Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz #03969024 #31392 üzenetére

Inkább egyetértek. A Yamahák kifejezetten egyenletesen, kiszámíthatóan skálázódnak, és általában elég jó ár/érték viszonnyal, tényleg nehéz velük mellényúlni. Persze ebben a véleményben benne van, hogy én is szeretem a tónusukat, a jelek szerint jobban mint blattida, akinek azonban abban igaza van (mármint hogyha jól értem a véleményét), hogy a most általam elég jónak titulált ár/érték viszony ritkán csap át igazán kiemelkedő ár/érték viszonyba. A Yamahák olyanok mint Lampard vagy Gerrard, egyenletesen magas szintű "iparos" futballt játszanak, de sosem Messi típusút és szintűt, egyúttal sosincs akkora "arcuk" és olyan zselézett hajuk, mint egy CéRonaldo-nak vagy Beckham-nek.

(Na most a Videoton márka hangminőségével kapcsolatban napjainkban Torghelle Sándor futballtudása tud leginkább eszembe jutni... - csak hogy eleget tegyek a zárójelben megfogalmazott felkérésednek is. ;] )

(#31388) fero02: Ahogy blattida írja, a réven/vámon jellegű veszteség/nyereség jelentkezik. Mindazonáltal megesik, hogy használnak ilyesmiket kiegészítőként hifi jelkábeleken, de amelyik típusoknak több az előnyös hatása, azok szofisztikáltabb szerkezetűek-hatásúak, mint egy "egyszerű" ferritgyűrű (vagy hidegítő kondenzátor, amely szintén szóba szokott jönni ilyen jelkondícionálási-árnyékolási-zavarszűrési célra jelvezetékeken).

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák