Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoe
addikt
Az ikon swapon kívül, várhatóak mától valami új promó lapok?
-
thebigK
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Siman.
akooos - add el!
-
LendvaiFeri1
veterán
Bruno 87 lapja mennyire lehet használható 41212-ben CM poziban?
-
akooos
veterán
Jött MM-ből egy FS Antony. Xboxon nem túl sok van a piacon, 316 biddel a legolcsóbb. Eladnátok, vagy várnátok vele? Nem annyira játszom, de ha elmenne 500-600 körül, akkor tudnék összerakni egy csapatot amivel talán még kedvem is lenne játszani
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ezekbe csak az új kódok kerültek be, a már meglévőket nem mutatják újra. Szóval simán lehet, hogy továbbra is lesz 83+ meg 85+.
-
thebigK
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Erdekes. Lehet ledaralom majd silver1ig a wl-t, aztan utana mehet a swaps grind, ha az idom es a technika engedi
-
toxicjew
addikt
válasz
Bohus84
üzenetére
Az gg. Tegnap néztem a meccset, jobban drukkoltam nekik, mint a kedvenc csapatomnak
Viszont látva a meccset, ez a Lille egy kalap szar... Az ajándék gól ellenére is gondolkoztam, hogy el kéne adni Renatot, annyira közük nem volt a meccshez, de kivártam és ez lett a vesztem
Mind1, elbúcsúztam tőle és megvettem inkább RTTF Sissokot
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Remélem nem csak ez a kétfélé 25x csomag lesz, mert az siralmas lenne. Vagy legalább ne legyen drága. Puskás bármilyen lapjának örülnék. Akár sbcben is, de az meg már 1-2 hónapja nem volt.
-
Madn!ght
addikt
válasz
Bohus84
üzenetére
Egy darabig próbálgattam, tényleg nem rossz, de valahogy nem éreztem azt, hogy egy millás kaliberű lap. Persze lehet nálam nem adta annyira, vagy csak én vagyok balf@sz.
Közben parti tatyo 2.0: Future star Oscar. (17k ertek) Kb. 0-ra sikerült üríteni a kasszát egy jobb lap reményében.
-
redtamas
csendes tag
Sziasztok,
90es Zolát használja valaki?? nem zavaró a 76os stamina? -
LendvaiFeri1
veterán
Biztossá vált hogy ma este fog érkezni a második Icon Swap, mellette pedig a Mid lapok helyét a packokban a Moments lapok fogják átvenni.
Swap Tokenből úgy néz ki több új pack is megszerezhető lesz.A kódban az alábbiakat lehet ami a Swapra vonatkozik:
- Icon Moments Pack
- Prime or Moments Icon Pack
- 91+ Prime Icon Pack
- 82+ 25x Pack
- 81+ 25x Pack
-
mcwolf79
veterán
Undorítóak azok, akik csak ezzel a passzolós módszerrel tudnak/próbàlnak eljutni a kapumig
Ez ellen van valami hatásos taktika az 5 védőn kívül? Mert ugye amilyen jó a vevő AI ha a passzsàvot fogok akkor gyakorlatilag végig tudja vinni a pályán a labdát. -
toxicjew
addikt
-
bubuska10
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Köszi a tippet, de az se vált be... NA de most pont elindult, zsa
-
Kristof_94
nagyúr
Próbáljátok hozzáadni a fifa exe-t a vírusirtó kivételeihez, hátha.
-
dkaro
őstag
Nem tudom kiraktam e a party baget, tuti megint vmi 83as vagy 84es lapot ad...
-
|AP|
veterán
van bármi megoldás a nem induló játékra (PC)?
Ezt a videót végigtoltam, már csak az utolsó lépést nem próbáltam ki (reinstall) -
Kristof_94
nagyúr
válasz
Bohus84
üzenetére
Pofám leszakad, grat!

Szerintem is még a meccs alatt, főleg ha gólt lőnek. Igazából pc-n 1,5 millió szóval nem sokat veszíthetsz rajta. Szép kis zsetont kapsz érte, lehet belőle fejleszteni. Nekem is adott ma egy csomó eladható foddert, szóval ha nem lesz más lap ami tetszik, akkor jöhet Trent. -
Nandinagy
addikt
válasz
gabesz82
üzenetére
Nem. Nekem nem volt vele probléma. Sőt mióta átálltam 532-re még valamennyire élvezem is a játékot
Stabil a középpálya meg a védelem elől meg CR+Neymar megold mindent. Bruno meg nagyon él középpályásként. Szinte minden meccsen gólt lő.Ja a party bagből Sterling jött. Cserének jó lesz
Bár én nem akartam kirakni ezt a szart de aztán azt hittem ebben csak a future starsok vannak mert ugye nem írták ki, hogy mik vannak benne csak annyit, hogy future stars party bag. Ha tudom, hogy megint mindenki benne van nem rakom ki. -
gabesz82
őstag
Srácok, másnál is játszhatatlan a rivals? (Ps4) olyan lag van hogy lenyomom a gombot, főzök egy teátvés mire visszaérek, megcsinálja...
-
EA's hit
addikt
Nagyon beadta a party bag, freeze lap, szenegáli, 4 betű a neve, az utolsó 3 ANÉ. Nem árulom el, hogy Mané lett, vagy a hulladék használhatatlan fos Schalkés CDM Sané, talájátok ki

-
|AP|
veterán
PC-n minden rendben másnál? Nálam ma elkezdte azt, hogy egyszerűen nem indul a játék.
Délelőtt még játszottam, most nem történik semmi, ha indítanám. Csak az Origin ablakig jut. -
thebigK
addikt
Ujabb party bag sbc. Kar volt megcsinalni, 84es Muriel
-
toxicjew
addikt
Na megérkezett a POTM Neymarotok
-
Mrguba
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Mire jonne TOMORI??
-
gjoe
addikt
Antony beépítve: [link] Ingame 442 a két brazil menne szélekre, Jones és zidane CM, Rooney és öcsi ST.
Csak egy jó Premier ligás LB kellene, mondjuk toty honor robertson
Lehet eladom Szoboszlait és veszek egy Robertsont. Szerintetek? -
thebigK
addikt
gondoltuk ezt a Fofana lapot elkezdjük együtt, kilépkedve friendly meccsekből, tehát egyikünknek hamar meglesz pár object, majd cserélünk. Én nyomtam invite-ot, csatlakozott, nem tudtunk meccset inditani, ha ő hivott, akkor sem. Kiléptem a játékból, visszaléptem, semmi. Gép reset, origin elindit, játék nem tölt be. Gép reset, semmi. Dokumentumok mappa törölve, semmi. Repair game originen belül, pár perc alatt megvan, inditom semmi. Gépreset, semmi. Repair ismét, végez a fájlok ellenőrzésével, kiirja, hogy update elérhető. Remek. Elkezdi, majd ki is irja, hogy finalizing, ó mondom remek. Rámegyek a play-re, kiirja ismét, hogy frissités elérhető. És az előző mondatban leirt tortúra ismétlődik újra, és újra. Itt mondjuk már erősebben nyomkodtam a stresszlabdát. Origin újratelepit, semmi. Szóval most töltöm le újra az egész játékot, de még azt se sikerült elsőre elinditani, hogy elkezdje tölteni. Vegyetek PC-t, meg FIFA-t, megéri, tényleg, jó progi, tök jól el lehet baszni órákat az ilyen hülyeségekre
-
Mrguba
őstag
Na gyerekek a mai napi szabi rament erre a FOFANA gyerekre..kivancsi vagyok milyen elesben
-
F_Hunor
újonc
Sziasztok! St-be kit ajánlotok 800k-ig? és iconnak kéne lennie.
-
gjoe
addikt
Na úgy jártam mint kristóf. Esett egy FS Antony a csomagokból de nem tudom beépíteni.
Ja és varane dupla. -
Madn!ght
addikt
Skacok!
Hogy is működik a winter refresh egészen pontosan? Ha pl. Goretzka 84-es lapja 86-ra frissül, az milyen hatással van a 86-os IF lapja és egy 88-as HL lapjára? Mindkettő ugyanúgy +2 upban részesül? -
|AP|
veterán
nekem is azzal van bajom, hogy RM. Nekem oda ott van Portu, aki egyelőre tökéletes.
CDM-ben használnám szerintem, oda meg van egy Capa, meg egy de Jong, szintén mindkettőjükkel elégedett vagyok, szóval egyelőre nem tudom hová tenni. Cserepadra most kicsit drága nekem, de gondolkodom rajta -
eM'82
addikt
válasz
elod22
üzenetére
Hát én már kétszer is eladtam, mindig feljebb ment az ára, beszoptam :D.
De úgy vagyok vele hogy megveszem 300k körül is.
Sztem este, vagy holnap promo-kor visszaeshet 250 körülre, mivel RM lap, nem az a klasszikus CM, talán kevésbé lehet értékes. Igaz az eddig Atletico SBC lapok miatt értékes lehet egyeseknek (nekem is). -
elod22
senior tag
Szerintetek Llorente SIF lapja milyen árban fog menni reálisan? Érdekes módon az este sokkal olcsóbb volt, mint most reward nyitások után. Rájöttek az embrerek, hogy Gullit gang-es lap és egyszerű egy taktika váltással CM-et vagy CDM-et csinálni belőle, nem beszélve arról, hogy szinte ajándék annyi pénzért.
-
dkaro
őstag
Holnap lesz valami új promo?
-
Madn!ght
addikt
-
Zimmi91
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nem kívánok rosszat, csak azt, hogy innentől ne nyiss nagy lapot ,de csak a te érdekedbe, hogy ne keljen azzal kínlódni, hogy építed be!
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
"Kár, mert top csere lett volna." Na jó, azért mindennek van határa Kristóf
-
Kristof_94
nagyúr
Pick: 2 db 82-es
Csomagok: Eladhatóban jött Sancho, Walker, Felipe és Alaba, ennek örülök. De Felipe hogy ér 12-13 ezret?
Untradeben volt egy FS spanyol cam, ott azt hittem jön Fati, de nem. Kár, mert top csere lett volna. -
toxicjew
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Ja igen, az Yaremchuk, nem Miranchuk
-
LendvaiFeri1
veterán
-
-
toxicjew
addikt
G2, Stones és Miranchuk, a csomagokat majd este nyitom az MM-mel együtt hátha kificcen vmi FS lap még így a végére.
-
eM'82
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Llorente tökéletes a mostani csapatomba. Kipróbáltam. 218k-ért vettem (egyből stabilabb lett a középpálya, és nem kellett imádkozni hogy védekezzen, ment mint a gép), viccből kitettem 260ért, elvitték. Felment az ára, de holnap úgyis bezuhan.
Dest ment transferre, jó, de CDMnek nem :(
Vettem pár Oblakot, hátha kell majd POTM-hoz :)
-
Raunchy
tag
Hát Kounde nem fog fejlődni 😥
-
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Hát, itt mindenki fodder. Vagy ikon objective töltelék. Nem véletlenül kaptunk extra pickes objectivet...
-
sz_abika
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Na akkor ez is egy silver 1es hétvége lesz, már látom
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Interactive Brokers társalgó
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- BestBuy ruhás topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- World of Warships
- Eredeti játékok OFF topik
- Hogwarts Legacy teszt
- További aktív témák...
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Karácsonyi akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év gar
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Viszont látva a meccset, ez a Lille egy kalap szar... Az ajándék gól ellenére is gondolkoztam, hogy el kéne adni Renatot, annyira közük nem volt a meccshez, de kivártam és ez lett a vesztem
Mind1, elbúcsúztam tőle és megvettem inkább RTTF Sissokot