Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nonsen5e
veterán
Apple Jegyzetek felismeri a matek képleteket és a végeredményt odabiggyeszti.
Csak ne akarjál ismeretleneket tartalmazó egyenleteket vagy képleteket tenni a számolásokkal egy jegyzetbe, neadjisten rajzolni, mert attól teljesen meghülyül. Ha meg beleradírozol, mindenképpen az egyenlőség jellel kezdjed, mert különben szintén. Gondolom ez a tablet erejétől is függ, de ne akarjál képletet megoldatni vele olyan jegyzetben ahol már van 40-50 sor, mert holnapig fogsz várni az eredményre, feltéve ha valaha eljut odáig.Ezeket a gyönyörűségeket nézzétek.
-
Köszi, azt próbáltam és nem teszi rendbe. Igazából csak azon aggódom hogy máshol nem látom ezt a hibát leírva (apple szoftver és egyedi hiba mindig giga szívás, sajna szoftverben nagyon gyengék lettek de a hardver meg annyira jó hogy valamivel mindig szívok apple testvérrel). De remélem nem az lesz és javtják következő verzióban.
-
Gubu0101
veterán
Ide is bedobom a tech2-os infot(ha meg nem
volt) a varhato uj keszulekerol
“hírek szerint lesz M3-as iMac, 13 hüvelykes MacBook Pro, Mac mini, MacBook Air, illetve jön az új iPad mini, az iPad Air, a 11. generációs iPad, illetve egy nagyobb iPad Próról (14 hüvelyk) is voltak már pletykák”
-
télen le kell zárni a fúvókákat, ez egyértelmű
nyáron pedig egy kis rést hagyok, hogy hűtse
hőérzetet természetesen befolyásol, de csak és kizárólag beindításkor, nyári kánikula során kell levenni és kinyitni azokata középső fúvókákat, illetve akkor ha ülnek hátul - mert így hátra tényleg elég kevés kraft megy
de alapvetően én nagyon szeretem, nekem mágneses Ali-s tartók (2 db) fogja meg, stabil mint a forint (
)
-
Mátésum
aktív tag
Köszi. És Szabinagyurnak is. Sajnos a bluetooth csatlakozás minden alkalommal nem opció, mert a feleségem kiakad. A k375s jónak tűnik, csak egy céges csere lehetősége van, ide kell új eszköz. Otthonra nemrég vettem egy Dell multidevice billentyűzetet, 40.000 forint volt, nagyon profi, csak windowsos, és azt hoznám be, otthonra meg menne egy Apple parancsikonokkal ellátott cucc. Ezek a Logitech mx billentyűzetek nagyon tetszenek, kár hogy nincs magyar belőle.
-
umfrider
senior tag
Ez jónak tűnik, megnézem az ÁSZF-et du.
Simple-nek találtam a biztijét, de az szinte csak a kijelzőcserét és a lopást sulykolta. ASZF-et nem találtam a honlapon, így írtam az ügyfélszolgálatnak. (Pedig elméletileg ugyan az a cég, de a hello honlapja mégis feltünteti a törést)
Csak érintő cserével, vagy kijelzővel nem vagyok előrébb, teljeskörű törésre vonatkozót szeretnék (pl vodafone)
-
-
-
sebgutkopf
őstag
De jó! Köszi!
Ebben tényleg nincs reklám és milyen meglepő módon meg lehet írni egy számológép appon úgy, hogy nem foglal 100+MB-ot.Mondjuk azt se nagyon vágom, hogy egy számológépen mit kell állandóan fejlesztgetni, tudtommal az alap matematikai műveletek végrehajtásának az eredménye nem változik az évek során. Vagy akik variálnak azok addig rosszul számoltak?
-
eihwaz
tag
Alapvetően erre voltam kiváncsi amit írtál. Egy magic keyboardom az most is van. Ezt tudom használni. Már csak egy egeret kell szerválnom, csak nem tudom, hogy az apple elcseszett lapos egere ad-e pluszt mondjuk egy logitechez képest, vagy vegyek valami más gyártó általá készíttett bluetooth egeret.
-
-
-
xhege
veterán
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lexus, Toyota topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Robotporszívók
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Még a paperlike fólia sem kell a papír hatáshoz...

Nagyon jól bevásároltam anno az Air 4-gyel
illetve ahogy nèzegetem Pencilből van 1 gen ès 2. Gen.ez mindegyik ipaddal kompatibilis?
IPadhez meg Logitech Pebble M350.