Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Pánik a memóriapiacon
- Videós, mozgóképes topik
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcwolf79
veterán
válasz
Töff_PLS
üzenetére
Igen, van cross platform a két konzol közt.
Hulkobb :
Ja persze, főleg ha egymás után háromszor ugyanaz ellen a gyökér OP Toregrossa-s csapat ellen dob be, amelyik elpicsàzz 6-0-ra a fos túltolt lapjaival. Ilyen jó rotáció mellett biztos hamarabb meg lenne a gól. Az életkedvem elment már, mikor megláttam hogy megint ugyanaz a fos az ellenfél. Nem őt bàntom ezzel, nem teher róla hogy az EA kienged egy ilyen lapot, és akinek megvan az ezt ki is használja. Na jó, én nem ragozom tovább. Szerintem nem egyértelmű ez a maszek aranygól szabály, de nem vagyunk egyformák. Nem kell mindenben egyetértenünk. -
Töff_PLS
tag
Hali mindenkinek.
Gondolkozom, hogy veszek egy xbox series s-t.
Az világos, hogy a "régi" xbox-osok ellen nem játszhatok, de az új series x-esek ellen van cross play?Előre is köszi.
Töff
-
m4rk.89
aktív tag
-
eM'82
addikt
válasz
hulkobb
üzenetére
majd Icon swap 2-nél nagyobb esély lesz erre. Akkor ment mindenhol a Fifás BLM menet. Sokan jófejkedtek (én is + csapatnév is First Goal Wins volt, mert nem volt tétje), de csináltak olyat is, hogy mentem 1-0-ra, egyenlít nagynehezen, majd kilép... jó, nem ?

Engem ez jobban bosszant. Szóval én már annak is örülök, ha korrekten végigtoljuk a meccset. Nyílván ha esélyem sincs (megy 2-0-ra a 45. percben, és kellene a győzelem), akkor inkább kilépek.
Tonallinál speciel az olasz gólókkal nem állok jól (azaz 0), pedig már van 3 win
. Fodder lesz a csákó. -
Nandinagy
addikt
válasz
m4rk.89
üzenetére
Ha nagyon kezdő vagy akkor először találd meg a játékodat. Amikor 19ben elkezdtem az első ut-m nem foglalkoztam a metával meg hasonlókkal. Egy Atleticos csapatot építettem aztán szép lassan tértem át a Nápolyi játékosokra(Insigne,Mertens,Ghoulam). Szimplán mert az Arsenal mellett ezzel a 2 csapattal szimpatizálok.
Ha rájössz milyen játékot tudsz/akarsz játszani értem ezalatt, hogy kontra vagy labdatartós vagy esetleg cselezős utána majd tudod alakítani a csapatot olyanra amilyen ehhez kell. -
mcwolf79
veterán
válasz
hulkobb
üzenetére
És mi van ha esetleg neki még kell a rúgott gól?? Amíg nekem nem volt még a gólos küldi (szóval majdnem végig, mivel ezt tartott legtovább összehozni -> 12 gól Seria A játékossal) , ha nem volt egyértelműen sokkal jobb az ellenfél én sem léptem ki. Ha 3-0 volt és láttam hogy van sansz gólt rúgni én sem léptem ki. Volt hogy nyomogattàk az első gól után a pause-t, de úgy voltam vele hogy kabbe, mert nekem gól is kell.
Szóval szép és jó ez az aranygólos faxsàg, csak az a baj, hogy qrvàra nem veszitek figyelembe, hogy a másik esetleg még nem csak a win-re hajt. -
LendvaiFeri1
veterán
-
hulkobb
tag
Gyerekek a community is ugyan olyan toxic mint a nyomorult EA. Tonalit órákig tart megcsinalni, mert a sok nyomorult nem lép ki 1-0-nál, sőt az utolsó 3 meccsemen az ellenfél 6-0-nál is try hardolt. Az ilyenek annyira felb@sznak. Egy gyereknek rúgtam 15p alatt 3 gólt aztan letettem a kontrollelt és elmentem filmezni, a csávó meg a meccs végéig 2 gólt bírt lőni, úgy, hogy végig tolta, holott AFK voltam.
Vicc emberek... -
K.J
senior tag
Nem tudom nézni, ahogyan szenvedtek!
Rakjátok össze ezt ! Minden ment gördülékenyen. Klubból szedtem ki őket, azt hiszem talán 2db 1997-es születésű játékos van benne, a többi fiatalabb.
A chem sem számít SB prof. szinten.
Remélem segít!
-
K.J
senior tag
válasz
zolesz78
üzenetére
Sikerült nyitom 1db rare silver CM-et és volt a klubban egy untrade ST is, a többit meg levadásztam. A legutolsó snipe ma reggel 17k-ért Robson -Kanu, ő ST, de belőle CM-et csináltam és kb így jött össze.
Azt hiszem ez volt a stratégia, ha jól emlékszem:
GK- common gold
CB- rare silver, a másik CB helyére egy CDM ment
LB- common gold
RB- common gold LB
LCM- common gol RM
CDM és RCM- rare silver CM
CAM- rare gold
2 ST- rare silverNem mellesleg egy non-rare bronzot akartam CB-be, támadt egy olyan ötletem, h nyitogatok 400-as bronz csomagokat, de nem jött belőle az amire vártam, túlzás nélkül állíthatom, hogy ha nem kinyitottam vagy 130 packot abból a szarból, akkor egyet sem. Kudarc. A belőle kapott playereket beforgattam bronz upgrade-be és abból egy rare és egy non-rare silver a jutalom, ott is volt egy játékos.
Nagyon időigényes, mégegyszer nem állnék neki. -
sz_abika
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Vágási, nem azt mondtam hogy adj el mindenkit, csak próbáld ki - asszem úgyis van Varaneod

-
Madn!ght
addikt
Kiraktam Guimarest, kicsit tesztelgettem a WL-n. Azt kell mondanom, hogy jobban adja, mint Kante, sokkal többször szerzek vele labdát és több indítást is hoz le. Egyelőre nagyon jól működik! Eddigi legjobb wl kezdésemet sikerült tegnap elérni, 15 meccsből meglett a 11 win, sajnos többre nem maradt időm. A játékmenet iszonyat mocsár volt, a utolsó meccseken konkrétan már öklendeztem...
-
sz_abika
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Azt a Realos kapust próbáld ki pár meccsre. Elég bajnoknak mondják.
-
thebigK
addikt
PC-n van, akinek megadta ezt az u23as objectivet?
-
K.J
senior tag
Jó reggelt!
Végre sikerült befejeznem a PL ligát. Ez a West Brom játékos vadászat egy katasztrófa volt.
Na mindegy, kíváncsi vagyok, hogy mit dob majd az ultimate pack. -
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Zsir. Koszike. Akkor megvan a heti projekt
Egy 50-60db ilyen upgrade jó lenne, még lehet zsetont is aldozok ra. -
taylorp
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nyugi, majd kinyitod Szoboszlait egy gold pack-ból.

-
Tomi0703
addikt
VVD megeri az arat (180k)? Aket valtana.
[link] Ezen kellene valamit varialni. Keret kb 700-800k. Vedelembe kellene erosites, Allant is cserelni kellene, ugyse fejlodik. Aubat se artana, de o vegulis nem rossz. Zahatol es budget Roncitol nem vagyok elajulva.
442 ingame, Auba, Neymar csatar, Zaha bal szel, Roni jobb. -
thebigK
addikt
Azt tudni az elso future stars csapat meddig van a pakkokban? Elkéne égetni azt az 5-600db gold jatekost, ami a klubban van 81+ pickekre, hatha jon egy Bebaszlai

-
toxicjew
addikt
Csináltam 20db 81+ picket, egész jól adták, de csak fodderek jöttek. 85+ meg Oblak és Skriniar. Lehetett volna rosszabb.
-
elod22
senior tag
Beneveztem az első WL-re az idei FIFA-ban. 16 meccs után megálltam 8 győzelemnél, mert már nem volt se kedvem, se idegem több meccsre. Azt nem értem, hogy miért vannak egyáltlán más kapusok a játékban Pope-n kívűl. Semmi túlzás nélkül szinte minden ellenfelemnél ő állt a kapuban, előtte pedig Joe Gomez és a Varane-Mendy duó.
Ennél még az Ibarbo-Doumbia,Gervinho korszak is jobb volt komolyan
-
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
433 és egy Puskás. Nem bonyolult.

-
thEndeR
aktív tag
Aguero es Pique jott a 85+bol, SBCbe elmegy.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Mondjuk 451ben annyira nem lehetetlen nem?
Csak egy Blanc kell meg egy bundás védő lb-be.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hát vedd meg
Nagyon jó lap lett egyébként. 11 meccs 9 gól 5 gólpassz a wlben. Kár, hogy nem cam lett.
Imádom ezt a játékot
19-10, 4-4 az állás és 5 kötényt kapok gól előtt amivel kikapok
Nem tudom ennél jobban, hogy lehet védekezni. Beleállok minden passzba de akkor is célt érnek a passzok
-
JackeL
tag
Alisson és thiago silva, na mindegy, ez most nem jött be.
-
gjoe
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Az egy jó kapus, statok szerint jobb mint courtoise.
75-ös lapja meglepően jó volt most az u23 csapatban. -
thebigK
addikt
Termeszetesen ide Vardy, meg Muller. Mi mas. Nem is ertem mi a fasznak csinalom meg ezeket
-
Kristof_94
nagyúr
Future Star ukrán kapus, ki más... Ja meg egy dupla untrade Son.

-
Zimmi91
addikt
85+ : Courtois és Lloris ratingbe elég jók, de azért egy Szobonak jobban örültem vna 😀
-
mcwolf79
veterán
Basszus az milyen már , hogy CAM -> CM pozíció módosítót gyakorlatilag hetek óta nem lehet kapni
Ha van is néha azt egyből levadàsszàk 
-
Nandinagy
addikt
Dehogy éri meg. Ne értsd félre az a Neymar egy Isten ,de a mi szintünkön nem ütközik ki a különbség. Azért örülök neki nagyon mert így eltudtam adni a 900 meccses Neymarom.
Senki ne vegyen Upamecanot. Ennyi missed tacklet mint amit ez a lap csinál még nem láttam. Ráadásul utána még futni is lusta a védő után
Botrány az egész lap.
Szoboszlai első gólja: [link]
Jó lenne egyébként ez a 352 ha normális lenne a kapcsolat. 2 alkalom is volt mikor a visszazáróm védőm a térfelemen sem volt
Azért úgy már elég minuszos a védekezés. -
Szjoci27
tag
válasz
mcwolf79
üzenetére
Nagy csalás ez a szar. A bírók egyre rosszabbak benne. Az egyértelmű szabálytalanságokat engedi tovább, nekem meg a tiszta szereléseimre büntetőt fúj.
Vicc az egész! A mai nap folyamatosan szánalmas gólokat kapok csak. Az ellenfélnek nem kell csinálnia semmit, a védekezést megoldja a gép, de nálam egy lépést nem tesznek, ha nem váltok rá (ráadásul sokszor össze-vissza váltogat, még akkor is, amikor meg sem nyomom a gombot, pedig ki van kapcsolva az auto emberváltás).
Mára elég volt, nem is érdekel a rank. Tegnap 7/7 win, ma egyet tudtam hozzátenni... -
mcwolf79
veterán
Komolyan nem értem ilyen lapok hogy kerülhetnek be ebbe a szarba. Már a Tonali-s meccseknél is feltűnt párszor, de ez a lap valami überbrutàl (és akkor még finoman fogalmaztam) túl van tolva . Ez hogy a πcsàba lehet 74-es lap ??? Oké hogy ez a szám csak irányadó, de ennyire azért nem kellene fals adatot mutatnia.
-
Tibson
tag
Sziasztok!
Lehet picit amatőr kérdés, de ezt a La Liga csapatot szerintetek érdemes lenne eladni és inkább ezt a PL-es csapatot fejleszteni belőle? Azt vettem észre, hogy a legtöbb objectives-ből és SBC-ből PL játékost lehet kiszedni, bár lehet én raktam össze rosszul a csapatot, mivel egy bajnokságból vannak így sok játékost nem tudok beépíteni. Ha Rooney-t es Brewstert kirakom az SBC-ből már lenne kezdésnek 2 egész jó csatárom. Még 2 belső védő és egy középpályás mindenképp kellene, de arra még bőven lenne keret. Sokkal több lehetőséget érzek ebben, mint a jelenlegi csapatban. Az, hogy most egy En-Nesyri SBC van kint szemben a Bruno Fernandes, Rooney, Brewster SBC-kel szemben csak megerősít ebben. A másik csapatból a padról még el tudnám adni Griezmannt, Modricot, José Callejónt, Giménezt, Koket.
-
Stylerr
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ahh, hihetetlen.
-
Kristof_94
nagyúr
Majdnem. Majdnem megvolt a 4. egymást követő győzelme a Rangersnek, de a hazai csapat a 95. percben egyenlített egy kapus alatt becsorgó labdával. És már másodjára megy el az upgrade a 4. meccsen...
Ismét 1 hónapot kell várni a következő potenciális upgradere, ha csak addig nem kap informot.
-
mcwolf79
veterán
Ma a bírók megint toppon vannak. Az előbb mindhárom cserémet sérülés miatt kellett felhasználnom. Akkorát kaptak hogy az égig repültek. Mondanom sem kell a bíró meg sem mukkant. A gyerek egész meccsen szarrà rúgott, aztán gondolom a végén örült a csíra a döntetlennek.
-
sz_abika
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Ha van stamina akkor az agresszív interception egyébként kimozgatja őket
-
LendvaiFeri1
veterán
Valahol be kell állítani, hogy a játékosok legyenek szívesek szerelni? Gurul a kibaszott labda előttük, de csak nézik. Mindenki, kivétel nélkül. Az ellenél természetesen leszednek mindent.
Apropó, felesleges PS5-ön játszani. Szinte nincs olyan csapat, ahol ne lenne neymar-bappe-cr trió. Hányinger.
-
Nandinagy
addikt
Mi az hogy nem járt volna neki? golden boy top10 volt a gyerek. Haland tavaly 92es lapot kapott a salzburgi idényére
Jó nem volt annyira kiemelkedő de azért bőven klasszis teljesitmény volt ez is. Nagyjából jó helyre lőtték be. A jövőhetire leszek kiváncsi mert több kiemelkedő játékos is kimaradt mint Saka,Fati,Bellingham,Gravenberch,Cherki
-
toxicjew
addikt
G3 behúzva, maradt még 7 meccs, majd este ránézek. Ben József rohadt jó, ha van helye a 16oson belül akkor garantáltan gól, viszont birkózni nem lehet vele, ez az egyetlen érezhető hiányossága. Hagi is meglepően használható még, nem op, de nem is szar, és meglőttem vele az 1. szögletgólomat is
A Renato/Bruno középpálya még felemás, néha úgy érzem Bruno dolgozik Renato helyett is, máskor meg utóbbi vadász le mindenkit. Remek példa rá, hogy kapott MOTM-et is úgy, hogy se gólja se gólpassza nem volt. Bamba is fasza, Mané szintjét simán hozza, talán jobb is kicsit. Egyedül Salaht érzem semmilyennek a kptól felfele, alig volt kiemelkedő meccse. A védelem elég stabil lett Blanc és Capita érkezésével, amit tudnak megtesznek, Blanc póklábai is nagyon jók, a Rashford meg Felix féle cinkelt glitch lapokkal persze ők se tudnak mit kezdeni, de hát ez van
Cr lapja meg 0, csereként 1 győztes gólja volt összesen, sztem inkább Zahat erőltetem továbbra is. -
Nandinagy
addikt
A legszomorúbb egyébként pl.: a Bundesliga szélső védők. Nézd meg, hogy van egy Davies aki millió+ és azon kivül volt egy Laimer+Mukiele lap pár hónapja sbc vagy objektívben.
Védő amúgy sok jó van. Azért Varanet használok mert könnyű linkelni és mert untrade. De el kell ismerni, hogy idén iszonyat elszálltak a védők árai. Ha lenne 2 ikon szélső védőm+kapus középre egy Manolas+RTTF Koulibalyt raknék mert ár érték arányban ők a legjobbak
-
gjoe
addikt
-
Nandinagy
addikt
Közben gondolkodtam Maxikán és rájöttem, hogy 2 hete 900k körül vesztegették így nem hiszem, hogy ér ő 1.2 millát. Szóval jött az aranyifjú

Neymar+Ribery nem 10 chemes de nekik meg mindegy mert 7esen is állatok

Jövőhétre össze kell szednem egy fejlődős daviesre és jó is vagyok
Ja meg visszaépíteni Brunot. -
Gaborz1
senior tag
válasz
thebigK
üzenetére
Én 14 winnel állok most és hajlok arra, hogy bent marad 5 meccsem, mert vagy megy minden mint a karikacsapás vagy egy 82es PL csapat Lo Celsoval, Ferrán Torresszel a kp-ján és Matippal meg Ruben Diassal a vedelemben Puskásnak megoldhatatlan feladat volt majdnem. Szerencsére a félidőben becserélt gold Moura és gold Teixera hozta a meccset.
-
thebigK
addikt
20 win, 2 meccs bennmaradt, frusztralo egy wl volt. A csapat jo, a korulmenyek szarok, nem vagyok elegedett. Szinte vegig 4-4-2-t jatszottam.
-
Nandinagy
addikt
Igazából a Boras féle 352-t használom:
Balanced-5-4
Balanced:5-5-2-2
Instrukciók: bal ST: get in behind
jobb ST: get in behind,come back on defense
cam:come back on defense
lm: get in behind,get into the box
rm:come back on defense,get in behind,get into the box
támadó cdm:cut passing lanes,balanced attack,cover center
védekező cdm: cut passingl anes,stay back,cover center
3 cb simán stay back
kapus:comes for crosses+sweeper keeper.#10504Madn!ght
a cdm lapja nagyon jó. Nekem a neymar link miatt kellett de nem bántam meg. Nagyon penge kis lap
Marquinhostól mindenképp mert mozgékonyabb. Kantetól passzban biztos jobb.
De egyébként ezt a lapot is úgy érdemes használni, hogy van mellette egy osztogató játékos mint Bruno Fernandes vagy Renato Sanches és akkor ő marad hátra. -
Tomi0703
addikt
válasz
zzolli11
üzenetére
Egy kalap sz@r. Tegnap egy meccset sem tudtam jatszani, folyamatosan pirosan es sargan villogott. Ma sem sokkal jobb, de ma csak sarga van allandoan.
Es akkor meg jonnek ezek: [kép] Gyerek a tamadoval kepes volt folyton hatravinni a labdat a kapusig, folyamatos forgolodas. Lott ket golt, aztan levitte a sarokba es tartotta. Nem tudtam elvenni, kapussal passzolgatott. Nyomtam a presst de semmi. Ilyenkor nagyon elmegy a kedvem az egesztol, az ilyenert meg legszivesebben atnyulnek erte a monitoron.
-
Madn!ght
addikt
Guimaressel van valakinek tapasztalata? Érdemes kiraknk? Marquinhosom és Kante is van a keretben, jobb esetleg ezektől?
-
eM'82
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Aztán egy custom tactics + individual settingset tudnál-e dobni? :)
Ribery-t nagyon kipróbálnám, de nincs szinte semmi fodderem, bízom benne hogy jön valami hasonló brazil gyerek turbózva (Vinicius jr?...), és akkor nem kell Guedes fejét néznem (igaz, tegnap miatta húztam be az egyik meccset).
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Vezetékes FEJhallgatók
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Honda topik
- ASUS routerek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Horgász topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- További aktív témák...
- GAMER RYZEN 5 3600X/ 16GB DDR4 / RX 5700XT 8GB / 128GB SSD / 1TB HDD
- Gamer : RTX 5070 12GB / 32GB DDR4 / Intel i5 14400 / 1TB NVME SSD /
- GAINWARD GeForce RTX 5070 Python III 12G 36 hónap alza gari - Bontatlan -
- Apple Iphone 16 128GB fekete, kártyafüggetlen, hibátlan, karcmentes
- Eladó Mini-ITX Gamer Alap - Intel i7-4790K, 16GB DDR3, Corsair Obsidian 250D Ház, 240 AIO Vízhűtés!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. Fodder lesz a csákó.