- Milyen TV-t vegyek?
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- NVIDIA® driverek topikja
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Steam Deck
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DGery
aktív tag
Sziasztok!
Ha valaki még venne iPad 9-et régi áron, akkor most a Telekomnál talál 135-ért
iPad 9 64GB -
DGery
aktív tag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Sajna igen

Nekem is nagyon fájt, hogy az MBA ára 100al több lett most, hogy a régi gépet cserélni kellett
-
-
DGery
aktív tag
Sziasztok!
Rendeltem egy iPad 9-et még 135-ert, de idő közben mégsem lesz rá szükség.
Ha valaki kéri, a veszprémi Euronicsban péntekig átvehető.
Keressetek üzenetben, ha érdekel valaki, és mondom a részleteket
-
DGery
aktív tag
Ahogy fentebb is írták...
kell pár nap, hogy "rendeződjenek" az árak. Megrendeltem, pár nap mire átveszem, nem bontom ki, max visszaviszem...
De teszem azt, ha 3-4 hét múlva 120-ért megy el a jelenlegi, akkoris jól járok...
Air tényleg nagy ugrás lenne ebből a szempontból is, de sajna nem fért most a keretbe... -
DGery
aktív tag
Nah lehet szenya vagyok, de rendeltem egy 9-et még 130-ért. Megjön, a másik 9-et eladom ezek után egész jó áron, és lesz az 1 éves helyett egy új még 2 év garival, új aksival...
Brutálak az árak, még nagyobb a %-os drágulás, mint az iPhone esetén volt...
Szóval aki bevásárolt az elmúlt hetekben az jól járt
-
DGery
aktív tag
válasz
golyós
üzenetére
pedig ott van a részletes promo leírásnál, hogy Air-hez és Pro-hoz jár az AirPods
-
DGery
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani a gyárin kívüli normálisan használható lightning - hdmi átalakítót? Nem gond, ha nem lehet közben tölteni.Köszönöm
-
DGery
aktív tag
válasz
Sordoran
üzenetére
Pont emiatt az áremelkedés miatt amit a forint gyengülése hoz a dollárral szemben én nem számítanék nagyon kedvezményekre...
iPhone topicban elég jól ki lett már vesézve a téma. Többen most berendeltek 13-akat, mivel a 7-i bemutatót követően nem lehet tudni milyen irányba fog elmozdulni az áruk (vagy marad a mostani árazás, vagy drágulni fog mint az M1 Air esetén volt tavasszal...) -
DGery
aktív tag
Sziasztok!Dual sim használat esetén1, külön ki lehet kapcsolni az eSim-et, hogy ne használja folyamatosan a készülék? (pl akár naponta ki-be paranccsal)2, lehet-e külön csak az egyik simhez tartozó hívásokat némítani / tiltani?KösziBocsi, rossz topic
-
DGery
aktív tag
válasz
gabyka
üzenetére
Szia!
Szerintem a 3at engedd el. Legfrisebb OS rá 9.3.6 amit egyik strea app sem támogat, böngészőn keresztül pedig iszonyatosan laggolna.
Ha e-könyv olvasó szükséges, akkor egy arra kitalált eszköz a legideálisabb.
Ha viszont iPad, akkor Air 3 / iPad 7 alá nemigazán mennék (de inkább Air 4 / iPad 9 a hosszabb támogatottság, használhatóság miatt) -
-
DGery
aktív tag
Szerencsére nem esett le sosem

De szerintem kisebb eséseket ki kell h bírjon, mint bármelyik másik hasonló felépítésű tok esetén...
Amúgy a tokok gyártása tapasztalat alapján már a megjelenések előtt elkezdődik (a neves gyártóknál, akik kapnak mintadarabokat az Apple-től), szóval hamar lesz hozzá tok dögivel
-
DGery
aktív tag
Szia!
Én ilyen tokot használtam egy időben (igaz iPad9-en),. A hátsó gumi miatt nem fog csúszkálni, és sokkal kényelmesebb is tartani, mint behajtott hüvelykujjal.Esetleg alternatíva lehet EZ a megoldás is
-
DGery
aktív tag
Sziasztok!
IPad-ra az iPhone-hoz hasonlóan van valamilyen módon szövegbeviteli lehetőség diktálással? Vagy ez csak az iPhone kiváltsága?
Köszi
-
DGery
aktív tag
válasz
Redchucky
üzenetére
Ha valaki nem használt huzamosabb ideig olyat ami laminált lenne, akkor nem feltétlen fogja zavarni. Meg ugye ki mennyire szenzitív a dologra.
Én első iPad-nek 9-et vettem, de korábban használtam laminált kijelzős gépet. Tény és való, hogy teljesen más érzést kelt a laminált, de én nem vagyok rá annyira érzékeny, és nem használom olyan módon a gépet (pl rajzolás) ahol nálam nagyon kijönne.
Ennek ellenére a következő gép (ki tudja hány év múlva amíg elég az iPad9) biztosan laminált lesz, mert annyira bejött az egész eszköz, hogy szintet fogok lépni tablet téren
Érdemes egymás mellett megtapicskolni 2 készüléket (pl Air 4 + iPad 9), és személyesen meggyőződni a dologról
-
DGery
aktív tag
15.4.1 kintvan
Szokásos minimális frissítés, hibajavítások, biztonsági frissítés -
DGery
aktív tag
iPadOS 15.4 tölthető

-
DGery
aktív tag
válasz
alexhorvath
üzenetére
Garanciát nem lehet csak úgy visszavonni. Ha 2021-es és rendes bolti vásárlás akkor pedig a jogszabály szerinti 3 évnek kell rajta lennie. Persze, ha szürke import, vagy nem magyar üzletben vásárolt, akkor is az apple 1 évnek elnie kell...
De serial alapján Te magad pedig az apple garit le tudod kérdezni. -
DGery
aktív tag
Nem én vootam aki kindent be akar zárni egyszerre, én épphogy sose zárok be semmit.
Viszont azt már én is megfigyeltem, hogy nem mindenkinek úgy működik, ha bezárja, akkor nem kap értesítést, mert a háttérben még futhat valami amelyii részét nem lövi ki ha vezáródik az app és így jönnek egyből az értesítések.
-
DGery
aktív tag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
-
DGery
aktív tag
Miért kell az appokat zárogatni?! (És ez most nem csak Neked szól, hanem általában)
Én valahogy sosem éreztem hátrányát annak, hogy nem zárogatok be mindent, mert az appkezelés nem olyan mint android vagy akár windows esetén. Elég sokat olvasgattam ebben a témában, és valahogy nem érződik szükségesnek, hacsak ki nem fagy az adott alkalmazás.
Persze ez csak az én egyéni szubjektív véleményem iPhone és iPad használat alapján....
-
DGery
aktív tag
Szia!
Érdemes felhívni az Apple Help Centert: 06 80 983 824. -
DGery
aktív tag
válasz
greenbelt21
üzenetére
Karácsony előtt nagy volt rá a kereslet, amint felkerült valahová pár óra múlva már nem volt elérhető az alap iPad. Folyamatosan kellett nézni a hivatalos reseller oldalakat, és sikerrel lehetett járni. Főként a telekomnál tűnt fel újra és újra, így nem lepne meg, ha az új évben is ott lenne először. Mivel ilyen nagy volt a kereslet, szerintem akcióra várni felesleges....
-
DGery
aktív tag
válasz
Lalikiraly
üzenetére
És megint van készleten...

-
DGery
aktív tag
válasz
Lalikiraly
üzenetére
Tegnap este volt, fél 9 körül rendelt egy ismerősöm még egyet

Szerintem kapnak 3-5-10db-ot, aztán azt a készletet könnyű elfogyasztani, mert viszonylag elég nagy a kereslet, és aki venni akar rendszeresen figyeli...
-
DGery
aktív tag
Sziasztok!
Ha már itt megy a képernyő megosztás téma, van egy ötletem, de nem tudom mennyire kivitelezhető.
Sokszor előfordul, hogy prezentálnom (PPT, néha rövid vedeók) kell, és mindenhová magammal cipelem a laptopomat jelenleg. Gondolkoztam, hogy beszerzek egy Lightning -> HDMI átalakítót, de jött az ötlet, hogy mi lenne, ha már vezeték nélkül oldanám meg.
Van valami lehetőség, hogy Raspberry-re tükrözzem a kijelzőt?
Chromecast megoldásról már olvastam, csak a Raspy meg kéznél lenne
Köszi a válaszokat

-
DGery
aktív tag
válasz
Lalikiraly
üzenetére
Kb 1,5 nappal korábban írtam... Szerintem minden kereskedő viszonylag kis mennyiséget kap egyszerre. Hamar elfogy, ezért is kell folyamatosan figyelni...
Én is azért teszem itt kis, mert korábban hasonló cipőben jártam, és volt aki írta hol kapható amit akkor kerestem és sikerült vennem egy fórumtársnak köszönhetően. Illetve itt is volt már aki jelzett, hogy nekem köszönhetően sikerült találnia...
De tény, gyorsan fogynak a készletek...
-
DGery
aktív tag
Telekomnál megint van sima 9, wifi only 64GB ezüst színben, ha valaki még le szeretne csapni. kiszállítás 2 nap alatt megvan
https://www.telekom.hu/webshop/termek/Apple-iPad-2021-WiFi?skuId=jsku1754642462&processType=listPrice -
DGery
aktív tag
Szerintem kb az utolsó lehetőség aki még szeretne egy iPad 9 64GB WiFi only modellt
Még mindkét szín elérhető
-
DGery
aktív tag
Nem tudom valaki keres-e még innen iPad 9-et vagy sikerült mindenkinek már megvennie, de...
-
DGery
aktív tag
Sziasztok!
Valaki nemrég ezüst színű iPad 9-et keresett.Telekomnál most elérhető
-
DGery
aktív tag
válasz
lockdown90
üzenetére
-
DGery
aktív tag
válasz
lockdown90
üzenetére
Magamat idézve...

[37011]
igen, szemfülesnek kell lenni. én naponta 4-5 alkalommal leszek rá a hivatalos reseller oldalakra, hátha valahol megjelenik. Ha látok valahol, küldöm az infókat
(iStyle, iCentre, iJoe, Mediamarkt, Euronics, Edigital, Bechtle) -
DGery
aktív tag
iCentre-ben van raktáron 64GB WiFi only asztroszürke színben

https://www.icentre.hu/termek/apple-102-inch-ipad-wi-fi-64gb---space-grey#25-104+2-1+33-303
-
DGery
aktív tag
igen, szemfülesnek kell lenni. én naponta 4-5 alkalommal leszek rá a hivatalos reseller oldalakra, hátha valahol megjelenik. Ha látok valahol, küldöm az infókat

(iStyle, iCentre, iJoe, Mediamarkt, Euronics, Edigital, Bechtle) -
DGery
aktív tag
-
DGery
aktív tag
Sziasztok!
Csak kis infó, de hátha valakinek jól jön a mostani készlethiányban:
Euronicsban rendelhető készletről iPad 9 64GB WiFi only ezüst készülék(csak 1db elérhető, szóval hajrá)

-
DGery
aktív tag
válasz
üzenetére
Ezen a wiki oldalon egész jól össze vannak hasonlítva, érdemes megnézni.
https://en.wikipedia.org/wiki/IPad#Model_comparisonIlletve itt a témában kicsit visszaolvasni, mert az elmúlt 1-2 hétben elég sokszor felmerülteek a régebbi iPad-ek, hogy mi mire használható még, mi az ami már nem ajánlott, a HW és SW gyengesége miatt, támogatottság stb.

-
DGery
aktív tag
válasz
gaben0211
üzenetére
hogy megkapd a választ:
Nem, nem lehet visszalépni. csak a 14.8 és 15.0 ami felrakható, illetve 15.1 Beta profillal.
És igen, mint írtad is, JB 14.3-ig elérhető.
Tehát Flash+JB verzió nincs amit tudnál upgradelni.És igen, mint többe is írták, a JB már nem ad annyi pluszt, mint pár éve.
Szóval lehet jobban jársz az eladással, mert bármire is szeretnéd használni, JB után sem lesz számodra az igazi az alapján amiket leírtál.
-
DGery
aktív tag
Sziasztok!
Ha már így felmerült ez a képernyő kiteresztés/megosztás téma...
PPT megosztásra AirPlay-vel van lehetőség? (nem baj, ha ugyan az a kép jelenik meg mindkét kijelzőn)
Esetleg tud valaki ajánlani olyan HDMI csatis vevőt ami AirPlay kompatibilis?
Egy kiépített HDMI hlózatra kellene csatlakozni, amin van egy HDMI Splitter és 6db kijelző...Köszi a válaszokat

-
DGery
aktív tag
Nekem is volt hasonló.
A jobb hüvelykujjam 2x van hozzáadva, meg hozzáadtam ég 2 másik ujjamat is.
Ha nem koszos a kezem vagy az érzékelő és nincs sérülés az ujjon (pontosabban nem nagy a sérülés) akkor azóta nincs gond a feloldással és egyéb műveletekkel -
DGery
aktív tag
iPad Air, Mini 2 és Mini 3 tulajoknak hasznos lehet:
https://szifon.com/2021/06/14/megjelent-az-ios-12-5-4-fontos-biztonsagi-frissitesek-a-regebbi-keszulekekre/ -
DGery
aktív tag
Az alábbi cikken érdemes végigfutni:
[link]Igaz, hogy iPhone-ra van, de ami telefon specifikus azon át kell ugrani. a többi rész nagyjából egyezik

-
DGery
aktív tag
Egy kis friss ovasnivaló azoknak, akik MA!-t nem szokták nézni

https://mobilarena.hu/teszt/apple_ipad_8th_2020_az_alapmodell_vonzereje/bevezeto.html
-
DGery
aktív tag
válasz
kerti008
üzenetére
Lehet sokan ki fognak nevetni, de Tecsóban vettem Daewoo lightning kábelt valami 1300-1400Ft-ért, mert a melóhelyemen hagytam a gyárit, sos kellett valami és nem akartam sokat kiadni érte. Meglepően kellemeset csalódtam benne. A lightning vége 90°-os kialakítású, szövetes bevonatú és egész jól bírja a strapát. Hátránya, hogy csak 2A-t tud... :/
Ha ezzel megtudsz békélni, még olcsóbb is, mint a Baseus 18W-os kábelei -
DGery
aktív tag
Sziasztok!
Ha valaki új eszközzel kezdené az évet, akkor azoknak jó hír, hogy 32GB WiFi Only ezüst és arany iPad 8 érkezett az iSytle-ba
-
DGery
aktív tag
Sziasztok!
Karácsony előtti meglepi!
iCentre-ben ismét rendelhető 32GB-os WiFi only Asztroszürke iPad 8
-
DGery
aktív tag
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
érdemes visszaolvasni, az elmúlt 1 hónapban rengeteget volt erről szó.
Teljes mértékben használatfüggő, van akinek elég, van aki nem venne ekkorát...
Szoftveres támogatás 4-5 évig várható rá megjelenéstől, HW is jó darabig elég lesz alap dolgokhoz -
DGery
aktív tag
Sziasztok!
iCentre-ben korlátozott számban elérhető 32GB WiFi Only Asztroszürke készülék, ha még valaki a fa alá szeretné csapni...

https://www.icentre.hu/termek/102-inch-ipad-wi-fi-32gb---space-grey-1#25-104+2-1+33-302 -
DGery
aktív tag
válasz
Carasc0
üzenetére
Ha a sporz lenne a fő cél, akkor tuti nem ezt venném. Így viszont nincs alternatíva. Nem azt akarom,h full ezzel diagnosztizáljam magam, hanem ha érzem, h vali nem stimm és pl dolgozom, akkor egy csekkolás beleférne. Én is jobban örülnék, ua nem ilyen miatt agyalnék a watch-on.
Hogy a 7 mit fog hozni, az jó kérdés, de a 6on (ha sikerül rá vigyázni) 1 év alatt nem feltétlen bukok sokat, és ha érdemes, akkor ott a csere lehetősége.... -
DGery
aktív tag
Ezzel nem vagytok egyedül 🤣
Sokáig fenntartásaim voltak, (nem akarok senkit megsérteni) sznobizmusnakntartottan a nagy iPhone őrületet. Aztán a nyáron eljutottam arra a pontra, hogy elegem lett az androidosb@szakodásbólpróba szerencse, veszek egy használt iPhome SE-t vagy 7-et, és ha nem tetszik, 2-3 hónap múlva eladom és nem bukok rajta.
Most ott tartok,hogy kell mindenképp egy iPad a digitális keverőpulthoz, emellett azon agyalok SE2-t vagy 12 minit vegyek, és egy Watch sem ártana ami tud EKG-t, mert van szívproblémám, és lehet nem lenne rossz az a monitorozás, ha érzem valami nem kerek
És engem a kész tenyek győztek meg...
-
DGery
aktív tag
válasz
Parson
üzenetére
Ha kiírva teszem azt 10Ft-van, a pénztárnál lehúzva megy 15Ft-ot kérnek, akkor mondani kell, h 10 van kiírva, és kötelesek annyiért odaadni, vagy kérheted a vásárlók könyvét. Hidd el, oda fogják adni. Sok esetben még pluszba adnak vásárlási utalványt is (pl Tesco) a kellemetlenségért.
-
DGery
aktív tag
válasz
mazsiii92
üzenetére
Az összes árlistában már benne szerepel...
Viszont az árak sem a legbarátibbak...pl.:
https://www.telenor.hu/mobiltelefon/arlistaszerk: jah, és rendelhető is, beszéltem tegnap épp a flottás kapcsolattartónkkal
-
DGery
aktív tag
válasz
sebgutkopf
üzenetére
Szia!
Hülye kérdés, nulla pont
Relatíve friss iOs felhasználóként kérdezem, hogyha megveszem iPhone-ra a progit (vagy bármely másikat), azt tudom majd használni iPad-en is? Mert csikol az FE File Explorer is, és jó lenne ezzel tisztában lenni...
Androidnál futottam bele olyanba, hogy telón megvéve a PRO verziót táblagépen nem lehetett használni, hanem külön meg kellett venni.... Apple készülékek esetén ez hogy megy?
Köszíí
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam topic
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Napelem
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen TV-t vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- reMarkable 2
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Autós kamera eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi