- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mindent kiváltana az UB-Mesh protokollal a Huawei
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kgyuri
tag
Sziasztok,
Tudna valaki segíteni a 2008-ban rendelt Fonera 2100 router újra "csatasorba" állításában?
Eddig a polcon pihent ...
Nekem is az a bajom, hogy a honlapon belépve a regisztrált eszköz MAC ID-ja 1 számmal nagyobb, mint ami az eszközön van.
Ekkor mi a teendő?
Firmware frissítést érdemes rá rakni és honnan?Milyen olyan add-on-t lehet rá rakni, amivel nem vesztem el a jogosultságot, már fonera használatára?
Csináltam rajta egy hard reset-et és most nem tudom használni.
Előre is köszi a segítséget!
Gyuri -
FeRkE
őstag
Jelenleg ott tartok, hogy ha a laptopomon statikusan beállítom a Google DNS-ét, akkor tudok netezni a privát fon-os SSID mögül. A publikus FON_AP SSID nem látszik. Próbáltam felrakni a freewlan-t, de úgy néz ki, ez a DNS server nem működik már, amit be kell állítani a freewlan telepítésekor.
Itt is panaszkodnak rá már 2008-ban, hogy nem megyAmi még feltűnt, hogy a fon.com-ra belépve, a FON routerem MAC-ének utolsó karaktere hibás a fon oldalán. Viszont érdekes, hogy eddig mégis úgy működött, mintha jó lett volna, ha a FON hotspoton keresztül neteztem, akkor láttam magam a fon oldalán a logban. Megírtam ezt is a supportnak.
Valakinek van ötlete, hogyan lehetne felrakni a freewlan-t? Nem lehetne esetleg lekopizni egy másik freewlan routerről?
-
jerry311
nagyúr
Ehhez való:
Belépsz az admin felületre ( http://192.168.10.1 ) -> Advanced --> Firmware upgrade.
Elszöszöl vele vagy 20-40 percig. -
timiea
csendes tag
Kedves Többiek!
Csatlakozni szeretnék a Fonerához, csak előtte lenne pár kérdésem, amivel nem vagyok tisztában. A környékünkön nincs Wifi hálózat. Vezetékes internet eléréssel sem rendelkezek. A gépben található egy hálózati kártya. Ilyen feltételek mellett tudom használni internetezésre a Font? Esetleg valamit be kellene még szereznem az asztali számítógépbe? Fon működik úgy, hogy a gép ki van kapcsolva /arra gondolok, hogy él e az ingyenes hálózat aminek az üzemeltetését vállalom egy évig/? Végül: tud valaki promó kódot küldeni?
Segítségeteket köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3241
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest