Hirdetés
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Méretes és széles gaming monitorral bővült az MSI kínálata
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoe
addikt
Gratulálok a szerencseseknek.
Ide 2db 86os pár 83as és ennyi, meg egy 75os If.
Kiszedtem dybalat. Pár meccset játszottam vele, hát érdemes kivenni. CR nem is kell visszavennem. -
Kristof_94
nagyúr
Kijött még 1 ikon csomag, 88-as Pires, ennél alig van lejjebb. Gyakorlatilag nagy fodderem nem maradt, a többi lap is fogyóban, mára ennyi.
Röhej, de a 3 lapos PL upgrade sokkal jobban adott walkoutot vagy boardot, mint a "prémium". A zsetonhoz még nem igazán nyúltam, nem tudom érdemes-e egyáltalán... Elszórhatnám az egészet upgrade sbc-re, lehet akkor sem adna toty lapot.
-
dkaro
őstag
Nah akkor már 3 toty itt a fórumban? Grat srácok irigy vagyok
-
Madn!ght
addikt
Ha már a kapusokat kritizáltam, a Marquee megszant egy Toty-val.
Igaz a legolcsóbbal, de legalább eladható.
Adjam el most, vagy lesz ez még kicsit drágább is?
Daviest mantráztam, előtte kiraktam Boatenget és visszapakoltam a fél Bayernt a csapatomba. Kíváncsi vagyok mennyivel mozdul jobban árnyékra, mint VDS. -
Szjoci27
tag
Nekem 35 csomag volt elrakva, kinyitottam mindet. Nem adott rosszul, jött pár WO, bár ha jól emlékszem, mind kapus (if Pope kétszer untrade-ként).
A végére hagytam a 85+ és a 83+ csomagot. A 85+ból ez jött:
[kép]
Úgy látszik, hogy vissza kell térni a bundesliga csapathoz
-
dkaro
őstag
Előttem 80 pakkot, toty nincs de nem adta rosszul. Vagy 10 wo sok board. Az ultimate és a 100k pakk viszont szart se adott, a sima mega packok kedveztek eddig.
-
Kristof_94
nagyúr
Még egy ikon csomag, 87-es Giggs. Sírok.
-
sz_abika
addikt
87 pakk, 75% csak olyan ami full rare lapok.
2x Kante, Auba, Bruno F, Insigne, Mertens, Varane dupe ami emlékezetes.
TOTY counter nulla.
-
kisengi1
tag
30pack köztük 6 ultimate (3 walkout: navas, fabinho, aguero. Kettőben nem volt board). Csináltam a sok untrade lapból pár pl upgrade packot fernandinho, schmeichel jött háromszor. Amúgy rakás szar az egész....
-
Kristof_94
nagyúr
A normál csomagokból 1-2 kisebb walkout, de amúgy szokás szerint semmi. A duplákból egy ikon csomag, mid Puyol...
Most grinding megy a PL sbc-ben. Van még 20 premier. Sok a dupla, folyamatosan forgatni kell a lapokat. -
Nandinagy
addikt
Nem vártam sokat a packoktól(kb. 20-25 volt). Mondjuk a Sterling,Pique,IF Canales túlteljesítette de, hogy az upgradekből kiraktam 30-t és 0 db WO jött az kicsit elszomorít
Az az egy szerencsém, hogy előre számoltam ezzel szóval csak untradeket dobáltam bele a tradeket meg eladom holnap. -
v-man
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Kedd este.
-
|AP|
veterán
12. játékos be lett már jelentve? Én is Messire várok

-
thebigK
addikt
válasz
Bence910905
üzenetére
En PC-n még nem.
-
LendvaiFeri1
veterán
Meddig lehet nyitni őket?
-
Bohus84
tag
válasz
Bence910905
üzenetére
Twitter mer órák óta tele van red neymarokkal
én még nem amúgy. -
Bence910905
tag
Valaki megkapta mar a RED PICKEKET? (PS 4)
-
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Te szegény
[link] -
dkaro
őstag
Én is neki állok akkor. Valószínűleg vasárnap estére érek a végére sok részletben fogom nyitni. Megírom mi lesz a végeredmény.
259 pakk -
Kristof_94
nagyúr
Nekem is összegyűlt 57 csomag. Hátha. Jó lenne, ha végre beadna valamit.
-
gjoe
addikt
4 csomag után most abbahagyom a nyitást. Kritikán aluli.
A legjobb 79-es player volt. -
Bohus84
tag
Sok sikert mindenkinek aki betárazott csomagokkal. Várjuk a kék screenshotokat
-
taylorp
senior tag
Nyitható az összes toty, le lehet szállni a lélegeztetőgépekről!
-
Bohus84
tag
Nekem mid VDS van. Nekem Ő vált be legjobban. Volt mid Petr C./Neuer/Ter Stegen/Allison/if Ederson.
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hát most igazán raer az a 2 82es lap
mondom ezt Ben yedder után, de biztos hogy csak 1x volt Budán kutyavasar
-
Madn!ght
addikt
Van róla infó mikor kapjuk meg a normális WL pickjeinket? Goldokat kaptam én is. :/
-
Gaborz1
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Már nagyon viszketnek az ujjaim, hogy nyissak.
Az ócska pakkokat muszáj volt kinyitnom folyamatosan, hogy tudjak sbc-et kirakni, mert már alig van gold lapom.
-
|AP|
veterán
ahogy elnézem a youtuberek videóit (Krasi, Ovvy) ma SEMMIT nem éri meg nyitni

-
Gaborz1
senior tag
Amennyiben ma este bekerül az összes TOTY lap a pakkokba, akkor estére tervezek egy Twitch-es közvetítést a pakknyitásokról. [link]
Kb.: 70 pakk gyűlt össze, nagyrészt drágább pakkok.
A kezdés előtt legalább 15 perccel azért majd beírok még a topicba, hogy akinek van kedve csatlakozni, az időben megtudja a kezdést.
Ha csak holnap kerül be az össze TOTY lap a pakkokba akkor tolódik a stream holnapra. -
toxicjew
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
-
gabesz82
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Azért annyira nem városi legenda
https://help.ea.com/hu-hu/help/fifa/fifa-ultimate-team-chemistry/"Player who comes on as a substitute: Substitutes are assigned a Static Individual Player Chemistry of 5. That means their individual Chemistry is 25% from Team Chemistry and 75% from their Static Individual Player Chemistry of 5."
-
dejvid8
őstag
Oblak nálam is jó, érezhetően jobb mint sok más általam próbált kapus.
Courtois meg egyszerűen katasztrófa, mintha egy bot lenne a kapuban. Semmit nem csinált. -
v-man
őstag
Jól emlékszem hogy a csereként beállónál nem számít milyen lap van rajta? Tehát ha Suarez kap egy huntert, de csak csereként áll be olykor, tök felesleges rátenni?
-
Galat74
csendes tag
Üdv, a premium fut ch upgrade az aktuálisból adja, vagy random az eddigiekből?
-
Madn!ght
addikt
válasz
sz_abika
üzenetére
Tapasztalataim szerint Pope és Allison kivételével az összes kapus egy kaptafa, ratingtol fuggetlenul. Előző kettő a jövő hetet is kifogja, a többi meg csak néha bravúrozik, egy cserepes virágnak is több haszna lenne a kapuban...
Baby VDS-t használok a link miatt, de van RTTF Oblakom is, kb mindegy lenne ha nem is lennének olyanokat kapnak... -
sz_abika
addikt
Na, míg mindenki nyalogatja a sebeit, hogy nem azonnal kapja meg a piros 82es szaudi védőjét, addig segítsetek.
tegnap nyitogattam 1-2 csomagot, legyen miből upgradeket gyártani, erre kificcent egy Varane.
Ez a csapat, az UCL Liveokon kívül mindenki untrade. Merre tovább, az egyértelmű Mendyn túl? Épp ki akartam rakni Boatenget, de így most fölös lenne. Egyáltalán ki kellene kapuba? Courtois biztos nem, még ellenem is nevetséges, hát még ha használnám. -
LendvaiFeri1
veterán
Extra pick. Nyilván most nem játszok.
-
|AP|
veterán
direkt nyitottam, hátha jön valami jó kis lap, utána meg kapok még egyet.
79-es és 82-es lap jött, mindkettő duplicate
-
Aguinaga
őstag
Most az szívja meg, aki mondjuk nyit egy TOTY Ramos-t. Vagy ezeket nem veszik vissza?
-
toxicjew
addikt
Nyissatok nyugodtan, nekem ucl gudelj és modric lett. Tavaly csomó ilyen volt, nemsoká megkapjuk a rendes pickeket is.
-
sz_abika
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Jaja!
Mussonál csak jobb jöhet

-
sumi4623
tag
én kinyitottam őket, írjak fifa supportnak?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Radeon RX 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

gratula
Igaz a legolcsóbbal, de legalább eladható.
bar iden eddig 8 hetveget nyomtam le es a max 84 es volt

Baby VDS-t használok a link miatt, de van RTTF Oblakom is, kb mindegy lenne ha nem is lennének olyanokat kapnak...