior tag
-
ittakary
nagyúr
-
moleculez
veterán
Ha veszek egy MK-t, akkor egy ultravékony hátlapi tokot is. De minimum egy D-brand fólia.
-
ittakary
nagyúr
Én ezért vettem pluszban egy tokot neki. Ha tabletként szeretném használni, csak leveszem a mágneses bill/tokról és bepattintom egy mozdulattal a tokba és védve is van. Egyébként ez a magic bill. brutál jó, fantasztikusan stabil, nagyon jó vele gépelni, minőségi jó fogású anyagból van összerakva. Rengeteg bill. kombináció van, trackpad is hibátlan, igaz egérrel használom. Persze a Logi sem rossz, még jó, hogy van választék. Kinek a pap, kinek a papné

amúgy tényleg jó a mágneses Folio tok én is nagyon szeretem
12.9 iPad Pro-ra én is vettem egyet leértékelve még iCentre-ben nyáron 15ezerért (38ezer forint eredetileg)
Azóta még olcsóbb lett, már csak 12ezerért adják
szerintem ennyiért megéri - főleg hogy a fehér színű a legmenőbb (igaz ez is lesz dzsuvás a leghamarabb) -
Amilo02
aktív tag
Én ezért vettem pluszban egy tokot neki. Ha tabletként szeretném használni, csak leveszem a mágneses bill/tokról és bepattintom egy mozdulattal a tokba és védve is van. Egyébként ez a magic bill. brutál jó, fantasztikusan stabil, nagyon jó vele gépelni, minőségi jó fogású anyagból van összerakva. Rengeteg bill. kombináció van, trackpad is hibátlan, igaz egérrel használom. Persze a Logi sem rossz, még jó, hogy van választék. Kinek a pap, kinek a papné

-
moleculez
veterán
Ebből a bill érdekelne, Air4-hez. De valszeg az én felhasznalasomhoz inkább a Logi megoldása illik, viszontez meg nagyon tetszik.
Ha ebből kiveszem a gépet mert pl jegyzetelek, akkor tok nélkül marad.
A Loginál meg alapból tokban van és hozzácsattintom a bill-t ha kell. -
Carasc0
őstag
Igen, ez az üvegfólia dolog elég kompromisszumos. Legalábbis nekem. Az első kamera/szenzor ki van hagyva az üvegfóliából, és ott látszik a különbség, sokkal sötétebb a kijelző mint a fóliás részen. Nem tudom mennyit “szív le” a megjelenítés minőségéből. Én a pencil miatt tettem rá. Tudom, hogy nem lenne szabad karcolnia, de bennem van a tudat és rendesen félelemmel húztam fólia nélkül a tollat rajta. Egyébként amcsi fórumon témázták, hogy előfordult valakinél, hogy a pencil végére ragadt valami kemény szemcse, és végigkarcolta a screent. Igaz vagy sem, nem tudom….
Ha kell naponta tisztítom a pen-t + kijelzőt de fóliát nem igen akarok!
-
Amilo02
aktív tag
Igen, ez az üvegfólia dolog elég kompromisszumos. Legalábbis nekem. Az első kamera/szenzor ki van hagyva az üvegfóliából, és ott látszik a különbség, sokkal sötétebb a kijelző mint a fóliás részen. Nem tudom mennyit “szív le” a megjelenítés minőségéből. Én a pencil miatt tettem rá. Tudom, hogy nem lenne szabad karcolnia, de bennem van a tudat és rendesen félelemmel húztam fólia nélkül a tollat rajta. Egyébként amcsi fórumon témázták, hogy előfordult valakinél, hogy a pencil végére ragadt valami kemény szemcse, és végigkarcolta a screent. Igaz vagy sem, nem tudom….
-
ittakary
nagyúr
-
Amilo02
aktív tag
Múlt héten rendeltem tokot és fóliát a Tok-Shop-tól. Akkor tokhoz adtak fóliát talán féláron, vagy olcsóbban(Spigen). Érdemes utánanézni.
-
Carasc0
őstag
Nekem hála égnek nincs szükségem billre! Elég a toll. Tok-shopból veszek rá valami tokot. Aztán használom!
Alex91: Most bontottam ki: Ipad Pro 12,9 M1X (2022) 2TB + Cellular van benne!
-
Amilo02
aktív tag
-
ittakary
nagyúr
-
Alex91
félisten
-
Amilo02
aktív tag
-
Carasc0
őstag
-
consono
nagyúr
Jaja, én is szeretem
Egyedül akkor bosszantó, ha ott van a telefon, az iPad és a Mac is előttem és minden elkezd csörögni
(Mac-en dolgozok valamit, iPad-en meg megy a Teams, teló zsebben), -
Amilo02
aktív tag
Úgy ahogy mondod, az egyik legjobb dolog
Mióta bekapcsoltam ezt a lehetőséget, nem kell állandóan egyik szobából a másikba szaladgálni, ha hívnak…. -
HardRic
addikt
Azt tudtam és szándékosan ki is kapcsoltam, az inkább idegesített, mint hasznos lett volna.
Az az egész ökoszisztémában a kedvenc feature-öm. Fogalmam sincs jelen pillanatban sem, hogy hol van a lakásban a telefonom.
-
sebgutkopf
őstag
-
Noxy
veterán
Tényleg!
Annyira nem zavart, ezért nem kerestem, de ha már itt a megoldás, akkor bekapcsoltam. Köszi!
.+ még a hívásokat is át lehet irányítani ha uan azon a Wi-fi hálózaton van mind 2 eszköz.
-
sebgutkopf
őstag
-
Noxy
veterán
Kérdés külön előfiztetett önálló hívószámmal rendelkező simkártya, vagy a fő előfizetésedhez kapcsolt multi sim?
Nekem az utóbbi multi sim van, az ipad-ra csak imessage érkezik, sima sms nem, az csak a telefonomra jön meg.Ha bekapcsolod a telefonon a beáll.. üzeneteknél az üzenet továbbítást, akkor megjelenik az iPad-n is.
-
lugosi
MODERÁTOR
Tegnap este utánajártam ennek. Elkezdtem töltögetni nagy méretű appokkal, mikor már csak 4-5 giga szabad hely volt akkor elkezdett üríteni a különböző cache-eken pl az iCloud drive helyben tárolt tartalmain. Ez azzal a furcsa hatással járt, hogy a Fotók egy pillanatra úgy érezte hogy szabadul fel hely (vagy nem tudom) és megugrott a fotók foglaltsága 79-ről 86 gigára. Utána még igyekeztem teletölteni a gépet és akkor lecsökkentette a Fotók foglaltságát 69-re, úgyhogy úgy látom a Fotók által foglalt hely nem statikus.
-
lugosi
MODERÁTOR
Kérdés külön előfiztetett önálló hívószámmal rendelkező simkártya, vagy a fő előfizetésedhez kapcsolt multi sim?
Nekem az utóbbi multi sim van, az ipad-ra csak imessage érkezik, sima sms nem, az csak a telefonomra jön meg.Nekem az előbbi lesz majd benne, egy külön főkártya.
-
sebgutkopf
őstag
Nekem az utóbbi multi sim van, az ipad-ra csak imessage érkezik, sima sms nem, az csak a telefonomra jön meg. -
fery02
addikt
Köszi szépen! Neked is HardRic!

Ha már mindketten írjátok, akkor valószínűleg privát (gondolom inkognitó) böngészőben fog akkor majd menni.
Látom ez a Tunelbear ez androidra is van. Ha ott is ugyanígy működik, akkor megoldom inkább majd ott.
Olyat is olvastam, hogy valaki 3 havi YT prémium előfizetést vett, de én csak havit látok.
Nem olyan nagy gond, csak gondolom úgy olcsóbb tud lenni valamennyivel. -
ricogsm
őstag
Sziasztok !
Használja valaki a pigment alkalmazást szerintem ötletes .
Nem olcsó ,hogy havi díjas . -
lugosi
MODERÁTOR
-
M3aN
senior tag
-
Divinity
őstag
-
Alex91
félisten
-
M3aN
senior tag
-
Parson
addikt
No meg is van a mediamarktból a kiszemelt példány... illetve nem a kiszemeltet adták, hanem az új verziót, aminek a dobozára az van irva hogy 7 és 8-cal is kompatibilis... szoval végeredményben csak benyelte a mediamarkt az akciojat en meg igy is hozzajutottam az aktualis peldanyhoz.
Ha minden igaz, ma már megyek is az iPad 9 Wi-Fi 64 GB SpaceGrey-ert... csak aztan tenyleg az legyen a dobozban aminek lennie kell, mert karácsonyi ajándék lesz a szüleimnek... -
Alex91
félisten
-
M3aN
senior tag
Mi a baj az iPad 9-el?

-
batai15
félisten
Köszönöm srácok
-
VD
őstag
Sziasztok ! Xr tulajként szeretnék venni hamarosan ipadet is , mert a mostani kínai teclast szerintem nem fogja sokáig bírni .
Melyik ipadet lenne célszerű használtan venni kb 2-3 évre ? Kizárólag közösségi /böngészés és netflixre kellene játékra nem . Továbbá 10+coll lenne a minimális méret.iPad 7-8 illetve iPad Air 3.
-
Alex91
félisten
Sziasztok ! Xr tulajként szeretnék venni hamarosan ipadet is , mert a mostani kínai teclast szerintem nem fogja sokáig bírni .
Melyik ipadet lenne célszerű használtan venni kb 2-3 évre ? Kizárólag közösségi /böngészés és netflixre kellene játékra nem . Továbbá 10+coll lenne a minimális méret.iPad 6,7,8; iPad Pro 10,5 2017
-
batai15
félisten
Melyik ipadet lenne célszerű használtan venni kb 2-3 évre ? Kizárólag közösségi /böngészés és netflixre kellene játékra nem . Továbbá 10+coll lenne a minimális méret. -
Alex91
félisten
Viszont ezzel kapcsolatban egy érdekes kérdés. Van egy 128 gb-os iPhone és egy 128 gb-os iPad pro. Mind a kettőre ugyanaz az iCloud fotókönyvtár van szinkronizálva, ami 341 giga. Mindkét eszközön be van kapcsolva a tárhely optimalizálása.
Ez az iPhone-on jelent 11 giga tárhelyhasználatot, az iPad-en 71 gigát.
Ez mitől lehet? Visszaveszi vajon az iPad-en ha fogytán lesz a hely?Ha jol tudom a kijelzo felbontasahoz optimalizal...
-
lugosi
MODERÁTOR
Viszont ezzel kapcsolatban egy érdekes kérdés. Van egy 128 gb-os iPhone és egy 128 gb-os iPad pro. Mind a kettőre ugyanaz az iCloud fotókönyvtár van szinkronizálva, ami 341 giga. Mindkét eszközön be van kapcsolva a tárhely optimalizálása.
Ez az iPhone-on jelent 11 giga tárhelyhasználatot, az iPad-en 71 gigát.
Ez mitől lehet? Visszaveszi vajon az iPad-en ha fogytán lesz a hely? -
lugosi
MODERÁTOR
Valakinek van tippje, hogy mi lehet az a 40-50 GB rendszeradat? Szerdán érkezett meg az új Pro, új eszközként aktiváltam, nem tettem fel rá a korábbi mentésemet, hanem egyesével pakoltam vissza az alkalmazásokat, ha jól emlékszem, 20 GB alatt volt a foglalt terület, mire mindennel végeztem, erre tegnap láttam, hogy a tárhelynek több, mint a felét elveszi valami, és mivel az appokban még alig van tárolva valami, ötletem sincs, mi lehet az, egyszer csak ott lett.
Másnál volt ilyen? Mi lehet a gond?A fotók cache-e lesz az, nálam ugyanez volt.
1-2 nap és a tárhelyfoglaltság átkerül a fotók alá. -
M3aN
senior tag
-
honeypot
tag
Már írtam itt valakinek, hogy egy ismerősömnek ugyanez a hiba jött elő. Az egyetlen megoldás amit találtam rá az az volt, hogy Windows storeból letöltött iCloud kliensek keresztül fizettünk elő.
-
Lali-213
senior tag
-
M3aN
senior tag
-
bostone
addikt
-
Sgr_A
addikt
-
HardRic
addikt
-
bostone
addikt
-
HardRic
addikt
Valaki vett mostanában YouTube premium-ot?
Én most próbalnám az egészet először Tunnelbear progival és hiába állítom be benne Argentínát vagy Indiát, mindig azt írja a YouTube (mindig kisöpörve és frissen indítva), hogy első ingyen hónap után havi 2390Ft lenne.Rájöttek volna a kiskapura?
Felmentem megnézni egy másik google accountommal, ugyanúgy ARS-ben írja az árat. Próbáld meg privát böngészőből, lehet be van cache-elve valami.
-
Maxxy10
addikt
Én most próbalnám az egészet először Tunnelbear progival és hiába állítom be benne Argentínát vagy Indiát, mindig azt írja a YouTube (mindig kisöpörve és frissen indítva), hogy első ingyen hónap után havi 2390Ft lenne.Rájöttek volna a kiskapura?
Próbáld böngészőből esetleg privát módban
-
fery02
addikt
-
moleculez
veterán
"Hagyom így, hátha megoldja magától, ha nem akkor utánajárok, amikor kell a hely." - Ha jól tudom, pont így működik, ha kell hely törli az eszközről a teljes fotót, és csak indexkepeket hagy.
-
SidCorky
őstag
Be van kapcsolva, meg az optimalizálás is, pont így nem kéne az iPaden lennie, nem? Most kikapcsoltam meg vissza, legalább annyit elértem, hogy már Fotóknak írja a tárhelynél és nem rendszeradatnak. Hagyom így, hátha megoldja magától, ha nem akkor utánajárok, amikor kell a hely.
-
C4mp3r
addikt
Valakinek van tippje, hogy mi lehet az a 40-50 GB rendszeradat? Szerdán érkezett meg az új Pro, új eszközként aktiváltam, nem tettem fel rá a korábbi mentésemet, hanem egyesével pakoltam vissza az alkalmazásokat, ha jól emlékszem, 20 GB alatt volt a foglalt terület, mire mindennel végeztem, erre tegnap láttam, hogy a tárhelynek több, mint a felét elveszi valami, és mivel az appokban még alig van tárolva valami, ötletem sincs, mi lehet az, egyszer csak ott lett.
Másnál volt ilyen? Mi lehet a gond?icloud photos be van kapcsolva? en amikor megvettem a 12-t es bekapcsoltam az icloud photos-t meg az optimize iphone storage-t akkor becachelte az osszes kepet, hiaba inditottam ujra csak egy restore segitett.
-
SidCorky
őstag
Másnál volt ilyen? Mi lehet a gond? -
bnss
veterán
Csak akkor hivatalos eladó ha maga az eMag az eladó, erre figyelj mert van sok más eladó is a piactéren.
Köszi a tippet! Arra figyeltem, hogy a forgalmazó az eMag legyen.
-
moleculez
veterán
-
Kókuszdió
nagyúr
Ezt már én is kérdeztem korábban

Rányomsz a widgetre hosszan és időjárás adatok szerkesztése, majd helyadat.Ohh de királyok vagytok ,köszönöm skacok

-
szabonagyur
félisten
-
HardRic
addikt
-
Kókuszdió
nagyúr
-
Alex91
félisten
-
Kókuszdió
nagyúr
-
Maxxy10
addikt
-
Mattb
senior tag
-
lugosi
MODERÁTOR
Ha az ipad-be tett sim kártyára sms érkezik, akkor azt megkapom a táblagépen? Illetve válaszolni tudok rá? nem iMessage, hagyományos sms.
-
Kókuszdió
nagyúr
Először frissült 15.01-re amitől elég bugos lett a rendszer.
Most újratelepítettem tísztán és sokkal gördülékenyebb az egész.
-
Tom1939
őstag
Lenne egy pár kérdésem ha már rendelt valaki az apple.hu-ról (én eddig HA-n vettem az ipadokat, de a hosszabb gariidővel már jobban megéri szerintem a nagy
testvértőlalmától):1. gravíroztatni akarom akkor az csak tőlük megy (apple.hu)?
2. hogy megy a fizetés szállítás? Specifikusan azért kérdezem mert lenne egy iphone mini+ ipad mini + 2nd gen pencil. Természetesen mindegyik más határidővel. Én kifejezetten nem szeretnék 3-szor átvenni, 3-szor bankkártya keretre figyelni stb. Megy ez egyben (hagyjatok békén ha mind megvan küldjétek és vonjatok alapon)?
3. van olyan hely ahol ez gördülékenyebben megy mint apple.hu-ról (istyle nem annak tűnt, ideális eset a bemegyek a konkrét boltba, megrendelem ha minden megvan befáradok és fizetek)?
-
mr.tamasbiro
őstag
Alap használatra ahol csak a Facebook valamit a Safari és Google lesz használva melyik iPadot érdemes megvenni használtan?
ipad 8;vagy valamelyik air vagy valamelyik Mini? Mini és air-ben nem vagyok képben.
köszi addig is. -
Amilo02
aktív tag
Sima mágneses “tokban” volt, egyszerűen feldőlt és koppant a sarka még az első hetekben. Semmi jelentős, csak egy pici horpadás az egyik sarkán de engem zavar rendesen. Azóta nem használom azt a fajtát, csak olyat ami a szélét is védi rendesen.
Amúgy simán kibírja a lógatást, bár nem sok értelme van
Jó tudni, hogy ennyire “sérülékeny” a gépezet. Nekem az Iphone 12Pro Max horpadt be egy kicsit miután kb. 15 cm. Magasról leesett (csak törölgetni vettem ki a tokból, persze hogy rögtön le is esett).
-
Maxxy10
addikt
Ha csak azon a részén csinálja akkor valószínűleg valami belülről nyomja a kijelzot. Nekem volt hasonló problémám de nekem már white spot lett belőle. Szó nélkül cserélte az Apple.
-
tboldi
nagyúr
A DFU-ról fogalmam sincs, igazából nincs iPadem, és nem is tudom, miért rontom itt a levegőt.

-
Kókuszdió
nagyúr
Alap ,hogy csak friss és aláírt rendszert lehet...
Köszönöm
(#36418) tboldi
Megtaláltam idővel azt is ,gépre dugva 10mp-ig nyomva tartani a home és a bekapcsoló gombot ,aztán felengedni a bekapcsoló gombot míg fel nem jön az üzenet a gépen. -
tboldi
nagyúr
Shift helyett Mac-en az alt/option nyomvatartásával az "iPad visszaállítása..." feliratú gombot kell választanod.
De frissítés nélkül már nem fog menni, a 14.2-t már régóta nem írja alá az Apple, csak és kizárólag a 15.0.1-et fogod tudni feltenni.
-
Kókuszdió
nagyúr
Rendben ,
Akkor a DFU mode-ot hogyan hozom elő iPad 8-nál?
-
Mattb
senior tag
https://drive.google.com/file/d/19mlZS-j1w4hjUsims2QmgbEkxgqPq2Cj/view?usp=drivesdk
Itt látható a kijelző hogy mit csinál pencil alatt. Nem nyomom rá, de talán látszik is. A videó nem adja át úgy, élőben jobban látszik.
masnak is ilyen ez? Szervizben kezdenek vele valamit? -
Kókuszdió
nagyúr
-
HardRic
addikt
Sima mágneses “tokban” volt, egyszerűen feldőlt és koppant a sarka még az első hetekben. Semmi jelentős, csak egy pici horpadás az egyik sarkán de engem zavar rendesen. Azóta nem használom azt a fajtát, csak olyat ami a szélét is védi rendesen.
Amúgy simán kibírja a lógatást, bár nem sok értelme van
-
tboldi
nagyúr
Mac-en már nincs iTunes, a Finder része lett az iEszközök kezelése, de teljesen ugyanaz a metódus.
-
Amilo02
aktív tag
Én egy hasonló, ilyen tokot rendeltem. Annyiban tud többet, hogy az előlapot mágnesesen le lehet csatolni. Múlt hét óta használom, nagyon szeretem, hogy nem fityeg rajta a nehéz előlap amikor kézben van, és mégis védve van. Nem úgy mint egy sima mágneses rácuppanós toknál amilyenben már megsérült korábban.
Nem rossz, egy kis súlycsökkentés jól jön az biztos, és ha kell, ott a “fedő” rá. Bár az a lógatós megoldás a képeken, nem hinném, hogy ki merném próbálni. Milyen és hogyan lett sérülés a padon?
-
Kókuszdió
nagyúr
Újra akarom telepíteni a iPad-et amit eddig Windows/iTunes komboval végeztem ,most viszont szeretném iMac asztali rendszeren....
Itt is iTunes kell ,vagy vlmi mással is tudom?Köszöntem előre is ,
-
HardRic
addikt
Én egy hasonló, ilyen tokot rendeltem. Annyiban tud többet, hogy az előlapot mágnesesen le lehet csatolni. Múlt hét óta használom, nagyon szeretem, hogy nem fityeg rajta a nehéz előlap amikor kézben van, és mégis védve van. Nem úgy mint egy sima mágneses rácuppanós toknál amilyenben már megsérült korábban.
-
smc
addikt
-
Amilo02
aktív tag
-
Stinsonina
csendes tag
-
szabonagyur
félisten
Sziasztok!
Első iPadem vásárlása előtt állok. Az eMag ajánlata tűnik most a legjobbnak, úgy látom, hogy idehaza hivatalos Apple viszonteladó. Nagy értékű eszközt még nem vettem tőlük, van valakinek gyakorlati tapasztalata pl. garanciális, szervizes ügyben az eMag-gal kapcsolatban? Ha megosztaná, azt megköszönném.
Szóval a nekem legjobban tetsző ajánlat: mikor a Mobilarénán megjelent a cikk az új, 2021-es iPad Miniről, azonnal elkapott a must have érzés, már majdnem vakon megrendeltem a megjelenés előtt. Figyelemmel kísértem a megjelenés óta a készüléket, és aztán sajnos beütött ez a jelly scroll bug. A YT videókon (normál sebesség mellett) nagyon zavaró számomra, személyesen megnézve a készüléket már kevésbé tűnt annak. Viszont ott a tüske, hogy 300k HUF értékben (Cellular és 256GB tárhely) egy nem tökéletes eszközt vegyek meg?! Letettem róla. Aztán az Air 4-nél kötöttem ki, az Apple Pencil támogatás itt is adott, kézbe véve is meggyőző, még az 50k HUF felárat is kifizetném, hosszútávra tervezek, emiatt számolok a 256GB tárhellyel is. Viszont tegnap este böngészés közben az eMag oldalán kötöttem ki, ahol a 2021-es iPad Pro 11 jött szembe, Cellular modell és 128GB tárhellyel. Jelenleg 360k HUF, és itt kezdtem el vakarni a fejem. Ilyen teljesítményre jelenleg nincs szükségem, bőven elég lenne az Air 4, viszont a kijelző, az 5G modem mind a hosszútávú használat felé mutat, a 128GB tárhely már úgy gondolom elegendő lenne. Alszom még párat, megnézem még egyszer a Pro modellt, mint lehetséges befutó, és hamarosan remélhetőleg boldog tulaj leszek.
Csak akkor hivatalos eladó ha maga az eMag az eladó, erre figyelj mert van sok más eladó is a piactéren.
-
bnss
veterán
Sziasztok!
Első iPadem vásárlása előtt állok. Az eMag ajánlata tűnik most a legjobbnak, úgy látom, hogy idehaza hivatalos Apple viszonteladó. Nagy értékű eszközt még nem vettem tőlük, van valakinek gyakorlati tapasztalata pl. garanciális, szervizes ügyben az eMag-gal kapcsolatban? Ha megosztaná, azt megköszönném.
Szóval a nekem legjobban tetsző ajánlat: mikor a Mobilarénán megjelent a cikk az új, 2021-es iPad Miniről, azonnal elkapott a must have érzés, már majdnem vakon megrendeltem a megjelenés előtt. Figyelemmel kísértem a megjelenés óta a készüléket, és aztán sajnos beütött ez a jelly scroll bug. A YT videókon (normál sebesség mellett) nagyon zavaró számomra, személyesen megnézve a készüléket már kevésbé tűnt annak. Viszont ott a tüske, hogy 300k HUF értékben (Cellular és 256GB tárhely) egy nem tökéletes eszközt vegyek meg?! Letettem róla. Aztán az Air 4-nél kötöttem ki, az Apple Pencil támogatás itt is adott, kézbe véve is meggyőző, még az 50k HUF felárat is kifizetném, hosszútávra tervezek, emiatt számolok a 256GB tárhellyel is. Viszont tegnap este böngészés közben az eMag oldalán kötöttem ki, ahol a 2021-es iPad Pro 11 jött szembe, Cellular modell és 128GB tárhellyel. Jelenleg 360k HUF, és itt kezdtem el vakarni a fejem. Ilyen teljesítményre jelenleg nincs szükségem, bőven elég lenne az Air 4, viszont a kijelző, az 5G modem mind a hosszútávú használat felé mutat, a 128GB tárhely már úgy gondolom elegendő lenne. Alszom még párat, megnézem még egyszer a Pro modellt, mint lehetséges befutó, és hamarosan remélhetőleg boldog tulaj leszek.
-
Carasc0
őstag
-
lugosi
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
-
36500 - 36401
50653 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 37901 37900 - 37801 37800 - 37701 37700 - 37601 37600 - 37501 37500 - 37401 37400 - 37301 37300 - 37201 37200 - 37101 37100 - 37001 37000 - 36901 36900 - 36801 36800 - 36701 36700 - 36601 36600 - 36501 36500 - 36401 36400 - 36301 36300 - 36201 36200 - 36101 36100 - 36001 36000 - 35901 35900 - 35801 35800 - 35701 35700 - 35601 35600 - 35501 35500 - 35401 35400 - 35301 35300 - 35201 35200 - 35101 35100 - 35001 35000 - 34901 34900 - 34801 34800 - 34701 34700 - 34601 34600 - 34501 34500 - 34401 34400 - 34301 34300 - 34201 34200 - 34101 34100 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Tabletek, E-bookok
- iPad topik
- (kiemelt téma)
- iPad Air 11 (2025) Rebound Magnetic Keyboard Case 360 - US Layout-Black
- Karcmentes Apple iPad Pro 11" M1 (2022) WiFi + Cellular - 91% + Apple Pencil 2
- Apple iPad (6. generáció) Wi-Fi 128GB Space Gray 95% Akkumulátor 6 hónap garanciával
- iPad 6 (2018) 128GB újszerű, dobozos, ajándék tokkal
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB Tüzes Ezüst gar:2027.04.10.
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 512GB RTX 4060 8GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- INTEL Core i7-13700K 3.5GHz LGA-1700 OEM CPU!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5384
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A Loginál meg alapból tokban van és hozzácsattintom a bill-t ha kell.
Nekem bőven jó! De jön mellé egy IPhone 13 Pro is
Mióta bekapcsoltam ezt a lehetőséget, nem kell állandóan egyik szobából a másikba szaladgálni, ha hívnak….