Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drenadar
veterán
sziasztok!
Szerintetek a mini 2021-et mennyire lehet majd beszerezni pénteken? -
Felraktam én is az új OS-t pro 12.9 2018 és iphone x.
Sokszor furcsa kis akadások vannak illetve a hotspotot elcseszték rendesen. Eddig hibátlanul működött, nem is kellett vele foglalkozni, de most folyton eldobálja az ipad. Szerintem itt ledz a gond mert egy androidos telót is ráeresztettem a hotspotra ami hibátlanul megy. Használ valaki hotspotot rendszeresen iphoneról? Megnéznétek hogy nálatok jó e?
Jelentettem almának hogy ez így gáz, de ez hetekig eltarthat ha nem tovább..
Random időközönként leugrik a hotspotról és várni kell kb 10 másodpercet mire visszamegy.
Nagyjából 3-5-10 percenként jelentkezik.
Próbáltam újra hozzáadni, törölni a hotspotot, újraindítani mindent, kilőni az összes háttérben futó appot. -
PunkZoli
aktív tag
sziasztok, ipad air4-en van arra mód, hogy az összes háttérben futó alkalmazást bezárjam egy kattintással?
Ez ilyen future tech androidon?
kösz
Z.
-
-
mSchumi87
senior tag
Sziasztok iPad reset utan miert maradnak meg a saját appok? es miert van piros felkialtojel az iMessage-nel? Koszi
-
Noxy
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Kb 7-10 nap.
Ha tesztelni akarod akkor most rakd fel, hogy legyen elég időd vissza rakni.
iTunes-l csinálj backup-t mert ha az iCloudban felüli írja akkor már nem tudod visszarakni. -
szabonagyur
félisten
-
consono
nagyúr
válasz
szabonagyur
üzenetére
Gondolom a bétában még benne voltak a debug szimbólumok, meg ez az, ami a véglegesben nincsen. Meg nem a telefonos verzió van a Minin, szóval nehéz megmondani...
-
Noukoum
veterán
válasz
Dreadloord
üzenetére
Oktatási kedvezménnyel annyi az air 4 + airpods.
Minihez nem jár airpods, viszont az árkedvezmény az igen. -
Maxxy10
addikt
Mostmár csak az Air 4 ami nem tudja a center stage-t? Az összes többi már megkapta ha jól tudom
-
Dreadloord
senior tag
Sziasztok, néztem, hogy edigitalnál van 199e-ért ipad air 4. Az apple.hu-n 240e, de oktatási kedvezménnyel csak 222k + ajándék airpods, amit 35k körül el lehet adni ha jól látom.
Szóval jelenleg a hivatalos weboldalról gyakorlatilag olcsóbb az air4, mint normális boltból? Még a zug gsm-eknél is 190e körül indul az ára.
Illetve az új mini 6 is megfogja vajon kapni ezt a kedvezményt? Az jelenleg 192e-ért rendelhető, de ott nem írja ki az ajándék airpodsot, bár a kezdőlapon írja, hogy ipadek mellé jár.
Vagy elnézek valamit?
-
szabonagyur
félisten
Érdekes, hogy Mini 4 14.8 esetén 15-re frissítés 2,33 GB lenne, XR esetén egy korábbi 15-s buildnál meg 5.57 GB.
-
blizzrd
senior tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy az iStyle-nál kapható Epico Stylus kompatibilis-e az Ipad Proval (nem a legujabb hanem az eggyel korábbi széria)?
Van esetleg tapasztalat ezzel az eszközzel? Főleg jegyzetelésre lenne használva.Köszi!
-
HardRic
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Most nézem, hogy egy júliusi rendelésemet is itt mondtam le hasonló okból, hogy nem volt raktáron, csak már elfelejtettem, hogy megfogadtam hogy soha többet nem rendelek innen.
Akkor revolutra 7 nap alatt jött meg. Most van rá esély, hogy kicsit kevesebb lesz így, hogy belföldi bankról vettem. Reménykedek… -
szabonagyur
félisten
válasz
HardRic
üzenetére
Pedig siman lehet, hogy ul rajta addig
En par eve jartam ugy, hogy vasaroltam tobb dolgoz is Edigiben. Jott ertesito, hogy minden megvan vegyem at. Elmentem, mondjak igen szedik ossze, addig fizessek. Kifizetem erre szedik ossze de egy dolog nem volt meg. Mondjak ok, sztornozzak es fizessem ki ujra anelkul. Ugye a penzt egyszer mar befoglaltak, es nem kis osszeg volt, meg tudtam oldani de na azert ciki.
-
HardRic
addikt
Mostanában van tapasztalat Air 4 érkezési időkről? Minden APR-nél nagyjából hiány van, 1-2 darab szállingózik némelyik üzletben. Pénteken Edigitalből rendeltem egyet anyumnak, úgy láttam akkor, hogy van raktáron, hát ma kiderült, hogy nincs.
Voltam olyan hülye, hogy előre kifizettem, így most nagyon meg kell fontolnom, hogy várok-e, míg a központi beszállítótól kapnak, vagy lemondom most, kivárom a nem tudom hány napot amíg visszautalják a pénzt és megveszem ott ahol tényleg tutira van.
Valakinek valami javaslat esetleg? -
-
Lali-213
senior tag
Sziasztok,
Új vagyok az iPad területen, a hétvégén vettem itt egy 6-os szériát. Rajzoláshoz kellene majd vennem egy tollat, ezért ajánlásokat kérnék tőletek, hogy van-e jó alternatíva az Apple Pencil helyett? Van olyan funkció amit csak a gyári toll tud?
köszi előre is.
-
Szerintetek az új minit vagy az air4- et vennétek
wifi only 64 gb-os egy árban vannak -
Rellind
senior tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Ez milyen app?
-
Feenyx
aktív tag
Sziasztok,
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ha Onedrive-on szerkeszteni akarok egy ott tárolt Excel fájlt, ahhoz előfizetés kell, de ha ugyanezt szeretném tenni Iphone-on akkor az ingyenesen szerkeszthető?
-
válasz
hszilard666
üzenetére
Hardverben, így akksiban is szuper az ipad, 4 éves ipad pro 10,5-re a 3uTools 90%-os akksit mond. Most is jól bírja bár éjszakánként vagy hogy 10+%-ot veszít. Apropó van valami app amivel meg lehet nézni mi eszeget éjszaka (beállítások akku rész szerint semmi
)? -
Maxxy10
addikt
Köszi az infót! Ebből nálam akkor lesz egy restore.
-
Kókuszdió
nagyúr
válasz
Maxxy10
üzenetére
Tökéletesen működik ,iPadOS 14.2

-
moleculez
veterán
Sziasztok, milyen remote desktop access megoldások vannak iPad és mac között? Azon agyalok, hogy a MBA-t a következő iMacre váltom, aztán ha mégis kell a valahol a desktop lóerő/OS akkor elérem iPad + Keyboard segítségével. Mik a tapasztalatok ezen a téren?
-
Maxxy10
addikt
Másnál is sz@rakszik a Netflix app iPad-en?
-
szabonagyur
félisten
válasz
hszilard666
üzenetére
Nekem Mini4 a Mini2 mellett mar akksi cserere var
-
hszilard666
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Igen, ezt el is fejeltettem.

Nálam is szuper az akksi, ha egész nap nyúzom akkor is van benne pár százalék a nap végére, úgy hogy airpods-szal használom, avagy a bt is be van kapcsolva a wi-fi mellett. Nem tudom milyen akksikat tesznek az ipadekbe, de az első genes ipadem a mai napig megy a gyári akksival, pedig az már több mint 10 éves!

Mondjuk a macbook airem is tud még 5-6 órát, és az is taposva van keményen 2012 óta. De mondjuk van rossz tapasztalatom is, apple akksival, az első 2015 ös 12" es macbookomnak bedöglött az akksija kevesebb mint 400 ciklus után, akkor nagyon csalódott voltam.

-
szabonagyur
félisten
válasz
hszilard666
üzenetére
+1, nekünk is van egy Netflixre, amíg nem kér újabb iOS verziót addig marad is.
Akksira a kora ellenére még mindig nagyon jó, közel 100%-s, pedig 2. tulaj vagyunk.
-
Maxxy10
addikt
válasz
hszilard666
üzenetére
"vagy csak nem tudom elviselni a fogyasztói társadalom nyomását."
+1 -
Silentfrog
veterán
válasz
hszilard666
üzenetére
Köszönöm a segítségeteket!
-
hszilard666
veterán
válasz
Silentfrog
üzenetére
Mini 2-t használok day to day, reddit, youtube, PH, VLC-re. Nem egy villám, de ha azt nézem hogy olcsóbb volt mint egy telefontok, akkor abszolút jó választásnak érzem

Viszont van annyira jó a felhasználói élmény még hogy erősen gondolkodom hogy kell-e nekem igazán a mini 6, vagy csak nem tudom elviselni a fogyasztói társadalom nyomását.
A legnagyobb issue-m vele a fényerő, beltéren szuper, de napsütésben használhatatlan. Mondjuk ott az X em oled panelja is határeset.
-
bostone
addikt
válasz
Silentfrog
üzenetére
Próba-szerencse. Vedd meg és majd számolj be az élményről.
Nem akarlak lebeszélni egy kihagyhatatlan lehetőségről.
-
bostone
addikt
válasz
Silentfrog
üzenetére
Persze, hogy alkalmas.
Szerencsére hagy időt neked, hogy az alkalmazások betöltése közben elintézd ügyes-bajos dolgaidat, amennyiben az alkalmazást le tudod tölteni egyáltalán. -
Silentfrog
veterán
Az ipad mini 2 Fb-ra meg you tube videók lejátszására alkalmas lehet még? Olyan valami kellene ami lefekvéskor ad háttérhangot.
-
ricogsm
őstag
Sziasztok! Melyik alkalmazás az amivel lehet rajzolni mondjuk egy lakás alapterületét?
Ha huzok egy vonalat az egyenes lesz stb .
-
válasz
moleculez
üzenetére
Hát ja. Itunes fel sem ismerte az ipadem... 3utools kérdezett valamit hogy ok-e és felismerte. Utána persze az itunes is látta már. Magyarul ha kívülről tudnám az itunes-t, akkor a megfelelő opcióval gondolom ugyanez lett volna. Nehézkes nagyon... Nem csoda hogy úgy le van értékelve.
Mindegy, a lényeg hogy ezzel megint elviselhető szintű a fájl pakolgatás (gondolkozom egy ipad mini-n, de emlékeztem hogy ez mekkora halál ha ebben nem léptem volna előre akkor lett volna tab s7, pedig hardver ügyileg brutális apple előny van, de az az egyszerű felmásolok mindent ahova akarok az sd kártyán annyival jobb...) . Köszönöm a segítséget.
u.i: usb c mekkora upgrade lesz, most lighting kábelen keresztül engedem szinkronizálni és tiszta múlt század (200+ gb
). -
zeus_2k14
senior tag
Üdv.
Venni szeretnék egy iPad-et, mivel telefonon kicsit kicsi a képernyő hozzá, laptop meg nagy. Egyenlőre nekem átmeneti tablet kellene, majd később vennék egy újabbat,ha arra nagyobb szükség lenne.Erre használnám:
- Facebook + Messenger + Instagram
- Safari, böngészés
- Google cuccok ( Youtube , Google Classroom, Google Drive, Google Fotók ) --> Zoom is kellene hozzá, mert tanulnék rajta, Online órát hallgatnék
- Meg tudjam rajta nyitni a PPT, Word dokukat, mert mint írtam, tanuláshoz kellene.Amit néztem, az egy iPad A1455 , 9.3.6-os rendszer verzióval... Megéri még megvenni? Vagy ne ?
Köszönöm.
Gergő
-
Milyen programot érdemes használni pc ipad közti file mozgatásra a nem szeretnék szinkronizálni + nem wifi+net (simán usb-vel...) feltételek mellett? A fájlok az ipaden belül szigorúan szerintem még mindig vacak.
Használtam valamilyen programot az előző notebookon egy éve ami teljesen jó volt csak elfelejtettem a nevét és nem találom, nem kellett hozzá feltörni az ipadot (pro 10,5) és egyszerűen működött. Mondjuk elég ritkán használtam, de segített kibékíteni apple számomra idegesítő dolgaival.
Köszönöm a segítséget.
-
kezo0
addikt
Ez pl. egy kis érdekesség előzetesen:
iPad mini 6 Features a Slower A15 Bionic Chip Compared to iPhone 13 -
tybsen
addikt
válasz
HardRic
üzenetére
Nagyon jó hogy megosztottad én még nem hallottam róla sosem de nagyon érdekes cucc és praktikus!
Legtöbbször amúgy én is inkább tok nélkül használom mert olyan légies az egész és jó hozzáérni. Ugyanakkor beteges módon szeretem ezeket a tokokat is valamiért nagyon furcsa
Kicsit így utólag már sajnálom talán hogy nem 12.9 vettem hanem 11 ( bár magamat ismerve pedig tudom hogyha azt vettem volna akkor sajnálnám hogy nem kisebb
), mindenesetre így utólag még egyszer mindenkinek köszönöm aki tanácsot adott mert nagyon elégedett vagyok vele és örülök hogy iPad lett és nem valami más.
-
ricogsm
őstag
Sziasztok!
Napokban láttam valamelyik iPad topicban (vagy itt), valaki felsorolta az app listáját , augusztus körül én nem találom. Valaki tudja esetleg merre lehet ?
-
HardRic
addikt
válasz
tybsen
üzenetére
Nem, ez ragad, pl. kabátakasztónak, hangfal lábnak, lefolyó tömítőnek is használják a Sugrut. Elég univerzális cucc. Ha leszeded nem lehet visszarakni, mert csak csomagból kivéve formálható, ilyenkor már kemény. Viszont ha leszeded, nem hagy nyomot.
Előtte én is az átlátszó ESR tokot használtam a legtöbbet, meg majd biztos fogom is a jövőben. De egyelőre meguntam hogy nehéz és vastag.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Diablo IV
- Horgász topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS CM 700W
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Ha megveszem a minit akkor lányom még használhatja suliban (van ipadja, de "csak" air 2 és jegyzetelni is szeretne rajta, akkor az össze könyvet rápakolná).
nálunk megáll a film.

Kicsit gyakorolni kell, de működik szépen.