- Léghűtés topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Mini PC
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
titán
Ti használnátok vagy használjátok laptopként az iPad-et? Ha csak kézben kellene használni, akkor csak a Mini jönne szóba Nálam, de ha mondjuk vennék hozzá billentyűzetes\trackpad-es tokot hozzá, akkor laptopként simán jöhetne a nagyobb kijelző. Most hirtelen a sima iPad-el ezt el tudnám képzelni és nem lenne akkora beruházás mint mondjuk ez Macbook Air. Azt mondjuk nem tudom, hogy a billentyűzetes case-nél van-e olcsóbb alternatíva, mert azért valljuk be az Apple-é mocsok drága, de gondolom az olcsóbb nem adná a Trackpad-nél azt a feeling-et mint az eredeti. Azt sem tudom, hogy az Apple-ös adja-e azt az élményt, méreteiből kiindulva is. Mi a véleményetek, tapasztalatok?
-
ricogsm
őstag
Sziasztok !
Lehet iPad air 4 + pencillel jegyzetelni magyarul?
Létezik ,hogy az írott szöveget nyomtatott szavakká alakítja ?
melyik app?
-
Noukoum
veterán
válasz
CharlieDrop
üzenetére
-
HardRic
addikt
válasz
CharlieDrop
üzenetére
64 és 256 van.
-
mSchumi87
senior tag
Kinek van elorendelve a mini? 😁 Kar hogy nem 128GB a beleposzint es miert nem LED kijelzot tett bele az apple?
-
SharpSA
veterán
A minihez miért nem csinálnak billentyűzetet? Tök jó kis kütyü lenne úgy.
-
Carasc0
őstag
Semmi bajom az Apple órával, de számomra nem hasznos eszköz, továbbá nem létfontosság. Más kezén meg biztos jó szolgálatot tesz majd. Nekem felesleges.
Ipad-re visszatérve. Ipad mini meg a sima ipad nekem játékszerek. Air 4 vagy felette agyalok.
Telefoncsere is érik (Iphone 6). Voltam olyan bátor, hogy inkább kivártam ezt a pillantot, hogy akkor egy 13-assal még 5-6 évre letudtam a telefontémát. 13 Pro with Sierra Blue csodás lenne, ha az oldalon nem láttam volna meg az árát. Csúnya, hogy egy 13 Pro árából behúzok egy 12,9-es M1-es Ipad Pro-t. Tudom igen... chiphiány, vírus, a Plútó már nem bolygó stb okokból = adjuk drágábban. Még csúnyább volt látni a 40e difit a Pro Max és Pro között. Szóval a dilemma az 1 éves várakozásom után sem tűnt el. 13 pro árából 12,9-es Ipad. Viszont így nincs teló... Valamit okoskodni kellene.

-
ricogsm
őstag
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Akkor lefelé egyik sem?
-
válasz
hszilard666
üzenetére
192k oktatassal
-
ricogsm
őstag
Center staget-t, csak az új iPad kapja meg?
(Amúgy nem értem mikor és mit követ a kamera? )pl a tanárt ? -
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
320 a 256-os cellular iPad Mini ára. Kár, tetszett.
-
HardRic
addikt
Engem már az első Airen is zavart az a kilométer hely a kijelző és az üveg közt. Apple-ön kívül nincs még egy aki ebben az árban megenged magának ilyen ósdiságot. Olyan szinten rontja a kontrasztot az a levegős hézag, hogy úgy néz ki tőle az iPad mint egy 2010-es ZTE telefon. Értem én hogy pusholni kell a vásárlót a drágább cucc felé, na de ennyire?
-
consono
nagyúr
Igen. A Huawei health kell ahhoz, hogy működjön az óra, de átmennek az adatok az Apple health-be. Alvás és lépésszámok biztosan, mást nem néztem.
Most megnéztem, minden ott van: pulzus, testsuly, minden. Annyi van, hogy nem real-time a szinkron, "valamikor" történik meg, ezt a screenshotot most lőttem :
Szerk: ezt is még fejtettem, a Huawei app sem folyamatosan szinkronizált a háttérben, miután ott megnéztem a dolgokat átmenet minden az Appple healthbe is.
-
válasz
hszilard666
üzenetére
Mert laminált, usb c, új cerka és design. Sajnos ez most ennyi.
-
hszilard666
veterán
Ahogy mondod, nekem is útközbeni használatra kell. De jobban megnézve ezzel az árral kicsit átbaszva érzem magam, egy sima ipad diákkedvezménnyel lehet jobb üzlet lenne. Nem csinálok semmit, csak redditezek és filmet nézek. Miért ennyire feláras a mini?

smc:
Megértem, de mégse értem meg.
Régebben a miniknek hatalmas sellingpointja volt a jó ár. Ezt most nem biztos hogy ki merném jelenteni. 
-
consono
nagyúr
válasz
Carasc0
üzenetére
Ha brutális üzemidőt akarsz órában, akkor le kell mondani egy csomó fancy dologról. Én megtettem, mert nekem elég az, hogy jönnek rá az értesítések, meg megy az activity tracking, így a Honor Watch elmegy egy hetet egy töltéssel, folyamatos pulzusfigyeléssel. És még az adatai is szinkronizálódnak az Egészség appba. Persze nem Apple watch...
-
válasz
hszilard666
üzenetére
Hát ha lenne rá felsleges pénz, azonnal rendelném az alap konfigot, ceruza már van a 12.9-hez, nagyon jó lenne útközben.
-
kakuk.tamas
addikt
Mini:
64GB 199.990Ft
256GB 259.990FtiPad:
64GB 134.990Ft
256GB 194.990Ft -
Maxxy10
addikt
válasz
hszilard666
üzenetére
Plusz egy airpod is jár hozzá. Legalábbis UK-ban
-----
Sima iPad kijelzője laminált? -
-
dave182
senior tag
Sziasztok, iPad OS 15 mikor jön ki? Napokon belül vagy az apple esemény napján szokott?
-
Maxxy10
addikt
A mini egy 50$ olcsóbban elég bestbuy lett volna. Persze így is vonzó
-
Carasc0
őstag
Az óránál hol van az a híres brutális akku idő?
Simán vártam hogy az óra kibír 1 hetet...
Most már nyugodt szívvel adom el a Series 4-met. Ez még gyerekpipellő nekem. -
Kaba
veterán
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Nem a beharangozott iPad lett belőle.10.5" displayről volt szó.
A 4/64 GB legalább meglett. -
30z.Samu
titán
válasz
hszilard666
üzenetére
Nekem mind a két iPad tetszik, de inkább a Minit venném.

Egyébként tudnak show-t csinálni, annyi szent.

-
hszilard666
veterán
Itt az új mini!

Koszos lett a nacim elöl és hátul is, már csak arra vagyok kíváncsi mennyi lesz itthon az ára.
500 USD?! A rabbim és a könyvelőm is meg fog verni.

-
honeypot
tag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
És ott a Mini is.
-
CharlieDrop
veterán
Csak jön az új iPad
-
Carasc0
őstag
Sziasztok!
Van arra esély, hogy a mostanában kiadott új Ipadek miatt a 2021-es Ipad Pro-k ára valamelyest csökken, vagy álmodjak még szépeket?
-
HardRic
addikt
Nem tudom ismeritek-e a Sugrut — ez egy ragasztó ami alapból gyurma állagú, de szilikon keménységűre szárad meg, így lehet vele mindent csinálni, pl. ruhaakasztót, törött kábel burkolatot stb. stb.
Szembejött ez, hogy telefon tokot is tud helyettesíteni:
[https://sugru.com/projects-inspiration/tech-gadget/how-to-make-protective-phone-bumpers]
Vettem is alzában, raktam fel feketét az iPadre, mert elegem van az összes nehéz tokból, és hogy sosem látom a cucc designját. Mágneses tokban már megsérült az egyik sarka, szóval én azt azóta csak nagyon ünnepi alkalmakkor használtam.iPaden egyébként nem néz ki annyira bugyután mint telefonon, főleg feketében. Kíváncsi leszek meddig bírja majd. Most még szárad.
Telefont egyébként elég jól védi, dobálják itt, meg minden:
[https://youtu.be/f2jDDkbA8ag] -
kisz94
csendes tag
Sziasztok!
Beszereztem egy 12.9-es M1-es ipad prot. Vágásra meg ilyenekre használom, de játékra is szeretném. Ps5 kontrollert is beszereztem Google Stadia/Xbox Game passt lehet rajta úgy játszani, hogy billentyűzet és egérrel, bluethooth-val csatlakoztatva ?
Nem magic keyboardra gondolok, mert allvanyom az van, kulon az így nem kell. -
Süvi
őstag
Szerintem ezt javították: A Pegasus az összes Apple-készülékbe képes volt behatolni, most foltozták be a biztonsági rést
-
ricogsm
őstag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
-
ricogsm
őstag
válasz
banderasz77
üzenetére
Várjuk a beszámolót!
-
ricogsm
őstag
válasz
banderasz77
üzenetére
Lehet én is berendelem 10e Ft és spanyol raktárból vám és áfa mentesen itt van egy hét alatt.
-
ricogsm
őstag
Sziasztok !
Microsoft Word szerkesztésére van valami nem havi fizetős vagy csak egyszer fizetős alternatívája? (esetleg ingyenes ) -
ricogsm
őstag
válasz
banderasz77
üzenetére
Esetleg ez is jó
nem teszteltem de sok eladást leszámítva [link] -
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Léghűtés topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gitáros topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hálózati / IP kamera
- Posta, csomagküldés
- További aktív témák...
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / magyar / 27%-os ÁFÁS
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Régebben a miniknek hatalmas sellingpointja volt a jó ár. Ezt most nem biztos hogy ki merném jelenteni. 

Simán vártam hogy az óra kibír 1 hetet...
Felesleges penzegetes.