Hirdetés
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MaxxDamage #108198 üzenetére
A thread mutat el linket és ott van fent ez és hasonló külső eGPU boxok.
-
MaxxDamage
félisten
-
Csupati
őstag
válasz
RM007 #108185 üzenetére
Attist már azzal fárasztottam , hogy ami nála volt üres Clevo, a CPU ra egy sima vizes blokk, vagy a plate-ről letolni az összes hőcsövet, és arra a sima blokk hogy legyen vrm hűtés is, külső pumpa tartály és radi, a vga meg MXM adapterrel desktop vga, de ez már tényleg az elvetemült kategória lett volna. Még egy ilyenen is gondolkoztam, csak ez nagyon retro.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
RM007 #108187 üzenetére
Bele gondolok...azok a régi szép idők!
Mikor 640x480 már Top felbontás volt és valami nem úgy ment mint szerettük volna és lejjebb vettük a felbontást... akár 320x280 vagy már nem is tudom... olyan rég volt, de úgy a game szakított és nem akadt! ☝️✌️😁🤭Akkor az FHD még sehol sem volt...
Szóval a mai világban is sokáig el lehet lenni, ha pl. leveszed a felbontást FHD-ra pl. és nem 4K vagy 2K-ba megy a game... -
MaxxDamage
félisten
válasz
RM007 #108185 üzenetére
Szerintem simán elfér alatta, vagy gyári hűtő alatt.
Egyet beáldozok az MXM adapter javára!
Még jó hogy ilyen sok hűtőm van! (4 db - 1 gyári SM-G , egy gyári KM-G , egy vizes blokk (ez jó GTX 10xx/RTX 20xx/30xx elvileg!) - meg van egy gyári SM-G ami az eredeti zTecpc féle "MODDING"ölt) -
juve600
nagyúr
válasz
Zoli bácsi #108189 üzenetére
Jó ár
-
válasz
MaxxDamage #108175 üzenetére
Jobbulást, meg kitartást! 👍
-
Zoli bácsi
őstag
Üdv!
Ha valakit érdekel, szerintem ez most elég jó vétel ennyiért: [link]
2 hete vettem gyengébbet (Ryzen 5 7535HS procival, windows nélkül) drágábban.
Ez a Ryzen 7 proci elég ütős lehet. -
Ubul86
őstag
válasz
RM007 #108187 üzenetére
nem érzem a 4K őrületet, bár az OLED-del is így voltam ,míg nem lett meg a monitor. Bár nincs már meg az a húúú de varázs, azért már nem cserélném vissza a régi LG-mre, pedig az négyzetesebb kialakítása révén jobban beláttam, ez meg ugye ki van húzva két oldalra, sokáig szokni kellett
És igen, jogos, laptop, gamer laptop topic, megnézem mindenféleképp majd monitor nélkül is hogy mit dob, csupán az első hsz-emmel arra akartam kilyukadni hogy igazából amim van, az van másnak is, nem egyedi, nem hoz kiemelkedő pontokat ezzel a kártyával, vagy inkább úgy írnam, hogy a vártat hozza.
Az más kérdés, hogy 4080 és 4090-es gpu között milyen különbségek lennének ugyanezen settingek között, arra nagyon kíváncsi lennék. a kicsivel több mint 1 milliót nem bánom a gépért, ha mondjuk viszont 900 lett volna a 4080, 1.3 a 4090, és a 4080-4090 között alig van különbség, akkor ugye már nem mindegy.
(megj: hihetetlen hogy milyen halk még terhelés alatt is a Vapor Chamber , pedig 90 fok fölött járkál a cpu, nem volt még a mesternél)
-
RM007
addikt
válasz
Ubul86 #108186 üzenetére
4K-ban az asztali kiszerelések sem repesztenek fps-ben. És ügye mi itt laptop kiszerelésben akkor mit akarunk.
Megfigyelve a kártyámmal 4080-al 2k-ban kb azt hozom mint mások 4090 mellett 4k-ban. Mindegy csak úgy összehasonlítás miatt. Abban jó tesztelni amit használunk. Laptopnál 4k szerintem még sok ma is.
-
RM007
addikt
válasz
KillHates #108174 üzenetére
Kicsit erősködtem az elmúlt időszakban a beszerzésén neki, mert sosem lehet tudni mit hoz a jövő. Elteszi magának aztán ha késztetést érez rá meglátogat téged. Egyedül nem fog menni a beüzemelés neki. Nem tudom a vízhűtése mellett hogyan hozható ez össze, de van egy olyan érzésem, mint a hatalom gyűrűi sorozatban az öreg Toma az ifjú Gandalfhoz, te úgy fogsz viszonyulni Maxx-hoz a jövőben. Már volt egy tanítvány, most jön a 2. az igazi.
-
RM007
addikt
válasz
MaxxDamage #108164 üzenetére
Jó lesz ez későbbre. A lényeg az eszköz meg van rá, aztán mikor eljön az ideje azt tudni fogod.
-
válasz
MaxxDamage #108171 üzenetére
Szerintem egy 4080STi vagy 4090 a dupláját rápics@zza a 3080-ra, ha megy a DLSS3.0
Én egy 4070S-t használok egy 5K-s LG monitorra kötve és röhögve hajtja ki az 5120x2160-es felbontást -
válasz
MaxxDamage #108172 üzenetére
Nem kell ehhez ismerős
Egy csomóan bér-3dnyomtotanak itt a PH-n is -
MaxxDamage
félisten
válasz
echterion #108168 üzenetére
Egy nagyon régi kártya lett beszerezve "teszt" kártyának.
Majd eljön a teszt ideje is...Amíg a 3080 bőven elég, addig nem szándékozom VGA beruházást csinálni (+10-20% miatt) de mikor már dupla vagy tripla teljesítmény növekedés várható, akkor már meggondolandó! (persze ha a 3080 is kevésnek bizonyulna számomra...)
-
válasz
MaxxDamage #108169 üzenetére
Letöltöd a redditről a 3D plan-t és megalkuszol egy itthoni 3D nyomtatós emberrel.
-
echterion
nagyúr
válasz
MaxxDamage #108166 üzenetére
Remélem én is. Várjuk a teszteket, kend el vele Miki száját.
-
válasz
Gratulákok!
Nagyon pacek 3D nyomtatott VGA kártya tartókat lehet kapni olcsón: -
echterion
nagyúr
válasz
Egy újabb egpu-s kolléga.
-
MaxxDamage
félisten
Mai napon érkezett egy új kiegészítő termék / csomag.
Gondoltam ezt is ki kell próbálni majd...☝️🤭😁Mind2 fele PCIe 3.0 x16 és a kábel is elég hosszú így tökéletes is lesz.
Lesz majd még hozzá egy igazi keret (kártya + tápnak) és perfekt!
-
Csupati
őstag
válasz
Semin #108161 üzenetére
GPU-z első oldalán ottvan az orajel, alap-boost: ha-
1396 -1695mhz akkor 80W
1560-1950mhz a 100W
1605-1980mhz a 105W
2070-2175mhz a 115W os VGA.
Ez a valóságban a dinamikus boost miatt változó valós orajelet jelent de a vbiosban tárolt alapértelmezett orajelet elől írja és onnan meg lehet mondani melyik TDP-s vga rol van szó.
Ezeket egy táblázatba osszeszedtem , 20 as szeriatol a 40esig (2050-4090 mobile, és maxq de ezt már nem tüntetik fel a gyártók hogy maxq) -
FőDudu
veterán
válasz
Mydgard #108152 üzenetére
Ugye a Synapse-ban allitgatod a power profile-t?
Nem lehet auto modban teljesitmeny centrikus dolgokat csinalni - akkor tul keves kakaot ad a gepnek.Bele kell nyulni manualisan, atrakni a cpu-t es GPU-t Boost-ra es utana beloni a TS tesztekkel vagy peldaul Cinebench-el (ami a CPU-t izzasztja meg) a maximalis teljesitmenyt.
En is igy csinaltam, addig varialtam a szorzoval es az UV-val amig maximalis CB pontszamot kaptam tartosan.
Utana lehet a GPU-ra fokuszalni - a Razer ugyis 2 kulon VC hutest hasznal a CPU es GPU eseten, igy nem futik egymast es lehet kulon merni oket.
-
Semin
őstag
válasz
Csupati #108160 üzenetére
A teljesítménye alapján ez a kártya 70W körül kap kakaót, mert így pontosan megegyezik a teljesítménye egy 4060-al. A hőmérsékletek is túl barátiak, ez is ezt támasztja alá.
Persze ez mért értékek nélkül csak feltételezés. -
Semin
őstag
válasz
lionshamlet #108155 üzenetére
Ami ebből kiderül :
A túlmelegedést kizárhatjuk ilyen max. GPU hőmérsékletek mellett. Szép konstans, nem throttlingol.Amit viszont ez a mérés nem mutat meg, hogy mennyit fogyaszt a teszt alatt a 4070. Nem egy adott időpillanatban, és nem mennyi a max fogyasztása, hanem hogy 100W jut -e neki végig a teszt alatt.
Ezt én GPU-Z-vel nem tudom hogyan tudnád kimérni, ezért javasoltam az AB-t.
De majd Csupati hátha tud ebben segíteni. -
Csupati
őstag
válasz
lionshamlet #108155 üzenetére
Pont a board power draw maradt le, az az össz VGA fogyasztás (vram+vga vrm+gpu chip).
-
Mydgard
tag
Hali!
Nos elkezdtem a Razer optimalizálását. Elsőként szembesülnöm kellett vele, hogy nem működik az undervolt a ThrottleStopban. Aztán elkezdtem utánaolvasni a témának. A Microsoft nyomására a Razer kivette a gyári Synapse applikációból ezt a beépített opciót vagy egy évvel ezelőtt, amiből igen nagy parasztlázadás kerekedett az official fórumon meg a redditen, mivel mindenkinek elbarmolták a szépen beállított erőművét. Indult a kazán effektus meg a throttling. Aztán visszakoztak és egy BIOS frissítésbe mégis betették az undervolt protectiont, amit disabledre lehet allitani. A CPU virtualuzation plusz kikapcsolásával így működik a ThrottleStop, így elkezdtem állítgatni.
- 3xCPU -85 mV
- 2xGPU -42 mv
- 8x40-re csökkentett Turbo ratio (max. 4000 Mhz magonként)Így nyertem:
- max 92 C° spike
- 65-70 C° átlagos hőmérséklet
- zero throttling
- jóval halkabb és inaktívabb fan
- jóval hűvösebb ház
- jobb teljesítmény (+10 Fps)(Tesztelve 2x EVE Online klienssel, minden fullra húzva,
2560x1600, 240 hz, auto fanspeed)Egyenlőre ennyi, hétvégén majd tesztelem Diablo 4-gyel.
-
Semin
őstag
válasz
Adi01 #108149 üzenetére
Túl sok FPS növekedésre ne számíts. Láthatóan a procid mellett szépen kifutja magát, de ennyi a 4060 teteje. Attól hogy aláteszel egy hűtőpadot nem tud többet. Nincs jelen throttling. (Ellenben halkabb, hűvösebb lesz a gép)
Ha több FPS-t szeretnél, egyszerűen vegyél vissza a grafikai beállításokból.
Egy kis finomhangolás csodát művelhet -
Sziasztok!
Teljesen casual játékra nézve egy 3060M és egy 4070M között mekkora különbség érzékelhető? Sokat lehetne "nyerni"? Vagy megérheti AMD 6000, 7000 mobil GPU-t nézni?
1080p felbontásban, nem kinyomva minden beállítás szemét, de azért stabilan játszható FPS a cél. 1-2 újabb, de jellemzően pár éves AAA játékokra.
-
tPedro_
őstag
válasz
Kelvin #108111 üzenetére
Köszi a tippet.
A gyártó adatai szerint egyébként a laptop kicsit nagyobb mint a laptop tartó rekesz, de ezek szerint van annyira rugalmas, hogy beleférjen.
Ez az én problémám. Van pár kinézett hátizsák, ahol hasonló a helyzet. Jó lenne személyesen elmenni és kipróbálni.#108104 Csandi köszi neked is, kicsit kisebb méretben keresek
-
Itt a 4060 vs 4070 hez szeretnék hozzászólni, hogy meglepően a papírformát nem hozva, de tényleg érezhetően jobb a 4070 a 4060 hoz képest a legion szeriám belül is. Simán hoz 20% ot a 4070 a 4060 hoz képest. Ezen felül azt vettem eszre hogy a RT-t a 4070 nél lehet inkább használni mint a 4060 nál fps számok terén
-
Francia91
veterán
válasz
Csupati #108141 üzenetére
Nem nagyon akarok abba az irányba ellépni, inkább jövőre építek egy mATX kis erőművet AM5 alapra, az M6800-as meg marad a P4000-rel
Vagy az asztali építésére költök, vagy Clevo gépre, a kettő együtt nem megy
Majd jövőre talán, költözünk ki Németbe, de az első ott is az asztali gép építgetése lesz -
-
RM007
addikt
válasz
Csupati #108137 üzenetére
Nana az a 12 inkább 8mb magonként 2. Amúgy érdekesség a i9-9900K procimban is magonként 2mb így jön ki a 16mb. Pont a duplája. És ha megnézzük a mai intel procikat sem nagyon más a felállás csak a végeredmény azért ad olyan nagy számot, mert beleszámolják az E magokat is.
Ok, meg a cache felépítése........
Ez a laptop az rtx 4080S kártyámmal azért nem így szerepelne.
Amit proci oldalról 8 magra optimalizálnak ott a 4 magos csak fele gőzzel tud jelen lenni. 120fps helyett csak 60 és hasonló. Szóval nem köpi ki a belét a proci csak nem tudja követni az eseményeket.
#108139 Francia91:
VGA oldalról azt a történetet nem vitted valami nagy túlzásba. Az a laptop ennél még sokkal többet érdemelne. -
Francia91
veterán
válasz
Csupati #108137 üzenetére
Nekem is 4930MX-em van, igaz egy Precision M6800-asban egy Quadro M3000M mellett. De az M3000M-nél is érződik, hogy sok játék a procit pörgeti, a VGA-t nem annyira, a proci miatt vannak akadások. Sokszor 90% fölé ugrik a kihasználtság, addig a GPU 70-80%-on dolgozik, pl Fortnite alatt.
Most még végső fejlesztésnek ősszel jön bele egy Quadro P4000 Mobile, de az lesz a vége a proci miatt, tovább nem éri meg fejlesztenem. A P4000 is játék és videokódolási képességek miatt jön majd bele, meg azért, hogy legyen -
Csupati
őstag
válasz
lionshamlet #108134 üzenetére
GPU-Z és kiirja a fontos paramétereket, sőt hogy esetleg mire van korlátozás a gpu-n ,pl power limit, gpu fesz, hőmérséklet stb.
-
Csupati
őstag
-
Semin
őstag
válasz
lionshamlet #108134 üzenetére
Le kellene tesztelni. Ennek a legjobb módja az MSI Afterburner. Ezzel pontosan ki lehet jelezni milyen hőmérsékleten fut a GPU és mennyit fogyaszt.
Már ha van kedved utánajárni a dolognak. -
MaxxDamage
félisten
Mind1 is, arra ezek a kártyák/gyártás tech (szoft és H/W) még nagyon gyerek cipőben járnak!☝️🤭🤔☺️
-
RM007
addikt
válasz
MaxxDamage #108131 üzenetére
Ok, bár hozzám képest az SR 10-el alattam van, mindegy sokat nem oszt szoroz. Sem egyforma a vga sem.
Szerintem ahogy nézem a proci itt nem vesz vissza annyit mint amire gondolnánk, nem olyan tényező.Az FG visz mindent.Folyton nézem a Murki Mario urat mikor szánja már el magát egy új cpu alaplap fejlesztésre.
Az csúcs ahogy még ki is teszi a konfigját a kirakatba.
Ebből kiindulva talán tud valamit.
Jaja az RT sincs, észre sem vettem.
-
Semin
őstag
válasz
MaxxDamage #108131 üzenetére
Nem csak a frame gent nem kapcsoltad be, (nyilván azt nem is tudod)hanem a grafikai beállítás is gyengébb, illetve a Ray Tracing sincs beállítva. Hasonlítsd össze a képeket. Cinematic helyett very high illetve Full ray tracing : very high helyett off
szerk:
@RM007:
Durva. Nem tudom mi okozhat ekkora teljesítmény veszteséget. Minden esetre ez nem sok jót vetít előre az UE5-ös játékok esetén a 30-as szériánál -
RM007
addikt
válasz
Semin #108129 üzenetére
És a további két nekifutás picit butítva.
MaxxDamage: A vga miatt egy olyan beállítást hozz ami pont ugyanaz mint az én legfelsőm, vagy a további kettő. Talán közelebb visz ahhoz a megállapításhoz mennyit vehet vissza itt a proci és a ram az esetemben.Persze látszani nem látszik a cpu-nál hogy döglődne, ha attól van akkor olyan belső dolog ami szabad szemmel nem látható. Pl nem olyan mikor már nem képes kiadni a feladatokat és 90-100% között karistol idegességében.
Láttam már olyat.
-
Semin
őstag
válasz
RM007 #108127 üzenetére
Ekkora a 3080 ti lemaradása?
valami nem jó...
Pedig csak 1920x1080 + DLSS Preformance = azaz 960x540-ben futtatad a játékot.
Nem lehet hogy itt már komoly CPU limitben vagy?A mi méréseink 2560x1440 + DLSS Preformance = 1280x720-on készültek.
Ez nálad pontosan a 1080p DLSS Quality mode felbontása. (62-es érték körül [kép] )Ebben is csinálsz egy mérést?
Szerk:
@MaxxDamage: És Cinematic Presetben RT-vel? (mert mi úgy mértünk)
-
RM007
addikt
válasz
Semin #108115 üzenetére
Itt a tesztben nem auto, te magad tudod állítani. Mondjuk hogy 43 legyen ahhoz 44-re kellett tennem.
És így tovább.
Még két mérés tőlem a régi, öreg vasammal. (a clevo a hónap végéig távol van) Ennél azért már nagyon látszik az előző gen lemaradása legyen az akár asztali kivitel. Csak az SR miatt.
Én jó magam ha játszom szeretek mindent kicsutkázni, a legjobb élménnyel futtatni és mikor ilyen tesztek jönnek azt is veszem alapul egy hardvernél mit ér. Aztán használatkor jön a kompromisszum ha muszáj, ami nálam eddig mindig ritka volt. Az is igaz mostanság egyáltalán nem játszom, várom hogy megjöjjön hozzá a kedvem. -
Semin
őstag
válasz
Csupati #108122 üzenetére
Ez a R9 brutálisat tud gurítani 45W-ra korlátozva is, és akkor 77 °C környékén marad.
Ha pedig nem kell ekkora teljesítmény (performance mode) turbo letilt, és 65 °C max.De igen igazad van , gyárilag biztosan nem egészséges.
Szerk:
@echterion
Pontosan ahogy írod G-Helper Teljesítmény korlát : 45W -
Csupati
őstag
válasz
echterion #108119 üzenetére
Ahogy KillHates is írta korábban, mivel manapság már közös a hőcső a CPU-GPU között, ugyan azt a hűtést kapja a kisebb CPU-s és nagyobb CPU-s gép, a nagyobb CPU jobban melegszik, és melegíti a GPU-t .
Még annyira nem is lenne gond, DE mivel a GPU hőkorlát 85C , a CPU meg 95C, ezért amikor a CPU elkezd throttlingolni, addigra a GPU már rég tiltásban van.
Nem is érdemes I9/Ryzen 9 procis gépet venni mert nem tudja kihüteni a gép. Mostanság szembe jött pár G14 4900hs el amiben a vega megpusztult a melegtől és olyankor képet sem ad hiába müködik a dedikált kártya. -
Semin
őstag
válasz
echterion #108119 üzenetére
Igen, ez az én gépem. (stock, AB profilok nélkül)
Második körben letiltottam a turbót a 7940HS-ről, így csak 4Ghz.
Érdemben semmit nem változott az eredmény, bár a görbém egyenetlenebb [kép]Szerintem - ennél a játéknál . még a 4070 alá is elég lenne a 7535HS.
De a laptopoknál nagyon sokat számít a hűtés is, lehet, hogy lionshamlet gépén akkor melegebb a 4070, mint kellene és visszaveszi az órajelet
Persze ez is egy eshetőség, ha pedig nem kap 100W-ot a 4070 akkor ott lesz a bibi.
Szerencsére mindkét feltevés hamar ellenőrizhető egy AB-rel.Szerk:
Sokkal konzisztensebb a 7535HS mint vártam. Más játékokban is tudsz majd mérni?
Már ha mindig ajánlgatjuk jó lenne tudni mire is képes -
echterion
nagyúr
válasz
Semin #108113 üzenetére
Ez a te gépeden mért érték? Itt valóban 20% a difi, bár nálad Ryzen 9 van, míg nálam Ryzen 5, ami sokat számít manapság már.
De a laptopoknál nagyon sokat számít a hűtés is, lehet, hogy lionshamlet gépén akkor melegebb a 4070, mint kellene és visszaveszi az órajelet. Esetleg a cpu az, ami nem oké nála (akár az intel fiaskó miatt, akár más okból, bár annak a cpu-nak nem kellene visszafognia ilyen felbontás mellett a 4070-et), ezeket ki kellene mérnie, hogy lássuk, mi a gondja. -
Semin
őstag
Amit még le akartam írni, csak kiment a fejemből:
Nagyon gyors, és konzisztens ez a Wukong Benchmark, ráadásul ingyen tölthető.
Le a kalappal a fejlesztők előtt. -
Semin
őstag
válasz
echterion #108110 üzenetére
nem érdemes 4070-es gépet venni, mert nem hoz számottevően jobb teljesítményt egy teljes értékű 4060-as mobil gpu-nál.
Mindig ide lyukadunk ki, pedig mérésekkel lett igazolva, hogy (1440p mellett) átlag FPS-ben 20%-al jobb. (az, hogy ez megéri -e a felárat nyilván szubjektív döntés)
@lionshamlet: Biztosan nem fut maxon a 4070-ed.
És milyen meglepő, pontosan 20% ezúttal is ...
-
Kelvin
őstag
-
echterion
nagyúr
válasz
lionshamlet #108108 üzenetére
Azon véletlenül átsiklottam, bocsi.
Ez is csak megerősíti azt, amit korábban, még a megjelenés környékén már beszéltünk itt a topikban, hogy nem érdemes 4070-es gépet venni, mert nem hoz számottevően jobb teljesítményt egy teljes értékű 4060-as mobil gpu-nál. -
Semin
őstag
válasz
echterion #108107 üzenetére
Egya beállítás nem azonos, FG off vs FG-on.(már ha az összehasonlítás a cél)
látom így is készült teszt.@lionshamlet
Kerdes, a cpu ennyivel jobb az intelnél, vagy ennyi (semmi) a különbseg a 4060-4070 között
Lehet hogy az intel CPU fogyasztása miatt nem marad elég TGP keret a 4070-nek. Mennyit fogyaszt a kártya(GPU) a teszt alatt? -
echterion
nagyúr
válasz
lionshamlet #108101 üzenetére
Ez jött nekem ki 1440p-ben:
Nem is került olyan sokba az RT így. -
-
tPedro_
őstag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani jó minőségű, bevált hátizsákot 17.3 colos laptophoz?
Egy Acer Nitro menne bele (295x400x30mm).Köszi előre is.
Üdv.
-
Semin
őstag
válasz
echterion #108098 üzenetére
Minden játéknál érdemes megnézni egy olyan videót ahol optimálisra belövik a grafikai beállításokat. Sokszor a minőségben alig kell kompromisszumot kötni, teljesítményben pedig hatalmasat nyersz.
Az megvan, hogy a DLSS-nek is több fokozata van? Ha a játék támogatja 1440p-ről is lemehetsz 720p-re (1080p DLSS Quality) csak itt DLSS Balance-nak hívják
Ebből a szempontból sincs előnye a 1080p-nek.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- BestBuy topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mozgásban a Titan Quest II
- EAFC 26
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi haladó szinten
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Milyen széket vegyek?
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - 2020 MacBook Air 13" Retina M1 / 8GB RAM / 256GB SSD / Asztroszürke / Apple Garanci
- MacSzerez.com - 2020 MacBook Pro 13" Retina M1 / 8GB RAM / 256GB SSD / Ezüst / Garancia / Magyar
- MacSzerez.com - 2020 MacBook Pro 13" Retina M1 / 8GB RAM / 256GB SSD / Astro / Garancia / Magyar
- Macbook Pro M3 14" 8/512GB 2027.06.23.iSTYLE jótállás
- Asus RogFlow Z13 i7, 16GB ram, 512 SSD, 3050 VGA
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest