Hirdetés
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Kétarcú űrutazás: az Artemis II startra kész, a Starlinert elmarasztalták
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Visszahozta a sírból a G-Drive márkanevet a Western Digital
- Komplex intelligencia a Gemini 3.1 Pro fókuszában
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Minigép vagy NAS? Mindkettő!
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Hobby elektronika
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carasc0
őstag
Sziasztok!
Azzal az alábbi háttérinformációkkal feltöltött kérdéssel fordulok felétek, mely alapján némi támpontot és segítséget szeretnék kérni - javaslat formájában - Ipad vásárlás tekintetében.
Én pedagógusként dolgozom egy többszintű tagozaton belüli gyerekanyaggal foglalkozó iskolában. Informatika a fő területem, és én a pályámon mindig azt az álláspontot képviselem, hogy amit lehet, digitalizálom és előnyt élvezzen a dinamikus távelérések. Osztályfőnök is vagyok, így kétségtelen a töménytelen papírmunka. Naptárba vezetem a tanórai haladási pontokat.
Célom a naptár és a majdnem a teljes papírmunka digitális formában történő helyetesítése. Kétség sem fér hozzá, hogy a most kezdett tanév eleji feladataim során adódó papírmunkák kezelésénél jól jött volna egy táblagép.
A kérdés az, hogy a fenti célok maximális eléréséhez milyen táblagépet érdemes venni. Természetesen az egyedüli korlátaim a pénz, de ha sokat segít a komolyabb gép, akkor nem tökölök.
Táblagéppel szembeni elvárások:
- Digitális naptár emlékeztetővel
- Jegyzetelés (toll biztos kell)
- Minden szükséges dokumentumot scan vagy fotózott formában egy kialakított mappa struktúrában tárolni és az épület bármely pontján instant elővenni
- Napi szinten hordoznám, így masszív tokot szeretnék (nekem a gyárit ajánlották)
- Hosszútávra gondolkodok, a támogatást ismerve 5-6 évre mindenképp
- Mindenképp a legfrisebb modellek közül szeretnék választani.
- Mini és alap (10,2 asszem) nem játszik: Marad Air 4 és Pro
- Némi játék
- Microsoft Office, de csak alapfunkciók tekintetében (Ipadhez bill nekem nem kell!)Szívem szerint 12,9-es Pro-t vennék, csak is azért hosszútávú használata garantált. Tesómnak 2021-es 11 colos Proja van. Mivel ua mint az Air 4, így lehet kicsi lesz?
Köszönöm szépen előre is a helpet!
Esetleg 14-én esélytelen egy Air 5 bemutatása?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 10th Gen 64Gb, wi-fi + Cellular, ezüst színben
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 64GB Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- 2240 db Teszteletlen Tablet- lista nélkül
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4275
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)
- 179 - 180 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest