Hirdetés
- Micro Four Thirds
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
válasz
honeypot #35616 üzenetére
Az tök jó, köszi! Mondjuk egy sima iPad-Logitech combo párosban látok fantáziát és ha újonnan veszem meg, akkor is megvan 200 alatt és mondhatni naprakész a hardver. Oké, az iPad nem olyan, mint a MacOS, de elég sok mindent lehet már azon is csinálni. Hordozhatóság szempontjából még jobb is lenne, mint egy Macbook.
-
Redpaladin
tag
válasz
honeypot #35087 üzenetére
Köszi a tippeket!
Így már értem,hogy apple ugy csinálja meg az app-okat,hogy rólad feltételezi hogy ugyis hülye vagy hozzá.
Nekem jobban bejött eddig android mint ipad féle megoldások ahol minden végtelenül le van egyszerűsítve.
Még ismerkedek talán később pozitivabb lesz a véleményem erről.Most aktiváltam az apple tv+ 3 hónapos ajándékidőszakot és meglepő,hogy alig van kínálat és van köztük olyan ami ettől függetlenül felárasak, ehhez képest nyilván jobb netflix, hbo és amazon prime... csak azért lepődtem meg mert most léptek a streampiacra nemrég és ilyenkor inkább arra kéne törekedni,hogy minnél több tartalom és olcsóság mig nem érik el megfelelő előfizetői szintet nem?
-
mindthecrap
aktív tag
válasz
honeypot #35052 üzenetére
Megint elkezd mindenki elbeszélni egymás mellett, ha veszel boltban egy ÚJ terméket 27% áfás számlára akkor annak a garanciája a vásárlás másodpercétől kezdődik, akkor is ha Steve Jobs szelleme ír be ide, hogy nem, a törvény az törvény. Semmi ilyen kikötés nincs, hogy fél évnél többet áll a Media Markt raktárban akkor kevesebb a garancia, ez agyrém lenne.
A múltkori sztoriban valószínűleg a kereskedő "okosban" szerezte be és az Apple őt vette végfelhasználónak, ezért elkezdte ketyegtetni a garanciaidőt. Ettől függetlenül a kereskedő köteles jótállni a vásárlás napjától X ideig ami a szerződésben vagy a számlán meg van adva, max ő kifizeti az Apple-nek a javítást.
-
HardRic
addikt
válasz
honeypot #35028 üzenetére
Pont azért használom a kompakt nézetet mert nem tudja feldolgozni az agyam hogy az Apple ilyen alap UX bakikba szalad bele, hogy egy szöveges mező úgy néz ki mint egy tab. Szerintem is ocsmány. A kompakt még egész használható, csak kellene állandóan megjelenített bezárás gomb a tabokra és egy all tabs view gomb. Nem értem miért share-re van külön gomb amikor annak a menünek a nagy rész ott van a 3 pötty alatt is.
-
HardRic
addikt
válasz
honeypot #34539 üzenetére
Hangminőség valóban borzalmas. De engem leginkább az zavart, hogy nem képes normálisan kezelni az előadókat. Ha van egy szám ami Jóska & Pista közös száma, akkor nem tudok külön rákattintani Pistára, hogy a számai böngésszem, és az ilyen közös számokat fel sem dobja Pista oldalán mert a “Jóska & Pista”-t egy előadóként kezeli. Szörnyű UX.
A Premium amúgy nem a Spotify alternatívája, az a reklámmentesség és a Premium content miatt lett kitalálva. Az, hogy hozzádobják a Musicot mert amúgy kb senki sem fizetne rá elő az csak egy extra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Politika
- Micro Four Thirds
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby rádiós topik
- Musk, X, a deepfake-törvény és a szólásszabadság
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- További aktív témák...
- iPad Air 6 11" 128GB Cellular Újszerű/2025.10.04.Apple Gar./Akku 100%/p4200/
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- NAGYON SZÉP IPAD AIR 2 64GB WIFI+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s ÁR
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest