-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ricogsm
üzenetére
Mindkettő jónak tűnik.
Nekem hama vezeték nélküli van az iphone-hoz, teszi a dolgát. Baseus persze jobbnak tűnik.Én is szoktam xiaomi töltővel tölteni az ipaden, de az 220-as, ott néha előfordul hogy megáll a töltés és csak akkor megy ha megfordítom a csatit az ipad-ben.
-
ricogsm
őstag
Sziasztok! Ipad 4 air-t milyen autós töltővel lehet tölteni?
Baseus QC3 c-type töltő nem tölti, csak egy pillanatra felvillan és kész. Xiaomi és többi telefont gyorstöltő módban tölti. Több töltővel se tölti.
Hálózati töltök jók. -
a000
őstag
Hátha valaki éppen tokot keres.
Most jött meg az ESR iPad Air 4 (2020) Rebound Hybrid Case 360 tok amit rendeltem tőlük.
Kifejezetten ilyet kerestem, aminek levehető a kijelzővédő része (mert zavar ha sokáig kézben tartom a tabletet) de az Ipad tokban marad továbbra is.
Zseniális tok, a minősége is jónak tűnik, mágnesek erősek. -
törölt tag
Sziasztok👋🏼, van arra megoldás, h az iPhone személyes hotspotját használva frissítsem az iPad-et Wi-Fin keresztül? Ez régebben működött, nem?
Vagy még mindig a Telenor a ludas? -
HardRic
addikt
válasz
LumpiDAF
üzenetére
Én utazások alatt a seedr.cc-t használom. Lényegében a saját szerverén tölti le a torrentet, onnan te megnézheted egyből a filmeket akár böngészőből streamelve, akár letöltve iPadre. A normális méretű tárhely fizetős, de szerintem megéri. Ahogy látom a webtor.io is elég király lehet amit a kolléga linkelt, azt még nem ismertem. De megnézem, köszi @tboldi!
Amúgy ha van androidos eszközöd, akkor arról is át tudod dobni az iPadre a file-okat. Pl. az Infuse lejátszóba ftp-n vagy bögészőn keresztül. -
LumpiDAF
friss újonc
Üdv föld lakók.
Ipad guruktól szeretnék segítséget kérni.
Kamionos vagyok és szeretnék venni egy ipadat hogy kiváltsam vele a laptopot. A laptop nehéz,nem lehet rendes állványra felrakni. Egx tábla gép sokkal kényelmesebb lenne nekem is a fülkében. A kérdésem a következő lenne. Van e mód arra, hogy torrentről filmet töltsek le az ipadra? Két készülékem van. Egy xiaomi note 10 ( ezen fut a sebesség mérő kamerákra figyelmeztető app) ,egy iphone 13 (erről szól a yt és ebben van a sim kártyám, és ezen keresztül osztom meg a netet minden további készülékre. Most szeretnék venni egy ipad 2021et hogy ne kelljen hoznom magammal a laptopot,viszont akkor hogy oldom meg a torrentet,hogy az ipaden tudjam nézni a letöltött sorozatot/filmet?
Esetleg androidra le tudom tölteni a pl filmet,de onnan hogy juttatom át a ipadre? Valakinek valami ötlete? -
SeatZola
őstag
Srácok!
Tudnátok ajánlani olyan programot, amivel Ipad-en Pencillel tudok egyszerű terveket csinálni magamnak akár 3D-ben is? Pl. egy kerti fa filagóriát szeretnék tervezni/rajzolni....
-
moleculez
veterán
válasz
mazsiii92
üzenetére
Ha jól számolok idén jár majd le a 2 év amit az AS-ra való átállásra szántak, szóval simán lehet, hogy resetelik az egész termékciklust, és Q3-4-ben Összeáll egy teljesen új kínálat, minitől mac pro-ig. (Ez utóbbinak is esedékes egy ARM kezelés). De majd meglátjuk.
Új iPad Airnek ahogy mondtad semmi értelme nem lenne. Chip hiány van, a benne lévő A14 pedig úgyis elég mindenre.
-
Amilo02
aktív tag
válasz
Ashiyo
üzenetére
Szerintem is érdemes megvenni az 2021-es M1 padot (ha lehet kapni). Elég erős amire kell, nagyon kihasználni sem lehet a teljesítményét. Én úgy gondolom még jó pár hónapot várni kell az újra. Bemutató után biztos idő mire kapni lehet, főleg mostanában, ebben a "chiphiányos" időben.
-
mazsiii92
senior tag
válasz
moleculez
üzenetére
Én MBA-t sem várok, egyszerűen semmi értelme nem lenne más chipet beletenni, max egy alap M2-est ami elmarad az MBP-ban található bivaly M1-től, hogy ne legyen konkurencia egyik a másiknak. És mivel most jöttek ki a Prok, szerintem hagyják pihenni ezt a felhozatalt így. Talán ősszel lesz MBA, szvsz.
Mivel a 4-es iPad Air másfél évvel jött a 3-as után, és most másfél évvel leszünk tavasszal a 4-es után, esetleg ez bár ezt sem indokolja semmi.
-
Ashiyo
csendes tag
Az utóbbi évek tapasztalatai alapján várható február-március-április környékén új ipad megjelenés? Ami nekem fontos lenne, az a 120Hz és a sztereó hangszóró. A 21-es 11" M1 Ipad Prot néztem ki, perpill 324 ezer hivatalos helyről. Várjak, hátha lesz jobb ár-érték arányú tavaszi érkező vagy vegyem most ezt?
-
Amilo02
aktív tag
válasz
lugosi
üzenetére
Igen, tölti. Minden része működik.
A HDMI része is teljesen rendben van, pl. ha filmet, videót stb. szeretnéd a tv-re kirakni, simán teljes képernyőben áttolja a megjelenítést (ez az AXAGON HUB-bál nem így volt).
USB is gyors, Sandisk Extreme Pro pendrive sebességét simán tudja. -
törölt tag
Köszönöm szépen Mindenkinek a segítséget!

-
F1DO
senior tag
Sziasztok!
Nézegetem az Apple tableteket, sosem volt még Apple eszközöm.
Annyi kérdésem lenne, hogy a 4. verziós AIR-nek az USB-C-jére csatlakoztatható pendrive-al korlátozás mentesen lehet bármilyen file-t oda-vissza másolni?
64 GB verziót néztem ebből, kicsit kevésnek tűnik a tárhely és jó lenne valami más alternatíva a filetárolásra ami több gigabájtos videofelvételek gyors oda-vissza másolását teszi lehetővé.Általános online tartalomfogyasztás, sok pdf, ebook olvasás mellett van egy akciókamera video szoftver ami video visszanézést, kis szerkesztést tud, (ehhez ugye le kell tölteni a gépre a felvételeket amik nem kis méretűek) - illetve netflix-et, youtube-ot is nézném rajta, azt olvastam hogy a képernyő arány miatt nem valami jó a Netflix megjelenítése. - ezzel van tapasztalat?
Kb. ilyen célokra használnám a gépet.
Indultam a sima ipad típussal, aztán az AIR, majd a Pro - nyílván az utóbbi lenne a legjobb, ám nem fér bele a keretbe.
-
urbi107
tag
Használ valaki digi netes sim kártyát ipadben?
Vagy milyet érdemes venni? -
qqzs
őstag
Nem tudtok valami spec apple forumot ahol iMapsrol tudnek kerdezni? a feliratok kikapcsolasa kene vagy az hoyg hol tudom elerni az iMaps adatokat mashogy. Konkretan van egy terulet ami iPaden 3D ben van de Gmapsen nincs.
-
Amilo02
aktív tag
Üdv!
iPad pro (M1) tulajokat kérdezném, hogy a bekapcsoló és az oldalsó gombok másnál is “lötyögnek”? -
törölt tag
Sziasztok!
Általános felhasználásra iPad Mini 5-öt vagy sima iPad 9. Generációs (2021) javasoltok?
-
HardRic
addikt
válasz
nitro16
üzenetére
Ha ennél vékonyabb lenne, belelógna a faceID a kijelzőbe mint az iPhone-nál. Azt meg ki akarja? Egyébként normálisan megfogni már a mostani is túl vékony.
Én egyetlen pletykát olvastam eddig ami változás lehet, hogy alapból landscape lesz az iPad, és átkerül a faceID a hosszabbik oldalra. De hogy vékonyabb legyen a káva azt kétlem. -
válasz
consono
üzenetére
Az a most az 18-ban volt.
Amúgy nem tudom hol lehet olyat olvasni hogy változik a design, szerintem sehol. Pletykák vannak hogy érkezik majd az oled és a 15 colos kijelző, kb ennyi.
Az eredeti design viszont még mindig megvan a sima ipad-nél, nem lesz addig itt semmi amíg nem lesz két éves legalább a sima ipad karcsúsított változata. SZVSZ.. -
nitro16
senior tag
+ kurion
Én úgy olvastam, hogy valamennyit változik majd a dizájn. És ebből gondoltam, hogy lehet itt arra gondoltak, hogy vékonyodik a káva + az új szín ami lesz.
Voltam múltkor MM-ban és megnéztem de nekem nem tetszik a káva vastagság.

Valószínűleg megvárom most már az újat ha eddig kibirtam és nem vettem meg az aktuálisat.
-
qqzs
őstag
Van arra lehetoseg hogy az iMapsban kikapcsoljuk a utcaneveket es minden cimket 3D nezetben?
-
nitro16
senior tag
Szerintetek az új ipad pro 12.9 tableteknél várhatóan vékonyabb lesz a káva?
-
Kapanyél
őstag
Köszi!
Ezek Bluetooth-osak, ugye?
-
Zimerion
csendes tag
válasz
stickermajom
üzenetére
Az a baj, hogyha az ipad képét teszed ki hdmi-vel, akkor azt a felbontást és képet teszi át, szóval elég fos minőséget kapsz
-
Kapanyél
őstag
Van tapasztalatotok, hogy milyen game kontrollerrel működik együtt az ipad? Hdmi-n kitolnám a TV-re a képét és egy kormányt, valamint egy gamepad-et adnék a gyerek kezébe (mikor melyiket).
Van univerzális (értsd: appos, ami konfigurálható programokhoz) vagy a játéknak is támogatnia kell mindenképpen? -
bostone
addikt
válasz
stickermajom
üzenetére
Ha van wifi az adott létesítményben akkor is egy okosító sticket ajánlanék.

-
Sterilzona
senior tag
Koszonom a válaszokat. Akkor inkább nézek egy ujabbat, mert azért hosszabb távra terveznék vele.
-
stickermajom
addikt
válasz
bostone
üzenetére
Igen, azt nem írtam, hogy ez nem itthonra kellene. Itthon természetesen dedikált lejátszó van, nem vagyok hajlandó kábeleket dugdosni, sőt a tv saját Smart részét sem szeretném használni.
Viszont évente több alkalommal előfordul vidéki, esetleg külföldi út, ahol jól jönne valami hasonló megoldás, mert máshogy nehézkesen oldható meg. -
bostone
addikt
válasz
stickermajom
üzenetére
Szerintem egyszerűbb, ha beruházol egy tv okosítóra.
Többe kerül, de kézenfekvő megoldás inkább, mint a notit vagy a táblagépet összekötni a tv-vel. -
stickermajom
addikt
Sziasztok!
Egy Lightning - HDMI átalakítóval megoldható lenne nem okos TV-n Plexen való filmnézés? Ilyen esetben tükrözi csak a képernyőt és az iPadén is ugyanazt látnám, vagy megoldható valamilyen kiterjesztése a képernyőnek?
Azt láttam, hogy van app aminél le van tiltva, Plex-szel van valakinek konkrét tapasztalata? -
moleculez
veterán
válasz
HardRic
üzenetére
Félreérthetően foglamaztam. Nincs (még) meg a Logi, csak igazából hajlamos vagyok kompromisszumot kötni, ha feleannyiból kihoznám. UK-ben 135£ ebayen újonnan, de ha mindenképp csak MM-al működik rendesen, ami 70£ + mondjuk 30 egy bill akkor most 35£ sporolasert mar nem éri meg.
-
-
Godfather
aktív tag
válasz
Sterilzona
üzenetére
Eleg regi darab mar a mini4. Amugy alap dolgokra eleg meg, de tenyleg lassu. En most csereltem le egy mini6-ra. Ha mondjuk nem 16 gigaval van, hanem 32 vagy 64, akkor 70€-ert akar jo vetel is lehet, ha az akksija meg birja. A regit baratnomnek adtam, filmezesre, netezesre, meg facebookra eleg. Igazabol a 16 giga ram a hatalmas korlat mar ennel a mininel, mert a rendszer a nagyreszet felemeszti mar.
-
moleculez
veterán
Sziasztok! Azt tudom, hogy az touchpad támogatás az válogatós, mert a görgetés darabos (lehet), és csak néhány esetben tökéletes. (Logi és Apple ha jól tudom). Egerekkel miujsag? Az is válogatós, vagy egy sima BT egérrel sima lesz a görgetés?
-
Bzs77
tag
válasz
Sterilzona
üzenetére
Szia. Én pár napja vettem egyet magamnak. Picit röcögös , de nekem elég amit tud. Tök jól néz ki a fém ház,hangszórók jól szólnak,játékok futnak rajta. Az occó kínai tableteknél biztos jobb,de lehet egy mini 5-el jobban járnál hosszútávon.
-
Alex91
félisten
válasz
Sterilzona
üzenetére
Ezt mar nem vennem… Mini 5, illetve iPad 7,8, esetleg Air 2, de ez mar nem sokaig lesz hasznalhato. (De valoszinuleg meg mindig jobb, mint az ugyanannyiba kerulo uj Androidos tablet.)
-
Sterilzona
senior tag
Sziasztok
Lenne egy kérdésem, soha nem volt apple termékem, de unnepek alatt felmerult bennem, milyen jo lenne egy tablet. Na most, android tablet ami mukodik, gyanitom rohadt drága. Ezért, a kérdésem, hogy érdemes-e még manapság egy régi, mini 4-est megvenni ? Milyen lehet egy olcsobb androidos tablethez képest.
70 euroert látok használt mini4 -eket
Koszonom -
gabyka
senior tag
Srácok, egy kis sgítség kellene. Vettem egy ipad minit. Lefrissült 15.2-re és azóta a képernyőbill meghülyült. A kérdőjel ilyen: ¿ a felkiáltójel ilyen ¡
Gondolom én csesztem el valamit
-
Gaborz1
senior tag
Nem szempont a billentyűzet, mert van laptopom, ha arról van szó. Tartalomfogyasztásra venném, nem alkotásra. Meg gondolom időtállóbb is lenne az Air.
-
Gaborz1
senior tag
A 9-es iPadhez képest a Air4 megér 70k felárat?
Átlagos felhasználáshoz. Netezés, youtube, netflix -
faki_
senior tag
válasz
zoli62
üzenetére
Nálam ezt a Feedly saját böngészőjében csinálta többször, direkt a Safariban megnyitva általában jó.
Kicsit körülményesebb teljes oldalra, de emberközelibb eredményt ad a DeepL Translate.
-
-
tuzpenge
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Köszi akkor valószínűleg jó lesz nekem....
-
Asike
csendes tag
Sziasztok! Tudnátok ajánlani egy mini 6-hoz ceruzát? Néztem alin több félét de nem tudom melyiket érdemes venni. Akár itthon is elérhető jó lenne ha van ajánlott márka. Max 16.000 Ft amit szánnék rá. Ami talán fontos hogy hegyet később is kapjak hozzá. Köszi előre is!
-
tuzpenge
őstag
válasz
tboldi
üzenetére
Köszi!
Igen én is valahogy így tudom, csak rendeltem egy tokot [link] és a fenti vastag betűs leírásban ipad pro 10.2 szerepel amit nem vettem észre és már ki is fizettem. Viszont a lenti kompatibilitás leírásban már csak a sima ipad 10.2 szerepel. Remélem jó lesz a sima 2020-as ipad-hez...(De ha mégse akkor elállok a vásárlástól csak még ilyet sose csináltam...) -
tuzpenge
őstag
Sziasztok!
Gyors megerősítésre lenne szükségem: ugye az ipad pro-ból soha nem volt 10.2 hüvelykes változat?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hyundai, Kia topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Diablo IV
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- iPhone topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- reMarkable 2
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vagy még mindig a Telenor a ludas?

. Ez ilyen már új kora óta.