- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED TV topic
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Negyedszer juthatunk a peremvidékre egy új GeForce megvásárlásával
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
kapcs-ford
őstag
hehe. a működő lett takony vagy a ''selejt''?
Ha a működő akkor nem normális.. nálam az ablakba van felnyomva ahol egésznap a hasát sütteti és semmi túlmelegedésre utaló jel sincs.
Kapd szét, lehet lemaradt a borda... az a reset gomb sincs a helyén így ránézésre.
[Szerkesztve] -
Drótszamár
őstag
Reset 30s-ig?
Egyébként én is egy csomót szoptam mire minden ment rendesen. És a mai napig nem tudom mitől javult meg a végén.
Elvileg miután bekapcsolod max néhány perc múlva a privát jelet már látni kéne.
Esetleg dugd rá egy routerre. Nekem először csak úgy találta meg a netet. (pedig kábelmodembe dugtam, ahol nem kell betárcsázni) -
ludus
aktív tag
próbáld meg úgy ogy csak a tápot dugod bele kell neki egy kis idő (néhány perc) amíg magához tér... ekkor már világítani kell a wlan lednek és látnod kell a gépeden a hálót... ha ez megy akkor utp kábel bedug és netre fel!
ha nem akkor nincs több tippem
vagy esetleg ha nem megy, próbáld még az alján a rest gombot nyomva tartani kb. 30 mp.-ig, erre is magához tud térni állítólag...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest