- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Micro Four Thirds
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- iPad topik
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
AMDFan #26615 üzenetére
Egyrészt igazad van, félreérthetően fogalmaztam, másfelől az a mondatom az utána következővel együtt értelmezendő, ahol annak kifejtésével folytatom, hogy a kis Jungson szintű erősítővel is alapvető hangzásbeli különbségek mutatkoznak az azonos kategóriájú források között is (akár két alaplapi hangkártya között is, hát még egy Essence One és egy alaplapi között). Ez a mondandóm lényege. Még fontos hozzátenni, hogy a "teljesen más kávéház" kitételem is úgymond elsősorban az idézett aktív hangdobozok kedvezmény nélküli árában gondolkodva érvényesek, hiszen az azért nem mindegy, ha valamit féláron lehet kapni, - és persze azok az aktív hangdobozok is teljesen korrekt darabok a saját "műfajuk" és árkategóriájuk szerint nézve.
(#26613) dudika10: Éppenséggel a konkrét kettő közül csak a "nagyobbikat", az M200-at hallgattam, feltételeztem róla, hogy nagyjából annyival lehet jobb a másiknál, mint amennyivel drágább. Mint fentebb is utaltam rá, korrekt darab a maga műfajában, és az árához képest korrektül is szól (mint ahogy az általad jól ismert, hasonló kategóriájú Prodipe Pro 5 is, amit szintén sokat hallgattam), de "más kávéház", mint egy "zenehallgatásra tervezett" olcsó sztereó erősítő-JPW ML310 páros. Az utóbbin sokkal több "zene" fog szólni (főleg, ha nem számítógépet, hanem zenelejátszót kötnek elé forrásként).
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Harisnyázott tápkábel hosszabbító / moduláris kábel / vezeték - egyedi - modding - cablemod
- ASUS TUF Gaming 1200W Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 2x 12VHPWR
- Asus Rog Thor 850W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- PNY Quadro RTX A5000 24GB GDDR6 384bit
- Ezüst MacBook Pro 16" M4 Pro 14C 20G 24GB, 512GB BRU-TÁ-LIS! Garancia, stb.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest