- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Androidos fejegységek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Home server / házi szerver építése
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- SONY LCD és LED TV-k
- A GlobalFoundries kezébe került a MIPS
Új hozzászólás Aktív témák
-
pRoject22
őstag
Végig toltuk az összes mapot, fejleszteggtünk is magunkon, rövid volt de amúgy szórakoztató, game pass-ból simán jó volt
-
ldave
félisten
Arra gondoltam, hogy mivel sok-sok asset már megvan a Remedy-nél a Control és a készülő Control 2 miatt, így nem hiszem, hogy ez egy nagyon drágán fejlesztett játék lenne. Szóval lehet hogy azzal, hogy a két nagy szolgáltatásban benne van, vagyis megvette egy időre a jogokat az MS és a Sony, lehet már pénzüknél is vannak. Erre gondoltam, hogy ezt talán sosem tudjuk meg.
-
wjbhbdux
veterán
> így szokás szerint értelmezhetetlen lesz nekünk, külső megfigyelőknek hogy bukás-e),
én nem igazán hallottam olyan játékról amit eltartana az a sok game pass játékos amikor a Steamen a kutyát sem érdekli. A játék vagy jó, vagy nem, ez minden platformon meglátszik.
Szerintem Remedynél elkövettek egy nagy hibát, hogy nem volt rendes betatesztelése a játéknak, csak egy rövid matchmaking rendszer teszt voltminden progression rendszer nélkül pár hete, aztán most kapkodhatnak hogy a hirtelen rájuk zúdult visszajelzések alapján faragjanak valamit időpontra..
-
ldave
félisten
Amiatt, hogy mindkét "nagy" szolgáltatásban benne lesz, nem gondolom hogy ez komolyabbat bukni tudna. A videók alapján azért elég sok eleme a Controlból van, meg gondolom a készülő Control 2-ből, szóval szerintem ez ilyen innen-onnan összeollózott játék, ami pont jó lesz pár arra, hogy a csapattal havi pár alkalommal leüljünk játszani.
-
.LnB
titán
El is felejtettem, hogy az előfizetésekben benne lesz. Az mondjuk egy ideig életben fogja tartani. De ha jól olvasom, akkor 50€ lesz a standard. Sokallom.
Azért tartok én a bukástól, mert a Remedy-t féltem. Szerencsétlenek egy Alan Wake 2 szintű csodával se tudtak komoly profitot termelni. Közel sem akkorát, amekkorát megérdemelnének. Erre húznak egy ilyen rizikós lépést..
Persze ha ez a kockázat belefér a büdzsébe, akkor nyugodtan. Csak ne az legyen, hogy ha ez elhasal, akkor valami érdekes ötletet kaszálniuk kell. -
ldave
félisten
Én nagyon várom, imádom a Controlt (pont nemrég játszottam újra), szóval jöhet bármi, ami ahhoz kötődik. Benne lesz konzolon a GP/PS+E csomagokban (így szokás szerint értelmezhetetlen lesz nekünk, külső megfigyelőknek hogy bukás-e), szóval játékos is lesz bőven, aztán mivel full PVE, így lényegtelen, hogy mennyi marad, ha haverokkal mennénk pár kört, akkor mindig lesz rá csapat.
Nem kell minden multi játéknak évekre szóló live service csomagnak lennie. -
.LnB
titán
(Szerintem) Ez hatalmasat fog bukni..
Én imádok mindent amit ők csinálnak, Control, Alan Wake, sőt a multiplayer game-eket is, de kipróbálni se tervezem ezt. -
wjbhbdux
veterán
Az első Helldivers 2 klón.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- OLED TV topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Androidos fejegységek
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3070 / B550 / 32GB 3200MHz /1Tb + 512Gb NVMe / 600w!
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest