Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcess
senior tag
Na srácok, múlt héten írtam, hogy Cr-Neymar-Mbappe legyen-e vagy Puskás, és ha Puskás akkor base vagy mid. Végülis mid Puskás lett, amit nem bántam meg. Szuper agilis, nagyon jól helyezkedik, jól lő, a passzai szintén a legjobb akit idén csatárként használtam ( nem olyan jó mint KDB) 17-11 lett a wl, 28 meccsen 46 gólt lőtt ami nyilván kiemelkedő. Viszont rengeteg helyzetet kihagyott, amin nagyon meglepődtem. Olyan érzés a kapu előtt mint Mbappe, akinek van 7-8 helyzete is a meccsen de egyszerűen nem annyira kíméletlen. A végső döntésem, hogy megvárom, hogy hogyan alakul az ára, szerencsére nagyon jó áron vettem 1,87 millió volt, ha el tudom adni úgy , hogy minimális veszteség legyen rajta, akkor azt meg fogom tenni, és jön a másik hármas, nem azért mert feltétlen jobbak, de a csapatra 3 ember nagyobb hatással lesz mint 1. Bocs a hosszúért, ha esetleg gondolkodna valaki rajta, akkor ez remélem segít neki.
-
mr.dana
aktív tag
na , tegnap itt olvasgattam a mindent is védő Alissonról . gondoltaqm teszek egy próbát Lloris helyett .. . Az első meccsen kaptam 4 gólt 3-4 a másodikon is 2-4 mindkettő zakó ugye , a harmadikat végre behúztam 3-1 viszont szembe jött egy másik Alisson - azt hittem beszarok , mindent védett a pali legalábbis egy darabig közeli távoli tök mindegy , a három gólom is félig meddig mák volt ha úgy veszem , csak azt nem vágom az enyém miért nem véd így ..
-
Marky18
aktív tag
En iszonyatosan szar kezdes utan feladtam a kozepen tomorulos 4-1-2-1-2-t es feltoltam a 4-2-4-et. Addig meccsenkent kb 1.8 koruli golatlagom volt, ezutan felment 3 fole. Rengeteg nagy forditast csinaltam, csomoszor annyira lefojtottam a labdakihozatalt, hogy mar 2-0-nal is ragequiteltek

Kerdesem: tenyleg ennyire jo ez a 4-2-4? Azt erzem, hogy a kozeppalyam egy atjarohaz, de cserebe elkepeszto nyomast tudok kifejteni elol, mindig lesz ures emberem, nem tudnak megolni a tizenhatoson beluli buszozassal. -
toxicjew
addikt
Papíron igen, de egyébként elég kb 3 win drben ahhoz, hogy garantáltan rank 1 legyél.
Itt meglett a G3, maradt 6 meccs, sajnos muszáj még párat letolni a rank 2höz... Asszem 1 vagy 2 olyan csapat jött ellenem egész hétvégén ami gyengébb volt, mint az enyém, úgyhogy megdicsérem magam, hogy viszonylag könnyen meglett a cél
-
thebigK
addikt
Na, amilyen szarul indult ez a wl, végül idén ez lett eddig a legjobb, 21 win lett a vége. A Kaká, IF Rashford, SIF Carrasco hármas nagyon húzták a csapatot, voltak bullshit meccsek, volt forditás több is, talán az első wl, ahol 2-3 gólos előnyről egyszer sem adtam le meccset. A két grátisz pikk semmit nem ért, de legalább jövő héten ezekkel kijön mégegy 86+ upgrade.
-
Nandinagy
addikt
Így ahogy mondod. Eddig nem volt korlátozva a meccs szám így pl. én sose voltam rank1 mert 20-22 ezer pontok kellettek hozzá. Idén meg ha letolod a 30 wl meccset akkor 12.000 pontod van. Magyarul wl előtt kell pár rivals meccset nyerned, hogy meglegyen a rank1 ami 13-15k pont között szokott mozogni.
Nekem jobban tetszik ez a megoldás viszont azt nagyon elbaszták, hogy a rivals 30 meccs nem hétfőn nullázódik mert így hétfő-szerda között értelmetlen játszani.
-
|AP|
veterán
valaki kicsit tisztába tudná tenni nekem, mint kezdő FUT próbálkozónak, hogy hogy viszonyul egymáshoz a Division rivals és a WL?
Ez az első WL hétvégém és úgy látom, hogy a WL meccsek beleszámítanak a Division Rivals meccsszámba. Ahogy nézem a skill ratinget nem változtatja, de a rankhoz gyűjtött pontokba viszont beleszámít.
Tehát ha jól értem akkor én mondjuk vagyok DIV7-ben, 600-700-as skill ratinggel és csak WL-t tolok minden hétvégén, akkor a skill ratingem nem fog változni, viszont megkapom a rewardokat a WL és a division rivals után is? -
dkaro
őstag
Én megálltam Silver 2-ben, pont 10 winnél, borzasztó WL volt de megvan az ikonswap. Legközelebb szerintem csak akkor wlezek ha megint kell valamelyik tokenhez. Este pedig neki állok a bundesligás objectivehez, néhány win és megvan az ultimate pack a friendlys mliestoneból. Mostmár igazán jöhetne a toty

-
Stylerr
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Taverniert kiszedtem én is, nálam CDM-et játszik.
-
Kristof_94
nagyúr
Most hajnalban jöttem rá, hogy elég a 14 győzelem, felesleges lesz rámenni a 16-ra, mert csak eheti picket ad, a mostani totw meg gyenge. Jobb is így!

Amúgy tegnap kiváltottam Tavernier, mert volt duplicate Varane, aztán a 82+ csomagok szintén 3 duplát adtak, köztük Wernert.
Ahogy néztem 2 győzelem megvan a Rangersnek és a következő 2 meccs sem kellene, hogy gondot okozzon. A tiziket is ő lövi, illetve alapvetően is gólerős ami szokatlan egy RB-től.
Bónusz, hogy 2 meccsen játszott a Newcastleben is, jó lesz majd egy "all star" csapatba.
-
Sasa22
tag
Na hàt ez èrdekes WL volt.. Nem èrtem el a gold2őt sem, nem is tudom mikor volt ilyen utoljàra, csoda hogy megmaradt a kontroller èpen, undoritó volt ma...
-
taylorp
senior tag
Kinyitottam a swap-os és csináltam is egy base ikon sbc-t. Bárcsak ne tettem volna!
Cannavaro és Van Nistelrooy. ÍÉ szporc, miért csinálod ezt velem?
-
sz_abika
addikt
Vardy / 4231 csatára nekem ezzel patchel eltűnt. 20 meccsen 6g/10a, ugy hogy előzőtm héten 25 meccsen 15g/17a volt.
És a stay back ellenére Kante nagyon sokat van a tizenhatosnal. 3 gólt lőtt eleddig, amugy 8WL alatt 6ot
De ennek ellenére a legrosszabb WL eddig 20 meccsből a felét nyertem, ha nem jönnének holnap rokonok, még talán akkor se lenne meg a G3
-
mr.dana
aktív tag
újabb láma kérdés ? miért jobb egy OTW lap a sima gold lapnál ?? pl kedvéért ma akrtam venni egy LB Telles - de 47 egy OTW / 12 körül egy gold .. ugyanavval a stattal
-
|AP|
veterán
az első WL-emen most 11 győzelem van 25 meccsből... tudom nem túl jó arány, de nekem már ez is nagy eredmény, arra számítottam, hogy hozzá sem fogok tudni szagolni a meccsekhez.
A 11 win az a legoptimistább elképzelés volt, így a hátralévő 5 meccs már csak jutalomjáték lesz
Ami igazán idegesítő, hogy abból a 14 vereségből volt vagy 4-5, ami teljesen jogos volt, de a többi meglehetett volna, de nagyon sokszor elbalf@szkodtam/elizgultam a meccseket. Na meg ma én is belefutottam a mindentvédő Allisonba
-
toxicjew
addikt
Konzolosok készüljetek, ez a patch vmi rettenetesen el lett baszva
Már vagy 4 öngólom volt eddig, iszonyat ami megy. -
Madn!ght
addikt
Mindeközben Sopronban.... HL Yedder már 1,4milla...
-
Aguinaga
őstag
Ez a Higuain marha jó lap lett... Dat content. Gondolom olyan játszani vele, mint Lukakuval.. Amúgy megcsinalom mellé Fos Santost, meg a MLS objectíveket, és majdnem kész egy MLS csapat..
-
thebigK
addikt
Aki esetleg gondolkodik Kaka-n, reszemrol ajanlott a pali! Kb 1:1 meccs/gol atlaga van eddig, pedig van hogy CAM, van hogy ST, igazi top ikon szerintem (nem egy Eusebio Pele R9 szint azert), aki skilles jatekost keres, sok untrade lappal, neki teljesen jo lesz. A dribbling maximalisan rendben van, hawk lappal.hasznalom, hogy legyen kis pace, meg shooting, stamina is elég, persze nem esz nelkuli team pressel, en nem.bantam.meg, hogy kiraktam, sot!
-
mcwolf79
veterán
válasz
Madn!ght
üzenetére
Tegnap én is így jártam el. Összefutottam egy minimum 6 misit érő csapattal ( gold lap nem is volt, csak néhány TOTW lap, a többi ikon). Na mondom ez most bucira fog verni. Hamar kaptam egyet,.na mondom ez itt a vég. Eleinte próbáltam kontrát nyomni, de az nem jött be. Azután lassítottam, kevesebb hosszú labda, inkább rövid passzos labdajáték. Sikerült nyerni 2-1-re.
Az a baj, hogy én úgy érzem ,hogy legtöbbször engem büntet a játék . Ha szar a forma, akkor akárhogy passzolok ellenfélhez megy. Ez a Courtois gyerek is olyan potyàkat bekap, hogy
. Ter Stegen nem volt ilyen ingadozó, az stabilan hozta a formáját. Pope megvan, de nem passzol a hátsó sorhoz. -
gjoe
addikt
Én is neki kezdtem. eddig 4/2 de a két vereség olaszoktól. Hihetetlen hogy tolta őket a rendszer. Ronaldót kiugrattam (99pace) és az 5 méteres előnyét a max 80-as védő lefutotta10 méteren.
A legundorítóbb a passzok butítása, az nekem halál mivel passzjátékot nyomom.
Jól látom store-ban hogy a csomagokban már csak max gold lapok vannak?
Vagy van minden csak nincs promo? -
Raunchy
tag
Tegnap este egy 10/6 al nyitottam wl-ben, ma délelőtt erre nyomtam egy 10/8at, nagyon örültem.
Hintereggert nyitottam a 10es csomagból.
Ha eljutok 14 - ig, általában megállok, mert gyűlölöm a wl-t, de most úgy voltam vele hogy a 16 win pakkot kiszedem. Hát lehet találgatni 10 meccsből meglett e 😁😁🙈
Kár volt tovább nyomni, pedig olyan jó kedvem voltHa valaki gondolkodik POTM Aspas-on, nálam sajnos nem váltotta meg a világot, és bosszantóan hosszan veszi át a labdát.
Lőtt a 30 wl meccsen 19 gólt, de nem vagyok elájulva tőle -
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
de jó lett volna zimmivel
Ő nyitja a milliós lapokat te meg panaszkodsz, hogy na ezt hogy a lófaszba építitek be
#9069Cambi
Az a baj, hogy irányítom a fejest. tehet nem csak megnyomom a lövést azt kész hanem irányt is adok neki és még is összevissza megy. A lefejelt labdák ugyan ilyenek. Az ellenfélnél meg nem... -
Cambi
tag
válasz
Madn!ght
üzenetére
Érdekes ez a fejes kérdés, lehet én vagyok a hülye, de én úgy láttam a beállításokban hogy idén a fejesek full manuál irányítással kerültek be az online játékmódokba.
Assisted Headers a controlsnál offon vannak, és nem lehet bekapcsolni online. Alatta pedig a leírás is ott van egy mondatban amit én így értelmeztem. Nekem is furcsa volt először, hogy helyezni akartam simán, mint az assisted shootingnál és 10 méterrel melléfejeltek.

Utána mentem be a beállításokba amikor megláttam ezt. Mondjuk én nem nagyon fifázok, csak pro clubban védek, szóval furcsállnám ha itt ezen a fórumon nem lett volna szó erről.
Lehet persze csak én értelmeztem félre az egészet, akkor sorry.
-
sz_abika
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Győzelmes pick it Al nassri lett, de igy lett elég player a 86+ upba.... 3db 86osert es nem Rashfordok

-
Kristof_94
nagyúr
A tegnapi 15/10 után, most 6 meccsből 2-t nyertem meg. Okádék szemét az egész rendszer, ha olasz az ellenfél kb. esélytelen nyerni akkora delay és hátszél van nekik.
Ma le akartam hozni a gold 3-t, de holnapra marad, nagyon örülök neki. 9 meccsből hátha összejön, a 16 győzelmes pickről viszont inkább nem is "álmodozom". Lehet itt akárki a csapatban, ha egy retek az egész. -
Madn!ght
addikt
Semmit nem csinálsz rosszul. Egyszerűen ez egy ilyen játék, bár sokszor tippelünk a szerver(ek) terheltségi szintjére. Nálam ugyanez, 300 skilleket liftezek két nap leforgása alatt, aztán vissza. Semmit se változtatok. Ha nem tököl az ember váltással, akkor nyerek, ha igen, akkor egy otvar gold csapat is butára focizik.
Ha ezt tapasztalom, akkor vagy nem játszom tobább, vagy próbálok lassítani a játékon. (Kevés sprint, több vissza passz, szélsők mozgatása)
-
ddany7
csendes tag
sziasztok, adjatok tippet légyszi, mit csinálhatok rosszul.
4-3-2-1 lineuppal kezdtem játszani pár hete, elején tök jól ment, a támadók futottak üresbe, a középpályások nem kolbászoltak össze vissza. Div 8ról Div 6-ig mentem vele.
Semmit nem változtattam, és ezen a héten vissza is jutottam Div8 aljára.
A csatárok most nem futnak, a kp, védő kocog végig, valahogy sosem arra vált a játék akire akarok, a passzok össze vissza mennek, stb. 100-al kisebb retingu ellenfelek ellen is kikapok vagy vert izzadva X.
Tipp? köszi -
Kristof_94
nagyúr
Tervezek majd egy francia csapatos WL-t vagy rivals menetelést, mivel elég szép számmal összegyűltek a klubban. Szerintetek Varane mellett HL Upamecano, rttf Kounde vagy inform Kimpembe legyen?
-
K.J
senior tag
Kis kitérő:
Tisztázzuk már ezeket a rövidítéseket!VVD , az Virgil Van Dijk nem?
VDS, van der Sar. Eddig így volt.Elírthattátok, nincs is ezzel baj, nem kötekedni akartam, csak helyre rakni, mert mikomegláttam, h VVD elottem Van Dijk volt végig.
Mondom mit keresne ő a kapuban?
Bocsi, csak szúrta a szemeimet!
-
toxicjew
addikt
Fú srácok, nem tudom, hogy ez a patch vagy a szerver, vagy a kettő együtt, de rettenetesen fos a gameplay
Minden meccs egy clusterfuck. -
Madn!ght
addikt
válasz
Szjoci27
üzenetére
Ha tele a klubod haszontalan, magas ratingű fodder lapokkal, akkor lehet értelme, mert könnyen akár fele lecsóból is kirakhatod őket. Ha viszont meg kellene venned az “alapanyagot”, úgy inkább snipeolj egyet, és majd eladod.

Más: Egyszerűen annyira nyomorék módon nem bírom kiszúrni, mit lenne érdemes venni, hogy egy minimál hasznom legyen... Yedder HL lapját néztem vgy 2 napja, 900k körül, mondom ahh biztos le fog lassan esni. Erre ma már 1,2 milla.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Madn!ght
üzenetére
Alisson a kapusom. Amennyi lövés megy a kapumra annyi gólt kapok. Semmit nem véd. Ha odahúzom akkor sem. Csak lepkézik folyamatosan.
VVD meg idén azért nagyon jó mert senki nem auto blockol jobban nála. Ha előtted van nem lősz gólt. Nyilván akkor ha ellened van mert nekem akkor is elmegy a védők közt a labda ha négyen állunk ott.
Most tartok ott, hogy nincs ellenszerem a pressure ellen. Eddig Bruno vagy a támadók tudtak passzolni. Már nem. Bruno akkor se talál társat ha az épp az ölében ül.
-
Szjoci27
tag
Az ikon sbc-knek van értelme egyébként? Csak mert most megnéztem Cannavarot és az untrade lapját majdnem ugyanannyi kirakni, mintha megvenném. Csak az sbc-sel nem tudok mit kezdeni, ha esetleg már nem kell vagy le akarom cserélni, még a tradeablet el tudom majd adni. Így én semmi értelmét nem látom annak, hogy sbc-ből szedjek ki ikonokat.
Igaz, csak ezt az egyet hasonlítottam össze.
-
dkaro
őstag
Fú ilyen rossz wl élményem mint a mai még nem volt. Múlt héten konkrétan élveztem, egy meccsen se kellett kiakasztanom a kontrollert. Tnap is jól indult, az 5 rangsoroló meccsből 2 win, most nyomtam 5 meccset megint 1 win. A másik 4et nem lehet játékhoz hasonlítani. kikaptam 2-7-re egy világtalan sráctól úgy hogy 17-7 volt a kapuralövések aránya persze nála mind a 7 gólt Gulit és Croyfe lőtte. 0 pontos passzom van. Rashfrod nem tudja átvenni a labdákat, ami épphogy csak elgurul hozzá az is elpattan tőle. Hagynám a fenébe de sajna még kell 4 win a swaphoz. Este újra megpróbálom hátha összejön még kettő és akkor holnap csak 2 winig kell játszanom. Utána szerintem megint hagyom hetekig a wl-t.
-
Madn!ght
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Ja a kapus téma is megér egy misét. Alisson valami félisten szinten bír lehetetlen helyzeteket is kiszedni. Ajtó ablak ziccer ès fogja. Eskü hányni tudnék... ok legyen bravúrja. De pl VVD meg hogy az osszes fél méterrel az orra elől pöccintett chip shot látványától összeesik, na azt már nem bírom megemészteni.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Madn!ght
üzenetére
Pont ez az. Nálam a fejes nem a gól hiánya miatt a legfájdalmasabb hanem mert a középpályán nem tudok párharcot megnyerni fejesből. Ha véletlen én fejelem el a labdát az biztos, hogy nem emberhez megy. Kapuskirúgásból ugyanez. Bárkire ívelem ki mindig az ellenfél jön belőle. Aztán látom, hogy az ellenfélnek meg minden fejese ül és ez nem delay vagy nem delay kérdése mert azon a meccsen is szar ahol amúgy minden hibátlan. Nem értem...
Az, hogy ennyi fejes gólt kapok meg megint nem tudom hovatenni. Mikor Varane vs Pelé fejpárbaj van azt Pelé kétszer magasabban van mint Varane azon csak nevetni tudok.
(191 cm vs 172 cm)Minden héten van 2-3 meccsem ahol érezhetően szarrá tolja az ellenfelet a gép(mindent kivéd a kapusa,a passzok direkt rosszak vagy akárhonnan lő gól) de ezen a héten az első 10 meccsemből 4 ilyen volt. Valahogy kiszenvedem a 16 wint de nagyon nincs hozzá gyomrom.
Hiába megy jól a játék. -
gjoe
addikt
válasz
Madn!ght
üzenetére
Paulinho 183cm vele minden harmadik szöglet gól volt. Volt hogy meccsenként lett egy fejesgólom vele. Sajna már nem használom. head 87 jump 94.
Amúgy a sok ember a boxban nem jó.
Mostanában inkább az embert mozgatom ( lb-vel kijelölöm megadom a helyet, beívelem és megyek fejelni. -
thebigK
addikt
Ugytunik most a 4-1-2-1-2(2) az uj meta. 16bol 11win, aki megvert, mind ezt hasznalta.
-
Madn!ght
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Nálam a 93-as Lewa még egyszer sem (!) talált kaput fejesből. 87-es jumping és 89-es heading accuracy. Már-már az az érzésem hogy szándékosan fejel két kapuval mellé... de érted, totál más irány. Ok, hogy ne legyen minde fejes gól, de legalább tegyen úgy, mintha arra szeretné fejelni. Ja és én irányt is nyomok mindig.
Varane-nal már jó pár gólt szereztem szögiből, pedig szarabb a jumpingja, és csak eggyel jobb a pontosság értéke. (Vagy a magasság beli különbség a mérvadó? 184 vs 192) -
Nandinagy
addikt
Mondhatnám, hogy hozzászoktam a hülyeségekhez de kezd idegesíteni, hogy állandóan velem történnek meg az ilyen faszságok: [link] . Nem értem mire kapott tizit a gyerek mikor én voltam közelebb a labdához. De azon kivül se értem hozzá a játékosához főleg mert Tavernier akkora luftot rúgott, hogy levegő sem maradt a stadionban.
7 meccsen 4 darab fejes gólt kaptam amiből 3 szöglet volt. Hiába húzom ki a kapust meg tudom kire fogja ívelni. A védőm aki fogja a gyereket az egyszerűen baszik felugrani.
A másik oldalon meg ottvan nálam CR akire beívelem a szögletet és a nem normális nem kapura fejeli hanem csak beleteszi a fejét azt a labda mindenfelé megy a kapun kivül. Megváltozott a fejelés? Nem csak a lövést meg az irányt kell nyomni?
Annak egyébként külön "örülök" ,hogy a k*b***tt EA minden létező cselt lebutít de azzal semmit nem kezdenek, hogy a szerencsétlenek úgy védekeznek, hogy alám rúgnak hátulról. Leszarom ha több piros lesz de legalább lesz értelme normálisan védekezni. Ráadásul oké, hogy sárgát ad, de mikor másodjára is megcsinálja akkor 10/10 csak figyelmeztet a bíró nem küldi le 2. sárgával.
-
|AP|
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
én kiraktam mindhármat. A védő és középpályás squadba mehetnek akár bronzok is (7db).
Cserébe a legnagyobb ratingű lap az egy Ibra lett a háromból...
-
gjoe
addikt
Az object/teams ki áll nyerőre? kit érdemes választani? Német vagy valamelyik brazil?
-
Kristof_94
nagyúr
Én egyelőre nem raktam ki ezeket a garantált 82-es sbcket. Van egy dupla untrade kék Varane, nincs olyan sbc amibe bele raknám.
-
thebigK
addikt
Cannavarot siman kiraknam, ha nem lenne mar egy Mid untrade belole
-
Nandinagy
addikt
Őszintén szólva egyik sem éri meg. Az lb/rb poszt a legfeleslegesebb poszt a játékban szóval 1 millát nem éri meg oda invesztálni. Cannavaro nem rossz de nagyon alacsony. Egy jól fejelő csatár megeszi reggelire.
#9031sz_abika
Én meg egyre többet. Pár napja Pele meg Dalglish+Mane fejelte meg a védőim. De CR is egyre több embernél van akihez meg mindenképp kell valami magas védő. -
K.J
senior tag
válasz
thebigK
üzenetére
Nálam fellelhető mindkét említett játékos a klubban, természetesen untrade, márcsak egy Mbappe kellene. Ráadásul ott van Neymar is. Néztem CR-t lehet jobban járnék vele, akkor maradna Bruno és Cancelot bedobnám jobb bekkbe, vagy veszek egy Semedot.
Más,
Néztétek ikonokat? Cannavaro mennyire megérős? Esetleg Roberto Carlos? Carlos, F. Mendy helyére menne, viszont kellene egy jó CB is vagy az olasz CDM-ben jobban helyt állna? -
-
toxicjew
addikt
Hát srácok, rip stepover. Használhatatlan lett
-
K.J
senior tag
Na komolyan nem értem ezt a játékot!
Elindítottam friendlyt, hogy megcsináljam a LaLiga győzelemért járó tokent. 1db győzelem kellett volna. Kikaptam, erre átmegyek SB UCL-re, mondom akkor az....oda kell még 4 győzelem.
Meccs végén, miután szétgliccseltem az agyam, megadja a győzelmet érte! És most kapaszkodjon mindenki a kontrollerbe!
Megkaptam a LaLigás tokent is!!!!!!!
Én vagyok hülye vagy mit csinál az EA? (Nyugodtan mondjátok ha én nem vagyok normális
) -
gjoe
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
És tots lapok kb mikortól lesznek?
-
RyanGiggs
őstag
Hanyadikán indul a TOTY?
-
gjoe
addikt
82+ attack 82-es arnautovic
Ismét köszi EA -
K.J
senior tag
válasz
thebigK
üzenetére
És toxicjew, nagyon köszönöm a hozzászólást és a statisztikát is! Tényleg pazar amit produkál a fazon!
Mellesleg:
Játszottam egy SB meccset. Mondom nem tökölök, lőttem egy gólt, majd jöhetett a glitch. Igen ám, csakhogy az alapvonalon állt meg a labda, de nem volt kint teljes terjedelmével.
Kapusom "őrzi", nem nyúlok hozzá, hagyom, mi baj lehet?... ez ment kb 13. perctől 44. percig, amikor is hirtelen fúj a spori egy szögletet..
Hogy a francba, mikor hozzá sem nyúlt senki és mégcsak nem is a Liverpool drukkerek vették egyszerre a levegőt a kapum mögött..?!?!
Már csalni sem lehet rendesen?!
-
Kristof_94
nagyúr
15/10 a mai, az első bónusz pick 85-ös Hintereggert adta.
Most 3 éjszakát vagyok egybe, szóval holnap/holnapután megpróbálom behúzni a 4 győzelmet, esetleg 16-ig elmegyek ha lesz időm.80+ picből: duplicate kék Varane...
Ja meg egy Dembelé. Franciák mindenhol.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

akkor ez nekem felejtős...