Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RM007

    addikt

    válasz Csupati #108023 üzenetére

    Úgy is mindegy momentán nincs akku a laptopban, sem szív róla a vga, máshonnan kajál áramot. (MSI) A clevo esetében benne van az akku, csak nem úgy funkcionál mint nálatok az adapterem miatt, de ez más kérdés. Viszont mindkettő kemény tokban csomagolt, felhasználóbarát ha "piszkálást" igényel, nem kell hozzá diploma esetleges cserénél tervezése miatt. :)

    Más: Most reggel kapcsolom be a laptopot és látom nincs elegendő fényerőm a portable kijelzőn. Belépek a menübe látom max 15%-ig engedi emelni, használni és adapterre hivatkozik. Adok neki több csatiból áramot....mindegy, nem azzal volt gond. Leállítom, és lehúzom a kommunikációs kábelt a laptopról amivel összekötöttem a szünetmentes tápegységgel, hogy szoftveresen lehessen szabályozni. És lám újraindítva a fényerő 90% beállítás szerint. Nemtom eddig ez miért nem tűnt fel, talán fokozatosan vesztettem mindig fényerőt valami miatt. A laptop így is védve van áramkimaradás esetén. Kell is ez nekem ide, mert valamelyik este nagy viharnál, erős szélnél volt egy pillanatnyi áramszünet. A tv, internet is szünetelt a vodafone másnapra javította országosan amit kellett, több frontos támadásnak voltam kitéve, mobil telefonról gazdálkodtam. :)

    Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity RTX 4080 Super (desktop 320W)

Új hozzászólás Aktív témák