- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Monitor hiba topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RX 6600 Aktív Displayport-VGA átalakító probléma
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRkE
őstag
Hasznalta mar valaki a telekom FON hotspotot ? Multkor otthon voltam de elfelejtettem kiprobalni.
-
FeRkE
őstag
Na erre a Telekomos FON-ra kivancsi leszek en is, fog e mukodni rendesen
-
FeRkE
őstag
Jelenleg ott tartok, hogy ha a laptopomon statikusan beállítom a Google DNS-ét, akkor tudok netezni a privát fon-os SSID mögül. A publikus FON_AP SSID nem látszik. Próbáltam felrakni a freewlan-t, de úgy néz ki, ez a DNS server nem működik már, amit be kell állítani a freewlan telepítésekor.
Itt is panaszkodnak rá már 2008-ban, hogy nem megyAmi még feltűnt, hogy a fon.com-ra belépve, a FON routerem MAC-ének utolsó karaktere hibás a fon oldalán. Viszont érdekes, hogy eddig mégis úgy működött, mintha jó lett volna, ha a FON hotspoton keresztül neteztem, akkor láttam magam a fon oldalán a logban. Megírtam ezt is a supportnak.
Valakinek van ötlete, hogyan lehetne felrakni a freewlan-t? Nem lehetne esetleg lekopizni egy másik freewlan routerről?
-
FeRkE
őstag
válasz
jerry311 #4112 üzenetére
Tegnap csináltam factory resetet rajta, most visszaállt egy régebbi firmware-re. a publikus wifi SSID az jelenleg nem látszik, a privátra fellépve az látszik, hogy kap IP-t a routeremtől a hotspot, de a status fülön a fon DNS-e van beállítva, ami viszont nem old fel:
host 213.134.45.129
129.45.134.213.in-addr.arpa domain name pointer ns01.fon.comdig freemail.hu @213.134.45.129
; <<>> DiG 9.8.4-rpz2+rl005.12-P1 <<>> freemail.hu @213.134.45.129
;; global options: +cmd
;; connection timed out; no servers could be reachedTegnap próbáltam úgy, hogy adtam neki static IP-t, ekkor DNS-t is tudsz állítani, beírtam neki a Google DNS-ét (8.8.8.8), de a status fülön ezután is a fon name servere látszott.
Írtam a supportnak, kiváncsi vagyok, mi lesz
Érdekes, a fórum kiszedi a fríímél.hu hostname-ből a fríímélt.
-
FeRkE
őstag
válasz
jerry311 #4110 üzenetére
Köszi az infót, este elfelejtettem megnézni, mim van, de hétvégén nekiesek majd, ha ilyenem van. Ha nem, akkor szerzek tőlük én is lehet újabb firmware-t. A supporttal az oldalukon keresztül vetted fel a kapcsolatot?
-
FeRkE
őstag
Sziasztok,
Felfedeztem, hogy a La Fonera 2200-am egy ideje nem oszt DHCP-n címet a rá kapcsolódó klienseknek. Hogyan lehetne javítani a problémát? Az Asus routeremtől kapott IP címén nem tudok rá ssh/telnetelni, és webes admin felület sem jön be. köszi!
-
FeRkE
őstag
válasz
Freddy TNT #4081 üzenetére
Igen, van egy a közelben, párszor felléptem már rá.
-
FeRkE
őstag
válasz
Freddy TNT #4079 üzenetére
Igen használtan, utána te be tudod magadhoz regisztrálni a fon oldalán, és használod, mintha újonnan vetted volna.
-
FeRkE
őstag
válasz
Freddy TNT #4077 üzenetére
Valószínűleg már sose, az főleg az elején volt, mikor indult a FON hálózat, ha jól tudom. Keress egyet használtan, én is Vaterán vettem 4-5 ezerért..
-
-
FeRkE
őstag
Sziasztok,
nincs vkinek Fon2200-asa és Budán lakik? Úgy néz ki az enyémnek meghalt a tápja,
szeretném kipróbálni másik táppal megy -e.. A power led villog, mást nem csinál -
FeRkE
őstag
Hasznos app Androidra azoknak, akik FON-t használnak: katt
-
FeRkE
őstag
tessék, itt egy lehetőség!
LA FONERA WIFI ROUTER eladó -
FeRkE
őstag
Nem tudom, olvastátok e, de a FON megnyitotta a hálózatát Japánban mindenkinek (ott van a legtöbb FON spot, több mint 1 millió), segítve a kommunikációt az embereknek, amíg fennáll ez a szörnyű helyzet.
-
FeRkE
őstag
Szia,
Először is, a FON működtetéséhez mindenképpen szükséged van internet előfizetésre, amit meg tudsz osztani wifin keresztül a FONos routerrel. Ezután szükséged van egy FONos routerre, hogy meg tudd osztani a netet. Ilyet vagy a Fontól tudsz venni, vagy használtan valakitől. Ez a kettő szükséges ahhoz, hogy csatlakozz a FON hálózatához.
-
FeRkE
őstag
válasz
Onedinkenedi #3983 üzenetére
Utánakerestem kicsit, [link]azt írják hogy Facebookon meg Twitteren dobálnak kódokat, heti 5öt és a leggyorsabban regelő viszi a cuccot.
-
FeRkE
őstag
válasz
Onedinkenedi #3983 üzenetére
Beléptem fon weboldalára, én csak invitationt tudok kuldeni, azt irja 20%-al olcsobb a SIMPL, es nem ervenyes a szallitasra.
-
FeRkE
őstag
válasz
Onedinkenedi #3977 üzenetére
fontenna helyett meg tökéletesen megteszi egy ebayről rendelt
pár dolláros 9dBi-s rp-sma antenna -
FeRkE
őstag
válasz
Onedinkenedi #3979 üzenetére
Ne is add, próbálj meg használtan szerezni egy eszközt, én is vettem egyet
5e-ért, semmi baja nem volt.
Nem fontos a legújabb fon router, főleg így, hogy van rendes routered.
Ezt is ugyanúgy be tudod regelni magadnak, és utána használhatod a fon hálózatát -
FeRkE
őstag
A fon mapson mennyi idő múlva kellene látszódni ha minden oké?
-
FeRkE
őstag
No sikerült vennem egy routert használtan, 2200A a típusa.
be is regisztráltam, minden oké vele.
Az lenne a kérdésem, hogy a Myplace-re hogyan tudok belépni, ott milyen jelszót kell
megadni? -
FeRkE
őstag
Sziasztok,
régebben olvastam a Foneráról, aztán most megint rábukkantam, látom szépen terjed a dolog
Mivel rendes netem van amit lehetne osztani, gondoltam én is csatlakozom.
Jelenleg ezzel a promó kóddal lehet legolcsóbban Fonerás routerhez jutni kb 20usd+postáért ? Vagy van esetleg olcsóbb megoldás is? Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Monitor hiba topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen routert?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Végleg leállnak az Anthem szerverei
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- HP ProBook 6570b notebook (i3-3120M - 8GB - 500GB HDD)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest