Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
nagyúr
Micsoda showdown sbc érkezett, ez aztán igen!

-
dkaro
őstag
Másnál is szar a játék? Bármit játszok végig megy majd ahogy lefújják a meccset kidob a futbol
-
Digestive
veterán
válasz
Nandinagy
üzenetére
És az idén nem úgy működik már a teammate contain, mint régebben. Én például úgy tudtam igazán jól védekezni, h ezt használtam. Az irányitott játekossal passzsávot zártam, az AI által irányitott játekosom meg támadta/zavarta a labdást. Ez a 19ben annyira fullosan működött, h pl egy Prime Lothar annyira agresszív volt, h be is lépett és labdát is szerzett, miközben én egy másikat iranyítottam. Az idén viszont ezt lenullázták... az AI által irányitott társ, csak alibizik 2 méterre. Szart sem ér sajnos és mellette még szabad területet is nyit ahogy te is mondtad.

-
Nandinagy
addikt
-
Kristof_94
nagyúr
Most updatel a játék PC-n valami 4 gigásat. Remélem ez az ami miatt aztán nem indul majd el...

-
Woodslave
félisten
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
EA's hit
üzenetére
PC-n is volt ilyen, a redditen olvastam, hogy eladta prime Gullitot és jött a bann!

(#11378) Zimmi91: Annyi lapod van már amit nem tudsz beépíteni, így is mindenhol LM van!

Mondjuk Arsenalban játszott/játszó játékost nem szívesen építenék be, de annyira nem néz ki rosszul.Közben most néztem, hogy Hierro CDM lett, eddig fel sem tűnt! Agilitást kivéve nem is rossz lap!
A múltkor mennyivel később jöttek a maradék ikonok? -
Nandinagy
addikt
válasz
amdboy
üzenetére
1. Minek akarod ráhívni az ai védőt? Csak felesleges játékosokat vonsz el a pályáról. Egy passzal kilehet játszani és mindjárt 2 ember hátrányban vagy a többi részen. Az ellenfél általában press after heavy toucht használ ami miatt letámad 2 embere.
2. Itt mi a kérdés?
Meg kell állni és üres embert keresni. Nem muszáj folyamatosan előre játszani. Ha ügyesen tartod a labdát akkor lesznek rések.3. Hát erre nem tudok jó tanácsot adni. Üresre kell játszani a játékosaid. Sokszor már nagyon egyértelműen erre játszanak az ellenfelek, hogy majd védővel blokkolnak így egy +csel megoldás lehet.
4. Az overlappal agresszívabban támad a játékos szóval ez ebben az esetben felesleges. Mindig lesz olyan aki erre játszik. Sajnos ezt neked kell megoldanod ügyes emberváltással és lefülelt passzokkal vagy ott az 5 védő. Akkor viszont kell az overlap a 2 wingbackre.
-
amdboy
senior tag
Sziasztok! Volna pár kèrdèsem, esetleg tudnátok èrdemben vaszolni? Lassan de biztosan haladok az agyèrgörcs felè...... Szóval melyek a következő beállítások amiket az ellenfelek nagyja használ, ès nálam sehogyan sem működik..
1: ha az ellenfèlnèl van a labda rb-vel probálnèk ráhivni egy másik vèdőmet, de ahelyett, hogy rámenne össze vissza kezdenek szaladgálni a vèdőim. ( Ellenkező esetben ha nálam van a labda ès elèrek az ellenfèl tizenhatosáig, azonnal 3 vèdő rajtam??!! Ezt hogyan?)
2: mikor nálam van a labda, látom, hogy az ellenfèl játèkosai ( ai) próbálják fedezni a passzsávokat ès igen nehèz szabad játèkost találni ( itt próbáltam már egyèni taktikát, csapat beállitást de ez sem jött össze)
3: mièrt vagy hogyan van az, hogy a lövèseimből túlás nèlkül 10/8-at blokkolnak? Mindig odaèr valaki! Nálam ez megintcsak forditva működik, blokkolás szinte 0!
4: Hogyan èrjem azt el, hogy a vèdőim ha èppen támadásban vagyok, ès labdát veszítek ne a fèlpályán vèdekezzenek? ( Mert igy igen könnyen beívelnek a vèdők mögè) probáltam már a stay back illetve overlap kombót, nem működik. Illetve probáltam a csapat mèlyègèt leghátrább vinni, de adott esetben ez sem jött be.
Köszi a válaszokat

Csapatom: [link]
-
Nandinagy
addikt
-
Raunchy
tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Ú azta, ez komolynak tűnik.
Mikor jön ez?
Sbc? -
LendvaiFeri1
veterán
-
Zimmi91
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ez az Overmars lap érhet 11et?! Nem vagyok egy nagy cselgép így nem zavarna a 3 csillag

-
bubuska10
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ráadásul elég hamar le lehet darálni a meccseket. Ilyenkor jól jön, ha alapból lesajnált Serie A-s, olasz csapatod van.
Az olaszos sztem 15 perc alatt meg is volt, mindegyiken én lőttem az első gólt, az egyiknél a buzi nem lépett ki 1-0 után, miután egyenlített megkönnyítettem és én léptem ki hogy haladjunk már ezen a szombati napon. 
Ugye a komplett Premier League-es Ultimate Packból Brandt jött, többször írtam már, hogy szomorú voltam, hogy csak 84-es. Most meg ahogy Nándi írja, átalakult 88-assá.
Could be higher, but not bad, ahogy Van Dijk mondaná. [link] -
Bence910905
tag
Rooney miatt megeri atalakitani a csapatot? Dalglist vagy Kakat valtana..
Amugy ez ping dolog erdekes h mennyien panaszkodna ra.. En mobil net megosztassal tolom 60-80az atlag ping ..wlt ritkan nyomom de most a swap miatt nekialltam es 10/8 a kezdes.. -
Mrguba
őstag
Na nem.mukodik az hogy a LA.LIGA CSAPATOM FULL spanyol es akkor ketfele szamolja a gyozelmet..fakkxom
-
Nandinagy
addikt
válasz
Madn!ght
üzenetére
Nem upgrade. Ez a balfék cég az összes 84es kék ucl Brandt lapot véletlenül átalakította RTTF-re. Így akinek volt az nagyon jól járt
Futbinen többek között ezért mutat 2 RTTF Brandt lapot.Winter refresh szerintem jövőhét. Az emberek most a swappal foglalkoznak szóval gondolom nem akarták még ezt is betolni. Jövőhétre meg új ikon sbc-t is várnék egyébként.
#11372Kristof_94
Engedd már el ezt a workrate dolgot légyszi
FS James H/M mégis a legjobb cb a játékban. Akkor nála számít ez valamit? -
Kristof_94
nagyúr
válasz
bubuska10
üzenetére
Redditen valami poszthoz odaírtam, hogy nagyon gyenge ez a Deco/Cole páros. Erre valaki odaböfögi, hogy Deco tök jó, meg Cole mennyire jó kis CB lehet. 176 cm és H/M wr.
És akkor csodálkozunk miért tart itt a játék! 
Ahogy láttam maga a swap valamikor május 6-7 fog véget érni, a következő tokenek meg elvileg március 26-án jönnek... Tehát jó esetben is április első hete lesz mire kigyűjtjük az összes tokent...
-
bubuska10
senior tag
Akkor most 18 kiszedhető swap lesz összesen, és megint kétszeri lebontásban (9 most, 9 később) jönnek az objectivek hozzá?
Se a kirakható iconok (Baggiot leszámítva, de akkor mindet oda kell adni érte, baby Butra meg egy vicc h ennyit kérnek érte), se a fodder gyűjtő pakk nem hoz lázba, sokkal inkább roulette a moments ikonokért, így van esély egy izmos Puskásra.
Összességében arra hogy igazán jó ikont kapj, van vagy 5-10 % esély, de azért játék, hogy adjunk nekik esélyt, hátha egy használható jön. Szóval egy moments 16-ért + 2 a 81+-ért kizárásos alapon.Az előző swaposnál a szintén csak túlárazott mid or primet vettem ki, jött egy mid Van Basten a 79-es PAC-ével, jelenleg 5. számú középcsatár, béna Squad Battle meccsekre jó a cserepadra.

-
-
Zimmi91
addikt
Azt láttátok, hogy az UCL Rare Brandt lapok átalakultak a 88as fejlődős kártyára? Komoly egy cég
-
gjoe
addikt
Na nálam 40-50 a ping kora reggel. Mi lesz itt délután?
-
eM'82
addikt
Az szvsz sok. 40 fölött már érzem az "ellenszelet". Szóval igen, lehet jobb vagy mint gondolod :).
Iconswap LaLiga pipa. Loan TOTY Messi elég parádés volt.
2 meccs ment végig. Sok 2-1, vagy 1-0s kilépés volt mindkét oldalon. Ami szar, hogy 10 meccsen kell gólt lőni, szóval nem elég csak 6 win, hanem vagy 10 kell, vagy gólt lősz, azt' kiakasztod a kontrollert.
3-5-2ben játszottam végig. meglepően jó lehet vele helyzeteket kialakítani,.de hátul izgalmas tud lenni, ha széleken elfutnak. -
dkaro
őstag
Legalább a swapok pörögnek. 30p volt a 2 one nation és csak azért mert kifogtam egy coopot aki mindenképp végig akarta játszani, 8-0 lett.
-
gabesz82
őstag
Remélem komolyan gondolják ezt a 45-50ms pinget, mert viccnek erős... teljesen játszhatatlan a wl...
-
taylorp
senior tag
Tegnap ismét kegyes volt hozzám ez a foshalmaz. Mid ikon sbc-ből sikerült nyitni egy csodálatos gattusot. Mennyire öngyilkosság ingame cb-ként használni? Varane (esetleg base cannavaro)+Van Dijk lennének mellette.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Kapus meg szélső védőnél pont nem érdekel, hogy ki van ott. A legfontosabb a link amit nyilván iconnal a legkönnyebb megoldani. Arról nem beszélve, hogy a mostani meta miatt a legtöbb szélsővédő wingbacket játszik aminél meg már kell passzolás,lövés meg dribbling is.
Nyilván egy TOTY Davies a top1 opció de egy HL Tavernier,RTTF Cancelo,MOTM Cuadrado,Cucurella is elkaristol ott. Cole is hasonló mert jól passzol meg jól vezeti a labdát max lőni nem tud.Őszintén szólva én egy Capita sbc-t várnék. Reece Jamest 501.000-ben vettem most 690.000-t ér szóval ha jönne capita eladnám és Capita jönne cb-be
-
toxicjew
addikt
Részemről 91+ prime vagy prime/moments pack lesz. Ezek a bánat 81+ meg 82+ packok 1 percig sem hoznak lázba, nem beszélve a fosszar iconokról akikből az egyetlen jó pont megvan eladhatóban (Blanc).
-
EA's hit
addikt
Nem vagyok hajlandó beletolni a ~30 órát a swpokba azért, hogy aztán valamelyik ikon packból nyissak egy prime Scholest. Amekkora fos ez a játék, úgyis kurvamindegy, kit használsz, én kiszedem Baggiot szimpátia miatt. Egyébként is egy kurvajó és méltatlanul alulértékelt lap, tavaly a base és a moments lapját is használtam sokat, és imádtam. Nyilván 17 token szenvedés durva érte, de más sem éri meg jobban ebből a fos választékból, őt meg legalább játékosként szerettem.
-
freddyadu
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
A baby Cole is fényévekkel jobb, mint Mendy...
-
dkaro
őstag
Elkezdtem a wlt a swap miatt de nagyon utálom
Remélem 9-10 win összejön hogy csak 2 wlt kelljen játszanom.Ki mit vesz ki ezekből a remek csomagokbol?
-
thebigK
addikt
Grat ea, ez egy rakas szar. Hat ezert nem fogok megszakadni, jók lesznek a fodder csomagok, aztan kesz. Itt van februar, de ez a swap egy vicc, nagyon normalis ikon sbc sem volt még
-
LendvaiFeri1
veterán
Ez erős lett...
-
toxicjew
addikt
Jó nagy szar ez a swap is, gg

-
dvtkfan
senior tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Hát az úgy volt, hogy véletlenül nagy erővel lezuhant a földre...

Ez az ikon swap egy nagy kaki...csalódtam...

-
Mrguba
őstag
Gyerekek erdekes dolog van.
Nincsenek a frindliben a swapos meccsek nalam.
Hiaba inditom nem jelenik.meg.
Live friendlyben..nincs one nation...one leauge..stb -
elod22
senior tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Hát itt csak Overmars lapja, ami ér valamit.
-
LendvaiFeri1
veterán
FERI, THE MAIN MAAAAAAAAAAAAAN!!!

Ezmiez?
-
thEndeR
aktív tag
-
dvtkfan
senior tag
Na az eheti wl se lesz a kedvencem...1 kontroller mínusz...

A plusz pikk se adott semmi értelmeset...még sbc-be se...

-
Mrguba
őstag
válasz
sz_abika
üzenetére
En azt hittem csak nalam van ez.
Hanynom kell.ha meglatom div 5 ben a gold csapatokat..ma 3 sima alap gold csapat jott szembe..szanaszet fociztak..1 et tudtam megvermi epphogy..a masiknal 90 percig vegig press es nem faradtak el...90.percben lefutja az epleje ota jatszo Ben Yedder a 20.perce becserelt GOMEZT..szanalom -
Nandinagy
addikt
válasz
sz_abika
üzenetére
Türelmesen kell játszani. az l2+lövőcseles cselt elővettem megint amivel megáll a játékos és úgy általában találsz passz opciót a középpályán. Már ott tartok, hogy 65-70%-ban nálam a labda. Muszáj volt alakítani a játékomon mert a rohanós+cselezős stílus már nem működik.
A fejelés dolgot meg nem tudom megmondani. Nálam lehetetlen fejelni
CR tegnap 3 szögletet meg 2 beadás fejelt mellé 5 méterről. Ma Neymar üres kapura tök üresen a labda mellé fejelt. Nem tudom, hogy kell. -
Madn!ght
addikt
-
sz_abika
addikt
Na most hogy elmentem hányni, mert az idegtől feljött a gyomorsavam, szeretném megkérdezni, hogy MI A TOSZT kell csinálni, a low meta PL csapatok ellen? Egy gold Ndidi-Soucek 442es középpálya kinullázott teljesen, csak átívelni tudtam a védőktől a labdát, ahol bruno peres a 170centijével 5/5 fejelte le babyRonit. Eszemfaszommegáll.
-
elod22
senior tag
Azt lehet tudni, hogy a Twitch közvetítésre fogunk még tokent kapni? Jelenleg 4 van, de ha lesz még, akkor érdemes kivárni az ötödiket a 100k csomag miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 9. nap: We Were Here Together
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- Spórolós topik
- EA Sports WRC '23
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- További aktív témák...
- Gyönyörű iPhone 14 128GB Kék - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Bontatlan! Mega AKCIÓ! 2028.12.11 Gari! Apple Macbook Air 15.3 M4! 10C/16GB/256GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest