- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
róland
veterán
Jelenleg a letöltésem 200 kB/s-re van korlátozva egy 2Mbps/128 kbps-es internetkapcsolat mellett. Így bőven tudok netezni is a letöltések mellett. Ilyen beállítások mellett a kész torrenteket 1 MB/s sebességel át tudom tölteni a gépemre, aközben, hogy azokat seedeli, másokat esetleg épp letölt.
A több hónapos használat alatt pedig azt vettem észre, hogy inkább a kapcsolatok számának emelkedése miatt fagy le a torrent. (Sajnos a Transmission routerre telepíthető verziójában nem lehet a kapcsolatok kezelését szabályozni.) Mellesleg azokkal a torrentekkel, melyek a routert lefagyasztották, a gépem is szenvedett, melynek paraméteri az adatlapomon fellelhetők, s bizony nagyságrendekkel jobbnak számít a routerhez képest.
Amúgy nem letöltőszervernek vettem, így az én igényeimet kielégíti.
-
róland
veterán
Épp egy b/g/n-es wifivel szerelt MSI Wind-del használom. Jelenleg az internetem sebessége (2048/196 kbps) a szolgáltatóm részéről bőven a router képességei alatt marad.
az igaz, hogy a Platero firmware-ben nem igazán működött a torrent seed, viszont bizonyára javították már a Flipperben. Amúgy a leírásom alapján nem ördöngösség egy Transmission-t telepíteni (kb. 1-1,5 óra), ami viszont nagyon jól kezeli a torrenteket.
Tűzfal van, egész jól konfigurálható, mindenféle hozzáférési szabályokkal LAN/WAN irányból (amit viszont nagyon sok router nem tud). Van ezen felül DynDNS plugin, ha nem fix IP-s netet használ valaki.
VPN nincs, viszont a nyílt szoftvernek köszönhetően bárki készíthet hozzá plugint. Akár te is.
Transmission fagyasztotta már le a routerem, viszont olyan torrentet fogtam, amivel még a nagyságrendekkel erősebb asztali gépem is megizzadt. Jól beállítva a torrentklienst, s tudomásul véve, hogy nem letöltő és seed szerver, nem lesznek fagyások.
Én nem bántam meg, hogy annak idején 13.000,- Ft-ért megvettem. (Szintén 50,- EUR volt, postaköltséggel együtt.)
-
hzcs
senior tag
Hagyományos reset: fonera nincs áram alatt, nyomod a resetet, nyomva tartod, majd bedugod a villanyba, és még kb 2 percig nyomod a resetet.
0.7.1 r1: letöltöd az eredeti fájlokat az előző hozzászólásból, majd kicsomagolod. Lesz benne egy rootfs.squashfs és egy kernel.lzma. Ezeket a freifunkba betallózod (felülre a rootfs, alatta a kernel), bepipálod jobboldalt a felső négyzetet, és kiválasztod, melyik hálókártyára van a fonera kötve.
Kihúzod a villanyból a fonerát, de az utp kábel a gép és a fonera között marad. Minden más hálózatból kilépsz (wifi, másik lan, stb), megnyomod a go-t, bedugod a fonerát a villanyba. Így kéne mennie, elég sokáig tart, először felküldi a rootfs-t, utána mintha megállna a program, de a feladatkezelőben látni hogy 100%-ot használ a prociból (nekem legalábbis). Kb 10-15 percig tart. Ezután már 0.7.1 r1 lesz a fonera verziója. (Fon2200)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Hardcore café
- LG LCD és LED TV-k
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Gitáros topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 13 Blue 128Gb független Akku 100%
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Dell 16 Inspiron 5625 FHD+ IPS Ryzen5 5625U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Dell 16 Inspiron 5625 FHD+ IPS Ryzen5 5625U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest