Hirdetés
- A bérgyártás leválasztását javasolja az Intel igazgatótanácsának volt tagja
- Akváriumházba akvárium-AIO-t!
- A Logitech egere összement a mosásban, és ez lett belőle
- Totális káosz a gyártók 12V-2x6 tápkonnektorhoz való hozzáállása
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz_abika
addikt
válasz
toxicjew
üzenetére
Vardy ellenem is bőven statok felett játszik és a gyakorlatban sem vallott szégyent 45m/51g/22a bőven jő 2 WL során egy 80+ player pickes arctól

Ha 4*SM meglenne, maradna tutira, de így 2 meccs után ez a Socrates sem egy nagy durr, Talisca jobban mozog.@Mrguba: ne most vegyél Brunot, nem nyitható a gold lapja és szerintem 40ezres felárat megér KDB.
-
Mrguba
őstag
SRACOK--pl csapatba
CAM-ba kene valaki
Firmino-B.Fernandes??
Tudom K.D.B de dragallom. -
Nandinagy
addikt
válasz
toxicjew
üzenetére
Őszintén szólva engem nem is a gól zavar. A való életben is van ilyen.
Csak megint az van, hogy amikor kellene a játékosaim olyanok mintha belennének oltva gól ellen. A gyereknek piros lapja volt+a letámadástól mindenki piros volt nála. Hosszabításban bedaráltam volna.
Legalább lett volna auto-block... De, hogy Mane 11 méterről középről nem talál kaput jobb lábbal? Ennél többet mit tudok tenni?
Az, hogy 2-0-nál feljött az én hibám is volt bár már a szépítés is parádés volt mikor kickoff után 4-szer szereltem le Ben Arfát de csak elépattant ötödjére is.
A kapust meg felesleges húznom egyébként mert ha odahúzom akkor sem a sarkot védi hanem eldobja magát hátra
-
toxicjew
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Én azon sírtam tegnap pont a 17. Win alkalmával, hogy a gyereknek semmi más nem volt a taktikája, mint aouar ral 40rol finesselni a kapura. És nem viccelek vagy túlzok, tényleg ezt csinálta... És 2x gól lett belőle
mondom fasza itt egy újabb glitch... Végül bedaraltam, de nagyon idegesítő volt.Szabika: legközelebb sikerül majd
Én Vardyt eddig se használtam volna amúgy sztem. -
Nandinagy
addikt
Voltam akkora idióta, hogy rámenjek a gold1-re. Utolsó meccsen nyilván valami olasz ellen kellett játszani. 2-0 ide amikor benyomja a pressuret innentől kezdve 2 értelmes passzom nem volt. A gyerek full vak a játékhoz de természetesen minden elé pattan és fordít 2-3-re. Ok semmi baj kitámadok kap is 1 piros lapot(semmi látszatja nem volt, hogy ők kevesebben vannak). Szöglet utolsó esély: [link] Ezek után én vegyem komolyan ezt a játékot? Egy 20 perce beállt Mane jobb lábbal nem találja el szemből a kaput. ok...
A gyereknek 5 lövése volt amiből 4 gólt lőtt. Ehhez már egyébként hozzászoktam mert akárkit rakok a kapuba az a világát nem tudja. Ben Arfa 28 méterről lőtt nekem 1 gólt ezen a meccsen mert Bürki nem hajlandó védeni
-
mr.dana
aktív tag
ezt nem tudom pontosan , mert most hétvégén szezont nyomattam , nem FUt -ot , de baszott érdekes dolgok voltak . először volt egy meccs - csapatok lényegtelen , de félidőbe megnézem a játékosokat és mindenkinek - kapust kivéve piros volt már az energia csíkja !! mi a f@x ?? aztán egy másik meccsen meg nem tudtam cserélni .. hiába nyomkodtam a gombot !!!!! ez mi a sz@r ? végül nagy nehezen megnyertem 4-2 re a meccset - persze ahogy vége - ott meg lefagy az egész - amúgy sosem fagy le - szal ez megint vmi f@x@ kis trükk , na megnézem mi lett a meccs - gondolom nekem írja vesztésnek .. eddig vártam még megírtam .jé és nem - maradt a győzelem - mindenesetre elég fura volt
.. -
eM'82
addikt
válasz
bubuska10
üzenetére
39 nap 19 óra. Fura, néha konzolon nem írja, de az app az igen.
Kristóf: gratula! A csapatoddal meg sztem bárki ellenne Totyig
WL: ma délben 12/8-cal álltam. 6 meccset játszottam most este, mindegyiket behúztam. Nem mondom, volt benne izgalom rendesen, de volt hogy domináltam. 18meccsből 14 win. 2 hosszabbításos győzelem, és egy 11es párbajgyőzelem.
Nekem ez brutál. Rá tudnék menni, kíváncsi is lennék hogy meglenne-e a 17 win, de se kedvem, se agyam már hozzá. 11 win volt a cél nyugiban, ez így bónusz.Ez a csapat. Neymaron "buktam" vétel óta 100k-t, de amit ez a pályán nyújt, az hihetetlen. Max a UCL változatra cserélem
-
-
bubuska10
senior tag
Gyerekek, van valami határidő ami alatt meg kell csinálni az új icon swapeket? Ez a hülye covid úgy néz ki, hogy hosszú időre ágybeteggé tesz...
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
grat! rewardokkal legyen szerencséd, elmult 2 hétben gold1 lettem, kurvára nem érte meg, nem is bánom, hogy most lecsúsztam róla
amúgy most milyen csapattal tolod?
-
Kristof_94
nagyúr
Na, végül 18 győzelemnél volt még 3 meccs, rámentem a gold 1-re és végül meglett. Az utolsó meccsen a 88. percben Mbappe egyenlített, majd a 90. percben a győztes gólt is megszerezte!

Lahm amúgy jó volt eddig, ezen a kemény 3 meccsen. Olyan, mint ha Kantét LB-be raktam volna, ragadozó típus.(#8371) Nandinagy : Volt 1 a brazilból, 2 hete vettem azt hiszem 800 zsetonért, őt sikerült eladni!

Bele kellett volna rakni a 2 milliót, most lenne 6. Na de mindegy, pár év és ráérzek! -
sz_abika
addikt
Most nézem h megint kasza volt... Mihez kell ez a Joao Victor ennyire? Azert a szaros Cunhaért amit kispadra se raknak?
Nyitottam egy Sterlinget, kitettem Rashfordot. Ég es föld, 12-6 állok nagyobb görcsöles nélkül. Eddig se értettem es továbbra se értem a hypeot, hogy miért 100K ez a lap mindig még
-
Digestive
veterán
válasz
Nandinagy
üzenetére
Meg már írtam is asszem neveket.
De azt olvasd amit írtam az előbb, h már rizikós a dolog. Sztem a Master Pieceben is ha lesz még meccs akkor meg fogják emelni a max 77 ratinget hamarosan. Onnantól ez már nem biznisz. De mindenki cselekedjen saját belátása szerint... lehet h még lehet ezzel a sémával kaszálni. Sajnos nem vagyok jövőbe látó. -
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Kristóf basszus
Futbinen ránézel a gyors alacsony ratingű játékosokra és abból simán lehet következtetni. Ansu fatinak utoljára októberben volt ára. Spanyolban ottvan Diaby meg Chukwueze például akiknek felment küldinél. Franciába pl.: Denayer,Diallo.
Digestive is innen nézelődik gondolom
-
Digestive
veterán
válasz
dvtkfan
üzenetére
Leírtam itt egy hete kb a metódust. Viszont már kiszámíthatatlan ez a dolog, úgyh nem javaslom az újabb feltankolást senkinek. Én arra számítottam h a Managerial Masterpiecebeb lesz objektív. Szerencse h aránylag így is jól sült el a liga sbc és egyéb objektívek miatt. Ha lesz valami újabb ötlet akkor írom majd srácok.
-
elod22
senior tag
válasz
Zimmi91
üzenetére
Ez egy íratlan szabály és sokszor lehetsz te az aki a gyengébb csapatoddal szerzel egy mákos gólt és te is tudod, hogy valószínű az ellenfél simán elverne ha végig menne a meccs és ezzel ő is tisztában van, de mégsem erőlködik, inkább kilép. Szerencsére így áll hozzá a többség és ez így van jól.
Gondolj bele, amíg te erőlködsz 90 percig, addig lemenne 5-6 meccs, abból ha csak kettőn szerzed te az első gólt, még úgy is csak fele annyi időre van szükséged.
-
dkaro
őstag
Más nem érzi úgyhogy néhány gold lap teljesítménye megzuhant? Gold Rashford nálam nagyon szurke lett. Mondjuk cserébe Garincha meg megtaltosodott
-
Digestive
veterán
Aki tegnap eladta a Joao Victorokat az ne nézze meg most az árát.
B@$%&# meg. 
-
thEndeR
aktív tag
Elkezdtem a PL swapot csinalni, ajandekba megkaptam a jatektol a LA liga swap azt a reszet, hogy 10 meccsen kell golt szerezni.
-
ddany7
csendes tag
Ma másnál is szemmel láthatóan benyomta az algoritmus a szivatást? 85+ pass játékosok nem tudnak egy 3 méteres átadást megcsinálni, ugyanazzal a taktikával semmi mozgás, elfáradnak félidőre, stb. SB és DR is. Ez szokásos?
-
-
Zimmi91
addikt
Fú gyerekek, nekiálltam ennek a swapos szarságnak, de ez egy agyrák, vagyis PC-n az. Gólt lő a srác, megállítja nem lépek ki mert minek lépjek ki, max ha 2-3al megy. Erre folytatjuk a játékot gólt lövök és altf4-zik a gyerek
Így neki is elmegy egy lehetőség és nekem is és nyerni se nyer senki.... Nálatok volt hasonló vagy csak a PC-s társadalom ilyen patkány?! 30-32 meccsből meglett a 14 win, de volt közte 6-7 ilyen meccs 
-
Kristof_94
nagyúr
Van itt olyan, aki próbálta Lahm base lapját?
-
Nandinagy
addikt
válasz
mcwolf79
üzenetére
Alapvetően féreg dolognak tartom,de mondjuk 90. percben ha ezt csinálja valaki még megértem.
De mikor a 78-79. percben ráadásul úgy, hogy nem alárendelt szerepet játszott hanem egész ügyes volt és az első félidőt írányította is úgy már még nevetségesebb és nagyon jó érzés volt megverni utána.
-
gjoe
addikt
válasz
Tomi0703
üzenetére
Nem rakja klubba. Viszont nem tud addig semmit sem nyitni míg el nem adja őket.
Tegnapi wl 14ből 3 win, mindben szenvedés, játékosok belassulva stb szokásos.
Ha vezetést szereztem akkor még a kéziféket is behúzta a gép.
Most délután 6 win egymás után, és úgy játszanak mint mikor SB meccset tolok. Passzok rendben, sebesség normál, a gyorsabb most lefutja a lassabbat. -
mcwolf79
veterán
válasz
Nandinagy
üzenetére
Én is jártam már így. A gyökér beàllt a szöglet zaszlòmhoz, nagy nehezen el tudtam venni tőle a labdàt (kippattant vagy szabadrúgás lett mindig). Kiegyenlítetem, és az is maradt a végeredmény. De nekem már az is nagy elégtétel volt. Nem tudom , nekem ez még sem fordulna a fejemben. Lehet passzívabban játszanék, de ez hogy beàlljak a sarokba a labdàval időt húzni.. Hát az nálam nem pálya .
-
Nandinagy
addikt
Komolyan elképesztő mennyire izzadnak az emberek egy wl winért
Srácnál a szokásos Neymar,Mbappe,CR tengely mellett essienek meg hasonlók azt a 79. percben 2-1-es vezetésnél viszi le a sarokba a labdát. 8szor leszereltem de mindig kipattant aztán 91. percben elvettem azt ki is tudtam egyenlíteni. Hosszabításban meg nyertem is(szeretlek Atal)
Gondoltam, hogy ráírok de nem ér ennyit. -
toxicjew
addikt
G3 behúzva, maradt 6 meccs, tekintve, hogy vagy 5 meccsen kegyetlenül leszopatott a gép, ez egész jó arány. Sajnos érezhetően egyre kevesebb a csapatom a szokásos Neymar - Mbappe párossal, meg a csilivili lapokkal felállók ellen, de kitartok.
-
Gaborz1
senior tag
Hozok egy kis helyzetjelentést nektek a mostani WL-mről.
Úgy indítottam, ahogy még korábban soha. 9 meccsből 8 győzelemmel inditottam. Péntek délután és szombat delelőtt jött ez a sorozatom.
Tudtam, hogy fognak jönni nehezebb, nehezített meccsek. Így is lett természetesen. Szombat délután 11 winnel és 6 vereséggel tettem le a kontrollert.
Jöhetett a mai etap, rögtön egy winnel, majd 4 bukóval. Itt már azt hittem elúszik minden. De szerencsére nem igy lett. 2 meccsel a vége előtt meg is lett a 17. winem. A maradek 2 meccs ajándék lesz 2 szerencsés játékosnak, mert a swap laphoz a következő WL részvételkor úgy is könnyedén meg lesz.A legtöbb vereség szoros, utolsó 10 percben kapott gólokkal, tizenegyesekkel elbukott meccsen jött össze.
Még par gondolat a csapat húzóemberéről base Puskásról. A WL előtt is szépen hoza a meccseket rivalsban(csak ott használtam), de amit a WL-ben művelt, arra nehezen tudok mit mondani, így jöjjenek a statok.
WL előtt: 16 meccs, 24 gól 10 gólpassz
WL-ben: 28 meccs, 48 gól, 23 gólpassz
Az alábbi csapattal játszottam:
Ebben a felállásban:
-
Mrguba
őstag
válasz
Digestive
üzenetére
Na en a 17 tokenbol adtam egy eselyt a base ikonnak
Mondom akkor utana VIDIC mert MANUTD szurkolokent imadtam.
Es utana pack akkor
HAt ez a mocsok szemet szar nem bedobta Base ikonnak VIDICET
MEg jo hogy nem VIDIC kivaltasa utan
Belebaxtam volna a tvbe
PAkkokkal megvarom gyereket hagy elvezze -
Digestive
veterán
válasz
thebigK
üzenetére
Na de más a poszt!
Socrates a csapatomban az egyetlen mamlasz. Csak vele játszok labdatartást. 1 ilyen bőven elég a támadó szekcióba és csatárba ő is kevés lenne. Amúgy mindkettőnek használtam a prime és moments lapját is és határozottan Socratesnek van jobb mozgása sztem. Persze nem elég ő sem a játék végéig, de a moments lapja már az volt sztem.
Az egyik legjobb lapom volt.
-
thebigK
addikt
Kesz vannak a swapok, termeszetesen a base icon pakkbol egy hasznalhatatlan Baggio jott, miert adott volna ertelmeset ez a szar
-
Digestive
veterán
válasz
Nandinagy
üzenetére
Kiegésziteném. Az én stílusomhoz abszolút nem jön be, de egyébkent sem volt soha meta. Valóban a hosszú tekerései halálosak, de nem mozgékony. A kapás finesz miatt használták, mert azt nagyon tudta. Az idén viszont ez nem akad be max 10ből 1x.
Tegnap adtam el 1000 pár száz Joao Victort és volt rajta 1,8m tiszta haszon.

-
Nandinagy
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Henry a 19ben meg a 18-ban is bőven használható lap volt. A 19ben a fejelés+kapáslövés meg tekergetés miatt a 18ban meg már nem emlékszem miért de pár hónapja néztem pont valami profi versenyt ahol mindenkinél Henry játszott a kezdőben
Nyilván téged találnak meg a játékra költéssel
Ki mást?
-
zsolti96
csendes tag
Mid icon packbol kinyitottam Pirlot.
Valaki használja? Milyen Chem lapot érdemes rá rakni? -
Digestive
veterán
válasz
persie666
üzenetére
Hát barátom rossz helyen kopogtatsz!
Én az idén egy fillért sem költöttem pontra és packból sem nyitottam 250k-nál drágább játékost. 
Amúgy összefüggés sincs a 2 dolog között. Henry mindig is szar volt a fifában, nincs ezen mit szépíteni. Tavaly a moments lapját használtam egy kicsit tovább. Az már kezdett nem úgy mozogni, mint egy tank, de a többi max az első 2-3 hónapban használható.
-
|AP|
veterán
most akkor érdemes pakkokat nyitogatni, vagy ezt az egy hetet már várjam ki a TOTY-ig?
Összegyűlt már egy csomó és lehet jó lenne az Icon Swapes objectekhez jópár játékos, de nem akarom elpocsékolni a pakkokat.
(bár amilyen "szerencsésen" nyitok nem lesz pazarlás
) -
K.J
senior tag
válasz
Digestive
üzenetére
Pont eszembe jutottál, mikor DCPHD Robben tesztjét néztem.
Láttad a videót? Az a fickó jobban teker, mint Messi. Brutális gólokat szerzett vele, olyan klasszikus Robben gólokat.
Megéri kirakni (a 2 wf ellenére is) vagy csak ikonokkal körbe rakva tudom beépíteni?
Salah-t kellene cserélni, vagy Neymart átrakni az ő posztjára.
CsapatRijkaard helyett kellene egy hasonló képességű játékos, mert ahogy már említetted, ő tényleg nagyon jó, de mivel nem nyomom most WL-t el kellett adnom, ne álljon benne a coin.
Swapokból nekem is már csak 9 db lesz meg, a WL hiány miatt nem tudom kiszedni azt az egyet, így még a 2x ultimate packot tudom választani valamint Vidic lapját. Ő pótolhatja valamilyen szinten a hollandot?
-
Nandinagy
addikt
Az elmúlt hetek "normálisabb" gameplaye után ezen a hétvégén az összes létező szar a nyakamba zúdult

8-5-be állok de kaptam már a hétvégén profit(4-2-re vert meg) kaptam ki tizikkel úgy, hogy a 92. percben nálam a labda nyomom Mbabunak, hogy ívelje előre erre fogja és becsúszik amivel pont a játékosa elé tolja a labdát.
Kaptam ki úgy 7-6-ra, hogy 23 lövésem volt a gyereknek meg 7
és ez még csak 13 meccs volt. Mi jöhet még?

-
Digestive
veterán
Gyarapodott megint a kassza, úgyh megérkezett végre Eusebio is.

Socrates az idén is nagyon adja közepső CAM poszton. 46 meccs 39 gól 47 gólpassz.

-
thebigK
addikt
Azert vicces egy jatek ez. Megverek egy Neymar, Mbappe, Cantona fele csapatot perfekt jatekkal, majd jon egy sterling, vardy, nicholas pepe harmas, ake bellerin vedelemmel, aztan kapura se tudok loni egesz meccsen
-
sz_abika
addikt
Azért akinek innen kellett pickelnie, annak remélem hogy legalább reggelre megsavanyodik az utolsó csepp kávéhoz valo teje is otthon

Mid gerrard: meglepően életképes, sőt mintha jobb is lenne KDBnel a passzolasa es a mozgása, de a 3SM nagyon fáj kozeppalyan
-
thEndeR
aktív tag
válasz
Tomi0703
üzenetére
Nekem is PL csapatom van, Digne helyett megvennem Alex Tellest, olcso es nalam bevalt. Wernerrel lehuztam 100-120 meccset nekem teljesen jo volt, a valtozatossag miatt csereltem le RTTF Diogo Jotara. Esetleg Aubameyang Werner helyett nem sokkal dragabb, kb a jatek eleje ota hasznalom, lecserelnem mar ot is, de ~370k bol nem igazan tudok erdemi cseret csinalni.
Ez csapatom eleg regota sajnos a coin sem gyulik es a packok sem adjak annyira, ugyhogy nem nagyon tudok varialni, szerintem a jatek ezen reszen gyengenek szamit.
-
slengi
csendes tag
[kép] Végre, megérkezett az első icon. Eddig még pakkból sosem esett mióta játszom. MM Mega Pack a tettes.
-
Mrguba
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nekem mar csak 4 maradt...de abbol 3 at veszek ki..a WL kivetelevel maradt az sb-bol a silver..liga nos...meg az ucl...korbeneztem hogy vegyek 11 ucl liga nos jatekost
mindd 9-10 ezer korl volt..akkor anyad : D csinalom kulon inkabb online mar tegnap reggelre meglett mndd 
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

mondom fasza itt egy újabb glitch... Végül bedaraltam, de nagyon idegesítő volt.
Én Vardyt eddig se használtam volna amúgy sztem.
..