Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
válasz
Alex91
üzenetére
#37398 Alex91: Köszi az infókat, tok esélyes ezt veszem jobban tetszik mint a drágább, annyira nem is vészes az ára. Én telót/tabletet mindent üvegfóliázok, ha leesne legyen esély arra hogy ne a kijelző törik, igaz erre nem volt még példa, de lekopogom.
Illetve azt sem szeretem ha a kijelző mikrokarcos, szóval nekem ennyit megér.
Fólia 2-3k-ért van üevglap 4-5-6k-ért , szvóal ez van el kell foadni.
#37399 xhege: Hi, köszi az infót. Egyenlőre ceruza nem biztos hogy lesz, tartalpomfogyasztásra vettem a tabletet mert már utálok a gépnél ülni ha böngészni akarok.
Tokban szerintem azt veszem amit Alex91 mondott, jobban bejön mint a másik.Köszi az infót mindkettőtöknek.
-
stigma
addikt
Sziasztok.
Hála istennek én is tudtam 17.-én még egy iPad 9gen 64-est a Telekomtól
, viszont az alábbiakat akarom venni hozzá:
- Üvegfólia: Mit ajánltok, lehetőleg itthon max 5k-ig?Kintről is rendelek majd de mivel nemsokára ittvan jelenleg itthonról intézném.
- Tok: Ezt néztem : Link ,amúgy pár helyen csak 8th genhez találok tokot, az is jó méretben?
- ceruzán még gondolkodom,viszont pár dolgot ajánltatok a fórumban már.
Mondjuk Spigennek van tok + fólia is, többért igaz mint 5-5k viszont ha leejtem ez törjön össze inkább mint a kjelző
Más hasznos dolog van amit érdemes venni hozzá?
Segítséget előre is köszönöm.
-
válasz
Lalikiraly
üzenetére
Köszi a tippet, meg fogom nézni, hátha hasznát veszem.
-
Iborka
tag
HellÓ !
Segítséget szeretnék kérni egy iPad-al kapcsolatban.
A sógoromék lomizással foglalkoznak és az egyik dobozban találtak egy iPad 2-őt.
nyilván lezárva icloud ID stb.
tehát nem lopott "talált".....
Tök jó lenne könyvet olvasni..... -
szaszyka
senior tag
válasz
nikilauda
üzenetére
Pontosan. Értem én, hogy hiány van, de azért ez az elszállás az árakkal az aprón azért kicsit necces, főként a néhány évesekkel kapcsolatban.Ha valami bazinagy akcióban behúzná 2/3 áron, és úgy adná bolti ár alatt kicsivel, az még "érthető" lenne, de így azért már majdhogynem pofátlanság. Jó lesz ez a sima ipad a gyereknek tanulni, kicsit a digitális létet is, és pár évig biztos kiszolgál majd
Még van a telekomnál, és mintha a Miniből is láttam volna még most, ha valaki szeretne. -
DGery
aktív tag
válasz
Lalikiraly
üzenetére
És megint van készleten...

-
Zimerion
csendes tag
Esetleg tudnátok ajánlani ipad pro 12,9-eshez valami jó illentyűzetet? (2021-es model)
-
SharpSA
veterán
válasz
Lalikiraly
üzenetére
Egyszer kipróbáltam még korábban, nem győzőtt meg a működése és menet közben derült ki számomra, hogy webes alkalmazásokat futtat több-kevesebb sikerrel. Vissza is kértem az összeget.
Most mi a helyzet ezzel a programmal? -
DGery
aktív tag
válasz
Lalikiraly
üzenetére
Tegnap este volt, fél 9 körül rendelt egy ismerősöm még egyet

Szerintem kapnak 3-5-10db-ot, aztán azt a készletet könnyű elfogyasztani, mert viszonylag elég nagy a kereslet, és aki venni akar rendszeresen figyeli...
-
szaszyka
senior tag
válasz
Lalikiraly
üzenetére
Akkor megint csak néhány db volt. A komment írásakor volt megint raktáron kétféle ipad, és a mini 64Gb-os verziója. Délelőtt csak egyfajta ipad pro volt.
-
-
-
válasz
bostone
üzenetére
Arra azért mindig is ügyelt az Apple, hogy ne mosódjanak el a határok az egyes eszközök között. Az M1 procis iPad pro is simán el tudná viselni a MacOS-t, nem hiszem, hogy az érintőkijelző integrálása akkora probléma lenne nekik. De ezt nem fogják meglépni kb. soha.
Mondjuk egy Dex jellegű támogatás azért elviselhető lenne iPad vonalon is. Ezt a Samsung elég jól megoldotta. Anno Tab S6-ot nem is használtam sima tabletként, csak Dex módban, és billentyűzettel nagyon jó kis "mini PC" volt. -
szaszyka
senior tag
Ipad 9, ipad mini a telekomnál....
-
bostone
addikt
válasz
HardRic
üzenetére
Azért elég erős hangsúly esik az all in one vonalra az Apple részéről, amikor a termék promóciójáról van szó.
Persze a szolgáltatások együttműködése példás az ökoszisztémán belül, és arra sarkallnak, hogy vedd le a polcról az órát, a mobilt, a táblagépet, a fülhallgatót, a notebook-ot és a PC-t is.
Ennek ellenére mégis azt gondolhatja a felhasználó, ha már belepréselték az eszközbe ezt a bivaly procit, akkor az kiszolgálja több szinten is. -
Rellind
senior tag
válasz
HardRic
üzenetére
Igy használom perpillanat. Tudom kb mire lehet használni az appot.
De nekem az iPad kijelzője nem kell, értsd, desktop mód kell csak.Tehát a kérdésem az volna:
Van olyan feature hogy csak a monitoron legyen kép? Netflix megy ebben a módban, ott simán lehajtom a mágneses tokot és megy a tv/monitoron a film.
De én böngészni akarok, meg youtube-ot nézni úgy hogy az iPad kijelzője sötét maradjon.
-
válasz
HardRic
üzenetére
Nekem tök elég lenne, ha csak simán tükrözné az ipad képét a monitorra, de nem a jelenlegi megoldásként, hogy a két oldalt két fekete csík üres, tehát a kép nem tölti ki a teljes képernyőt. Ez olyan 90-es évek eleji vga inkompatibilitások időszakát hozza vissza nekem, akkor volt ilyesmi nálam utoljára. Csak azóta eltelt 30 év.
Ami ebben engem konkrétan bosszant, hogy ez nem a nem tudás, hanem a nem akarás miatt van. És ezt olyan pitiánernek is érzem a gyártó részéről. -
HardRic
addikt
válasz
Rellind
üzenetére
A Shiftscreen tudtommal egyszerűen egy böngészőablakot rak ki monitorra egy kis csalással. Ne várj tőle túl sokat. Egyébként pont az lenne a lényege, hogy más content legyen a monitoron mint az iPaden, nem az, hogy az iPadet ne használd egyáltalán.
Ha csak simán ki akarod rakni az iPad képét monitorra, ahhoz nem kell külön app csak rádugod a kábelt. -
Rellind
senior tag
#usb hub #Air4
Én ezt használom: [link]
Megy minden rajta ahogy kell.Nem találtam információt a Shiftscreennel kapcsolatban. Ki lehet kapcsolni az iPad kijelzőjét? Én csak a monitort akarom használni… Addig nem venném meg, ez fontos lenne. Néztem pár videót de nem volt róla szó.
Köszönöm.
-
DGery
aktív tag
Sziasztok!
Ha már itt megy a képernyő megosztás téma, van egy ötletem, de nem tudom mennyire kivitelezhető.
Sokszor előfordul, hogy prezentálnom (PPT, néha rövid vedeók) kell, és mindenhová magammal cipelem a laptopomat jelenleg. Gondolkoztam, hogy beszerzek egy Lightning -> HDMI átalakítót, de jött az ötlet, hogy mi lenne, ha már vezeték nélkül oldanám meg.
Van valami lehetőség, hogy Raspberry-re tükrözzem a kijelzőt?
Chromecast megoldásról már olvastam, csak a Raspy meg kéznél lenne
Köszi a válaszokat

-
DGery
aktív tag
válasz
Lalikiraly
üzenetére
Kb 1,5 nappal korábban írtam... Szerintem minden kereskedő viszonylag kis mennyiséget kap egyszerre. Hamar elfogy, ezért is kell folyamatosan figyelni...
Én is azért teszem itt kis, mert korábban hasonló cipőben jártam, és volt aki írta hol kapható amit akkor kerestem és sikerült vennem egy fórumtársnak köszönhetően. Illetve itt is volt már aki jelzett, hogy nekem köszönhetően sikerült találnia...
De tény, gyorsan fogynak a készletek...
-
Nincs mit.
Valami cirka 3000 Forint az ára. Van róla videó a YTn bőven.Nekem majd most lesz ipad-em és az első dolog lesz amit megveszek programot hozzá az fix.
-
válasz
Lalikiraly
üzenetére
Köszi utánanézek.
-
-
-
sompetike
aktív tag
Hello.
ipad air2 az alany, Akksi nagyon gyenge… tud valaki segíteni, hogy hol tudom cseréltetni az akkumlátort. Köszi. -
zoli62
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Én úgy vagyok ezzel, hogy mindennek megvan a helye, és értelme, egy tabletnek, és egy notebooknak is.
-
zoli62
addikt
válasz
lugosi
üzenetére
Én is ezt pártolom, és az Apple-nél is ez az irány látszik. Persze a MacBookoknak is megvan a létjogosultsága, de ma már az igény, hogy valaki csak tabletet használ, és ezt az Apple is észrevette. Én például még egy éve sem tudtam volna elképzelni, hogy tabletet használjak, de azóta változtak a felhasználói szokásaim. Az Androidos tabletekhez képest viszont aziPadek sokkal gyorsabbak, és kényelmesebben kezelhetők, ráadásul az iPadOS megjelenése után, ha még nem is mindenre kiterjedően, de kezelnek külső meghajtót is. Azért azt veszem észre, hogy az almás eszközök használhatósága, funkcionalitása már fokozatosan közelít a többi platforméhoz (Windows ,Linux), ebben már fokozatosan nyit az Apple is, és lassan megszűnnek a külö9nbségek.
-
bigdady
nagyúr
Hali
Tudnátok ajánlani magyar billentyűzetes bluetooth-os tokot ipadhez? Használ vki ilyet?
ipad 2019-em van
-
urbi107
tag
A szervízben érdeklődtem az ipad airrel kapcsolatba ami nem kapcsolt be.A szervízbe azt mondták,hogy a szoftvert rakták rajta újra.Ez mennyire reális hiba.
A készülék kézhezvételekor nem indult el az ipad és töltés után se.A telekom csere helyett szervízbe küldte,a munkalapok javítás kérését tüntették fel,pedig 3 napon belül voltam. -
moleculez
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Én meg az iPhoneon nem használom a kisegítő lehetőségeket, mégis kifizettetik velem. Sem a Stocks sem a Voice Memot... Pl altalaban én tabletként használom az iPadot, de pl fogok mellé venni billt, mert van amikor jól jönne. Nem, nem akarom magammal vinni a laptopot ezért. Ha tudom, hogy kódolunk, fejlsztünk vagy vmi az más arra viszem.
Egyetemen jegyzetelni tabletként kiváló. Majd osszeülünk egy Word filet osszerakni, amihez teljesen felesleges egy teljes laptop, főleg mint plusz eszköz. Ellenben egy pár dekás bill máris élhetőbb.
-
szabonagyur
félisten
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
Nem tudom hogy te beletartozol-e abba a táborba amit alább írtam, de függetlenül tőled, ők nagyon bosszantóak. Csak ennyit akartam.
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
Attól hogy nincs meg hozzá az átalakítód a készülék tudja kezelni a billentyűzetet BT, USB és a hátlapi érintkezőkön. HDMI és pendrive csak egy dongle megint. De talán usb c-vel ezek sem feltétlenül kellenek. (usb-c to hdmi, usb-c pendrive)
Csupán arra célzok hogy van egy olyan tábora az apple felhasználóknak akik görcsösen elítélnek minden új dolgot. Emlékszem mi ment mielőtt bejött az egér, én pedig azóta használom hogy az első 13 bétával bekerült. Na ha nem használod ezt sem akkor ez se legyen benne? Attól a te kis drága készüléked semmivel sem rosszabb hogy más megkapja tőle amit akar.
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
Én egy fokkal jobb külső kijelző támogatásnak örülnék.
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
“Nálam nem érdekes még a billentyűzet sem, nemhogy a HDMI kábel vagy külsős egység dugdosása.”
Pedig ezt mind megvetted, kérd vissza a pénzed.
-
DGery
aktív tag
Telekomnál megint van sima 9, wifi only 64GB ezüst színben, ha valaki még le szeretne csapni. kiszállítás 2 nap alatt megvan
https://www.telekom.hu/webshop/termek/Apple-iPad-2021-WiFi?skuId=jsku1754642462&processType=listPrice -
zoli62
addikt
válasz
greenbelt21
üzenetére
Nincs mit. Viszont a készlet és a gyors kiszállítás a Telekom mellett szól, és persze a kamatmentes részlet. Gyakorlatilag most úgy van, hogy amennyi kedvezményt kapsz, az a visszafizetendő kötbér lemondáskor. Erre szokták mondani, hogy valamit valamiért. Én egy digitális vezetékes telefonelőfizetésre írtam alá majd kétéves hűséget, de csak 200 Ft kedvezményt kaptam, ez a kötbér, így majdnem listaáron vettem. Ettől csak felsőoktatási hallgatói kedvezménnyel olcsóbb az Apple Edu oldalán, de azt hiszem ott nincs iPad Air, csak sima iPad, és valószínűleg csak Wifis változat, de az talán csak 220000 Ft körül van, talán itt a fórumban láttam rá linket, nekem nem volt opció, mert én mindenképpen cellular+ wifi modellt akartam. Más kérdés, hogy kipróbáltam a webes vásárlást,, és a rendelés során nem kért hallgatói igazolást, bár nem véglegesítettem a rendelést, tehát nem tudom, mi lett volna a rendelés leadása után
-
zoli62
addikt
válasz
lugosi
üzenetére
Na szóval a tapasztalatot szerint egy iPaden több mindent meg lehet tenni, mint iPhone-on, azaz az iPadOS inkább a macOS-hez van közelebb? Mire gondolok: fáljkezelés, azaz az iPad Fájlok alkalmazás tudásban inkább a Finderhez van közelebb. Külső adattárolók használatának engedélyezése. Rádugtam egy Kingston pendrive-öt az Air-RE, és bár nem jelezte a csatolását, mint Windowson és Linuxon, de a Fájlokban egyből megjelent az új eszköz, persze tudom, nem minden külső eszközt támogat az iPad, és nem is olyan régen engedélyezte ezt a külső eszközhasználatot az Apple. Vannak azért különbségek is: Mac-en látom a teljes fálj- és könyvtárszerkezetet, iPaden csak a saját könyvtárat, és nem tudok egynél több felhasználót létrehozni. Legalábbis én ezt vettem észre közel két hét iPad Air “nyúzás” után, úgy, hogy MacBook Airt már négy és fél éve használok, de azóta az iPadOS különvált az iOS-től. Azaz iPad-hez talán kicsit több tudás kell, mint egy “egyszerű” iPhone-hoz. Kíváncsi vagyok, mivel értesz egyet, és mivel nem.
-
válasz
Lalikiraly
üzenetére
Ez konkrétan az USB c volt amin csatlakozik a hub. A töltőt legalább annyit dugom de semmi baja.
-
SidCorky
őstag
válasz
Lalikiraly
üzenetére
Én a Kingston Nucleumot húztam be a Pro mellé, bár drágább és nagyobb, mint amit linkeltél, de van rajta minden és nem ismeretlen márka, azoktól félek.
-
válasz
Lalikiraly
üzenetére
Én egy digitus-t használok, van benne plusz kártyaolvasó és ethernet port is. Ja és plusz vga.
-
zoli62
addikt
válasz
greenbelt21
üzenetére
Én Wi-fi+cellular modellt vettem otthoni szolgáltatás mellé kevés kedvezménnyel, hogyha esetleg lemondanám a szolgáltatást, akkor ne kelljen sok kötbért fizetni. A hivatalos ár 289000 Ft, ebből akár 25000 Ft kedvezmény is lehet, de akkor minden szolgáltatásra hűséget kell aláírnod, és persze ez csak a nagyobb értékű díjcsomagokkal lehetséges, de akkor a kötbér is magasabb
-
-
-
bostone
addikt
válasz
Lalikiraly
üzenetére
Említést tehetnél, amikor megtalálod a megfelelő adaptert, mivel itt hasonló kérdésre nem született válasz, olyan személytől, akinek birtokában van ilyen eszköz.
-
15.2 elérhető
-
TakiUZ
tag
Érdemes nézegetni a hivatalos viszonteladókat, most tudtam rendelni egy silver 9 Wi-Fi onlyt Médiából. Vissza is igazolták. De azóta nem lehet már rendelni. Szerintem folyamatosan kapnak 1-1 darabokat.
-
Abban még segítenétek nekem, hogy ki milyen type C adaptert használ, ami USB és HDMI portot is ad? Mert rengeteg fajta van. a gyári az 30 rongyba kerül. De sok van ami dettó olyan és van 5 től 15 rongyig. Én ezt néztem hirtelen:
Thunderbolt 3 hub, USB 3.1 C típusú - HDMI 4K átalakító, USB 3.0 és C típusú USB, HOPE R - eMAG.hu
-
consono
nagyúr
válasz
szabonagyur
üzenetére
Kell igen, de anyósnak egy ezer éves Samsungja van, ami minden követelménynek megfelel

-
Nem hallottam erről, köszi, ez nem tudom kit érintene itt.
-
Semin
őstag
Az állam ad lóvét a régebbi (2/3G) készülékek leváltására, (megszűnik majd a hálózat ),
de ez iPhone esetében instant bukó a feltételek miatt:"A vissza nem térítendő támogatás összege bruttó 20 ezer forint, melyet olyan új, VoLTE és 4G vagy 5G képes mobilkészülékhez nyújtható támogatás, amelynek bruttó fogyasztói ára legfeljebb 120 ezer Ft. "
-
-
bostone
addikt
válasz
consono
üzenetére
A PS5-re csodálkoztam rá először, hogy mi folyik itt Gyöngyösön, aztán rájöttem, hogy ánizsmagtól a tevesz.rig, azaz mindennel ezt játszák.
A Te esetedben nem vagyok biztos, de talán egy felnőttet egyszerűbb belátásra bírni.
Amikor a gazdasági haszonszerzés eme fokára lépett, a kapitalizmus rútabb mosolyával is megismerkedhettünk végre. -
bostone
addikt
Az ipad 9-et tényleg durván a mezőny fölé lehet helyezni. Erős proci, nagyobb tárhely. Jó ajánlat.
Biztos, hogy megvárnám, amíg hivatalos forrásból beszerezhető az ünnepek ellenére is. -
szaszyka
senior tag
válasz
OCTAMD
üzenetére
150-ig bezárólag bármit, amit még 4-5-6 évig lehet használni tanuláshoz. Tele van a HA 4.-5.-6. generációs sima ipad-ekkel, de azok nem tudom mennek-e még egyszer ennyi ideig, és tovább?! Most kinéz egy Air4 180 körül, de azt sokallom egy általános iskolásnak, már csak az "ügyetlenségük" (gyerek) okán is. De egész egyszerűen semmit nem találok. Használtan áárulnak 32Gb-os 8-as Ipad-et 120-130-ért, de 32Gb semmi, pláne 4-6 év múlva. Már most a 64Gb-os eszközöket pikkpakk meg lehet telíteni. Ipad6 128Gb 100-110? Ne hülyéskedjünk már... Amit jónak gondolnék nincs, ami van, horror áron használtként. Nekem személy szerint ez a dilemmám.
-
szaszyka
senior tag
válasz
OCTAMD
üzenetére
Nem, arra próbáltam célozni, hogy hiába szeretnének az emberek venni valamit, ha hiány van belőle, az eladók emelnek az árakon. Én is szeretnék a gyereknek venni egy ipad-et karácsonyra, de ha egyszerűen nem találok sehol sem újat, kénytelen leszek használtan venni drágábban, mert a jó áron hírdetett használtak is pár perc alatt elkelnek, és ezzel feltételezem nem vagyok egyedül. Ha ekkora hiány van már ezekből is, és szinte szó szerint versenyt kell futni az idővel, eléggé (már megbocsáss) bunkó dolog lelúzerezni a vevőket. Legközelebb a mostani vevő ceruzája fog vastagabban fogni, ha olyan dolgot akar eladni, amiből hiány lesz/ úgyis elkapkodják.
-
Alex91
félisten
válasz
mr.tamasbiro
üzenetére
Nem ezt irtam, csak azt, hogy az Air erosebb hardvere ertelem szeruen tovabb birja. Csak az akksija nem hiszem, hogy hosszabb elettartamu lenne, mint a sima iPad-e…
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- E-book olvasók
- OLED TV topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- Eladó Asus GT730 SL 2GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
, viszont az alábbiakat akarom venni hozzá: