Hirdetés
-
PROHARDVER!
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
this is life #49477 üzenetére
[ Módosította: pepe091 ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
válasz
zetor2000 #49499 üzenetére
Zetor piros az valami ilyesmi? A forrás jó, de kicsit alakítani kell a markolón és a hátsó kanálon is vagy minek hívják, mert nagyon széles lenne. Valami ilyesmi kijön belőle:
Szerk: a hátsó kanállal, Zetor színben, kicsit fakítva, hogy PHsabb legyen:
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Ndruu
MODERÁTOR
válasz
LackoMester #49504 üzenetére
Szerintem az már túl mesterkélt és sötét lenne, de majd megpróbálom (most nincs képszerkesztőm).
Akkoriban még máshogy rajzoltam az arcképeket, a tiéd még fotóból készült, amin a fényviszonyok olyanok voltak, amilyenek és ez tükröződik a jelenlegi arcképeden.
Az új módszer szerint már nem fényképből dolgozom. Az új képen minimális árnyékolás volt, emellé pedig egy semleges bőrszínt választottam, ami jobban illik a többi arckép közé.Harrrr!!!!
-
zetor2000
senior tag
válasz
CactuS #49502 üzenetére
Igen, ilyesmi piros, de a hivatalos oldalról tudsz színmintát venni (ott van zetor logó, az a piros kéne), az tökéletes lenne. A rajz is alakul, valóban, ha a hátsó kanál kicsit jobban látszana, akkor úgy patentebb lenne. Szvsz egy 5-10% kicsinyítéssel akár rá is kerülhet. Esetleg a bal oldali (a traktornak bal - vezetőoldali) visszapillantó is lehetne piros - "színrefújt"
És köszönöm a fáradozást előre is!
[ Szerkesztve ]
Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
válasz
Mr.Silkó #49424 üzenetére
Ennek is nekiugrottam, kicsit szétdarabolom/átrajzolom, mert ez kicsiben nem lesz jó, csak közben baromira megfájdult az arcom, így félbe maradt.
-
Mr.Silkó
veterán
Örülök neki, előre is köszönöm szépen!
-
válasz
Mr.Silkó #49424 üzenetére
Ez kb. 3 képből lett összevágva, plusz rajzolva, ahol kellett, hatvanx pixelen én kb. ezt tudom kihozni belőle.
Szerk: haján igazítottam, mert alul az árnyék már sok volt: - CactuS
És v3 (nekem v8
), kiucsit lejjebb vágva jobban kiadja : - CactuS
A v3 teljesen jó lesz.
-
Mr.Silkó
veterán
WOW, ez nagyon komoly lett, nagyon ügyes vagy! Részemről instant mehet bármelyik (talán az utolsó tűnik a legjobbnak a száj rajzolása okán), ha az illetékesek is egyetértenek vele.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Mushu™ #49333 üzenetére
_
Kicsit igazítottam a haján középen: - CactuS
_
Igazítás [link] képest. - CactuS____________________________________________
v5 - CactuSTetszik a kérvényezőnek - CactuS
-
válasz
CactuS #49515 üzenetére
Ohh
A haja, a sisak, és a mez nagyon tetszik
A szeme lehet túl vörös, olyan mintha kötőhártya gyulladásom lenneDe jogos, mert sokat ülök gép előtt is
Az orra lehet picit le van csúszva jobbra azt érzem és a szája pici fel van töltve, mint Maria Geronazzonak
Viccet félretéve, picit tudsz ezeken csiszolni?ELADÓ ▶▶▶ Eladó Cougar Panzer-s full ATX ház - 29.990Ft ◀◀◀
-
Csorbi
őstag
Sziasztok!
Megkaptam az engedélyt egyedi arcképre, és ha van rá lehetőség, Leót szeretném (a bal oldali oroszlán), természetesen Fred nélkül
Magasságban ahogy épp kiadja, de ha lehet akkor az integető kéz jó lenne ha benne lenne (illetve ha egyáltalán lehet ilyet).
Köszönöm szépen
-
Matthew
senior tag
Sziasztok!
Nincs még engedélyem de előzetesen szeretnék érdeklődni, hogy pl egy ilyen képpel tudtok kezdeni valamit? -
válasz
CactuS #49526 üzenetére
Az alsó sorban az utolsó, a negyedik tetszik a legjobban. Kicsit mosolyog, jó az orra is. Már csak a szeme az ami vmiért még mindig nem olyan amilyennek elképzeltem. De ha már nincs időd, türelmed vele foglalkozni akkor jó lesz, nem akarom, hogy miattam sokat várjanak a többiek, kellemetlenül érzem magam miatta.
(Talán, ha picit sötétebb barnát használnál) Pont az a része a képnek, amit külön kértem fejlesztésbe, hihetetlen, hogy ez nem akar olyan lenni ahogyan elképzeltem)🥺ELADÓ ▶▶▶ Eladó Cougar Panzer-s full ATX ház - 29.990Ft ◀◀◀
-
-
winbox
senior tag
Sziasztok! Nem tudom van-e rá lehetőség, bent vagyok már az összefoglalóban egy arcképpel: [link] tudomáson szerint még nem vállalta el/nem állt neki senki. Ha valóban így van, a kérésem az lenne, hogy ma szembejött velem ez a kép: [link] ugyanaz a karakter a játékból, esetleg kitudnátok cserélni erre az arcképet, megfelel a követelményeknek? Ugyanúgy kicsi vállat meghagyva tökéletes lenne, lehet, még egyszerűbb is lenne a készítőnek, sokkal letisztultabb. Nagyon tetszik, így képzeltem el már akkor is, de akkor nem jött velem szembe, mikor keresgéltem. A mostani is nagyon tetszene, de ez most nagyon nagy kedvenc lett
-
-
winbox
senior tag
válasz
CactuS #49533 üzenetére
Nagyon jóóó!
Egyetlen módosítási kérelmem lenne, ugye bal oldalon alapból a fegyverét fogja, de így olyan, mintha az a válla lenne. A fegyvere elejét oda tudnád tenni, mintha felénk nézne, mint a képen is van? [link] Így egyenesen: [link] Csak mert így néz ki a fegyvere: [link] és ugye a képen most csak a markolat és a hátulja látszódik. Az sem baj, ha lesz benne levágás, ha már a fegyver fele megvan, tökéletes
-
-
winbox
senior tag
válasz
CactuS #49538 üzenetére
Azta, nagyon profi munka! Tökéletes lett, nekem nagyon tetszik
Így van, a kabát és a fegyver a védjegyei, valami ilyesmit képzeltem el, de nem gondoltam volna, hogy az elkészült kép ennyire jó lesz és rajta van minden részlet, ami kell. A fegyver is jó, hogy így tartja. Nagyon szépen köszönöm, és ha a moderátorok is jónak találják majd a javított verziót, akkor kérném is majd beállítani
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Meglévő és/vagy Új arcképre Covid/Arc maszkot ne kérjetek, megértéseteket köszönjük!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- Új Gamer PC R5 7600X/RTX 3070 Ti 8Gb /2X8Gb 5600Mhz DDR5/500Gb M2 SSD/1TbHDD/750W Gold
- ASRock H81M-ITX LGA1150 alaplap
- Gamer PC R5 5600X/RX 6700 XT 12Gb OC/500Gb M2 4.0/1Tb HDD/2x8Gb 3200Mhz/7000W 80+
- Playstation 3 Super Slim Kontrollerrel + Játékokkal
- Új Gamer Pc i7-10700F/RX 6800 16Gb OC/2x8 Gb 3200Mhz DDr4/ 500Gb Nvme SSD/1Tb HDD/ 700W
Állásajánlatok
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest
Cég: pepris.de
Város: Budapest