Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bostone
addikt
Teslát kell venni nagy kijelzővel és kész.
-
bostone
addikt
válasz Remus389 #47347 üzenetére
Nagymamának, nagypapának, gyereknek, felnőttnek a 9-es is elég szerintem. Valahol mostanában pont volt rá egy értelmes akció.
Illetve, ha már vársz a 11-esre, akkor várhatsz a 12-esre is, az biztos még jobb lesz. Vagy a 13-asra. Vagy a végtelenbe és tovább.
Egy évben csak egyszer van karácsony. -
bostone
addikt
válasz mAtThEw0319 #47321 üzenetére
Talán a 10 megkapja a korszerűbb kijelzőt.
-
bostone
addikt
válasz nikilauda #47234 üzenetére
Az általam említett típusok közül mindegyik elérhető itthoni műszaki boltokban, magyar kiosztással, 10 és 20 ezer között. Matricázni sem kell.
Hátrányuk, hogy az “Ú”, “Ű” és az “enter” gombok keskenyebbek.
A K400 Plus-on a beépített touchpad jobb kézre esik. Nekem ezt ajánlották legtöbben sok évvel ezelőtt droidhoz, de almával is működik.
A K220 mellé jár egér is.
USB-A dongle jár mindkét csomag mellé, tehát csak ezen keresztül képes csatlakozni a tablethez, a fiókban keresni kell egy A-C átalakítót.@Cyberbeni:
Én nem igazán foglalkoztam mélyrehatóbban a témával. Mivel hosszabb szövegbevitelre már nincs szükségem, ezért a billentyűzet sem mindennapi vendég az asztalon.[ Szerkesztve ]
-
bostone
addikt
válasz nikilauda #47230 üzenetére
Logitech K400 Plus vagy Logitech K220 nálam működött. Azt hiszem a hosszú “í” és a “0” gomb volt probléma, amire talán megoldás is született, de ebben már nem vagyok biztos.
Szerintem bármelyik mezei billentyűzettel működik, hasonló feltételekkel.
Adapter vagy átalakító kelleni fog. -
bostone
addikt
Alkalmazások esetében létezik az álló mód fekvőbe kényszerítése?
-
bostone
addikt
Miért várja mindenki az AI-t oly nagyon?
Megváltást hoz a mobileszközökben?
Nincs ez picit felfújva? -
bostone
addikt
válasz bucihost #47115 üzenetére
20-25 között ne vásárolj táblagépet!
10 év fölött ne vásárolj táblagépet!
Legfeljebb, ha levélnehezéknek szánod.
Az Apple sosem arról volt híres, hogy olcsón adja a húst a levesbe.
A használható használt iPad-ek ára aránytalanul magas. Inkább vennék egy újat.
(A pro modellek esetén előfordulnak értelmesebb ajánlatok.)
Droidis tabok között sem kutakodnék ennyiért, esetleg valami nagyon kínai termék szóba jöhetne.Én ezt a történetet inkább elengedném.
-
bostone
addikt
válasz consono #46957 üzenetére
És egyéb finomságok.
Fizess kártyával, fizess mobillal, lépj be az alkalmazásba a kedvezményekért!
(Még azt is képesek figyelni, hogy az üzletben melyik polc előtt, mennyi időt töltöttél. Vegyél AirTag-et, mert az jó neked, ha eddig nem engedted, hogy Elon a fejedbe ültesse a chip-et. A Marsról is látni fogja mit csinálsz a kis faludban.)
A Microsoft, a Google vagy a Meta még szóba sem került, pedig ők is mindent megtesznek, hogy biztonságban érezd magad. -
bostone
addikt
Azért egy Kínai termék esetén a biztonságot emlegetni, még egy naprakész biztonsági frissítés mellett is badar dolognak tűnik. Amint átvettem a terméket, biztos lehetek benne, hogy az adataim minimum Hszi Csin-ping asztalán végzik.
Kaliforniában az Apple parkban picit finomabban kezelik a hasonló ügyeket, de mindig is érdekesnek találtam, hogy miért volt oly mértékben fontos a felhőszolgáltatások erőltetése minden áron...
Aztán, ha ez mégsem lenne elég, keresel "valami jó vírusirtót vagy Internet Security programot" és volilà máris bevontad a következő felet, aki számára máris kiteregetted az életed legapróbb zugaiban végzett tevékenységed.
Asszem ennyi az összeesküvés elméletekről.
-
bostone
addikt
válasz Polllen #46905 üzenetére
Ha már a mérettel versenyez a teljesítmény, azt azért megjegyzem hogy a mini nem éppen barátja a zsebeknek. Elővenni éppen annyira macera, mint az air-t.
Kézben sem sokkal kényelmesebb, ha az ujjad nem elég hosszú, mivel nincs rajta fogás.
Egy nagyobbacska mobil is megteszi a mini helyett. Ezért is lőttek ennek a méretnek a táblagép piacon.Amilyen lusta disznó vagyok, én otthon a lakásban is inkább a mobilt használtam, mint a minit. A mérete ellenére sem volt praktikus.
Szeretem, ha szól valami a háttérben, zene, podcast vagy sorozat és a minivel sokszor kérdés volt, hogy hová tegyem le.A mininek összesen kétszer örül az ember: amikor megveszi és amikor eladja.
Íme, beszéltem.
Üdvözlöm rézbőrű testvéreim a messze távolban!
-
bostone
addikt
válasz Stauffenberg #46886 üzenetére
Szerintem a 7 és a 8 is magas áron kínálja magát használtan.
Magamnak biztosan nem vennék.
Rokonoknak sem. -
bostone
addikt
válasz TrueGooner #46771 üzenetére
Persze, hogy van különbség, de a táblagép eladások jóval visszafogottabb szintet képviselnek, mint a mobilok.
-
bostone
addikt
válasz TrueGooner #46769 üzenetére
Nem igazán preferálják a gyártók ezt a méretet. A mai tepsi mobilok között sokat vesztett a vonzerejéből.
Ha érkezik az új mini, egyáltalán nem garantált, hogy megkapja a 120-as kijelzőt. -
bostone
addikt
válasz fery02 #46757 üzenetére
Pedig alapból majdnem minden használt iPhone hirdetésben szerepel ez az adat.
Nem is értem táblagépeknél miért nem jelzi ezt az értéket, hiszen a csere elég macerás manapság.
Vagy megoldhatatlan.Kár lenne pár százezret elherdálni egy olyan állapotú masinára, ami alul teljesít.
Majd jön egy másik, ha ez az üzlet nem sikerül.
-
bostone
addikt
válasz Relax420 #46732 üzenetére
Ha az elvárások nem változtak, szerintem gombokért be lehet szerezni régi tableteket.
Egy ilyen gépnek a javítási költségei nincsenek arányban valós értékkel. Fölösleges köröket futni, annyi többlet költséget jelenthet, ami már alapja lehet egy másik, nem új szerkezetnek. -
bostone
addikt
válasz Relax420 #46629 üzenetére
M1 pro-hoz tudom hasonlítani a minit, személyes tapasztalatok alapján.
Egetverő különbségek valóban nincsenek, viszont ha választani kellene biztos, hogy valamelyik M processzorral szerelt modellre mutatnék. Abból is egy frissebb példányra.
Befolyásolni senkit sem szeretnék, de nem venném meg a minit újra a jelenlegi kiszerelésben. Szerethető gép, de ár-érték arányban nem verhetetlen.
Ha a pro árazása nem szállt volna el, ahogy elszállt, bárkinek azt mondanám próbálja ki egy hétig és kíváncsi lennék mennyi felhasználó adná szívesen vissza. -
bostone
addikt
Ha megfigyeljük a mai mobil árakat, ez az összeg nem egetverő kiadás.
Nem minden 15pm felhasználó vásárol munka miatt 15pm-ot magának.
Értem az érvelésed, de ez csak a világ egyik felében érvényes gondolkodásmód. (Hozzáteszem a nagyobb felében)Az eredeti kérdést tekintve, egy air hasonló erővel és tudással rendelkezik, én mégsem választanám magamnak, ha a lehetőségeim megengedik maradok a pro mellett a jövőben.
-
bostone
addikt
válasz TrueGooner #46307 üzenetére
Néhány héttel ezelőtt jelent meg az új pro és az air. A mini és a 10-es tovább szolgál a kínálatban, ebben az évben nem számíthatunk további modellekre.
-
bostone
addikt
válasz ::Trunks:: #46261 üzenetére
Nem rossz az iPad 6, viszont szerintem ár-érték arányban nem ideális választás.
De azt is megértem, hogy a kívánt feladatokra elegendő. -
bostone
addikt
válasz ::Trunks:: #46257 üzenetére
Anyagi megfontolások vezetnek a régi típusok felé?
Arcomba tolt egy videót a youtube, hogy a 4-es ipad milyen jól használható ma is és milyen jól jár vele a felhasználó és csak 15000 most náluk.
A 486-os is milyen jó cucc volt anno…
-
bostone
addikt
válasz consono #46072 üzenetére
Teljesen egyetértek veled, hogy táblagép vagy mobiltelefon nem ideális választás több szempontot figyelembe véve, főleg az ergonómiát tekintve. Ennek ellenére mégis népszerű a műfaj. Talán idővel trendé válik, lehet nem holnap, hogy a megjelenő címek mellett nem csak Xbox, PS, PC logó lesz megtalálható, hanem majd ott ragyog az Apple vagy a Google címere is.
Mindazonáltal az Apple a gaming vonalat szinte teljes mértékben hanyagolta a "hagyományos" eszközeiben, viszont a mobil játékokat sokkal jobban kiszolgálta, mint egy androiddal felvértezett készülék. Jobban futnak, szebbek, stabilabbak. Talán nem véletlenül van ez így.
Nem hiszem, hogy az M4 ezért került a legújabb modellekbe, de a Warzone Mobile-ra azt mondanám, hogy egy igen gépigényes játék és őszintén kíváncsi vagyok mit kezd vele az iPad pro. -
bostone
addikt
válasz tybsen #46051 üzenetére
Amikor beszereztem a minit én is azt hittem, majd milyen nagyokat utazunk együtt, aztán úgy járt, mint a többi táblagépem, azaz maradt a lakásban.
Leváltotta egy 13PM és úgy érzem minden szempontból jó cserét csináltam. Velem tart mindenhová és otthon is legalább annyit van használatban, mint a mini. -
bostone
addikt
Nem érdemes régi jóárasított eszközöket keresni még Apple modellek esetében sem.
Többször felmerült a kérdés, hogy a régi, de még működő iPad, amely kifejezetten jó állapotnak örvend, milyen módon válhat levélnehezékből használható eszközzé.
Talán, mint ahogy itt említették olvasásra, más eszköz alkalmasabb volna. -
bostone
addikt
válasz DonThomasino #45698 üzenetére
Sitty-sutty rápattintasz egy filléres fóliát és nincs miért aggódni.
Én minden eszközömre eszközöltem védelmet, háklis vagyok a karcos kijelzőre, viszont a karcos fólia egyáltalán nem zavar. -
bostone
addikt
válasz Cyberbeni #45553 üzenetére
Amiben tablet vagy mobil elveri a tv-t az a mobilitás.
Jobb esetben egy lakásban előfordul nappali, fürdő, konyha, háló. Ami elfér zsebben, kézben és saját akkuval rendelkezik még mindig egyszerűbb történet, mint tv-vel a hónom alatt bolyongani a lakásban, amint éppen a röfit keresem a falon.Ettől függetlenül az általad kínált megoldás kedvezőbbnek bizonyulhat, ha felméri az igényeket és a lehetőségeket.
Hiába állítom, hogy egy táblagéppel manapság az eszközök nagy részét ki lehet váltani, mert nekem már sikerült, miközben teljesen más elképzelései vannak a használatról.Lehet, kellene egy tablet ellenző topik is, ahol az ellenérveket sorolják fel a volt felhasználók.
-
-
bostone
addikt
válasz DanielLong #45482 üzenetére
Picit nagyobbacska fájlt (mp4) akartam áthúzni nasról tabra, mert szerettem volna kiemelni belőle néhány részt és hiába stabil kapcsolat, befuccsolt a tudomány. Hordozható tárolót nem ismerte fel a szerkezet. Saját fájlkezelő, ES explorer, Documents és a VLC is csődöt mondott.
A 3utools sajnos nem jutott eszembe, de egyébként sem használom az alkalmazást, nincs is telepítve. Kénytelen voltam windows PC-t használni a műveletre.
Lehet én vagyok nagyon ügyetlen és járatlan az informatika alapelemeiben, de ez szerintem egy tök hétköznapi feladat, nem kellene hozzá diploma.
2023 után ez a szoftveres és hardveres összeférhetetlenség nem természetes.
Közben a mesterséges intelligencia hatalmával rémisztik az embereket.@stellaz:
Aláírom, igazad van. Minden mondatoddal egyet értek úgy, ahogy leírtad.
A gyerek elől mégsem zárnék el egy ismeretlen ökoszisztémát. Nem kell, hogy féljen vagy tartson tőle és főképp ne utálja, hiszen egyik sem mindenható vagy a másik fölötti. Legyen tisztában a határokkal, hogy mit mivel érdemes.
Szerintem nem egyszerű gyereknek lenni manapság, annyi oldalról támadják a tudatukat, még felmérni is félelmetes. Viszont, ha kizárod a jelen lévő virtuális valóságból és nem nem költöztök egy lakatlan szigetre, csak ártasz neki. -
bostone
addikt
Nem feltétlenül hibás üzletpolitika, hiszen mára már annyira érzékeny szinten kezelik az egyéni információt, hogy idővel minden informatikai eszköz sorsa hasonlóan alakulhat.
Szerintem egyszerűbb, ha létrehoztok egy közös profilt, amihez mindenki hozzáfér a családban.
Én például biztosan nem adnám sem gyermek sem felnőtt kézbe a saját cuccaimat, mivel szinte minden hivatalos vagy pénzügyem ezeken keresztül zajlik.
-
bostone
addikt
Mit ajánl a kedves nagyérdemű, ha egy 3 órás videofelvételből szeretnék egy 20 perces szeletet kivágni? Életben nem foglalkoztam a témával és valószínűleg eztán sem fogok. Szóval még amatőrnek sem nevezném magam.
-
bostone
addikt
válasz Geller72 #45412 üzenetére
Csakhogy tisztázzuk a félreértéseket:
Egyik iPad modell sem rendelkezik oled kijelzővel.
Az pro széria nagyobbik üdvöskéje kapott mini led-et, tehát a kisebbik még ezzel az előnnyel sem rendelkezik a kategóriatársakkal szemben.Viszont a Samsung S9-es sorozata, azaz az S9, az S9 Plus és az S9 Ultra él a lehetőséggel, míg az S7 és S8 széria 10"-os kistestvérei nélkülözték az amoledet.
A fő témához visszakanyarodva, nekem a mini 6 kijelzője kevésbé tetszik még tartalomfogyasztás közben is érződik a minőség bizonyos foka, illetve annak hiánya.
Ez még mindig egy magánvélemény, de ha van elég hely azon a gépen én Samsung S táblagépet vennék.
Most is, mint mindig azt javaslom a kedves leendő tulajdonosok számára, tegyenek próbát egy közeli műszaki kereskedésben és személyesen bizonyosodjanak meg, hogy mi számukra a megfelelő választás.
Ne hallgassanak rám. -
bostone
addikt
válasz kchris78 #44607 üzenetére
A fóliára gondoltam.
Több helyről is rendeltem már tokot vagy fóliát, ami nem a leírásban szereplő generációra volt méretezve.Használt cucc valamennyire mindig lutri marad, bár negatív tapasztalatokról szerencsére nem tudok beszámolni. Lehet picit óvatosabb vagyok, mint kellene, de itt a faluban alacsony a kínálat. A fővárosba nem szeretek járni a közlekedés miatt, de a világ végére sem megyek el egy jó ajánlatért.
(A posta négy napon keresztül utaztatta az utolsó csomagomat, mire sikerült letenni a helyi fiókba.) -
bostone
addikt
válasz zaskar #44560 üzenetére
Egy pillanatra sem nehezteltem a kérdés miatt.
Egy dózeres noti pihen a fiókban, nem mai csirke és ez érződik minden porcikáján. Évente párszor, ha feltétlenül szükséges előveszem.
Nekem megváltás volt, amikor megjelentek a táblagépek meg úgy egyáltalán az ios és az android. Ezek végre értem léteztek és nem én értük. Amit lehet megoldok windows nélkül, és meglepően sok dolgot lehet intézni mobilon vagy táblán. -
bostone
addikt
válasz zaskar #44557 üzenetére
Biztosan létezik ezer más lehetőség is, nekem ez volt az egyik legszimpatikusabb, ezért is mertem ajánlani. Tulajdonképp nem csinál mást, csak megjelenít egy a táblagép által mért adatot.
@kchris78:
Olyan rövid az élet, miért fosztanánk meg magunk még egy Ferraritól, ha a hatodik is elfér a garázsban? -
bostone
addikt
válasz kchris78 #44548 üzenetére
Miért lenne irracionális anyagilag? Ha ennyibe kerül, akkor ennyiért lehet megvenni.
Többször elhangzott itt, hogy túl erős a hardver. Szerintem ez is a tévedések gyűjteményébe való. Teszem azt egy illető kizárólag a dühös madarakkal kíván játszani iPad pro táblagépen és anyagilag van erre lehetősége, miért ne tenné?
Egy motor vagy egy autó lehet túl erős, lehet halálos, de tabletek esetében a kínálat határozza meg a piacot.
A Pro Max mobilok is túl erősek és túl sokba kerülnek, ha szigorúan vesszük a tényeket.Nekem jelenleg az S9 ultrára fáj a fogam, semmi racionális magyarázatot nem tudok mellette felmutatni, ellene viszont egy nőnemű lényt. Így könnyen eldöntöttem a kérdést, mivel feltűnő lenne a sokadik táblagép a házban.
Viszont csak olyan gépet veszek, amihez értelmes garancia létezik még használtan is. Ezt ajánlom mindenkinek, aki nagy értékű cucc vásárlására adja a fejét.
A héten kaptam vissza a szervízből az M1 pro-t. Az akku indokolatlanul gyenge volt két év használat után és szerintem egy új gépet kaptam. A házon található használati nyomok mindenesetre eltűntek, az akku 100%-os jelenleg.
Rendkívül boldog vagyok és elégedett.
Még van egy év garanciám.
Egy fabatkában sem fogadtam volna, hogy pozitív kicsengésű lesz a történet vége.
(A dobozát jól leharcolták menet közben, biztos sokat utazott.)Az erő legyen veled!
-
bostone
addikt
válasz kchris78 #44211 üzenetére
Remélem egy percig sem gondoltad, hogy szándékomban állt sértegetni, csak számomra mosolyt fakasztóak ezek a legendák.
Nah, de a tablet. Már a harmadik modellnél jársz, ami szóba került eddig.
Tényleg szükséged van rá?
Megoldja a helyzetet?
Akik itt előfordulnak nem fognak lebeszélni róla, mert főképp az előnyös tulajdonságai miatt használnak ilyen eszközt.
Egyébként, ha mégsem válna be, bukó nélkül ki tudsz szállni belőle. Elég jól tartja az árát. -
bostone
addikt
válasz kchris78 #44209 üzenetére
Biztosan kuppertínóban a mítingen szóltak, hogy elfogyott a csipp, de az M1 meg itt hever raklapszámra, hát akkor tegyük bele azt, mert úgy is milyen olcsó volt a fejlesztés.
Én akkor is a pro felé hajlanék, hiába állítják, hogy mekkora overkill hétköznapi felhasználásra.
-
bostone
addikt
válasz kchris78 #44204 üzenetére
Lassan egy hónapja szervízben a pro, azóta csak a mini6-al táncolok.
...és nem tudom azt mondani, hogy nem hiányzik a pro.
Mindenben, értsd: mindenben jobb. Nem kezdem el sorolni.
Persze, ha nem szoktad meg a pro tulajdonságait, nagyon príma lehet a mini.
Ha most 20000 lenne a tét, baromira nem gondolkodnék, melyik színre rakjak.
A jövő heti eventet lehet, hogy megvárnám azért. -
bostone
addikt
válasz balage25 #44136 üzenetére
Droid vonalon egyértelműen a Samsung a csúcs. Akik a felhasználóbarátságtalanságot emlegetik valószínűleg nem ezen a vonalon ültek.
Talán ez felróható a droid számlájára, hogy a termékek nagyon különbözőek is lehetnek, de hogy nem lehet élni velük az nem állja meg a helyét. -
bostone
addikt
válasz victorhun7 #44027 üzenetére
Apple oldalán 1 év és 80%, amit említenek. Ez viszont alig több, mint 2 éves.
Hol tudok utánajárni, hogy mi a hivatalos álláspont és ez mennyiben vonatkozik az emagra? -
bostone
addikt
Létezik olyan alkalmazás, amely legalább megközelítő értéket tud szolgáltatni az akku állapotáról?
-
bostone
addikt
válasz BrandonXXV #43932 üzenetére
Az utóbbi.
-
bostone
addikt
válasz consono #43907 üzenetére
Átlagfelhasználói szempontból, aki csak mint táblagépet óhajtja üzemeltetni a szerkezetet, nem releváns az új vagy érkező funkciók megléte.
Szerintem, aki teheti az vegyen ipad pro-t. És közel teljes lesz a szolgáltatások tárháza. Viszont, akik ezen szolgáltatásokra nem tartanak igényt, bármelyik modellt választhatják a palettáról, nem szenvednek hátrányt semmiben, ha nagyon szigorúan nézzük a helyzetet.
Én mindenkinek leginkább azt javaslom, hogy személyesen győződjön meg, mi áll hozzá a legközelebb. Ne hallgasson rám, hiszen az én kedvenc színem a kék, az övé a barna.
-
bostone
addikt
válasz #31816946 #43903 üzenetére
Valószínűleg nem. A forinthoz igazította az árakat az Apple legutóbbi bejelentéskor.
A mini6 laminált.
Ha tetszik a 10-es, azt vedd meg.
Itt már mondtam, nincs nagy eltérés ipad és ipad között, hasonló a felhasználói élmény.
A mini6 jó cucc én szeretem a méretei miatt, felőlem lehetne picit kisebb is, de nekem mellette ott van az M1 pro. Felváltva használom őket. -
bostone
addikt
válasz BigBlackDog #43899 üzenetére
A pro két méretben létezik.
Az M1 vagy M2 pro 11-es méretben használtan, garanciával olykor előfordul igen kedvező áron.
Hiába tűnik ágyúval verébre megoldásnak, azért mégis táblagépben ez a non plus ultra.
Ha már létezik az air M1, az is jó választás lehet.
Az ipad 10 picit túlárazott, 9-es alá nem mennék, sőt 4-5 éves cuccot semmiből nem vennék. -
bostone
addikt
válasz w.miki #43852 üzenetére
A 10-es csak egy hangyányit ad többet, mint a 9-es. Hangszóró és képarány a fő eltérés a kettő között.
A nagylánynak kellene megnézni melyik a szimpatikusabb.
Az air-t választanám a combos proci miatt. Igaz többe kerül, de biztosan kiszolgál végig az életciklusa során.
Viszont az iPad élmény nagyon hasonló bármelyik típus kerül a kosárba. Sebességben sem hatalmas az eltérés, átlagos használatban valójában nem mérhető a különbség. Tulajdonképp mindegyik modell inkább a prémium kategóriát képviseli az átlag droidhoz képest. -
bostone
addikt
válasz TrueGooner #43485 üzenetére
A mininek nincs versenytársa a piacon. Elavultnak sem mondanám. Játékra totál fullos kis eszköz, mindent IS elfutatt, mintha egy extra méretű 13 pro max mobil lenne.
M1-es gépekkel nem vonnék párhuzamot, mert az tényleg durván durva cucc. -
bostone
addikt
válasz vendingo #43291 üzenetére
Mobil vásárlásban húztam egy lélektani határt. Egyszerűen nem vagyok hajlandó ezeket az összegeket kiadni, amit manapság elkérnek.
Most egy picit bajban is vagyok, mert igaz, hogy az iPhone támogatottsága hosszú távon utolérhetetlen, de nekem hiányzik a gesztusvezérlés azon módja, amit az előző mobilomban megszoktam, nem beszélve a 120Hz-ről.
Még a régi és az új teló is nálam van, de nem akarok kettő készülékkel rohangálni.@Gubu0101:
Azt hittem csak én érzékelem ezt így, de örülök, hogy nem a korom a tényező, hanem a technológia.
-
-
bostone
addikt
Imessage megosztás mobil és tablet között engedélyezett, mégsem működik a szinkron.
Hol lehet a hiba? -
bostone
addikt
válasz adamkaa777 #43006 üzenetére
Böngészőből?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garanciális M1, Apple iPad Pro 12,9 huvelykes (2021-es, 5. generációs) Wi-Fi + Cellular, 256 GB.
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest