Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoe
addikt
Remélem a 3 támadó lesz este nyitható.
Már nagyon nyitnám a csomagokat. -
Kristof_94
nagyúr
Legyen inkább Traore, azzal csak sprintelni kell.
Komolyra fordítva a szót, Messinek kellene nyernie.
-
LendvaiFeri1
veterán
HIVATALOS:
-
Nandinagy
addikt
Közben kinn a hivatalos TOTY.: neuer davies-ramos-van dijk-trent kimmich-bruno-kdb mbappe-lewa-cr. Bocsi nem volt kedvem képet szerkesztgetni
-
marcess
senior tag
Ha esetleg valaki gondolkodna Kurzawán én megcsináltam, így 10 meccs után a véleményem. Nagyon aggódtam a workrate miatt, viszont stay back-kel jól hátul marad, nem vettem észre óriási hibát vagy hasonlót, talán ebben jobb is mint Mendy (vele hasonlítom össze, őt váltotta) Dribbli teljesen jó, passzolása kitűnő, ebben sokkal jobb mint Mendy. Nagy darab ember hatását kelti, emiatt a védekezése és a fizikuma megfelelő. Egyedül a pace amiben rosszabb mint Mendy ez észrevehető, de maximálisan elegendő. (shadow)
-
Nandinagy
addikt
Mindig a legújabb parancs számít. Ha te mondjuk szák formációban játszol de meccs közben beállítod, hogy huge sideline akkor kifognak húzódni a játékosok mert az az újabb parancs. Ha alapból előre küldöd a csatáraid de aztán bekapcsolod a striker drop backet akkor visszajönnek.
A védők sokszor nem azért jönnek előre egyébként mert eldöntötte, hogy ő most gólt lő. Sokszor egy vétlen l1 vagy a túl magasan kapott passz miatt marad elől de ha kihagyod a támadás építésből akkor nálam nincs vele probléma, hogy hol a helye.Olyat is láttam már, hogy valaki beállítja, hogy a csatárok ne jöjjenek vissza védekezni de aztán az első percben bekapcsolja a striker drop backet. Na annak semmi értelme nincsen például
-
gjoe
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
A két szélsőnek beállítás szerint hátul kellene maradni, de nem ez van.
Klaiber nálam kb annyi gólt lőtt mint robben.
Na de melyik instrukcó az erősebb? a playernek azt mondod maradjon a helyén, de csapat utasításban meg mondjuk 6 player legyen a támnadásban. Akkor melyik az erősebb.
Vagy támadó maradjon elől, de D padon védekezni hívod a támadókat.
Simán van a programban 2-3 keresztutasítás. -
Nandinagy
addikt
A workrate nem a def függvénye. Inkább, hogy adott játékosnak mennyire van "kedve" a védekezés/támadáshoz. H/H-val Mendy előre és hátra is megy de pl. Marcelo H/L workrateel a 19ben(talán ekkor volt utoljára használható lapja) gyakran felrohant de vissza már nem akart
Na most Kristóf ezért mondja, hogy védőnek nem szerencsés az M/L de őszintén szólva én a workrateben sosem hittem mert akármilyen volt mindig felrohangáltak a védőim valameddig. -
gjoe
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Pedig statok alapján nem az lenne a besorolása.
Most torreira van de jó lenne már egy jól fejelő a csapatba.
Torreira is 83 def és mégis high. Ő 83 def és low??????? -
gjoe
addikt
Kurzawat nem szedte ki még senki? Vélemény róla valakinek?
-
Nandinagy
addikt
válasz
toxicjew
üzenetére
Igen ha olyan ellen játszol aki magában van akkor vereség lesz a vége a legtöbbször. De belehet állítani, hogy csak szintén coopozó ellenfelek ellen dobjon be.
KDB meg nem tudom kinél nem TOTY
Henry óta az egyetlen játékos 20+ gólpasszal a plben 1 idény alatt.A legtöbb helyen is ő lett az év játékosa. -
LendvaiFeri1
veterán

-
sz_abika
addikt
Azért az brutáll hogy az olasz SBC 48h alatt 50%ot drágult

Sőt igazából ligánként 1-1 SBC amit érdemes kirakni, viszont azt a mészárlást, amit a kínai ligával csináltak, az szégyen
-
K.J
senior tag
válasz
Woodslave
üzenetére
Szerintem teljesen el is felejtették. Az eleje óta semmilyen objektíve nem épült rá vagy hasonló.
Személy szerint nem bánom, mert engem annyira nem mozgatott meg, még örülök is neki, hogy nem erre építenek megszerezhető swapokat, mert az minden lenne, csak nem élvezetes. Így is egy kalap sz.r az egész. -
Digestive
veterán
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Vagy a 3 támadó. Azért 3 kártyát raktak a számláló képernyőre.
-
LendvaiFeri1
veterán
Ma csak a kapus, és a négy védő érkezik a csomagokba?
-
seedorf88
tag
Na megjött a válasz a transfer ban-ra. Azt írták, hogy felülvizsgálták és nem törlik el.
Kívácsi lennék én arra a vizsgálatra. Meg se nézték szerintem.
Megpróbálom még egyszer most már a fogyasztó védelemmel fenyegetőzök nekik.
Ekkora egy rohadék céget. -
Woodslave
félisten
srácok ez a coop dolog ennyire nem számottevő? Vártam itt a youtuberektől coop rivals meg wl (nem tudom ott lehet-e) stb meccseket de sehol nem látok
-
Kristof_94
nagyúr
A City twitter oldalon ki lett rakva, hogy De Bruyne idén is bekerült a TOTY-ba. Szóval szinte biztos, hogy ő is jön, a kérdés mikor.
-
sz_abika
addikt
Redditen is sokan írták, hogy most TOTY előtt nagyon megtolták a dropratet, well done.
-
Kristof_94
nagyúr
Lehet el kellene kezdeni rare gold lapokat venni az 5 nagy ligából. Jókor jut eszembe...
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
De jó lenne ha lenerfelnék. Sőt vegyék ki az összes cselt a játékból és csak passzolni meg futni kelljen. Ez egy nagyon meta csel de egyrészt tudni kell jól használni másrészt nem nehéz levédekezni. Így sem tudok már 3 normális cselt ebben a fos játékban de nerfeljék le a maradékot is...
Minek skill a játékba.. Majd az nyer aki először vezetést szerez aztán utána beáll védekezni meg passzolgatni. -
-
sz_abika
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én a jobb gombát szoktam duplán megpöckölni, jobban kézre áll.
-
Madn!ght
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
A dupla R1, vagy dupla R2-re gondolsz sztem. [link]
-
Kristof_94
nagyúr
Srácok! Ezt a speed boostot hogy az istenbe kell? Mindenki orrba-szájba nyomja, baromira idegesítő. A védő csak áll ott és lazán elrohannak mellette ezzel a cuccal... De nem 1-2x, hanem 2 méterenként ezt tolják.
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én már elkészítettem vagy 10 csapatot Futbinen, van majdnem 2m coin meg pár száz még eladhatóba, meg 174 pack most.
Jöjjön most már aminek jönnie kell. -
elod22
senior tag
Aki úgy érzi mint én, hogy holnap nagyon csekély az esély egy jó lapot nyisson, az nyissa ki most az eladható csomagjait. Hihetetlen, hogy minden szarért elég szépen lehet 1000-2000 zseton között szerezni. Csak a marquee csomagokból kaszáltam laza 150 ezret és ami nagyobb nyitás volt az egy Lloris és IF Ogbonna. Tehát a selejt lapokból kijött a százas

Az eladhatatlan csomagokat persze megéri meghagyni holnapra, de mondjuk az electrum és sima vagy premium gold players csomagokat megéri most elnyitogatni, mert minden értéktelen lapot minimum 1000 körül visznek.

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
toxicjew
üzenetére
Egy kicsit én is tűkön ülök már, bár összesen csak 18 csomagom van, ebből 6db 82+, ehhez szerintem max. 5-6 jön még hozzá holnapig. Direkt nem gyűjtöttem hetekig, tavaly sem volt semmi értelme.
Viszont én még azt sem döntöttem el, hogy az upgrade csomagokba belevágok-e, már ha egyáltalán lesznek ligákra bontva.(#9345)Tomi0703: Ha jól emlékszem akkor 24 óránként jöttek. Először a támadók, utána középpálya és végül a védők + a kapus. Utána jött az egész egyben.
-
Tomi0703
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hogy volt az eddigi években a toty? Hetente jött 3 játékos, aztán a végén 1 hétig az összes nyitható volt?
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Azzal kiegyeznék
Remélem holnap minden részletet megtudunk. -
thebigK
addikt
84+ playerpick sbc, valamint kint van a laliga sbc is, par egesz korrekt pakkal (pl real, untrade 50k pack, de csak 5 madrid jatekos kell bele)
-
toxicjew
addikt
Hát akkor megint 3asával jönnek... a faszom már ebbe a cégbe
-
forum_user
tag
Közben sikerült megtalálnom a választ, 14 az utolsó magyar kommentárral PC-re.
Fifa 15:
"" a 2007 óta a sorozathoz nőtt meghatározó funkciótól, a magyar kommentártól búcsút kell vennünk. Egyelőre csak PC-n, PS4-en és Xbox One-on, mivel PS3-on és Xbox 360-on továbbra is hallhatjuk Hajdú B. és Faragó Ricsi aranyköpéseit, amik sokszor kontextus függetlenek és fárasztóak voltak, de azért mindig hozzátettek a hangulathoz. "" -
dkaro
őstag
Borzasztó ma a rivals, miért fogja meg a kapus a hazaadást?
-
Madn!ght
addikt
válasz
forum_user
üzenetére
Fifa 15 volt az utsó magyar szinkronos.
-
forum_user
tag
Most találtam de ez Xbox360-ra van, így szól a hirdetés szövege: "" Fifa 15 magyar XBOX 360 játék! Az utolsó magyar szinkronos Fifa! "" és strongholdalak magyar-szinkronos-pc-jatekok-listaja Fifa 07-től 15-ig írja.
-
gabesz82
őstag
válasz
forum_user
üzenetére
Tudtommal a 14 volt az utolsó, ahol a "Gólszimatú David Villa" elhangzott

-
dkaro
őstag
válasz
forum_user
üzenetére
Talán a 14 vagy a 15 volt az utolsó és mintha nem lett volna mindegy milyen platform.
-
forum_user
tag
Sziasztok!
Google segítségével nem találtam vagy nem lettem benne biztos, hogy melyik lehet az a legutolsó Fifa játék amiben még van magyar kommentár Hajdú B. Istvánnal? Köszönöm
-
akooos
veterán
Másfél hónapja nem játszom, csak SBC-ztem.
Kiárultam az eladható játékosokat a csapatból (hatalmas bukóval...
)Van most 300k, még egy 100-ast tudnék szerválni. Csináljak inkább olyan SBC-ket, ami korrekt pakkot ad (eladhatót) vagy várjam meg inkább a pénteket, amikor lesz a promo miatt sbc?
Vagy költsem el 2 ultimate packre? Meg egy prime playersre?
-
gjoe
addikt
válasz
Zimmi91
üzenetére
El is mentek. Visznek mindent mint a cukrot.
Azért a 81 alatti lapok maradnak, kell esti MM-hez is valamiből válogatni.
Meg még van vagy 50db 82-83-as
De a jobbakat nem adom mert azok majdnem mind valamelyik csapatban vannak.
Kész van mind az öt nagy liga iconswap, MM csapat, azokból nem akarok eladni. -
Kristof_94
nagyúr
válasz
Zimmi91
üzenetére
De ha nem lesz a teljes csapat a csomagban, akkor kevesebben nyitnak. Mindenesetre én is adom el azt a pár nagyobbat. Bár lassan eladni sem merek. Nézzétek meg redditen, a jelenleg egyik legnépszerűbb poszt arról szól, hogy a gyerek vett egy Cruyff lapot, majd miután kipróbálta eladta és jött a bann zseton csalásért.
-
gjoe
addikt
válasz
Aguinaga
üzenetére
Crash az lesz szerintem, Ma xboxon hajnalban csak 500.000 tétel volt a szokásos1,5M helyett. Rengeteg a k nem nyitott csomag a júzereknél. Nálam csak 1 heti adag van meg pár draft de már ez is majd 40.
Tegnap már 82-es lapot adtam el 3000 felett is, mert nincs.
Még ma lehet kipörgetem az eladható nagyobbakat?? Érdemes lehet eladni?
Van pár 85-87-es eladható lapom
Guruk?? -
-
dkaro
őstag
Amúgy rájöttem, hogy tök jó hogy tartalékoltam lapokat de a 21-ben még egy promó lapot se nyitottam
Vagyis egy Yazici volt aki ér 10k-t
Kiváncsi vagyok változni fog-e a szerencsém. -
Mrguba
őstag
Most akkir mikortol lesznek pakkban a totttyok?
-
sz_abika
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
-
toxicjew
addikt
Kösz mindenkinek, egyből megjött a kedvem a wlhez
skt: sztem add el ha nem akarod használni
-
EA's hit
addikt
Ajorque vagy ki a tököm, meg Barella. Tegnap előre megjósoltam hogy ezek jönnek, megérte szenvedni egész hétvégén
-
skt
tag
A pickeckből semmi értelmes nem jött, viszont a jumbo premiumból jött egy 92 Bergkamp
Érdemes várni az eladással, vagy a toty miatt inkább mehet azonnal transferre?
-
Kristof_94
nagyúr
Ide Tielemans és a francia csatár, akinek sajnos nem Ben Yedder a neve... A szokásos luck.
-
RigóZsolesz
tag
Az eddigi legjobb pickem: Pogba, Ogbona :D
https://gamepod.hu/dl/upc/2021-01/21/969961_qo9wnp8tmibpcjdm_screenshot_20210121-090921_companion.jpg
Fut Chanpion Premium Upgrade 87 Müllet volt ablegjobb :/
-
gjoe
addikt
válasz
mcwolf79
üzenetére
Próbálj ilyenkor más alakzatot. Nekem hol 442, vagy 41212, 433 megy de mindig más. Nem tudom miért de hetente más alakzat az éppen nyerő.
Ha meg új ember van a csapatban akkor kell a csapatnak tíz meccs a bejáratáshoz én kb mindig ezt érzem.
CR7 az első 10 meccsen nagy nulla volt és még volt vagy tíz meccs mire én is megszoktam merre fog mozdulni, beindulni, szóval kell a meccsszám mire igazából csapatban tudok használni egy új playert.
De van ellenkezőleg is. Robbent mindenki agyon dícséri, én meg nem tudok vele mit kezdeni, de sajnos kell a kezdőbe klaiber miatt. -
dkaro
őstag
válasz
EA's hit
üzenetére
Ha nem ők lennének akkor kevesebb pont fogynak, ennyi
ez pusztán arról szól hogy minél eladhatóbb játékosok legyen és minél több pakkot nyissunk. Minden évben kb ugyan azok a lapok 2-3 cserélődik de amíg Messi és Ronaldo nem vonulnak vissza addig benne lesznek utána meg rögtön ikonok -
mcwolf79
veterán
Nem tudom mit akar annak a div-ben, de qrvàra nem úgy játszott, mint amivel ott a helye.
Én eddig div6-ban kényelmesen elvoltam, fel-felmentem div5-be, de többnyire vissza csúsztam 6-ba. De a div6-os teljesítményt stabilan hoztam. A csapatom jobb lett, gyanítom én is csak fejlődök, és érdekes módon mint mondtam a 850-1090-es territóriumomból bő egy nap alatt 650-re estem . Ennyire nem lettem szarabb. Még a csapatot is àtalakítittam (pontosabban a védő sort), hogy beépîtsem Pope-ot (aki mellesleg egy beépített cheat), mert Courtois folyamatosan kapta a potyagólokat. Rashford elfelejtett lőni , eddig 99 %-osan belőtte amit kellett, mostanában folyamatosan mellélő. Sissoko, Walker és Van Wijk mintha ott se lenne, egy az egyben átmennek rajtuk.
Mindegy , szar az egész. Játszani továbbra is fogok vele alternatíva híján. PES-t próbáltam, de nagyon darabosnak tűnik az egész játékmenet. Talán idén az új motorral összekapjàk magukat, bár licensz továbbra is kevés lesz benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen autót vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
gratula

ja de!!
7,5k pack beadta

Remélem holnap minden részletet megtudunk.