- Apple MacBook
- Házimozi belépő szinten
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kompakt vízhűtés
- Felirat égetés filmre !!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
Arra gondoltam, hogy mivel sok-sok asset már megvan a Remedy-nél a Control és a készülő Control 2 miatt, így nem hiszem, hogy ez egy nagyon drágán fejlesztett játék lenne. Szóval lehet hogy azzal, hogy a két nagy szolgáltatásban benne van, vagyis megvette egy időre a jogokat az MS és a Sony, lehet már pénzüknél is vannak. Erre gondoltam, hogy ezt talán sosem tudjuk meg.
-
wjbhbdux
veterán
> így szokás szerint értelmezhetetlen lesz nekünk, külső megfigyelőknek hogy bukás-e),
én nem igazán hallottam olyan játékról amit eltartana az a sok game pass játékos amikor a Steamen a kutyát sem érdekli. A játék vagy jó, vagy nem, ez minden platformon meglátszik.
Szerintem Remedynél elkövettek egy nagy hibát, hogy nem volt rendes betatesztelése a játéknak, csak egy rövid matchmaking rendszer teszt voltminden progression rendszer nélkül pár hete, aztán most kapkodhatnak hogy a hirtelen rájuk zúdult visszajelzések alapján faragjanak valamit időpontra..
-
ldave
félisten
Amiatt, hogy mindkét "nagy" szolgáltatásban benne lesz, nem gondolom hogy ez komolyabbat bukni tudna. A videók alapján azért elég sok eleme a Controlból van, meg gondolom a készülő Control 2-ből, szóval szerintem ez ilyen innen-onnan összeollózott játék, ami pont jó lesz pár arra, hogy a csapattal havi pár alkalommal leüljünk játszani.
-
.LnB
titán
El is felejtettem, hogy az előfizetésekben benne lesz. Az mondjuk egy ideig életben fogja tartani. De ha jól olvasom, akkor 50€ lesz a standard. Sokallom.
Azért tartok én a bukástól, mert a Remedy-t féltem. Szerencsétlenek egy Alan Wake 2 szintű csodával se tudtak komoly profitot termelni. Közel sem akkorát, amekkorát megérdemelnének. Erre húznak egy ilyen rizikós lépést..
Persze ha ez a kockázat belefér a büdzsébe, akkor nyugodtan. Csak ne az legyen, hogy ha ez elhasal, akkor valami érdekes ötletet kaszálniuk kell. -
ldave
félisten
Én nagyon várom, imádom a Controlt (pont nemrég játszottam újra), szóval jöhet bármi, ami ahhoz kötődik. Benne lesz konzolon a GP/PS+E csomagokban (így szokás szerint értelmezhetetlen lesz nekünk, külső megfigyelőknek hogy bukás-e), szóval játékos is lesz bőven, aztán mivel full PVE, így lényegtelen, hogy mennyi marad, ha haverokkal mennénk pár kört, akkor mindig lesz rá csapat.
Nem kell minden multi játéknak évekre szóló live service csomagnak lennie. -
.LnB
titán
(Szerintem) Ez hatalmasat fog bukni..
Én imádok mindent amit ők csinálnak, Control, Alan Wake, sőt a multiplayer game-eket is, de kipróbálni se tervezem ezt. -
wjbhbdux
veterán
Az első Helldivers 2 klón.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged