-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricogsm
őstag
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Nem értem! Most megy 243/40Mbos el itthon. Mobil netet használja.

-
ricogsm
őstag
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Nincs bekapcsolva.
-
ricogsm
őstag
Sziasztok!
Hotspot sebességgel kapcsolatban lenne kérdésem.
Adott két eszköz:
• iPhone 16 Pro Max
• iPad Air 5 Cellular
A szolgáltatóm Yettel, korlátlan 5G csomaggal.Az iPhone-on mérve 700+ Mbps sebességet kapok, viszont amikor hotspoton keresztül az iPad Air 5-höz csatlakozom, ott csak kb. 33 Mbps jön át.

Az egészet főleg autóban használnám, ezért fontos lenne a stabil és gyors kapcsolat.
Van valakinek tapasztalata, hogy miért ennyire lassú az iPad hotspoton keresztül?Lehet ez szolgáltatói korlátozás, vagy inkább beállítási probléma?
Köszi előre is a tippeket! -
ricogsm
őstag
Köszi mindekinek
-
ricogsm
őstag
Köszi, nézem.
nekem qnap van. -
ricogsm
őstag
Milyen távoli elérési lehetőség van ha “utcán” használnám az iPadot és otthon van egy nas szerverem?
filmet néznék
Vlcre mondjuk?
ki mit használ? -
ricogsm
őstag
Sziasztok!
nem találom a Nebo appot, emlékeim szerint az tudja az írott szöveget nyomtatottra konvertálni magyarul?
Régi ipadon volt de most nem találom. -
ricogsm
őstag
Nem tudom ki hogy van vele ,nekem az időjárás app ahol a szél irányokat mutatja , iPaden nem látni , telefonon látni ha megnyitom a szél részét.
Neketek se látszik?
ios 26. -
ricogsm
őstag
Ha már pencil, olcsón vettem egyet mert a sima drága volt nekem másodjára ,hogy elhagyták.
Ezt USB kábelel kell párosítani.
-
ricogsm
őstag
Sziasztok!
Léptem egy szintet , sikerült beszerezni egy cellular iPad air 5 256gb-t , 97% akkuval.
kinek van ötöse?
milyen tokot használ hozzá?
Nem szeretném ismét eltörni.
-
ricogsm
őstag
válasz
consono
üzenetére
Így van. Nekem csak egy szórakozás az iPad.
volt mikor a szerződéseket azon írtuk alá mert volt hozzá pencil és azt küldtük a hivatalba. Nem kellet nyomtatni stb.
Meg jegyzetelni az előadáson príma volt. De most már ezek is elmaradtak. Ipadom meg betört. Ez fájdalmas. 13 as meg sztem baszott nagy. Bár jó árban van. Akkor már ott a Mac de azt meg ne tudom az ülés közé tenni.
-
ricogsm
őstag
Sziasztok! Mennyire lehet felesleges egy ilyen iPad egy MacBook Air M1 mellett 13’.( Csak tartalom és kevés játék.) meg inkább autóban használnám.
Apple iPad Air 13" M2 Wi-Fi + Cellular 128GB Space Gray mondjuk árban jó mert 270e Ft -
ricogsm
őstag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Pont ezt akartam kérdezni.
-
ricogsm
őstag
Sziasztok!
Sajnálatos módon leesett az iPad air4, kijelző nem sérült csak az üveg a bal alsó saroknál és még pár évvel ezelőtt az üveg ujjlenyomat olvasó bekapcsoló gomb (utóbbit nem fogom megcsináltatni).
Érdemes foglalkozni vele? Mèg használható , csak a kijelző nyomás látszik az LCD-n, meg a sarkán a törés nyoma.
100e egy komplett kijelző csere , egyik szervizben meg csak 5 östöl felfelé cserélnek érintőt.
Melyik iPad típus lenne az ár értek arányú váltás a air4 után?
felhasználás:
csak filmezés , gyerek néha játszik meg én is egy kis Clash Royalet. -
ricogsm
őstag
Sziasztok!
Van valami megoldás touch id bekapcsoló gomb cserére ,hogy jó is legyen a touch id?Vagy kell hozzá cserélni az alaplapot is?
-
ricogsm
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Megjött a bontott type-c pencil. Teljessen jó. 24e ért új bontott.
csak nagy dillemában vagyok ,hogy nem e lenne jobb 36e ért egy gen2 pencil. (Az volt régen).
Jól olvasom annak felfelé már kompatibilitási korlátjai vannak?
Pár év múlva talán egyszer lecserélem az ipadot. Ott a Mac az is elég bőven. De amikor alá kell írni egy PDF akkor vakarom a fejem. Amíg nem volt Mac ipadeztem.
Meg amikor alaprajzon kell bejelölni az eszközöket akkor nagyon jól tud jönni.
Most így leírtam a kérdést szerintem meg is válaszoltam magamnak.
-
ricogsm
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Köszi. Eléggé butítottak rajta. Majdnem ,hogy alis szintet hozza.

bar igazából pár aláíráshoz kell és egy pár terv rajz ikonok berajzolások végett.
lehet mégis elég lenne a type c ? -
ricogsm
őstag
Sziasztok!
Vásárolnék egy Apple pencilt. Mert elhagytam meg tavaly 2.gent.
Úgy látom már van újabb is. Type-C pencil.
ipad air 4. genhez venném. Van e különbség a kettő között ? Jóval olcsóbb a Type C és nem mellesleg találtam egyet az Alzan felbontott terméket ami meg olcsóbb.
Kell e tartanom egy felbontott kipróbált terméktől(gondolom leválasztották ) ? -
ricogsm
őstag
Sziasztok!
Van ötletetek mi lehet a hiba ,hogy a Gabys dollhause játék nem ad hangot az Ipad air 4-en?
Többi játéknak van hangja, YT is ad hangot , fullon van a hangerő.
Beállításokban (játéknál) is be van kapcsolva a hang és a zene is.
Reboot is volt többi appot bezártam a háttérben. De semmi.
Üdv -
ricogsm
őstag
Sziasztok!
Tudtok segíteni beárazni az iPad air4 64gb cell pademet?
bekapcsoloja sérült így nem fogadja az ujjlenyomatot.
Most vettem észre, nem egy jó érzés.
Megválnék tőle. -
ricogsm
őstag
Sziasztok! Pencil hegyet ki hol szokott vásárolni jó áron?
Sima gyári elég lenne nekem. Köszönöm.
-
ricogsm
őstag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Gyári Pages nem jó?
-
ricogsm
őstag
#AKCIÓ
Laptapír előfizetés, most 4 hónap 1490 forintért cserébe, 5 eszközre. Csak új accounttal megy, de az ugye 1 perc.
Promóciós kód: telex
Chip (melléklettel!), Haditechnika, Fotó, AutoBild, Formula, Aero, 'zasszonynak Glamour, Joy, Kiskegyed, ésatöbbi. Fizessetek elő, hogy ne dögöljön már meg ez a szolgáltatás is, ami végre értelmes emagazin lehetőséget ad itthon. Határidő végén lemondod, ha nem tetszik (vagy ha új acc kell...kööhöömm). Én 1 éve használom, szolidaritásból teljes áron (éljen a klasszikus újságírás!), de annyit is megér őszintén szólva. Ha még az Aranysas, meg a PC WORLD is bekerülne, akkor lenne a legdurvább. Klotyóra tableten ennyit bőven megér
Forrás: Bestbuy topic @Timer1490 Ft 4 hónapra
-
ricogsm
őstag
Hello!
Na friss a téma , gyorsan kérdezek én is!
FTP ről hogyan tudok filmet nézni? és mivel?
-
ricogsm
őstag
Sziasztok!
Ipad mellé beszereztem egy iPhone-t is. Hogy tudom felhívni az Ipadot Facetimeval?
Az elején tudtam használni aztán valamiért most nem .Udv
-
ricogsm
őstag
Sziasztok!
Segítsetek légyszi!
Szetbasz az ideg!
mar vagy 4x mentettem le egy aláírt kitöltött PDF dokumentumot. Végéről eltűnt az aláírás és pár kitöltött szöveges sor.
a Fájl alkalmazással nyitottam meg.
eddig mindig elmentette a doksikat kitőltve aláírva. -
ricogsm
őstag
Sziasztok!
Lehet hogy már kérdeztem. Ha volt akkor elnézést az ismétlésért.
iPad Airen a PDF hogyan lehet szerkeszteni de nem pencillel.
nyomtatott betűt szeretnék és utána aláírni.
Formanyomtatványokat szeretnék kitölteni.Üdv
-
ricogsm
őstag
Sziasztok!
néztem volna egy filmet ipad air 4 en 64gb os. Alig van rajta cucc és 16GB egyéb file foglalja a helyet.
Ezért nem tudtam felmásolni egy FHD filmet. (pc-ről másoltam volna mkv-t.)
Milyen alternatívák léteznek?1. az biztos a következő ipad nem lesz 64GB-os.
-
ricogsm
őstag
Sziasztok! Ipad 4 air-t milyen autós töltővel lehet tölteni?
Baseus QC3 c-type töltő nem tölti, csak egy pillanatra felvillan és kész. Xiaomi és többi telefont gyorstöltő módban tölti. Több töltővel se tölti.
Hálózati töltök jók. -
ricogsm
őstag
Samsung ingyen adja a törlő kendőt, apple meg nem. [link]
-
ricogsm
őstag
Sziasztok!
hogyan lehet az automatikus név kitöltés adatait megvaltoztatni (Safari böngésző alatt) ?
Google se volt segítségemre.
tulajdonos nevet is átírtam helyesen de egyszerűen beleégett
a hibás név…..
-
ricogsm
őstag
Sziasztok !
Használja valaki a pigment alkalmazást szerintem ötletes .
Nem olcsó ,hogy havi díjas . -
ricogsm
őstag
Sziasztok!
Milyen iPad iOS appra van szükségem ahhoz, ami archicad hoz hasonló . (Ami a pc-n fut ). ha szeretnék nyomvonalat tervezni, (villanyszerelés, klíma , tűzjelző) ..
Valaki jártas ebben esetleg? -
ricogsm
őstag
Sziasztok!
index, telex oldalak miért állnak meg megnyitás után ?
nem tudom scrollozni……
-
ricogsm
őstag
Sziasztok!
Meglévő PDF file mintát hogyan tudok kiegészíteni gépi írással majd aláírva elküldeni PDF be?
kőszi srácok ! -
ricogsm
őstag
Srácok! Eddig volt a gyors bal oldali widgeten Shazam szerű valami. Úgy ,hogy nem volt fent az app, most eltűnt .
-
ricogsm
őstag
válasz
HardRic
üzenetére
Jól leírtad , kb én is így használom a miniPc-t ,annyi különbséggel ,hogy manual tallozóm be a torrent filet az qbittorrentnek.
mit használsz torrent kliensnek? Hogy állítottad be az automatikus file figyelést ?
nekem simán látta az nPlayer a hálózati megosztott mappat így nem kell hozzá segédprogram (UMS). -
ricogsm
őstag
Srácok! Air Pods 2-rol mi a véleményetek? Vennék egyet mert úgy vettem észre hangosabb mint a xiaomi tws.
Van itt egy 36e jó áron csak hát előre kell utalni egy 5napja regisztrált usernek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA DEEPCOOL 400W
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest