Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
abéla
senior tag
válasz
Ear001 #103657 üzenetére
- több hónapja nézegetem avx/ha hirdetéseket, de ez a 3. (szerk: 227 vagy felette, az sv-500 nem ez a kat.) ezidő alatt, ami feltűnik
...de, akkor nyilván ezen az alapon szar a Krell is, ugyanmárHa lehet kevesebb demagógiát légyszíves, tudom ez a cucc nem kerül milliókba, így ugye
- a szent hifi alapelvek szerint- alapból gyanús, de ez rád is vonatkozik, hogy legalább ne alkoss látatlanba' -ilyen sarkosan sunyi sejtető- véleményt.De jaj, el is felejtettem, hol a helyem, bocsánat: igaz is, locsoljon rá a rendszerére a szerencsétlen pár milliót vagy egyébként vegye meg az akármilyen fosi használtat és fogja be.
Na meg ez a "egy (komolyabb) rendszerben hallottam valamilyen Vincent végfokot" hasonlat is inkább vicces/szomorú;
fordított esetben ízekre lenne szedve a t. kommentelő, hogydehát milyen rendszer -pontosan ám!- , milyen végfok(típus,használat, beajáratás, csővek állapota, ideje stb), milyen szobaakusztika/forrás/tápösvény, milyeeeen hőmérséklet/ pártartalom és naptevékenység/napszak/stb mellett hallotta mindezt ő;
persze főleg jellemző ez a szőrszálhasi, ha az állítás -neadjisten- a hasogató kognitív disszijének tájára téved.
De úgy látom, inverzben is megállja a helyét mindez.Esetleg adhatnátok szerencsétlennek még egy újabb, a CXA60-hoz hasonló "csodás" ötletet.
...de nem feledni ám az elengedhetetlen, enyhén lesajnáló, atyáskodó attitűdöt
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest