-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SolymossyBal
tag
válasz szabonagyur #34397 üzenetére
Köszi, este megnézem!
-
szabonagyur
félisten
válasz SolymossyBal #34386 üzenetére
Asztali gépen jóval egyszerűbb a data import/CSV opciót használni ha így akarod és nem kell átnevezni.
-
wm2
őstag
Nekem a 14.6 felrakása után csinál olyat, hogy nem reagál az érintésre. Home gomb aztán minden ok, de aztán csinálja megint. Teljesen random. Bekapcsolt a “vegyél újat” funkció?
Ozora <3
-
SolymossyBal
tag
Szia,
Ugyan iPad nélkül, de én alapvetően nem nyitok CSV-t Excek-ből.
Nevezd át .txt-re, majd nyisd meg újra. Ekkor a nagygépes ekcel dob egy import párbeszédet, ahol definiálhatod az adatoszlopaidat elválasztó spec karaktert (TAB; vessző; bármi egyéb...).
Illetve ad közben előnézeti képet is, hogy lásd jók-e a beállításaid. -
Mattb
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni office 365-höz, azon belül Excel.
Van egy fájl, alapvetően Csv, amelynek ugye az első oszlopában vannak az adatok, sima vesszővel elválasztva. Ezt macen simán az Adatok - Szövegből oszlopok menüben szét tudtam válogatni. Na már az iPad Pron ez hiányzik, nincs ilyen menü. Tudtok javasolni valamit, hogyan tudnám ezt megoldani? -
consono
nagyúr
-
V.Stryker
nagyúr
Van tapasztalata valakinek Python programozásban ipad-en? Mivel, hogyan? Talán valami google web alapút láttam.
-
-
Szteff2
csendes tag
Mini 5-öt frissítek 14.6 ra, de megállt a frissítés. Alma logó és alatta a csík van a képernyőn. A folyamat csík végig ment látszólag, de itt megállt már egy két órája. Ha bármilyen gombot benyomok, akkor kiírja: Az ipad újra indul, amikor a feissítés befejeződik. Várjak még, vagy valahogy avatkozzak be?
-
hszilard666
veterán
válasz Alex91 #34377 üzenetére
Ne hangosan még valaki meghallja a cégnél!
Én nagyon várom az új mini-t, day1 es vétel lesz az tuti! Mondjuk a leggagyibb wifis változatot fogom venni remélem nem emelnek az árán nagyon, ilyen 165-170 et kifizetnék érte!
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Alex91
félisten
válasz hszilard666 #34376 üzenetére
Es remelem kerul majd 200k-ba !
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
hszilard666
veterán
Hmm, lehet szerencséje lesz azoknak akik új minire várnak!
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
törölt tag
-
moleculez
veterán
Az nem a tok lesz😬 Nekem iPhone csinált ilyet, ghost touch néven találsz róla több infót. De amúgy szerviz lesz a vége sajna.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
tboldi
nagyúr
válasz #04441088 #34365 üzenetére
Nem töltöd véletlenül nem rendesen földelt konnektorból, töltőadapterrel?
A MacBookok olyankor "rázni" szoktak, ha nem az extension cable van rádugva a töltőre, hanem csak a sima villásdugó.
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
Sziasztok!
Adott egy iPad mini, ami összesen néhány hónapot volt használva. Gyári mágneses tokban volt tartva, és valahogy bemágnesezte a készüléket. Ugrál a kijelző, mintha hozzá érnék, nem lett leejtve, nem érte víz sem. Gratulálok, ha egy több, mint 25k-s tok szetcseszte, szép Apple.
A megoldás mégis mi lehet? Tényleg nincs benne sok használat, szeretném használni, akksi is jól bírja, csak így képtelenség, hogy folyamatosan ugrál a kijelző tartalma. -
kezo0
addikt
válasz szabonagyur #34352 üzenetére
A méret ugyanaz, de nem pont ugyanott vannak a kivágások, pl. kamera, mikrofon...
Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
Maxxy10
addikt
Kicsit off topik de ha nem tudom frissiteni a szoftvert az airpodsnak Ipaden akkor valoszineg hamis? Ajandekba kaptam es hat vannak ketsegeim az illetovel kapcsolatban
-
szabonagyur
félisten
válasz parandroid #34353 üzenetére
Koszi
-
SidCorky
őstag
Vaj nélkül is rámegy Legalábbis asszem én Mini 4-es tokot vettem és jó rá, de a fene sem emlékszik már rá.
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad mini 7 // Fujifilm X-T30 II
-
parandroid
félisten
Igen, egyformák.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
szabonagyur
félisten
Mini 4re mini5 tokja jo vajon?
-
-
g@bo
nagyúr
válasz parandroid #34348 üzenetére
Ne legyen puha. Pōndōrōdik vetemedik nyúlik, borzalom.
a műanyag ad egy tartàst.
-
parandroid
félisten
válasz bollokcs80 #34344 üzenetére
A linkelt spigen nekem nagyon tetszik, főleg mert puha a hátulja (nem koppan, ha leteszi az ember az asztalra becsukva). Sajnos a Minire nem elérhető.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
moleculez
veterán
Nekem ESR magnetic van, bevált. Ha sokat hurcolod akkor inkább tempered glass nem fólia.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
tl-x
őstag
Spigen, a többi felejtős.
-
g@bo
nagyúr
En vmi Spigent vettem. Az első nem lett jó, ami szilikonhàtlapos volt, ez ami van merev műanyag, jó helyen a kivágásokkal. Sztem nem kell fólia, jò ez a lehajtós fedlap. Igaz, èn egyben meg egy 11” case logic tatyóba beleteszem.
[ Szerkesztve ]
-
SharpSA
veterán
Akinek van billentyűzete az iPadhez: CMD nyomvatartására jóval több és részletesebb billentyűparancs segítség jön elő.
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
SharpSA
veterán
válasz jófejsrác #34341 üzenetére
Én meg 99%-ban fekvő módban használom, de mindenképpen lenne még bőven hely egy sornak-oszlopnak, ahogy iPhone-on is és utóbbin még a 3x3 mappa ikonok helyett bőven elférne a 3x4 is. Ezeket a tökegyszerűdolgokat valamiért nem akarják belerakni. Simán lehetne egy homescreen beállítás menü, ahol mindenki kedvére állíthatna ilyen egyszerű dolgokat, de nem, azért sem csinálják meg…
-
-
consono
nagyúr
válasz SharpSA #34330 üzenetére
Ezen, hogy megfordította a sorrendet én is tépte a hajamat, de már elengedtem... Szerintem borzalmas az új UI. Nálam van nyitva rendszeresen 10+ tab, az új design-nal túl kevés a hasznos rész még ez a változó méret is idegen én szerettem a régit.
Ami mégjobban zavar az a túlságosan szellős ikonelrendezés, szerintem bután néz ki..."Mechazilla has caught the booster."
-
jófejsrác
senior tag
válasz SharpSA #34333 üzenetére
ipadre tettem eddig csak fel, de szerintem nagyon jó lett a safari. Sokkal felhasználó barátabbak a fülek, a könyveljzők. Telón meg ahogy láttam alulra került a kereső sáv ami kb "life saver" a nagytelósoknak.
Telóra is szívem szerint feltenném, csak ha nem megy a K&H app akkor beszopom
[ Szerkesztve ]
-
SharpSA
veterán
iOS 15-ön a balról behúzható részen a felső 3 widgetet nem engedi törölni és elmozdítani sem… Nálatok hogy van ez?
-
SharpSA
veterán
Ezt az új Safarit nagyon szokni kell… Nekem például az is furcsa, hogy az eddigi balról jobbra sorrendben levő füleket megfordította…
-
mSchumi87
senior tag
válasz szabonagyur #34325 üzenetére
Hogy lehet rá tenni a bétat? Majd tudd frissulni a végleges verziora? Koszi
Samsung Galaxy S24/ MacBook Pro 14" M1 Pro/ iPad mini 6
-
szabonagyur
félisten
Nagyon szimpatikus az iOS15 egyelőre, pedig a Mini4 nem erőmű.
-
addikt
Megnéztem gyorsan. Igazából VLC és Nplayer is látja a fajlokat, de a vlc lejátszásnál berakja a saját mappájába, az nplayer nem. És icloudot is elérik, de szintén úgy látom hogy a vlc letölti a mappájába, az nplayer nem. Utóbbi fizetős, de tud pip-et a legtöbb formátumnál, míg a vlc ingyenes, de nincs pip.
5600X 2x16GB 6800XT | ASUS Zenbook 14 UX425 | iPad Pro 12.9 | iPhone 15 | iMac e2008
-
addikt
válasz bollokcs80 #34320 üzenetére
Lejátszótól függ, vlc-nél nem látok rá lehetőséget, nplayer-nél igen.
5600X 2x16GB 6800XT | ASUS Zenbook 14 UX425 | iPad Pro 12.9 | iPhone 15 | iMac e2008
-
bollokcs80
Korrektor
Sziasztok!
iPad Air-nél az usb-s eszközökön lévő fájlokat szabadabban lehet kezelni mint a belső tárhelyen? Gondolok itt arra, hogy pl filmeket, zenéket bármelyik arra alkalmas telepített programmal meg lehet nyitni? Ha felmásolok valamit a belső tárhelyre, azt itt is az adott program mappájába kell, vagy van valami közös terület, amit minden app lát?
Egy ideje gondolkozom tableten, sima Ipad-et próbáltam, de ott az iTunes-os és FTP-s megoldásokkal nem boldogultam, nem tudtam mappákat mozgatni. (PC-n/Androidon létezem jó ideje, nem ismerem annyira az iOS-t.)B.Cs.
-
jófejsrác
senior tag
válasz HardRic #34305 üzenetére
Homescreen ikonok layoutja nekem sem jön be, főleg álló módban . A multitaskos ablak kezelés szerintem egész jó lett. Különböző gyári appok finom hangolása sem rossz, de azok annyira nem izgattak fel - kivéve a Safari, az elég élhető .
Sebesség ugyanaz, meglátjuk hova jut.
[ Szerkesztve ]
-
honeypot
tag
válasz milkabrams #34315 üzenetére
-
HardRic
addikt
válasz jófejsrác #34306 üzenetére
betaprofiles.com-ról szedtem le profilt. Elég sokan ajánlották szerte a neten.
-
HardRic
addikt
Én nem bírtam ki, felraktam a dev betat 😀 Elsőre a Focus nagyon tetszik. A homescreent szétcseszte rendesen, azzal lesz meló. Amúgy stabil ahhoz képest milyenek szoktak lenni az ilyen release-ek.
-
Mattb
senior tag
Sziasztok!
Nincs valami hack arra, hogy iPad proval, magic keyboarddal, a kurzor méretét még kisebbre tudjam állítani, mint gyárilag a legkisebb (nekem ez is túl nagy) vagy kicserélni nyílra mint Macen? -
Süvi
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 4 64GB Rose Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4014
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
- iPad 9th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 96%/p3999
- N-One NPad X1 - 11" kijelző (2K) - Helio G99 - 8 Mag CPU - 8+8GB RAM - 128GB ROM - 4G LTE
- Apple iPad Air 6 (2024) 13" 128GB - Újszerű, Apple garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest