Hirdetés
-
PROHARDVER!
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó: 
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokee78
félisten
Sziasztok.
Itt az engedélyem.Ezek valamelyikéből szeretnék arképet:
[link]
[link]
[link]
[link] -
fattyu
veterán
Hallo
bocsi
fattyu - 2025-11-18 - Dooku, Star Wars - forráskép - kész
ezt írja az összefoglaló de nem láttam elkészült képet sehol. valamit félreértek? -
-
válasz
BlackmMmDog
üzenetére
Azt majd a Capslock-os kollégák eldöntik, hogy lehet-e. Mondjuk ez ha jól sejtem egy labrador kölyök. (Az enyém meg schnauzer, de szintén piros nyakörvvel). Abból ezt ki lehet hozni:
-
-
-
válasz
NdrewSunix
üzenetére
Szia!
Megint egy jó öreg GIF, ezért teljesen újrarajzoltam. Kicsit visszább vettem az árnyékolásból. Így esetleg megfelelne?

-
-
bigrob
őstag
válasz
TripleB
üzenetére
Látom megint nem sikerül rengeteg embernek azt a pár alap szabályt/kérést és az EGYÉNI ARCKÉP IGÉNYLÉSE irományt elolvasni...
Segítek:
- ha elkészült az arcképed és jóvá is hagyták, akkor jellemezd pár kulcsszóval ebben a topikban -
Minden engedélyezett arcképet beállítottam az illetékeseknek. Kérlek nevezzétek meg őket. Megköszönni pedig Rivernek lehet privátban vagy a megfelelő topikban

-
válasz
neongorack
üzenetére
Szia!
Sajnos a kisképből nem tudtam dolgozni ezért megpróbálkoztam a teljes újrarajzolással, kicsit felturbózva a karaktert. Megfelelne így neked?
Amúgy a szemén meg a száján módosítottam a legtöbbet, illetve ha biztosra akarunk menni, akkor a V1-et ajánlom a korábbi arckép miatt.V1 fehér felsővel:

V2 fekete felsővel:

Egyéni arcképe beállítva. - koxx
[ Módosította: koxx ]
-
neongorack
senior tag
Sziasztok!
Megkaptam a z[engedély]t, Gojo Satoru-t szerettem volna, de már foglalt sajnos, de találtam egy lecserélt arcképet amin Kurosaki Ichigo van Hollow maskban.
[link]
Ezen szeretnék némi módosítást kérni, hogy aztán az enyém lehessen. Előre is köszönöm. 😊 -
-
Pontosan. Nekem ez a kép kicsit mumus volt. 4 próbálkozás után ez volt a két “legjobb”. Főleg a szemével szenvedtem sokat.
Akárhogy nagyítottam, kicsinyítettem stb nem tudtam jobban láthatót kihozni.
-
-
válasz
Varázslóó
üzenetére
Szia!
Így megfelelne Chris Farley? Bocsi, hogy csak most
Kénytelen voltam ekkora nagyításban átrajzolni mert a szeme nagyon nem akar látszódni normálisan ekkora méretben. A V2-es verzióban megrajzoltam nagyob szemekkel is hátha, de a fehér rész még mindig alíg látszik.V1:

V2:

Bár az eredeti képen is elég masszívan sötét a szemrész:

Egyéni arcképe beállítva. - koxx
[ Módosította: koxx ]
-
-
válasz
Varázslóó
üzenetére
Semmiképp nem nehéz, csak időigényesebb
Pont mint Dooku akinek a feje teteje hiányzik, ki kell pótolni és ötletelni, hogy mire gondolt a kérvényező és az hogyan valósítható úgy meg, hogy illeszkedjen a lapcsalád arcképei közé 
Ha van most egy lélegzetnyi időm amivel a legkevesebb macera van nekiugrok.(embere válogatja, hogy kinek mi macerásabb és kinek mit könnyebb megrajzolni) . De Januárban már felszabadulok és az összes nyitott arcképet megfogom rajzolni ami addig bejön. És valószínű lesz még pár arcképes kérés. Persze hacsak nem jön addig még egy Arcképgyáros és nem lopja el őket
-
-
válasz
Varázslóó
üzenetére
Szia! A te kérésed még folyamatban van, most munka mellett a gyorsabb/egyszerűbb arcképeket tudtam megcsinálni, a tiéd viszont kicsit több időt igényel.
Betettem az összefoglalóba is, ha végeztem az IRL munkámmal akkor megtudom csinálni, de ha egy másik Arcképgyáros nekiugrik az lenne a legjobb. Mostantól egy darabig nagyon kevés időm lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!

● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36 - XMP - 120 hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- Eladó Realme 9 Pro 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:

hogy félve altatok neki 

-->Ezt kéri!

rendben, ha kell akkor csinálok másik kontur képet. Ha ezzel nehéz.
- ezt kéri

Ndruu
-secret-
vond
Dr. 444Hertz
Czeky