Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- Reagált a leégő Ryzenek ügyére az ASUS
- VR topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Toshiba notebook topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carasc0
őstag
Sziasztok!
Azzal az alábbi háttérinformációkkal feltöltött kérdéssel fordulok felétek, mely alapján némi támpontot és segítséget szeretnék kérni - javaslat formájában - Ipad vásárlás tekintetében.
Én pedagógusként dolgozom egy többszintű tagozaton belüli gyerekanyaggal foglalkozó iskolában. Informatika a fő területem, és én a pályámon mindig azt az álláspontot képviselem, hogy amit lehet, digitalizálom és előnyt élvezzen a dinamikus távelérések. Osztályfőnök is vagyok, így kétségtelen a töménytelen papírmunka. Naptárba vezetem a tanórai haladási pontokat.
Célom a naptár és a majdnem a teljes papírmunka digitális formában történő helyetesítése. Kétség sem fér hozzá, hogy a most kezdett tanév eleji feladataim során adódó papírmunkák kezelésénél jól jött volna egy táblagép.
A kérdés az, hogy a fenti célok maximális eléréséhez milyen táblagépet érdemes venni. Természetesen az egyedüli korlátaim a pénz, de ha sokat segít a komolyabb gép, akkor nem tökölök.
Táblagéppel szembeni elvárások:
- Digitális naptár emlékeztetővel
- Jegyzetelés (toll biztos kell)
- Minden szükséges dokumentumot scan vagy fotózott formában egy kialakított mappa struktúrában tárolni és az épület bármely pontján instant elővenni
- Napi szinten hordoznám, így masszív tokot szeretnék (nekem a gyárit ajánlották)
- Hosszútávra gondolkodok, a támogatást ismerve 5-6 évre mindenképp
- Mindenképp a legfrisebb modellek közül szeretnék választani.
- Mini és alap (10,2 asszem) nem játszik: Marad Air 4 és Pro
- Némi játék
- Microsoft Office, de csak alapfunkciók tekintetében (Ipadhez bill nekem nem kell!)Szívem szerint 12,9-es Pro-t vennék, csak is azért hosszútávú használata garantált. Tesómnak 2021-es 11 colos Proja van. Mivel ua mint az Air 4, így lehet kicsi lesz?
Köszönöm szépen előre is a helpet!
Esetleg 14-én esélytelen egy Air 5 bemutatása?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest