- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- SSD kibeszélő
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- Mini PC
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
focvis
üzenetére
Üdv Urak!
Februárban 6 év használat után lecseréltem az Air2-t egy iPad 8-ra. Nem érzem lassabnak, a régiben már nem volt az igazi az akkumulátor.
Ehhez jár 1 év ingyenes Apple TV+, nemrég aktiváltam. A minap ránéztem, hogy mit is tud ez. Lehet, hogy béna vagyok, de ezen ingyenesen semmi értelmes tartalom (pl. egy film) nincs, minden fizetős.
Jól látom? Köszönöm a megerősítést vagy cáfolatot.
-
V.Stryker
nagyúr
Youtube appból nincs kép a képben mód? Böngészőből meg sem tudom nyitni a youtube-ot, mert átdob az appba.
-
Kaba
veterán
válasz
HoppMaster
üzenetére
Rossz topikba írtál.
Okostelefonok-IPhone topik. -
HoppMaster
aktív tag
Strapa tok valakinek ami bevállt terepre Air 2020ra?
-
consono
nagyúr
Korábban volt kérdés a PIP a YouTube appban, az USA-ban elkezdték kitolni ezt a funkciót (egyelőre a Premium előfizetőknek), remélhetőleg hozzánk is ideér...
-
Mirage
tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Na igen, ez lenne a kézenfekvő megoldás... nem is kérdeztem volna... viszont se ha, se fb marketplacen nem találtam sima 2017-est (csak pro-t).
2018-asból van 1-1 darab, az alapján el lehetne indulni valamerre, ha jól rémlik azokat 80-90 között láttam.
Ennyit nem hiszem hogy érhet már ez, jó állapot ide vagy oda.
Ezért lettem volna kiváncsi arra hogy kinek mi a véleménye, mi lehetne egy fair ár.Lehet (vagy inkább biztos
) csak én gondolom túl, és egy tizessel kevesebbért felrakhatnám aztán majd viszik, max lentebb veszem az árat ha nem nagyon izgalmas senkinek annyiért... -
Mirage
tag
Halihó,
Remélem nem szabályellenes hogy ilyen kérdéssel fordulok hozzátok, ha igen előre is bocsi...
A segítségeteket szeretném kérni beárazással kapcsolatban.
Beszeretnék újítani egy új Air-t, így a régebbi ipadem eladásában gondolkozom.
Ez utóbbi nem más mint egy 5. Generációs (2017, A9 proci), 32gb memóriával megáldott sima 9.7 Ipad.
A készülék hibátlan állapotban van, abszolút nincs a külsején se semmi sérülés, leszámítva 2 darab apró karcolást a kijelzőn.Szerintetek mi lenne egy fair ár amit kérhetnék érte?
-
MauroN
tag
Sziasztok. Adódott egy probléma az iPad Prommal. Valami szoftveresen csúnyán beragadhatott, nem is gondoltam volna, hogy ilyen előfordulhat. Tünetek: Smart folio case nyitásnál és csukásnál nincs felébresztés, csak gombra működik, egyetlen appot se tudok megnyitni, hiába kattintok bármelyikre is, csak az érintés animáció látszik. Lapozni tudok, értesítő rendszert, vezérlőközpontot le tudom húzni, azokon belül mindent tudok állítani. Problémám ott kezdődne, hogy nem tudom újraindítani, mert a power + hang fel-le (nem tudom most melyik) gombkombinációra nem jön elő semmi, beállítások app meg ugye nem nyílik meg. Rádugtam gépre, hogy Synciossal vagy 3utoolssal majd újraindítom, de ha rádugom a gépre, előjön ipaden, meg a programban, hogy engedélyezzem az új eszközt, de hiába engedélyezem, nem történik semmi, program nem látja az iPadet. Hogy tudom újraindítani, vagy kikapcsolni? iTunes-t nem próbáltam, mert utálom, de gondolom azzal is ugyanaz lenne, mint 3utoolssal, vagy synciossal.
-
Hooper
őstag
Sziasztok!
melyik az az első ipad modell amivel már érdemben lehet akár nagyobb mennyiségű 24/48 megapixeles RAW képpel Lightroomban dolgozni?
Nyilván a legolcsóbb versenyzőre lennék kíváncsi, nem szívesen költeném el a 2017es MBPm árát egy tabletre
-
moleculez
veterán
iPadon ha képernyőt rögzítem, lehet azt közvetlen külső tárhelyre? A gyerekek akarják a játékukat felvenni, aztán YT-ra felrakni. Semmi profi gamer színvonal, csak mókáznak, de na’. Ugye vásárláskor ez nem volt szempont, és csak 32gb a tárhely. Szóval hogy tudnának hosszabb gamet felvenni? Más megoldás is érdekel amúgy, van itthon mac, PC kiskutyafüle minden. Nem vagyok ebben túl jártas biztos van jobb workflow.
-
Divinity
őstag
-
wm2
őstag
Igen. Azt elfelejtettem írni, hogy nyilván ez felhasználás függő. Pl. nincsenek FB meg Google appok semmi ilyesmi (🙏), sőt még a YT appot is letöröltem (böngészőből nyomom ha nagyon muszáj, szerencsére nem az). Szóval az én esetem speciális és főleg zenei progik futnak rajta. Dolgozom vele. Az M1-es már céges lesz és szerencsére erre sem kell pénzt áldoznom.
-
wm2
őstag
Felesleges pénzkidobásnak (is) tartom, hogy vegyek egyet pusztán torrentre, amire 3 óránként 1x ha ránézek. Persze van, amikor nyomok egy nosztalgikus Diablo2 runt is (amire szintén felesleges vagyonokat költeni) vagy a Sony fényképezőmhöz kell firmwaret frissíteni, de ezeket leszámítva mindent iPad-en csinálok. A fotók kidolgozását és az összes Mixcloud/Soundcloud dolgaimat is meg még sorolhatnám.
-
tybsen
addikt
válasz
Noukoum
üzenetére
Köszönöm szépen Neked is és mindenkinek mégegyszer a segítséget
végül a 2020 11" pro mellett döntöttem. Nem azért mert nem lenne tényleg elég bármire is az Air (főleg nekem), azt is bőven jónak találom és tökéletes is lett volna (főleg az a kék szín ahhh), csak ha később esetleg mégis valami miatt bármi olyan dolog hiányzott volna ami nincs meg akkor ismerve magamat amilyen id*óta vagyok, lehet hogy sajnáltam volna, hogy nem a pro mellett döntöttem.
De amúgy nincs nagy jelentősége, mindkettő egy nagyon klassz cucc.
Köszi!
-
szabonagyur
félisten
válasz
Collector91
üzenetére
Mini 4 van nekem is, nicns ilyen gondom vele.
iOS15 esetében voltak furcsaságok, de attól nem várnék még sokat betaként.
-
B.i.L
senior tag
Csatlakoztam : M1 12,9 128GB 5G + Magic Keyboard + Pencil 2
Most kezdem belakni, 10,5 Prót váltott.
Imádom már most,a jegyzetelést,és a súlytöbbletet szokni kell,nem pehely könnyű,az biztos. -
Collector91
friss újonc
Sziasztok!
Van egy iPad mini 4-es készülékem már pár éve, minden hiba nélkül működött eddig, viszont az utóbbi időben a wifi jel érzékeléssel problémák vannak. Valamikor naponta többször is elmegy a jel és csak a készülék ki bekapcsolása után lesz jó.A halózat alaphelyzetbe állítása nem segített.
Router sem lehet gond, mert máshonnan érkező jelet sem fog, illetve már máshol is előfordult ez nem csak itthon.Más is tapasztalt hasonlót? Mindenképpen szervízt igénylő dolog lehet, vagy esetleg valamilyen beállítással megoldható a probléma szerintetek?
Köszi előre is a tippeket.
-
Noukoum
veterán
válasz
tybsen
üzenetére
Már válaszoltak de mivel hasonló dilemmában voltam ezért leírom a véleményem.
Szerintem megéri a felárat a 2020-as 11 pro, vagy inkább úgy fogalmaznék hogy az ipad air 4 is sok pénzbe kerül és olyan funkciók hiányoznak belőle amik nagyon sokat dobnak az élményen.
Meg kell nézned egyesével hogy mire van szükséged a pro nyújtotta extrákból. Pl.
Dupla táhely, mennyire tárhelyre lesz szükséged? Mire szeretnéd használni?
Ultraszéles lencse, lidar, számít e a kamera?
120hz teljesen más élmény, utána a ios nyújtotta fluid 60hz darabos lesz. Tényleg durva a felhasználói élmény sebesség szempontjából.
4 hangszóró, tuti jó az airnek is a hangszórója de azért nem ugyanaz.
És ami nálam döntő volt az a 6 gb ram. Következő rendszerek megfogják hálálni.
Kijelző 100nittel többet tud papíron, nappal nagyon érződik a különbség.
a14 egymagon erősebb, több magon az a12z. Grafikában az a12z erősebb. Szerintem átlagfelhasználó szempontjából lényegtelen.
Face id, touch id. Személyes preferencia.
Ha neked ezek nem fontosak akkor elgondolkodnék az airen, ha viszont igen akkor mindenképp pro. De ez csak az én véleményem, egyszerűen olyan pici a felár hogy most megéri a pluszt. -
Divinity
őstag
válasz
tybsen
üzenetére
Csak vigyázz az iPad-el mert kapudrog
Egyébként én is hasonló kört jártam be anno, az S7+ volt még amivel szemeztem mert a DeX meg az, hogy tudok rajta futtatni Linuxot eléggé megnyerő, pláne, hogy akkor még ég pixel 4-em volt mellé és habár imádtam az akkor iMac-em akkor az volt a másodlagos gép. Végül a csak 6 GB RAM miatt elengedtem a Samut, mert hát oda azért az nem egy combos és maradt a döntés a két iPad között.
Jelenleg egy M1 MacBook át elsődleges gépem és két iPhoneom is van
nem azért mert szar az Android, imádom, viszont ahogy ezek együtt tudnak működni az valami álom -
Gzolo
senior tag
válasz
tybsen
üzenetére
Formátummal kapcsolatban:
Huawei Mediapad T5 10-et használtam az iPad Air3 előtt, most is megvan, feleségem használja. Múltkor valamiért az került a kezembe, és az iPad után borzasztó szűknek éreztem a 16:9-et, és kicsinek tűnt a kijelző. Hiába fut rajta teljes kijelzőn a videó, az iPad-en jobb érzés nézni.
Szummázva, elsőre idegen a 4:3, de ha használod, utána már soha nem kívánod vissza a 16:9-et.
-
tybsen
addikt
válasz
Divinity
üzenetére
Nagyon szépen köszönöm mindkettőtöknek a segítséget.
Hajlok az air felé valóban, megnézem még egyszer a kettőt összehasonlítva kicsit jobban élőben aztán meglátjuk. Tényleg nem egyszerű döntés.
Már megnéztem mindkettőt tulajdonképpen az air is bőven sok ahhoz amihez nekem egyáltalán szükséges (eddig egy 2016-os 2GB RAM Galaxy Tab 10" volt illetve egy 13" 4GB Chromebook) a tablet valójában csak arra lenne használva amire egy átlagos felhasználó is használja: felkapni a kanapén böngészni YouTube videók fényképek ez-az aztán kész... De semmi professzionális munkára nem tervezem használni esetleg majd valamikor tényleg egy kis irogatás a tollal ha veszek egyáltalán hozzá.. de mindent gyorsabban megoldok billentyűzettel szóval az sem szempont igazán).
Alapvetően egy androidos tabletet (androidos tablet topic ban is nagyon segítőkészen segítettek a srácok) szerettem volna venni 200-300 € körül de arra gondoltam hogy ha már kiadok pénzt, akkor inkább kicsit többet / maximum dupla annyit és akkor van egy biztosan normálisan működő cucc ami hosszú évekig működik ill. támogatott és nem csinál ősz hajszálakat. Ezután pedig jött hogyha már amúgy is ennyit kiadok akkor inkább lehet hogy értelmesebb egy iPad, bár a formátumot őszintén szólva nem szeretem és videózásra nem annyira jó, de vannak hozzá normális alkalmazások és minden gördülékenyebb/jövőbiztosabb. Szépnek találtam a Galaxy S7/S7+ is, de az előbbi a 6GB RAM, utóbbi a méret miatt inkább mégsem. Már a böngészés ben is jobbnak találtam az ipadeket. Ráadásul a mostani androidos Pixel és chromebook gesztusvezérlés mellé jobbnak találok egy iPad-et használni, hasonlóak a gesztusok.
-
Divinity
őstag
válasz
tybsen
üzenetére
Ezt neked kell tudni, hogy neked megéri e. Azt mondjuk tudni kell, hogy a touch sampling az 120 Hz az Air esetében is ami azért elég gördülékennyé teszi. Szerintem a plussz 2 hangszóró meg a kijelző frissítés és a soc sem mérvadó. A kérdés a felhasználáson van, elég e a 4 GB RAM és 64 GB tárhely vagy sem.
Én tavaly futottam be ugyanezt és az Air mellett döntöttem és most is így döntenék mert nincs szükségem a plusszra amit a Pro nyújt, frissítésben meg nem 1-2 év van egyikben sem hanem inkább 5-6 -
HardRic
addikt
válasz
tybsen
üzenetére
Igazából, ha már birizgálja a fantáziádat a nagyobb cucc, a 4 hangszóró, a jobb kijelző akkor szerintem nem kérdés. Én azért vettem első sorban M1-es 12.9-est, mert OLED TV és telefon mellett nem tűrném meg a kompromisszumot. Ha mediafogyasztás a fő cél és tudod nyújtani anyagilag a keretet akkor érdemesebb feljebb menni. Különben mindig ott motoszkálna a gondolat, hogy ez lehetne jobb.
-
tybsen
addikt
Sziasztok, egy kis tanacsot szeretnek Toletek kerni legyszi.. a kovetkezo nehany evre keresek egy tabletet. Sok nezelodes utan vegul android utan talan megis inkabb ipad lenne, bar kisse meg bizonytalan vagyok.
Ipad Air 4 4GB/64 GB €582
Ipad pro 2020 11" 6GB/128 GB €705Tudnatok tanacsot adni, atlagos hasznalatra lenne csak, de megeri a 21%-os felarat a plusz 2 GB RAM, dupla tarhely, kepfrissites, 4 hangszoro, kicsit nagyobb kijelzo/keskenyebb keret? Igazabol bongeszesre/youtube/atlagos felhasznalasra nyilvan boven jo lenne az ipad air is (aminek imadom a kek szinu verziojat es sokkal szimpatikusabb a kedvezobb ar nyilvan), de a plusz dolgok is vonzanak a 2020-as pro-ban, plane ha nehany evre veszi az ember, megerheti talan jobban a specifikaciok alapjan. Az A14 vs. A12z nem tudom mennyire mervado, mindenhol masokat latok-olvasok, de gondolom nehany evig siman jo lenne mindketto.
Koszi szepen elore is.
-
consono
nagyúr
-
Kaba
veterán
Annak aki új Apple termék vásárlását tervezi,már csak Junius 30-ig jár az Apple+ tv ingyenes próbaideje 1 évig.Július 1 utáni vásárlás ill.aktiválás esetén már csak 3 hónapig lesz ingyenes az Apple+ tv.
-
válasz
hszilard666
üzenetére
Én erősen kétlem hogy ennél vékonyabb lehetne, attól hogy hajlítható semmivel nem lesz vékonyabb vagy könnyebb egy eszköz, összehajtva pedig Legalább kétszer olyan vastag.
-
válasz
hszilard666
üzenetére
Előre szólok, kinyitva az is ugyanekkora lesz.
-
hszilard666
veterán
Mert nem én vagyok a legokosabb srác a városban!

Úgy voltam vele hogy 10.5 öt néztem, de gondoltam a 12.9 nem sokkal drágább, akkor legyen az. Valamint 2018 ban volt már ilyenem, csak akkor sosem vittem magammal, csak otthon nyomkodtam, és jó emlékeim voltak az eszközről. De actual "mobil" eszköznek szerintem élhetetlen. Majd pár év mulva amikor megjön a 12.9 es foldable, akkor teszek vele majd mégegy próbát!

-
válasz
hszilard666
üzenetére
helyes, de áruld már el miért gondoltad hogy a legnagyobb tablet kell neked tömegközkekedésre
-
moleculez
veterán
válasz
hszilard666
üzenetére
12.9-cel repülőn… Behúzott hassal, fektetve tudtam használni a képernyő tetejét
Buszon még Istenes helyzet hidd el
Aztán, most hogy vettem 11-es Air4-t vettem. -
cellpeti
nagyúr
rendben, megpróbálom
-
tybsen
addikt
válasz
hszilard666
üzenetére
Szerintem ne foglalkozz az emberekkel, hogy mit neznek - engem annak idejen mindenki bamult a 7" galaxy tab-bal amivel telefonalni is lehetett. Kvazi elso fecskekent ilyen merettel nagyon fura latvany voltam nehanyak szamara - most mar senkinek nem tunne fel egy ekkora meret. Meg amugy is Te legyel boldog vele es kesz. Az emberek akkor is neznek, ha vekony vagy, akkor is ha kover vagy, akkor is ha atlagos - mindig neznek valamiert
Ne foglalkozz senkivel. -
cellpeti
nagyúr
Sziasztok! Lett egy iPad Air 2-m.
Egy videófájlt szeretnék rámásolni. 3uTools-val átkonvertáltam, majd fel is másoltam / importáltam a tabletre, ahol a VLC viszont nem látja. Tudnátok segíteni? -
hszilard666
veterán
válasz
HardRic
üzenetére
Abszolút igazad van, ezt is fogom tenni. A mai nap teljesen megerősített ebben, de valamit kellett vennem, mert már nagyon magam alatt voltam. Tegnap mondtam fel a melóban, és impulzus vásárlással szoktam boldoggá tenni magam. Most már le sem tagadhatom hogy a kapitalizmus gyermeke vagyok.

Milkabrams & Noukoum:
Egyetértek! A mini egykézben szuper, és be tudom tenni a kabátom belső zsebébe, vagy a farzsebembe. A 12.9” et konkrétan csak a hónom alá tudom csapni
R3dsnake:
nekem azzal is fennállna az a probléma hogy hova teszem amikor mást kell csinálni a kezeimmel
Consono:
igazad van, ülve szuper eszköz a BKV-n is eme kiváló eszköz, mint ahogy a legtöbb laptop is, de nekem olyan kell amit talpon is tudok használni!
Eddig a filléres mini 2 met használtam airpods-szal, nincs vele baj, ár/érték arányban leköröz mindent, de fényerőben (főleg a mostani napos időben) lehetne jobb.
Egy problémám van még az eszközzel, de ez valszeg csak azért mert zsírkréta volt a reggelim, de annyira bámul mindenki a metrón, amit megértek mert tényleg fura látvány egy ekkora device, de a legfájdalmasabb dolog az ebéd időben ért, beléptem a kedvenc éttermembe a hónom alatt az eszközzel, és láttam a főpincér arcán a kérdőjeleket.
Szóval asztalnál jó cucc, de útközben kézbefogva felér egy konnektorba pisálással nekem ez a méret.
-
DGery
aktív tag
iPad Air, Mini 2 és Mini 3 tulajoknak hasznos lehet:
https://szifon.com/2021/06/14/megjelent-az-ios-12-5-4-fontos-biztonsagi-frissitesek-a-regebbi-keszulekekre/ -
wm2
őstag
válasz
r3dsnake
üzenetére
Neked nem csinál olyat a 10.5/14.6 hogy “lefagy”? Nem reagáll az érintésre. Hozzá kell érnem a home gombhoz (még csak megnyomnom sem kell) és utána ok. Érdekes. Totál random csinálja, szerencsére nem sűrűn. Egyértelműen a 14.6 felrakása után jelentkezett. Szoftver bugnak tűnik.
-
consono
nagyúr
válasz
hszilard666
üzenetére
Egyesek képesek 15"+-os notebookon is dolgozni, filmet nézni a tömegközlekedésen, minden csak megszokás kérdése
Eddig min néztél filmet? Lehet, hogy csak kell pár nap... -
HardRic
addikt
válasz
hszilard666
üzenetére
Ha jött volna új Mini mint ahogy pletykálták, most nem kellett volna sokat gondolkodni, hogy mit vegyél. Most megint őszre mondják, addig húzd ki valamivel, aztán a helyedben én megvenném azt egyből.
-
Mattb
senior tag
Táskát keresnék 11” iPad Pro hordozására, fontos, hogy a magic keyboarddal együtt férjen bele, valamint a töltője meg egy két apróság. Méretben nem szeretnék nagyot, pont akkora kellene, amibe bele illik az iPad, vastagságra sem kellene túl nagy.

Szerk: valamint vannak olyan tokok, mint a pitakának, hogy megy vele ugyanúgy a MK? Megvettem a pitakát, de rendkívül zavar, hogy az “alján” (ami a ceruzával szemközti oldala) nem takarja a gépet.
-
Noukoum
veterán
válasz
milkabrams
üzenetére
Szintén, tömegközlekedésre szerintem is a mini való.
-
milkabrams
őstag
válasz
hszilard666
üzenetére
Ide a mininél nagyobbat nem vennék.
-
hszilard666
veterán
Igazatok volt. Megvettem a 12.9 et, és teszteltem útközben, és élhetetlen. Nem csak az a baj hogy hatalmas, hanem hogy a metróban ahol szél van, úgy viselkedik filmnézés közben mint egy vitorla, avagy az átlag pro usernek az aerodinamikája hagy némi kívánni valót maga után…
Életemben nem bántam még meg ennyire egy vásárlást. Szép, okos, jó, a 120hz is gyönyörű, de méretéből adódóan borzasztó kezelni…
Space lett, külcsínre bejön, de tömegközlekedésen tényleg szenvedés.
[kép] -
Mattb
senior tag
Sidecart lehet használni Mac minivel? 2014-es minim van és 21-es iPad pro. Mi kell ehhez?
-
válasz
hszilard666
üzenetére
11 kell neked, de még az sem kicsi egy buszon.. Én egyszer buszoztam a 12.9-el, hát kicsit túlzás volt, de volan buszon 3 órás út így még okés és kis asztal is volt.
És a 11 pont jobban bírja mert kisebb a felület, nehezebben hajtod ketté, ha meg macbook is van mellett akkor semmi para.
Magától nem fog ketté törni
-
hszilard666
veterán
válasz
patyil
üzenetére
De, lehet igazad van, viszont az új generációtól azért félek egy picit, mert szerkezetileg elvileg gyengébbek mint kellene. Pont a napokban láttam redditen hogy valakinek eltört a ceruza töltő helynél úgy hogy nem kapott semmilyen fizikai behatást (elvileg) és csak táskában volt hordva.
Én vigyázok a dolgaimra, de válltáskában fogom hordani, lesz mellette pár cucc, például víz, meg fényképező, esetleg a macbookom, és picit félek hogy U alakba hajtanám az eszközt véletlenül.

-
patyil
tag
válasz
hszilard666
üzenetére
Ha csak tartalomfogyasztás és filmnézés a cél, illetve tömegközlekedés a használat, és nem lesz bill meg ceruza, nem járnál jobban egy '18as 11" proval? Egész nyomott lett az áruk. A szélesebb képarány miatt nem veszítenél sokat a képméretből, viszont sokkal jobban hordozható, tartható meg egy kézben, használtam mindkettőt...
A 12.9 gépekből még az új form factor is körülményes és feltűnő bkv-n, nem hogy a touch id-s.
-
hszilard666
veterán
Jóestét, Sziasztok!
Van olyan kolléga aki 12.9 es pro-t használ tömegközlekedésen? Mennyire élhető eszköz útközben? Erősen elgondolkodtam hogy a minimet cserélem, a use case csak filmnézés és tartalomfogyasztás. Kinéztem egy gen2-t és egy gen3 at is, de szívem szerint gen1 et vennék, de abból nem nagyon találtam normálisat.
Valamint mennyiért szabad megvenni egy gen2 es 12.9 Cell es eszközt? Nagyon összevissza árakon látom a gen2 es gépeket.

Köszi!

-
moleculez
veterán
Gyere az iPadján törölte a Mail appot. Letöltöttem, de ha elindítom akkor csak az az ablak jön fel, ahol a fiókokat kell hozzáadni. Megpróbálom hozzáadni az icloud mailjét, aztán kiirja, hogy az már hozzá van adva. De nincs. Most ilyenkor mizu van?
-
SharpSA
veterán
Igen, eddig nem is jött össze a dolog az iPad-en valamilyen szoftverrel, viszont az online Excel tudja. Elmented a OneDrive-ra a CSV-t, majd böngészőben az online OneDrive-ban megnyitod és akkor az át is alakítja táblázattá. Lehet vele tovább dolgozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- SSD kibeszélő
- Battlefield 6
- Nintendo Switch 2
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / magyar / 27%-os ÁFÁS
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Hamarosan érkezik.

) csak én gondolom túl, és egy tizessel kevesebbért felrakhatnám aztán majd viszik, max lentebb veszem az árat ha nem nagyon izgalmas senkinek annyiért...
Fals volt

Aztán, most hogy vettem 11-es Air4-t vettem.