- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
appel
őstag
róland: Te most miért véded ennyire? Azért mert megvetted és fáj bevallani, hogy éppen torrentezésre a legalkalmatlanabb? Több külföldi fórumon is olvastam, hogy gyakorlatilag használhatatlan, és természetesen a hardverből is adódik, hogy 200mhz alatti procival senki nem fogja megváltani a világot...
na mindegy, azért kifejtenéd hogy mit jelent sebesség és kapcsolatszám függőség? max 200 kilobit és 5 peer? valami konkrét értéket nem tudnál mondani?thx
-
-
appel
őstag
Mondod addig, hogy nem hiányzik az N, amíg nincs N képes adaptered, notebookod, és kielégíti az igényeidet az 54M és a kis hatótávolság... nos sokaknak azért jól esett volna, és én is azt mondom, hogy ez az ár közel irreális, hiszen mindenhol azt spirázzák, hogy mennyi mindent tud (halkan megjegyzem, hogy azt is csak félig-meddig kompromisszumokkal) (nincs torrent seed letöltés után, iszonyat rotyi adatátvitel usb-n, stb), de azt már nem híresztelik, hogy mennyi mindent nem tud, amit egy 6-7.000 Ft-os router viszont igen. Gondolok itt a tűzfaltól a vpn-ig sok mindenre. És cirka 20.000-ért nehogymár napokig heggesszek rá egy transmissiont, ami gyanítom darabokra fagyassza a routert nagyobb terhelésnél... Ennyi erőből már inkább heggesztek az 1.0-ra sd kártyát, és torrent klienst... no mindegy én is azt mondom, hogy csak a buli kedvéért vennék egy ilyet, de csak akkor, ha cakk-pakk 10-ből kijön...
-
appel
őstag
úgy látom, már 2.0 beta-t sem lehet kapni, levették a shopból...
ez talán jelent valamit, hátha jön az akciós végleges -
appel
őstag
hát, ha akad felesleges postaköltségért, vagy igen baráti áron, akkor én is szívesen látnék egyet, ha már a sajátom kinyítam
szóval nekem is nyugodtam lehet írni...thx -
appel
őstag
hidd el, hogy működnie kellene, ha ezzel bármit is lehetne vele kezdeni...
néhány napja raktam fel freifunk-winpcap-el a dd-wrt a fonerára (jól is működött), csak utána webes updattel akartam még újabbat, és elcsesztem. (ekkor még volt redboot)
redbootban döglött meg véglegesen egy fis -f init paranccsal, vártam egy darabig, és akkor a putty kidobott és azóta teljesen döglött.. -
appel
őstag
hmm ez sem megy... jól sejtettem én, hogy nekem már ennél is döglöttebb
amúgy ezzel csináltam akkor is, amikor először tettem rá dd-wrt-t, de aztán frissíteni akartam a legújabbra..
nagyjából tudom hogy minek kéne kiírva lenni, de ez most stderr, és no packet
szóval soros kábel marad, mert más esélyt nem látok erre...no mindegy úgy látom hamarosan lesz 2.0-s foneraazért köszi...
persze egyéb soros kábel nélküli ötleteket is szívesen kipróbálok még. -
appel
őstag
-
appel
őstag
a probléma valószínűleg azért merült fel nálad, mert szerintem az RC6.2-t akartad gui-n keresztül flashelni...sajnos szinte az az egyetlen verzió, amit nem lehet onnan (dd-wrt fórumon ki van emelve).
persze én is egy el**tt flash után olvastam csak részletesen utána, dehát ki gondolta volna, mert előtte is jó volt, és utána is jó
már nekem sincs redboot-om, úgyhogy én már feladtam...talán ha egyszer lesz energiám egy soros kábelhez...
Azért bármilyen sima utp-s megoldás érdekel !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- Iskolakezdési AKCIÓ! - I7-8700/16GB DDR4/Gigabyte B360/GTX1070/1TB HDD/240GB SSD - 144.999,-
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest