Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ngabor2
nagyúr
Most akkor a WPA-WEP eltérés okozhat valami zavart?
igen. a titkosításnak azonosnak kell lennie, hisz mindkét oldalnak értenie kell, amit a másik mond, és úgy is kell küldenie a cuccot, hogy a másik értse. tehát ha csak wep-et tud a ''gyengébbik fél'', akkor wepre kell átállítani a fonerát is. -
Rommel6600
őstag
Hát ha neked hamar átírta a Myplace-t akkor szerintem nem telhetne sokkal több időbe a bandwidth limitet is érvénybe léptetni... Szerintem gondok vannak a rendszerük ezen részével is
Holnap lesz firmware update, nem tudom mi fog változni mert persze a change log-ban nem írjákigaznán beletehetnék a bandwidth limiting állítását a fw-be is, remélem előbb-utóbb sort kerítenek rá. Mert az a biztos amit a konfig felületen állítasz be nem a fon.com-on keresztül... Szóval holnap biztos kapcsolódni fog a központhoz
De amúgy a térképeken ha megnézed a fonspotokat, azokat elvileg óránként ellenőrzik hogy tényleg aktívak-e.
Ami nekem feltűnt hogy először én is a fon.com-on kereszül neveztem át a hálókat, de aztán a konfig felületen ezt megváltoztattam, de még mindig ha belépek a ''configure your social router'' részre ott a régi elnevezés szerepel... -
Rommel6600
őstag
''A fon.com-on a ''configure your FON social router'' résznél a WPA pass-t meg a Router pass-t át lehetett írni, én ki is próbáltam (lehet hülyeség volt). Bármikor újra meg lehet változtatni?''
Igen, bármikor. Csak ahogy írja is beletelhet kis időbe mire érvénybe lép a változtatás. -
róland
veterán
''Bills are in business and so want to make some money from their WiFi. Instead of free roaming, they get a 50% share of the money that Aliens pay to access the Community through their FON Access Point. They can also advertise their business on their personalized FON Access Point homepage.''
Szerinted ebben az idézetben hol van az megfogalmazva, hogy a Bill-eknek fizetniük kell?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 8/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 100%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- XBOX Series X + dokkoló // SZÁMLA // GARANCIA //
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest