Hirdetés
-
11700 - 11601
21901 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 13901 13900 - 13801 13800 - 13701 13700 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 11901 11900 - 11801 11800 - 11701 11700 - 11601 11600 - 11501 11500 - 11401 11400 - 11301 11300 - 11201 11200 - 11101 11100 - 11001 11000 - 10901 10900 - 10801 10800 - 10701 10700 - 10601 10600 - 10501 10500 - 10401 10400 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2020-10-01 12:47 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabesz82
őstag
-
Kristof_94
nagyúr
-
Mrguba
őstag
-
sz_abika
addikt
Még mindig nem jo a matchmaking? Az fasza
-
dkaro
őstag
-
Nandinagy
addikt
-
dkaro
őstag
Most megint le van halva minden?
-
gabesz82
őstag
Srácok, 88as Fekirt használja valaki? Milyen?
-
eM'82
addikt
Kis iránymutatásra lenne szükségem.
Kezd alakulni a csapatom, Div 10-ben már jönnek a win-ek, squad battleseket semi-proban és proban küldöm.
SBC-kből az alapokat megcsináltam (Lets get started, Lets move forward, League and nation basics, Hibrid leagues, Hibrid nations, League and nation hybrid, Marquee matchups, illetve párat megcsináltam ami tradeable csomagot adott és jó volt a Value for Coin értéke.
150 playerem van összesen ami nincs a squadban, ebből 71 untradeable, 73k coinom van, 249 consumables és 13 staff memberem.
Kérdésem, hogy szerintetek milyen challengeket / objectiveket stb. kéne behúznom? Néztem az icon-os részeket, de bevallom nem teljesen értem őket... Van valami stratégia amit érdemes követni? Az egyik cél nyilván egy jobb csapat összerakása lenne.
Ha tudsz angolul, akkor viszonylag azért egyértelmű az Icon Swap rész:
- a Live Friendly-nél online ellenfelek ellen, meghatározott csapatot (csak La Liga, csak Serie A, vagy csak olaszok, stb) építve kell gólt/gólpasszt szerezni, illetve győzelmet. Elég sok meccset golden goal-ig játszanak. Érdemes így nekiállni, mert így elég hamar össze lehet szedni a wineket. Félre kell tenni az egót, hogy biztosan le tudnám győzni.
- loan játékosokat korlátlanul tudod a Live Friendlyben használni
- van Squad battles része is. CSL-ből ezüst játékosokkal egyszerre 2 icon tokent tudsz megszerezni 6 győzelem után (igaz World Class szinten kell összeszedni azokat. Érdemes a leggyengébb csapatok ellen tolni ilyenkor + cserének azonnal behozni top játékosokar).5 tokenért kapsz egy 25x 83+-os pakkot. Amit vagy jól sül el, vagy szarul.
Ez az első része, most asszem 9 tokent lehet megszerezni. Pár hét múlva újabb 9et.
Hogy ezeken kívül mit érdemes? Amit be tudsz építeni a csapatba, vagy aki foddernek jó lesz, és nem sajnalod rá az időd.
Üdv
-
gjoe
addikt
Kezd alakulni a csapatom, Div 10-ben már jönnek a win-ek, squad battleseket semi-proban és proban küldöm.
SBC-kből az alapokat megcsináltam (Lets get started, Lets move forward, League and nation basics, Hibrid leagues, Hibrid nations, League and nation hybrid, Marquee matchups, illetve párat megcsináltam ami tradeable csomagot adott és jó volt a Value for Coin értéke.
150 playerem van összesen ami nincs a squadban, ebből 71 untradeable, 73k coinom van, 249 consumables és 13 staff memberem.
Kérdésem, hogy szerintetek milyen challengeket / objectiveket stb. kéne behúznom? Néztem az icon-os részeket, de bevallom nem teljesen értem őket... Van valami stratégia amit érdemes követni? Az egyik cél nyilván egy jobb csapat összerakása lenne.
Ami neked tetszik, és van rá időd. Ezt neked kell tudni.
Az ikon swapokat érdemes. Ha kell vegyél játékost hozzá a piacról, csináld meg aztán adhatod is el.
Minden csütörtök este jön a marque sbc. Ha tudod rakd ki, az is jókat ad néha.
Icon swapnál lesz gondod SB-ben World classon, de próbáld meg a legrosszabb bronz csapatok ellen. Az is 3 token. -
m4rk.89
aktív tag
-
Nandinagy
addikt
Igazából a tesztelők is ingyen dolgoznak
Ugye a profik meg páran kapnak béta kulcsot tesztelésre. Elég lenne csak akkor hallgatni a communityre mert a profik nyilván normális játékot akarnak de az ea szeret inkább homlokegyenest mást felé indulni
-
gjoe
addikt
Ja, mindjárt megsajnálom őket.
De ezek szerint nem telik éjszakai műszakra nekik.
Meg hétvégire.
Meg tesztelőkre.
Meg ........................
Indiából meg galambpostával kapják hetente a hibajegyzéket a callcenterből. -
Zimmi91
addikt
Szerintem kéne tolni nekik egy kis fifa pontot, mert alig tudnak fizetést adni az embereknek, hát látod nincs ki ránézzen cirka 8 óra alatt, csak tudnám ezeknek mikortól van a munkaidejük, ha most vették észre, hogy szar minden
-
Kristof_94
nagyúr
Évi 1,5 milliárd dolláros FUT bevételből sajnos csak ilyen szerény körülményeket tudnak biztosítani!
-
toxicjew
addikt
We are investigating reports of players experiencing issues connecting to FIFA at this time. We'll provide an update to this thread when one is available.
Kanadában is felkeltek végre, már észlelték
-
gjoe
addikt
Nincs a piacon szoval ketlem, hogy kevesebb lenne. Mar ha Kluivertet mondod. Szerintem boven er 1.8 korul ez a lap. Neha ugy erzem direkt csinaljak ezt a price range elbaszast is. Mi ertelme ilyen alacsony arra beloni mikor elore lehet latni, hogy tobbet er. Sakanal oke mert nem er annyit de most Kluivert vagy Akanji varhato volt.
Valószínűleg azért sincs a piacon, mert annyiért nem akarják eladni.
Kipróbálni nem tudom, reggel óta nem megy a fifa. -
Nandinagy
addikt
Inkább kevesebb lesz, főleg mert most is jön majd egy promo, 50-100-125k csomagok, stb.
Nincs a piacon szoval ketlem, hogy kevesebb lenne. Mar ha Kluivertet mondod. Szerintem boven er 1.8 korul ez a lap. Neha ugy erzem direkt csinaljak ezt a price range elbaszast is. Mi ertelme ilyen alacsony arra beloni mikor elore lehet latni, hogy tobbet er. Sakanal oke mert nem er annyit de most Kluivert vagy Akanji varhato volt.
-
Kristof_94
nagyúr
-
Raunchy
tag
-
gjoe
addikt
-
toxicjew
addikt
-
gjoe
addikt
-
gjoe
addikt
-
gjoe
addikt
-
EA's hit
addikt
-
Kristof_94
nagyúr
De jó, hogy az ember haladna egy kicsit a rivals meccsekkel, erre vagy 2 órája semmilyen meccset nem lehet indítani.
És még el sem kezdődött a holnapi promo. -
toxicjew
addikt
Ja lmao, hát vmelyik 433as variáció nem lehet rossz, de a 4231 sem elvetendő. De úgyis neked kell kitapasztalnod, illetve te ismered a játékod. Hiába néz ki vmi papíron kurva opnak ha nem áll a kezedre.
-
sz_abika
addikt
-
toxicjew
addikt
-
sz_abika
addikt
-
Bohus84
tag
-
Kristof_94
nagyúr
Pickből Steffen és Mavdidi vagy ki a tököm. Meg jó, hogy mindig megállok gold 3-nál.
Csomagokat majd holnap este, hátha jön egy promo lap. -
Zimmi91
addikt
Én is nyitottam 2 mega pakkot, egy 82es duplicate Baumann volt a legjobb
-
toxicjew
addikt
Azt hittem az a lap csak urban legend
Meg ne sajnáljalak már
-
Kristof_94
nagyúr
-
sz_abika
addikt
-
Woodslave
félisten
-
Zimmi91
addikt
-
marcess
senior tag
-
thebigK
addikt
G1 Younes es De Paul. Utobbiban biztos voltam
-
toxicjew
addikt
G2, Haller és De Paul. Már most utálom azt aki kipickeli CRt vagy Rashfordot
-
sz_abika
addikt
-
gjoe
addikt
Sziasztok!
Most reggel neki ültem a swappnak és 4-5 meccsig semmi baj nem volt de most állandóan mikor elindulna a meccs kidob az UT-ból eddig semmi probléma nem volt a swappozással nálam, most megpróbáltam egy SB-meccset is indítani és onnan is kidobott. Ilyenkor mit a teendő mert most lenne időm játszani?
xbox, engem is kidobál
-
K.J
senior tag
Sziasztok!
Most reggel neki ültem a swappnak és 4-5 meccsig semmi baj nem volt de most állandóan mikor elindulna a meccs kidob az UT-ból eddig semmi probléma nem volt a swappozással nálam, most megpróbáltam egy SB-meccset is indítani és onnan is kidobott. Ilyenkor mit a teendő mert most lenne időm játszani?
Lehet karbantartás van
-
F_Hunor
újonc
Sziasztok!
-
Kristof_94
nagyúr
-
sz_abika
addikt
Mendy MOTM!!!
-
thebigK
addikt
-
bubuska10
senior tag
-
EA's hit
addikt
Random ráírnak a kártyára valamit, amit akarnak. Semmi köze igazán az értékekhez.
-
thebigK
addikt
Ugytudom.a.ratingbe beleszamit az international reputation stat is, h nemzetkozileg mennyire elismert. Minel jobban, annal magasabb a rating (azthiszem)
-
bubuska10
senior tag
Bocsi a valszeg egyszerű kérdésért, de az overall értéket hogyan állapítja meg a játék? Néha látni játékost pl. 85-ös overallal pedig alig van statban 80 feletti értéke, valaki meg védekezéstől lövésig, passztól cselezésig mindenben 83+os és 82-es az overallja.
-
K.J
senior tag
Elmehet ez a játék a hülye szabályaival együtt a francba.
SB meccsen a gép hátul passzolgat, kapusnak a védő oda-vissza, mondom csak odamegyek, ráijesztettem, még csak kontakt sem volt a játékszerrel sem és a következő HAZAADÁSRA a kapus már rávetődött..hogy van ez? -
thebigK
addikt
Az elobb kicsit swapoztam online, az egyik meccsen blokkoltam a vedovel, amitol elesett, bukfencezett, osszeakadt a csatarral mikor mar hoztam volna ki a labdat - 11es, piros lap
-
toxicjew
addikt
De jó is lenne őt pickelni, de úgyis csak fodder jön.
Hátha bejön
-
thebigK
addikt
-
Mrguba
őstag
En vajon kit pickelek ha nem is jatszottam?

-
Nandinagy
addikt
De jó is lenne őt pickelni, de úgyis csak fodder jön.
Viszont pénteken új promo.Kipróbálom a te módszered

Basszus de jó lenne végre pickelni és/vagy nyitni is egy jót mert már unom a foddereket
Közben elnyitottam az új informok örömére a 83*25t. Az eredmény: 84 Younes,86 David Silva és így kb. ennyi volt a wo
-
Bence910905
tag
-
Kristof_94
nagyúr
-
Mrguba
őstag
-
v-man
őstag
TOTW 22 CR7 bácsival...
-
K.J
senior tag
-
Mrguba
őstag
-
K.J
senior tag
-
Aguinaga
őstag
-
gabesz82
őstag
Jelentem én használom sima Messit (igaz nem vagyok pro
), és tényleg állat (CAMban használom), olyan finesse shotokat lehet vele tekerni hogy csak lesek, ill. baromi agilos, fordulékony, amiért nem használják az a 72 stamina. Előtte volt IF, de semmi különbséget nem érzek a sima és az között, nem éri meg a közel 4szeres árat. -
K.J
senior tag
-
skt
tag
Sziasztok!
ha az ea accountomban, unlinkelem az xbox accountot, torlodik a club? -
bubuska10
senior tag
5 vedekezo jatekos semmilyen taktikaban nem eleg. Barmit rakhatsz barkire de szetfognak kontrazni ezekkel az instrukciokkal. 352ben a cam es az egyik csatar is jobb ha visszajar. A 2 szelsod meg konkretan szelsovedo szerepet toltenek be. Oda valami jol tamado szelsovedo kell mint Kurzawa,Atal,Cuadrado,Robertson vagy akar egy Kulusevski/Saka aki tamado de egesz jo vedekezo statjai vannak.
majd szétnézek, thx!
-
gjoe
addikt
-
Raunchy
tag
Én az inform Messit használom, és nálam fix helye van.
Nálam bal oldali csatár 4-4-2 ben vagy jobb oldali cam 4-2-3-1 ben. Félix, Rooney és Dybala játszik rá.
Kitapasztaltam nagyjából honnan érdemes vele lőni, és magabiztosan végzi a dolgát.
El se tudom képzelni a TOTY lapja mit tudhat, biztos atom.
Félix helyett szeretném majd idővel Fati FS lapját -
Mrguba
őstag
Hat muszaj...ilyen elven nem sok jatekos ferne be

Kidobhatnam Robertsont...Walkert..B.Silvat Aubat Wernert is .D -
Nandinagy
addikt
3-5-2-nél (ahol 2 középcsatár középen és mindig elől marad, a CAM free roam de ő se járkál vissza és a két szélső is egyértelműen támadó) ha mondjuk 2 örökmozgó, bika CDM-nek (Duncannek és Nainggolannak) azt mondod hogy stay back + cover wing és a taktikába széles védekezést állítasz be, akkor vajon kitolódnak amikor kontratámad az ellenfél? Tök jó lenne így, mert lenne 5 védekező és 5 támadó játékos. Lényegében csak le kell darálni az ellenfelet, vagyis több gólt kell rúgni, mint kapni.

5 vedekezo jatekos semmilyen taktikaban nem eleg. Barmit rakhatsz barkire de szetfognak kontrazni ezekkel az instrukciokkal. 352ben a cam es az egyik csatar is jobb ha visszajar. A 2 szelsod meg konkretan szelsovedo szerepet toltenek be. Oda valami jol tamado szelsovedo kell mint Kurzawa,Atal,Cuadrado,Robertson vagy akar egy Kulusevski/Saka aki tamado de egesz jo vedekezo statjai vannak.
-
Mrguba
őstag
-
toxicjew
addikt
-
bubuska10
senior tag
3-5-2-nél (ahol 2 középcsatár középen és mindig elől marad, a CAM free roam de ő se járkál vissza és a két szélső is egyértelműen támadó) ha mondjuk 2 örökmozgó, bika CDM-nek (Duncannek és Nainggolannak) azt mondod hogy stay back + cover wing és a taktikába széles védekezést állítasz be, akkor vajon kitolódnak amikor kontratámad az ellenfél? Tök jó lenne így, mert lenne 5 védekező és 5 támadó játékos. Lényegében csak le kell darálni az ellenfelet, vagyis több gólt kell rúgni, mint kapni.

-
Zimmi91
addikt
Én most, hogy csináltam a lalilga swapot betettem egy loan sima messit, hát nekem ő is valami nagyon durva volt
Pedig alig használják profik is vagy átlag userek. Valaki belőle próbálta már az informot?! Bappe helyett jönne 
-
Madn!ght
addikt
Hm, ellenem a napokban jött szembe párszor rivalsban, de nagyon nem érzékeltem semmilyen extrát, vagy csak az ellenfél volt impotens. (Div 2) Mondjuk amilyen hektikusan működik ez a játék, semmin nem lepődök meg.
Viszont a freeze Gnabry csatárként valami elképesztő, amit lehoz. Nettől, DDA-tól, szkripttől függetlenül brutálisan adja.
-
mcwolf79
veterán
Vilàgoljatok már fel , hogy a False 9 és a Target Man a gyakorlatban mit takar?
-
sz_abika
addikt
Draftban kipróbáltam Ansu Fati FS lapját...te jó ég, én még ilyen beteg lappal nem játszottam
Ilyen gyorsított Eusebio feel.
Azt hiszem ezt megveszem, csak vigyék el Sterlinget és lesz rá zsé, a chemen majd aggódok később. -
gjoe
addikt
-
bubuska10
senior tag
-
poolzee
tag
Sziasztok!
Icon swapban az "UCL" lapok közé az rttf lapokat is be lehet tenni?
(vagy csak simma UCL rare/non rare) -
gjoe
addikt
Biztos, hogy oda is kíváló. 1X teszteltem véletlenül, mivel elfelejtettem ingame átállni és alapból nálam cdm-kezd. Fura is volt mit keres állandóan hátul, de a 70. perc környékén leesett. De jól tette a dolgát. Amúgy CAM-ba is nagyon elvan.
Nálam amúgy zidane az egyik cm alapból hasonló védő stattal. -
marcess
senior tag
-
gabesz82
őstag
Közvetlen a 2-2-6 és a 2-0-8 mellett lesz a FIFA 22-ben
Egyébként meg elnyerték érte méltó büntetésüket, kaptak otthon 1 gólt, cserébe egyet se lőttek
-
akooos
veterán
Azért kellett a 6 védő, hogy Hermoso assistot adhasson Giroudnak! 5 védővel nem lett volna ilyen jó
-
Zimmi91
addikt
Igen, az 5 védős dologba illene talán, abban nem próbáltam. Az látszana a mozgásán hogy wingback vagy CM/CDM a gyerek, mert a H/M workrate ellenére rendszeresen 5. védőként kolbászolt hátul. Viszont akkor is elvárná az ember, hogy 13-14 méterről azért találja el a kaput, ha arra kerül a sor, de nem, sajnos ballal-jobbal mellélövöldözi csúnyán. Védekezésben pedig hiába jött hátra, rendszeresen fellökték vagy elvették tőle a labdát. Simán lehet, hogy az én formációmba nem illik a srác, de a fentiek miatt akkor hova?
egy pozitívum vele kapcsolatban, hogy jól-gyorsan lehet vele forgolódni. -
Mrguba
őstag
-
gabesz82
őstag
Pedig Cucurella cm vagy wingback lap es nem tamado. A magassag nem relevans mivel Makelele,Kante,Torreira,Sanches is seggdugo es megis nagyon jo kozeppalyasok.
zimmi: szerintem erdemes kirakni. Mivel minden pack amit kapunk untrade meg nagyon megerik az upgrade sbck altalaban ugyis tele leszel fodderekkel. Az ilyen olcso nagyon jo lapokat mindig kirakom mert kitudja mikor nyitok bele egy olyan lapba akihez kell a beepiteshez.
Igen, az 5 védős dologba illene talán, abban nem próbáltam. Az látszana a mozgásán hogy wingback vagy CM/CDM a gyerek, mert a H/M workrate ellenére rendszeresen 5. védőként kolbászolt hátul. Viszont akkor is elvárná az ember, hogy 13-14 méterről azért találja el a kaput, ha arra kerül a sor, de nem, sajnos ballal-jobbal mellélövöldözi csúnyán. Védekezésben pedig hiába jött hátra, rendszeresen fellökték vagy elvették tőle a labdát. Simán lehet, hogy az én formációmba nem illik a srác, de a fentiek miatt akkor hova?
egy pozitívum vele kapcsolatban, hogy jól-gyorsan lehet vele forgolódni. -
Nandinagy
addikt
Hát srácok én eddig tesztelgettem (30 meccs) Cucurella 87es lapját... sajnos azt kell mondanom kutyaszar, jött is vissza 86os Carrasco. Cucurella bal CAM-ként (4231-et játszok) borzalmas, kapu elé kerül (ami nagyon nagyon ritka) akkor kb. 10-ből jó ha 2-3 gólt rúg. Láttam már olyat is hogy CMként használják, de oda meg nagyon fing a fizikum (172cm). Szóval nem véletlenül volt ez a lap "ingyen".
Pedig Cucurella cm vagy wingback lap es nem tamado. A magassag nem relevans mivel Makelele,Kante,Torreira,Sanches is seggdugo es megis nagyon jo kozeppalyasok.
zimmi: szerintem erdemes kirakni. Mivel minden pack amit kapunk untrade meg nagyon megerik az upgrade sbck altalaban ugyis tele leszel fodderekkel. Az ilyen olcso nagyon jo lapokat mindig kirakom mert kitudja mikor nyitok bele egy olyan lapba akihez kell a beepiteshez.
-
gabesz82
őstag
Hát srácok én eddig tesztelgettem (30 meccs) Cucurella 87es lapját... sajnos azt kell mondanom kutyaszar, jött is vissza 86os Carrasco. Cucurella bal CAM-ként (4231-et játszok) borzalmas, kapu elé kerül (ami nagyon nagyon ritka) akkor kb. 10-ből jó ha 2-3 gólt rúg. Láttam már olyat is hogy CMként használják, de oda meg nagyon fing a fizikum (172cm). Szóval nem véletlenül volt ez a lap "ingyen".
-
Madn!ght
addikt
-
Zimmi91
addikt
Ja láttam én is, de mint gubának is írtam nem akarok még1 untrade játékost, tavaly is belefutottam abba a hibába, hogy sok ilyet kitettem és kb nem tudtam változtatni a csapaton

Lehet vadászok egy baby Blancot, ő tavaly is elég jó volt
-
dkaro
őstag
Ő nagyon állat, sztem idén csatárra már nem lesz gondod. Nem te hitted azt a múltkor, hogy Etot nyitod és nem ő lett?
-
Bohus84
tag
Srácok valaki próbálta már Reece CM lapját?! Renato Sanchez egyszerűen elfáradt és nagyon gyenge, így megy eladásra, helyére kéne vki
Mivel angol még chemit is ad Rooneynak 
Rooneyt viszont nagyon megérte megcsinálni egy Beast a pali, mindent mindenhonnan is![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nem rakok ki annyi untrade játékost, mert akkor nagyon megvan fogva a kezem

Szerintem akkor inkább Curtis Jones. Profik is használják, és szintén angol.
Új hozzászólás Aktív témák
-
11700 - 11601
21901 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 13901 13900 - 13801 13800 - 13701 13700 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 11901 11900 - 11801 11800 - 11701 11700 - 11601 11600 - 11501 11500 - 11401 11400 - 11301 11300 - 11201 11200 - 11101 11100 - 11001 11000 - 10901 10900 - 10801 10800 - 10701 10700 - 10601 10600 - 10501 10500 - 10401 10400 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- VR topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Projektor topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- HP nyomtatók
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Silver- 2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5449
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 9800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Lian Li Vector V100 850W
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - GAMING PC! Intel i7-13700KF / RTX 4070 Ti / Z690 / 32GB 3600MHz / 1TB NVMe / 850w! BeszámítOK
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen 5/// 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És még el sem kezdődött a holnapi promo.
mm grat

Ez most akkor szerencsés húzásnak számít, igaz???