Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Raspberry Pi
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Vezetékes FEJhallgatók
- Specifikus előnnyel hirdeti az AMD a Ryzen 7 9850X3D-t
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- SSD kibeszélő
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EA's hit
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Oké, tényleg mondja már meg nekem valaki, Messi mi az anyámra lesz toty?
Nyilván zseni meg minden, de 2020-ban egyetlen érdemleges dolgot csinált: rinyált egész nyáron hogy el akar menni a Barcától, aztán nagy duzzogva maradt, mert muszáj volt. A Barca egy rakat szar volt egész évben, Mesivel együtt. Közben pl. az Aranycipős Immobilének esélye nincs bekerülni. Oké, persze, tudom, EA, meg nyilván a toty Messiért 22836576324x több packot kinyitnak majd a barmok, mint mondjuk toty Immobiléért, de akkor is, nevetséges 
-
EA's hit
addikt
válasz
seedorf88
üzenetére
Üdv a klubban.
Engem még november körül bannoltak a marketről, miután valami tunéziai farok feltörte az accomat és nyilván átcsalt egy adag coint máshova. A vicc az, hogy ezek a nyomorultak azonnal elismerték, hogy ja, látják, fel lett törve a profilom, elsőre vissza is adták a 300k coint amit akkor elbuktam, majd 2 órával később tiltottak a marketről. Azóta legalább egy tucat ügyet indítottam nekik, de leszarják, sőt, valószínűleg már az ügyfélszolgálatukon is ki van téve a képem fekete háttérrel a szégyenfalra, mert a sok kis indiai köcsög mostanra már konkrétan nem is volt hajlandó az ügyemet újra továbbítani, merthogy jajj de sokszor próbálkoztam.
Próbálkozhatsz azért a chaten vagy küldhetsz magadtól is nekik leveleket EA help-en, szurkolok, de sajnos ne fűzz hozzá sok reményt, hogy visszaadják a transzferedet ezek az utolsó senkiházi csicskák.
-
toxicjew
addikt
A tavalyi jobban tetszett, de ez sem rossz. Igaz inkább Tots feelingje van sztem.
-
gjoe
addikt
válasz
mcwolf79
üzenetére
A rendszer kiegyenlíti a csapatokat ezt érzem én is.
Ma játszottam rivalst a silver csapatommal ( igaz tele IF-el) nem éreztem rosszabbnak sokkal mint a rendes csapatom. Igaz én is majom vagyok
de ilyenkor 1200 pontról visszamegyek 1050ig kb mert ha van friendly objekt akkor kín szenvedés megcsinálni div4-es ellenfelekkel.
Plusz innen 5 win szokott jönni rivalsban amivel megint 1200pontnál vagyok de meglesz a rivals rank1.
Szóval a fifa tele van majmokkal, és a div5 is tele van div3szintű játékosokkal stb. Ezt meg kell szokni. Ezért vannak néha vízilabda meccs eredmények, és én is kapok néha 6-8 gólt úgy hogy alig van közöm a meccshez.
Mondjuk azt nem értem hogy 450 pontnál mit keresne div-3as mert ott rossz a rewards is és ha div3-as lenne akkor már d4-5 ben is kényelmesen ellenne. 1-2 száz pontnyi különbség is már amúgy nagyon kijön a játékmenetben. -
mcwolf79
veterán
válasz
Digestive
üzenetére
Ugyanezt érzem én is (igaz pár div-vel feljebb). Valamelyik nap az ellennél ezüst játékos is volt, nem is egy. Hát alig bírtam megverni. Mindig utolért, ha közelharc volt akarkivel voltam letarolt. Passzok mentek mindenfelé.
Mondjuk a derankolós majmokkal is tele a púpom. 450 skill pontos csávó úgy lealàzott hogy csak lestem. Csak kapkodtam a fejem miket művelt. Írtam is neki utána, hogy lesz szíves visszatakarodni div3-4-be , mert játéka alapján oda való. És mennyi ilyen van te jó ég 🙄 Nem 1, de nem is 2 ilyet láttam 400-700 skill pont körül. -
dkaro
őstag
Aki sokk pakkot tett félre az látja az összeset a játékban? Wepappon látom de a játékban csak kb 20at listáz.
-
Digestive
veterán
Hetek óta nagyon keveset játszok. DR-ben div3ból vissza mentem 5be még a swap feladatok miatt, h hátha hamarabb megy. Azóta nem volt időm vissza kapaszkodni, ergo az én szintemnél gyengébb csoportban játszok. Az előbb egy olyan rare gold csapattal vert meg nagyon alázós szinten egy ellenfél ahol az egész keret nem ért annyit, mint mondjuk Rijkaard a védőim közül.
Konkrétan letarolt. Lefutott, feltaszított, minden passzomba bele piszkált, leszedett a pályáról. Ha órákon át játszottunk volna se tudtam volna megszorongatni. Ilyenkor felmerül bennem a kérdés, h akkor mi a gyíknak vágyakozunk mi jobb lapokra?! Amikor egy gold Jesus, Zaha párossal elpusztította a kb 1,5 millió értékű védelmi vonalamat. 
-
sz_abika
addikt
Hát ez a TOTW is szar, pedig azért voltak meccsek a hétvégén...
Közben elkezdtem SBCzni, de jó drága a piac, igazából, minden és nagyon megy a price fixing, mert csomószor a piac legolcsóbb ajánlata 1000, de ebből van vagy 4 oldalnyi, de 950 coinért perceken át egy darab sem. Fura.
-
Kristof_94
nagyúr
-
taylorp
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Közben meg semmivel nem jobb, mint a gold Sissoko.
-
mcwolf79
veterán
válasz
thebigK
üzenetére
Akkor lehet nem csak én felejtettem el játszani. Gyakorlatilag 1 nap alatt 400 skill pontot estem. Pedig mondhatni a csapatom már számomra az ultimate team, de láthatóan szar ellenfelek ellen is képtelen vagyok nyerni. A bírók is extra elnézőek az ellenféllel, ütnek-vàgnak büntetlenül. Néha szaltót dobok olyat alàm vàgnak , persze sîpszó sehol.
-
gjoe
addikt
Csak én nem találom vagy nincs ma sbc?
-
eM'82
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Ndombele!!!! Végre! Csak majdnem 1,5 évet kellett rá várni :
-
LendvaiFeri1
veterán
Ez már finomabb.

-
K.J
senior tag
3 SB meccset játszottam és azt tapasztalom, h kijavították a glitchet is. Egy darabig olyan, mintha működne, de mostmár nem lehet nyugodtan mással foglalkozni, figyelni kell.
Szomorú -
|AP|
veterán
válasz
thebigK
üzenetére
most játszottam egy DR meccset (PC)... hát full mocsár, mindenki fele sebességgel mozog.
A szerencse csak az volt, hogy szerintem az ellenfélnél is hasonló lehetett, mert bár nálam mindenki be volt lassulva, mégis mindenhová odaértem és még így is gyorsabb tudtam lenni nála. Kicsit olyan volt mint a mátrixban
-
thebigK
addikt
Valami nagyon nem oke ezzel a szarral...rivalsban kb keptelen vagyok meccset nyerni, taktika, jatekosok ugyanaz, de semmi nem megy, mindenki lomha, ellenfel mindenhova odaer, egyszeruen zero sansz
-
elod22
senior tag
Idén van olyan ikon kapus, aki tényleg hozzátesz a játékhoz és nem csak dísznek van a kapuban? Mint valamelyik évben Yashin, vagy tavaly Van der Sar.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
toxicjew
üzenetére
Bruno jöhetne, a sima lapja már 489 meccset játszott nálam középső cam-ként. VVD is, de őt sosem tudom kinyitni... Tavaly mindenféle szuper lap jött, Tots Mbappe és Yedder pár óra alatt, de a holland mindig kimarad. Nálam Trent a nagy visszatérő. Tavaly toty, utána tots 2-3 alkalommal, plusz pickben is.
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Eleve 433 szokott lenni a felállás, szóval a 4 támadó be se férne, illetve ahogy te is mondod, Kimmich sztem is biztosan kp lenne. Úgyis az EA dönti el.
-
gjoe
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Jöhet bármelyik. Csinálok neki helyet a csapatban.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Az EA-t és a fifás közösséget ismerve nem sok esély van rá, hogy pl. Bruno kimaradjon.
Meg Kimmich középpályás a szavazáson, az RB szinte biztos, hogy TAA lesz. -
Aguinaga
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Ha ez lesz, akkor KDB és VVD gold lapjának ára marad ilyen magas gondolom.
-
|AP|
veterán
-
Kristof_94
nagyúr
Én írnék a redditen egy posztot, hátha felkapják!
-
LendvaiFeri1
veterán
Ez lesz a játékban is?
-
akooos
veterán
válasz
toxicjew
üzenetére
Igen, én is szétspamelném őket, amíg nem tudok valami értelmesebbel beszélni az indiai kis robotocskáknál.
(Xbox Game Pass Ultimate átalakításkor jártam úgy, hogy bsztak megcsinálni, amikor legális úton toltam ki 9 hónappal az előfizetést 2 és fél hónap áráért...
Addig spameltem őket, amíg nem kaptam majdnem 11 hónapot) -
-
seedorf88
tag
Na beszéltem az egyikkel azt írta, hogy nem tudja levenni mert nincs rá jogosultsága de továbbítja az ügyet és 7 napon belül választ kapok. Most akkor próbálkozzak másnál is ?
-
toxicjew
addikt
-
-
|AP|
veterán
a fenti eset tanulságaként mostantól berakom mindig egy squadba a tokeneket.
Amúgy nem vagyok benne 100%-ig biztos, hogy sbc-be tettem, utánaolvasva másoknál is fordult már elő ilyen, de túl sokat nem tett a support az ügyben...egyetlen icon swappel nem nagyon lehet mit kezdeni, ugye?
-
seedorf88
tag
Sziasztok.
Ma kaptam egy végleges tranferbannt fifa-ban.
Nem tudom miért nem vettem és nem is adtam el coint és nem is vittem át egyik acc-ról a másikra.
Ilyenkor mi a teendő ? -
|AP|
veterán
elvesztettem egy Icon Swap I-et...
Eddig 9 volt, minden objectet megcsináltam, még pár wl győzelem kellett volna a tizedikhez.
Ma nézem a klubot és csak nyolcat látok
fogalmam sincs hová tűnhetett egy.
Egy dolgot tudok elképzelni, hogy véletlenül belepakoltam egy sbc-be, amikor squad builderrel automatikusan hoztam létre alacsony ratingű csapatot valamelyik 82+ -hoz.
Ha tényleg ez volt az bizony nagyon megérte
Most így max. 9db lesz, amit pont nem tudok értelmesen felhasználni... -
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Sajnos ezek a napi 82+ védő/kp/támadó sbck arra utalnak, hogy megint részletekben fognak jönni először a lapok
-
mr.dana
aktív tag
üdv ! ilyen hogy headliners chall./ single draft token .. az hol van ? vagy hülye vok ? kinyitottam de nem volt benne semmi ..
-
Szjoci27
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Köszi! Akkor tartogatok rá néhány nagyobb lapot
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Szjoci27
üzenetére
Igen, valami toty flashback valószínűleg jönni fog, pl. Ribery vagy Marcelo, stb. De idén megint minden más, szóval lehet majd azokra is gondolnak akik a szavazáson alul maradtak vagy be se kerültek. Pl. Müller.
Pénteken este kezdődik, 19 órakor. Nagyon remélem, hogy minden lap egyszerre bekerül, de az EA-t ismerve el fogják húzni.
-
Szjoci27
tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Nem azt mondom, hogy nem jó játékos, nyilván alapból is kiemelkedő. Viszont, ha mondjuk leülne itt, az én xboxommal játszani, tuti nem lenne ilyen eredményes
attól még fényévekkel jobb, mint én vagy egx átlagos játékos. Csak érdekes, hogy engem most hétvégén is kidobott a játék, az egyiknél úgy, hogy még az ellenfél csapatát sem töltötte be. Így lett kapasbol 2 vereségem. Pedig semmi gond az internettel. Gondolom ez nem csak nálam fordul elő
Más: lesznek toty sbc-k is? Csakhogy érdemes - e magas ratinggel jatekosokat tartani
-
Albigator
őstag
Hali!
Biztos láma kérdés de azért megkérdem:
Lehet abból gond ha 2 gépről szeretnék játszani egy origin fiókon keresztül Fifa 21-et?Magyarázat:
Van a főgép (RTX 3080+5800X) ami folyamatosan "dolgozik" de amúgy alapvetően ezen játszok.
Viszont van a pótgép (GTX 1060+2600X) az is "dolgozik" de nem jó hatékonysággal, azaz gyengébb gepigényű játékokat inkább azon futtatnék, akár 1440p-ben is míg a főgép melózik tovább.Szóval lehet felváltva 2 gépen egy azonos origin fiókon keresztül játszani fifát bármiféle probléma nélkül?
-
Nandinagy
addikt
válasz
Szjoci27
üzenetére
Mit kell rajta tolni? Tavaly is állandóan 30-0-t ment max 120 meccsenként becsúszott egy tizipárbaj vereség aztán ennyi idén meg kijött neki a lépés
2-3 éve meg Dán bajnokságot nyert 12 évesen.
El kell fogadni, hogy minden sportban vannak "ufók" akiknek a tudását fel sem tudjuk fogni ép ésszel.Egyébként kipróbáltam ma a patchet és ja hát a stepover lassabb lett de a játék se rossz se jó irányba nem mozdult el tőle. Használtam én is de még mindig nagyobb segítség volt egy relatív jobb kapcsolattal játszó emberkének mert nála látható volt a speed boost. Nálam meg néha igen de inkább nem
Csodálkoztam is milyen jól ment a játék(5 rivals meccsen 4 win 1 l meg a draftban is 3 meccset nyertem már a többit majd holnap)
-
Szjoci27
tag
Hát az EA-n múlik, ugyanis tolják őt valószínűleg :) legalábbis én ezt hallottam és simán el tudom képzelni. Az ilyen játékosok jó marketing a cégnek. Az más kérdés, hogy a gyerek személyiségének mennyire jó ez, de hát az sokadlagos szempont ilyen cégeknek, mint az ea.
Valószínűleg ő kb. egy másik játékkal játszik, mint mi :) -
dkaro
őstag
Nah mai gyöngyszem.
https://youtu.be/G2fTM6qQ3TA -
eM'82
addikt
válasz
Stylerr
üzenetére
Hál'Istennek. Eléggé földtől elrugaszkodott egy csel ez. Elvileg lassulnod kellene az átlépések miatt, de pont az ellenkezőjét csinálta az EA kódja. Igazi faszság. Örülök hogy butították.
A dán srác meg ettől még mindig piszok jó lesz, max nem marad egész évben veretlen :). -
Stylerr
addikt
Hinnye, a stepover igencsak kuka. Mi lesz így a Dán csodagyerekkel?
-
PeetR
aktív tag
Beadás+kapás lövésekkel is csináltak valamit persze nem írták... Mbappe, Neymar, Felix kb. 9 méterrel fölé, mellé lövik 5 méterre a kaputól.. vicc
.Egyébként esett egy Neymar valamelyik obj. mega pack-ból
. -
Nandinagy
addikt
Volt értelme az új patchnek
[link] Nem volt tizi. Végülis az, hogy valaki becsúszik és köze nincs a labdához nem tizi de utána a gyerek a 87. percben arra kap egyet, hogy forgolódik előttem nem nyomok semmit és nekem szalad azt összeesik
Hajrá fifa
-
gjoe
addikt
Gold courtois-t megérheti lecserélni ucl oblakra?
-
|AP|
veterán
Cunha a webappban nálam is rendben van.
Más: ezekkel a passzokkal engem ki lehet kergetni a világból:
[link] és itt még egy ugyanabból a videóból egy perccel későbbről: [link]
Azt hiszed cak egy előrevágott labda, egyébként is fogod a passzsávot, erre a labda elkezdi megkerülni a lelassul védőd (bármit nyomsz) és kész is a ziccerEz két dolog miatt idegesít nagyon: egyrészt nem tudom levédekezni, másrészt nem tudom megcsinálni

-
Szjoci27
tag
Köszönöm!
Már listán is van
Szerintem rttf perest is eladom. Csak azért vettem anno, hogy nyerjek rajta, most majdnem dupla áron tudom eladni
olasz ligas csapattal nem igazán akarok játszani. Bár ő brazil, de ilyen szélső védőt kb tized áron lehet szerezni bármelyik ligából szinte
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen NAS-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Raspberry Pi
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Arena Breakout: Infinite
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS érintő i5-1345U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- H110 lapkakészletű DDR3-at támogató alaplapok
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE - Garanciális 2027 Júliusig
- iPhone 15 PRO 128GB natúr titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 87%! Dobozában!
- Makulátlan ASUS VivoBook S14 M3402QA OLED - Ryzen 5 5600H, 14, 1TB SSD, 16GB RAM!
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Eladó MacBook Pro 13 (2020) i7 2.3GHz / 16GB / 512GB Asztroszürke
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nyilván zseni meg minden, de 2020-ban egyetlen érdemleges dolgot csinált: rinyált egész nyáron hogy el akar menni a Barcától, aztán nagy duzzogva maradt, mert muszáj volt. A Barca egy rakat szar volt egész évben, Mesivel együtt. Közben pl. az Aranycipős Immobilének esélye nincs bekerülni. Oké, persze, tudom, EA, meg nyilván a toty Messiért 22836576324x több packot kinyitnak majd a barmok, mint mondjuk toty Immobiléért, de akkor is, nevetséges 
Konkrétan letarolt. Lefutott, feltaszított, minden passzomba bele piszkált, leszedett a pályáról. Ha órákon át játszottunk volna se tudtam volna megszorongatni. Ilyenkor felmerül bennem a kérdés, h akkor mi a gyíknak vágyakozunk mi jobb lapokra?! Amikor egy gold Jesus, Zaha párossal elpusztította a kb 1,5 millió értékű védelmi vonalamat.
fogalmam sincs hová tűnhetett egy.
attól még fényévekkel jobb, mint én vagy egx átlagos játékos. Csak érdekes, hogy engem most hétvégén is kidobott a játék, az egyiknél úgy, hogy még az ellenfél csapatát sem töltötte be. Így lett kapasbol 2 vereségem. Pedig semmi gond az internettel. Gondolom ez nem csak nálam fordul elő