- Hobby elektronika
- Projektor topic
- LG LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Lenovo B575e – belépő üzleti notebook AMD E szériás APU-val
-
PROHARDVER!
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
AMDFan #26615 üzenetére
Egyrészt igazad van, félreérthetően fogalmaztam, másfelől az a mondatom az utána következővel együtt értelmezendő, ahol annak kifejtésével folytatom, hogy a kis Jungson szintű erősítővel is alapvető hangzásbeli különbségek mutatkoznak az azonos kategóriájú források között is (akár két alaplapi hangkártya között is, hát még egy Essence One és egy alaplapi között). Ez a mondandóm lényege. Még fontos hozzátenni, hogy a "teljesen más kávéház" kitételem is úgymond elsősorban az idézett aktív hangdobozok kedvezmény nélküli árában gondolkodva érvényesek, hiszen az azért nem mindegy, ha valamit féláron lehet kapni, - és persze azok az aktív hangdobozok is teljesen korrekt darabok a saját "műfajuk" és árkategóriájuk szerint nézve.
(#26613) dudika10: Éppenséggel a konkrét kettő közül csak a "nagyobbikat", az M200-at hallgattam, feltételeztem róla, hogy nagyjából annyival lehet jobb a másiknál, mint amennyivel drágább. Mint fentebb is utaltam rá, korrekt darab a maga műfajában, és az árához képest korrektül is szól (mint ahogy az általad jól ismert, hasonló kategóriájú Prodipe Pro 5 is, amit szintén sokat hallgattam), de "más kávéház", mint egy "zenehallgatásra tervezett" olcsó sztereó erősítő-JPW ML310 páros. Az utóbbin sokkal több "zene" fog szólni (főleg, ha nem számítógépet, hanem zenelejátszót kötnek elé forrásként).
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Hobby elektronika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Projektor topic
- LG LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Tesla topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Makulátlan Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5 5500u(12x4.0Ghz)12-20GB RAM,SSD+HDD
- Új Samsung Galaxy S10e Erősebb Snapdragon modell (G970U)
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB akku: 100% (35 ciklus) garancia: 2026/10
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Panasonic SA-HE70 AV erősítő
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A25 5G / 8/256 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged