Hirdetés
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Androidos tablet topic
- Gaming notebook topik
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kókuszdió
üzenetére
miért is legyen másoknak sokkal jobb mint neked. Szerintem valamit nagyon félreolvastál. Kinek akartam én itt rosszat bármikor is?! Hol írtam én ilyet, nem is szoktam ilyet írni. Szerintem leírtam a tapasztalatomat, és rábíztam mit csináljon. Én nem lelelem ebben örömömet, sőt ahol tudok segíteni próbálok. Azt meg igen szóváfogom tenni, amit te itt hirdetni akarsz, és kijelented, h márpedig az úgy van, hogy direkt lassítják stb. Lehet olyan ige, hogy akksi időcsökkenés, vagy akár lasuls is, de ott az esetek 97%-ban valami áll a háttérben. ezt ilyenkor ki kell deríteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Androidos tablet topic
- PlayStation 5
- BMW topik
- Napelem
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Linux kezdőknek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB 8GB RAM ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Apple iPad Pro 12.9 4.Gen (2020) 94% (1év Garancia) + Ajándék tok
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB 8GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Ipad mini 4 - 64 GB + Tok + Fólia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 92% akku 6 hónap garancia
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest