Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kókuszdió
üzenetére
miért is legyen másoknak sokkal jobb mint neked. Szerintem valamit nagyon félreolvastál. Kinek akartam én itt rosszat bármikor is?! Hol írtam én ilyet, nem is szoktam ilyet írni. Szerintem leírtam a tapasztalatomat, és rábíztam mit csináljon. Én nem lelelem ebben örömömet, sőt ahol tudok segíteni próbálok. Azt meg igen szóváfogom tenni, amit te itt hirdetni akarsz, és kijelented, h márpedig az úgy van, hogy direkt lassítják stb. Lehet olyan ige, hogy akksi időcsökkenés, vagy akár lasuls is, de ott az esetek 97%-ban valami áll a háttérben. ezt ilyenkor ki kell deríteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Tesla topik
- ZIDOO médialejátszók
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yettel topik
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest