Hirdetés
- CES 2026: Kibújtak végre az üveg mögül az új MSI Prestige notebookok
- CES 2026: madzagmentes egér és headset az Acer névjegyével
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
G3 behúzva, maradt 7 meccs, elégedett vagyok a csapattal. Amióta megvan az új alakulat, ezek a számok (csak online).
Rat: 86m 84g 29a
Hagi: 69m 36g 43a
Bamba: 68m 21g 22a
Kulusevski: 26m 21g 8a
Zaha (csak csereként) 116m 51g 33a -
eM'82
addikt
válasz
gabesz82
üzenetére
2 WL meccset játszottam eddig Dest-tel a kezdőben. Vsz a fun fact miatt, de tetszik! Első meccsén gólt lőtt
Este játszom majd Rivals-t, mert WLnél megállok 8 vagy 11 winnél, többi bent marad, nincs időm álmokat hajszolni, gyerek mellett, szóval ott majd tesztelem a fiút, de passzolni azt tud, meg blokkolni, szerelni.
Cancelo a jobb oldali védő szerepében eddig csillog. Nagyon jól helyezkedik, van fizikuma és mellé gyors is. Marad.
Hülye Mbappé szélen se bír magával, 2 meccs 2 gól 2 assziszt.
Még mindig meta. El se adom! Minek? mire spóroljak? Cruyff-ra esély sincs PS-en nekem, max ha Kristóf packluckját kapnám meg.M.Dembelé lapja meglőtte első gólját, hosszabbításban (2 teljes meccset játszott eddig ő is). Van fizikuma, mint Mbappénak. Kell ebbe a mocsárba, meg a Van Dijk-ek ellen.
-
gabesz82
őstag
válasz
Nandinagy
üzenetére
De érted csak követnék a rendes focit, legyen VAR úgymond a tiziknél de nem kb. 3-4 éve ugyanazt a core kódot kapjuk, nulla újítással (legalábbis ami a FUT részt illeti), pl. kezezés, de hát mit is várok ha még ott tartunk hogy a labda lábakon, testeken bugol keresztül
-
-
gabesz82
őstag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Hja... ez sima tizi, és hány ilyen van, de ahogy írtad ellenkezőjére is van bőven példa... utolsó emberként felrúgja az enyémet (aki 1 méter előnyben van) a gané és mi jön ?! Szabadrúgás, olykor még sárga se
van elég kamu a real life fociban, miért nem lehet egy játékban legalább konzekvensnek lenni... bár így legalább életszerű, Sergei Piputnikot biztos Mateu Lahozról mintázták
-
Nandinagy
addikt
válasz
gabesz82
üzenetére
Egyébként nekem azzal sem lenne bajom ha a gép elbassza és tizit kap érte az ellenfél ha konzisztens lenne az egész. De sokszor az van, hogy visszajátszva se ér hozzá a védőm mégis tizit kap máskor meg engem tisztán felrúgnak és semmi.
[link] tökéletes példa erre. A védő totál egyértelműen kirúgta Neymar lábát hátulról és semmi. Kellett volna a tizi mert a gyereknek 5 toty volt és ráadásul egész meccsen letámadással játszott. Ki is kaptam a végére mert TOTY Davies 25ről is halálos
De a 2-0-t már tudtam volna tartani addig. -
thebigK
addikt
Ah ertem. Koszi a felvilagositast!
-
m4rk.89
aktív tag
Van jópár gold playerem ami nem kell, tradeable és non-tradeable.
Szerintetek keressek SBC-t, adjam el marketen, vagy 81 + player pick legyen belőlük?
-
gabesz82
őstag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Igen, nagyjából erről beszélek
az a 3 méter csúszás az a packetloss kitöltése kb. Egyébként meg többször észre lehet venni hogy az ellenfél is vergődik ill. mivel 2 szerver van EUban a Fifanak, Frankfurt és Milánó tehát a németvellen nem ér szerintem semmit ha te vagy a host, mert mi innen mindenképp a frankfurti szerverre megyünk, viszont a digók ellen lehet jó mert olyankor ők is kb ugyanolyan kapcsolattal jönnek a frankfurti szerver miatt. -
Nandinagy
addikt
válasz
thebigK
üzenetére
Ha gyorsan dob be akkor te vagy a host. Ha kicsit várakoztat akkor idegen.
Bár te is ezt írtad le nem? #10985gabesz82
Azt nem is azért nehéz levédekezni mert balfasz vagyok és nem tudnám megcsinálni. Jó kapcsolattal sima. De ha van delay a védőm túlmozog mindig 1-2 lépéssel így kikerül az ellenfél elől ami neki ziccer. Az a legdühitőbb mikor 5 perce tudom, hogy berba spint fog csinálni a gyerek készülök is rá erre a védőm grátiszba még 3 métert csúszik a füvön amitől esélytelen megfognom
-
gabesz82
őstag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Aha, értem. Jó tudni. A full pressing és r1es szottyogás tényleg dühítő, az r1es cuccal konkrétan átbugol a védőkön, vagy ha nem manuálban védekezek (ami a lag miatt megintcsak elég fos) akkor az AI tuti baromságot csinál... ilyenkor jön a kamutizi vagy a szabi 16 méterről középről...
A 2-0 meg a legveszélyesebb félidei eredmény, fejben is ill. a fentiek miatt. -
Nandinagy
addikt
válasz
gabesz82
üzenetére
Ha később dob be a lobbyba akkor idegenbe vagy ha hamar akkor otthon. Egyébként ebben a formájában még nagyobb csalás az egész játék mint volt. Minden létező dolgot rájátszottak a kapcsolatra. Ezt a kamu r1-es labdavezetést+bal stickes forgolódást az 5 védővel meg az egész meccses pressurel fűszerezve nem lehet levédekezni 90 percen keresztül MO.-ról ha csak nem 20 ms-es a latencyd.
Tudják ezt a digók meg a németek is pont ezért játszák ezt. Egy profi megtudja csinálni, hogy rúg 5-t az elején mert annyival jobb aztán hadd támadgasson le de én nem. A hétvégén 4-5 meccsem buktam el 2-0-s előnyről mert a meccs végére a játékosaim elfáradtak és nem bírták a letámadást. -
Nandinagy
addikt
válasz
gabesz82
üzenetére
Szomorú ezt kimondani de nem szabad idegenbe menni. 13-8ban vagyok és abból 7 vereségem idegenben volt. Ha otthon vagyok normálisan mozognak a játékosaim idegenben meg mindenki sétálgat. Fele olyan tudású játékosok is megvernek idegenben. Otthon meg a jobbakkal is partyba tudok lenni. Most vert el egy vak olasz 1-0-ra mert Kulusevski ziccerben ahelyett, hogy eltekerné a hosszút ballal(direkt úgy mentem, hogy arra jöjjön ki) fogja azt jobbal beletekeri a kapusba.
-
gabesz82
őstag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Ooo nem vagyok én ekkora cselmester
amiket használok: heel to heel, fakeshot, la croqueta, elastico, bridge, ballroll, a kombináláshoz már öreg vagyok
És ja van annak valami bája, amikor benyomom a kombot 1..2 na és akkor csinálja, persze már nagyanyám is levette mit akarok ill. a fakeshot amikor ellövi a csöcsbe mert a cancelt már nem veszi be
én is ámulok amikor nyafognak a 10-15ös pingért, hát nálam 30 az alap
már előre hányok ha meglátom a Frankfurt badget... a bridge nagyon változó hogy megy-e vagy sem, nerfelték szerencsére kicsit.eM'82: jól fest a team
Dest milyen? nekem ez van most és tervben van 91es Nedved Carrasco helyett.Mielőtt szidnátok diszkontCR-t, tökéletes csak ne ballal lőjj vele

-
Nandinagy
addikt
válasz
gabesz82
üzenetére
Egyébként nem hasztalan a cselezés csak már más cselek működnek sajnos. Inkább úgy mondanám, hogy nagyon kevés csel működő képes most. A la croquetta+a canceles formája továbbra is jó,az elastico+reverse elastico szintén. A bridge továbbra is hányinger
A heal to heal szintén jó. De a legjobb még mindig az a ball roll scoop turn.
[link] [link]Nem lenne baj egyébként a cselezéssel kicsit jobb kapcsolattal mert ha belenézel egy német streamjébe ott érdekes módon nagyon ülnek a cselek. A különbség, hogy a butításokkal+a szarabb kapcsolattal nem mindig lehet őket használni
-
gjoe
addikt
Na ezek miatt hanyagolom a WL-t. Nem éri meg az ideget.
SB meccs max 20-25 ezzel megvan az elit1.
kb 5-6 rivals meccs hétfő és csütörtök között a rank3ig
És az object feladatok ami fix jutalommal járnak. Ez is már heti 40 meccs ami nagyon sok.
Pláne most ez a reiner 25 meccs. Ezt kicsit túlméretezték
Még nyolc meccs kell, nyerni már nem mit ajánlotok csapatnévnek?
You wins? -
thebigK
addikt
Meglehet b@szni ezt az egész játékot. Kifogtam valami nyomoroncot, EGÉSZ MECCSEN baszkodta előre a labdákat a hunteres manénak, egész kurva meccsen. Ha nem spammelt legalább 15 hosszú labdát, egyet sem. mindegy kivel, általában rashforddal, ballal, saját térfélről, 15ből 14x levédekeztem. De bezzeg mikor már 5 védőn vagyok, 2es mélységen, direkt emiatt, pedig rühellem ezt az agyonhypeolt formációt, a 89. percben a 2(!!!) hátul lévő emberem közt csak kibújik és természetesen berúgja. No comment. Hányinger. Pedig 18-4el álltam, majd ezzel együtt gyorsan jött 2 zakó, hogy ez a fos játék a helyemre rakjon. Dehát nembaj, alkalmazkodj a 2hetente megújuló metához, vagy megdöglesz, ennyi az egész.
-
eM'82
addikt
-
gabesz82
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én szerintem kirakom, bár kérdés hogy Lloris milyen kapus, bár nem hinném hogy nagy különbség lenne Ter Stegen és közte.
-
Kristof_94
nagyúr
14 győzelem megvan, 11 maradt az utókornak.
Tobido jónak tűnik. Kirakjátok? -
gabesz82
őstag
Én azt nem tudom megszokni, hogy minden játékmódban más a gameplay SB, DR és a WL is és még sokszor azon belül is meccsenként változik. Tényleg mindenki az R1 cselezést tolja, de azért mert a "rendes" cselezés szinte hasztalan, az OPnak mondott 5 védős formáció jött szembe 3, de mindet elvertem viszonylag simán... Van 14 win-em és még 8 meccsem hátra majd talán holnap folytatom mert most Barca meccs van (bár mostanság azok se épp gálameccsek... bár a mostani eddig jó
) -
|AP|
veterán
válasz
toxicjew
üzenetére
ma valami szokásosnál is nagyobb gebasz van a szerverekkel, többször is kidobott, volt, hogy nem számolt el győzelmet, stb (szerencsére csak friendlyben)
Amúgy nagyon "vicces" úgy játszani a Future Star objectet, hogy egyetlen játékossal kell gólt lőni, ráadásul 16(!) meccsen. Te is tudod, hogy az ellenfeled kire játszik, ő is tudja te kire, nem nehéz így védekezni. Ha valahol van értelme a golden goalnak akkor az itt van.
Már a csapatom nevét is megváltoztattam erre, de nagyon kevés embernek esik le, pedig gyorsan le lehetne pörgetni.... -
toxicjew
addikt
Eljutottam arra a pontra, hogy a magyar nyelv is kevés annak kifejezésére, hogy milyen állapotok uralkodnak ebben a játékban. Elfogytak a szavak.
-
mcwolf79
veterán
Őszintén én leginkább a bele fektetett időt és pénzt (igen , gyarló és kecseg vagyok , hogy vettem coint-t) sajnálom amit belefeccöltem.

Mondjuk jó tanuló pénz volt, mert ha még egyszer ràszànom magam hogy megvegyem esetleg ha össze hoznának egy élhető FIFA-t, akkor pénzt nem fogok rá pluszban költeni, mert az én szintenen oly mindegy, hogy most gold vagy esetleg 1-2 stattal erősebb lappal játszom. -
miro.
senior tag
En december vegeig jatszottam kb a jatekkal,ugyan ezek voltak problemaim mint az emberek nagy szazalekanak.
Majd azt vettem eszre,hogy nagyon durvan addiktiv a jatek es a vicc,hogy igazabol mar nem is a foci reszerol szol az egesz,hanem csak gyorsan elintezni minden meccset,aztan jojjon a pack,jojjon az sbc, a coin,szepek legyenek a lapok,papiron mutasson jobbnak. Kozben vannak sablon lapok (mendy,varane stb) akikkel elered ugyanazt a sajat szintedhez kepest,mint amit a sok-sok energiat es idot bele rakott csapatoddal.
Elkepesztoen eltalaltak,hogy teljes fuggoseget okozzon,egy valojaban 2021-ben nagyon gyenge match enginel megaldott jatek,ami nagyon durvan a szerencsejatekhoz hasonlit.
Azert is nagyon jol sikerult neki,mert mindenki latja,idegeskedik szinte minden negyedik meccsen,de megis jatszik tovabb,es akar teszi bele a penzt stb.
Szeretem olvasgatni a csapataitokat,meg a kis beszamolokat,de kivulrol, igy hogy az ember nem jatszik, erthetetlen hogy miert jatszottam egyaltalan ezzel honapokig,vagy miert jatszik ezzel ennyi ember,mi benne az elvezeti faktor.Nekem is amugy parom kerdezte egyszer meg,hogy mit elvezek ebben,es miert csinalom ezt ha ennyire felhuz,meg ennyit karomkodok.
Na akkor kezdtem kicsit messzebbrol nezni az egeszet. -
mcwolf79
veterán
válasz
Aguinaga
üzenetére
Oké igazad van, ott a hülye csapattàrsak a szűk keresztmetszet, de még az is kevésbé idegesítő, mint a FIFA. Jó ideje tankozok , vannak szar körök ,de WOT miatt még soha nem repült a kontroller. FIFA-nak már sikerült ezt kiváltani belőlem. Az asszony is azt mondta ne játsszak a fifàval, mert eddig ez a mélypont (mármint ez tud legjobban felhergelni).
-
mcwolf79
veterán
Nálam most ment az uninstall. Nem vagyok hajlandó tovább szopni ezzel a szarral. Lehet akármilyen csapatom a passzok teljesen random mennek, az elvileg baxó feka állatokon átmennek mint kés a vajon, passz a jó lábról 85+-os passz ràtàval kb. 70%-ban ellenfélhez megy (aki többnyire a megadott irány közelébe sincs). Most telt be a pohár. Ez volt az utolsó csepp ,és az utolsó FIFA amit megvettem. Remélem idén a PES jól pofánbaxxa a FIFA-t. Sajnálom, mert ha normálisan működik akkor jó meccseket lehet tolni, de sajna ez kb. 10-ből 2-3 meccs. Nektek kitartást és jó játékot (már ha ez lehetséges). Én àtnyargalok a Fortnite-ra és a WOT -ra, ott legalább többnyire ha bukom akkor csak magam okolhatom , nem a fostenger játékot.
-
eM'82
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Neeeee. Az a Varane lábemelés mi a fax volt? Konkrétan ha nem mozdul akkor blokkolja, erre direkt felhúzza hogy továbbmehessen a labda.
Az első gól meg klasszikus script. Ilyen a világon nincs hogy lefékez és hagyja a csatárt gólt lőni, csak ebben a fosban.Reece jelenleg: 590k. Még átgondolom. Capa ingyé' god mode-ban tolja. :)
-
Nandinagy
addikt
Capita rb lapját én is néztem de helyette jött Reece James rb lapja és ő a cbm
Brutális a gyerek. Ha teheted építsd be őt. Bár én még 500k körül vettem azóta nem tudom mennyi.
Az a vicc, hogy megvagyok elégedve a csapattal és mégis szarul állok.[link] Ezt a meccset tizikkel nyertem.
Az első gólnál Tavernier előnyből miért farolt ki Rooney elől?
A második gól előtt Semedo 4 centiről követi le Manet úgy, hogy hozzáérne. Varane meg a nyakáig felhúzta a lábát nehogy blokkoljon.
Nem lenne ezzel baj ha ugyanúgy "csalna" a játék. De az ellenfélnél meg blokk után még rám is visszapattan nehogy szöglet legyen

-
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
nekem van egy kvázi ultra attacking taktikám beállítva, de b*sznak mozdulni a játékosok. Bezzeg az ellenfél 90 percen keresztül pressingel.

Nandinagy: jaja, vágom. Volt még egy ötletem, hogy Capita RB lapját hozzácsapom, csak aztán az 600k körüliről felment majd 1 millára. Egy LB/RB-re nem adok ki ennyit.
Mi ? Neymar POTM lap? Akkor ott lesznek ám igények, ha így lesz
. 90+ csapatból 2 minimum -
Nandinagy
addikt
Szerintem ha tényleg jön POTM Neymar rakd ki őt. Ha meg nem akkor még mindig ottvan Ribery majd
De az ugyanolyan poszt miatt szerintem vagy az egyik vagy a másik legyen. Egyébként az a legnagyobb baj a linkekkel, hogy mindkettőnek lb linket tudsz adni. se brazil se francia rb nincs aki értékelhető(Emerson meg az olasz ligás brazil talán aki kivétel.) Tehát ha átrakod rm-be akkor nem tudsz nekik zöld linket adni
-
eM'82
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
ok. akkor meghagyom máskorra a foddereket
.
Guedest szidtam, de WLben 2 meccset miatta nyertem most meg
gjoe: próbálok szimpátia alapján dönteni (oké CR kilóg a sorból
), Kulu-t nehezen tudnám beépíteni és nem hiszem, hogy megoldás lenne. Untrade-ből próbálok főleg építkezni, de lehet muszáj lesz beszereznem Neymar miatt egy Mbappé-t (Guimares-t nem kockáztattam).
Renato Sanches meg nálam bazi gyenge volt (3xor próbáltam megbarátkozni vele, de csak +1 ember volt a pályán), Freeze Capa nagyon szépen teszi a dolgát. -
Nandinagy
addikt
válasz
Mrguba
üzenetére
Rooney azért nincs sok mert nehéz neki linket adni. Aki értelmes angol játékos az mind millás tétel. Gomez,Walker meg az sbc lapok vannak akik beépíthetőek. A probléma, hogy már ott tartunk, hogy mindenkinek több száz ezres untrade védői vannak, így nem fognak gold gomezt berakni rooney kedvéért.
-
toxicjew
addikt
válasz
thebigK
üzenetére
Ja ez egyértelmű, ha sikerül a kapu közelébe kerülnie akkor tud villantani, illetve lőttem már nem is 1 finesse gólt 16ról vagy messzebbről is (pedig nincs traitje). Az a szerencséje, hogy én szinte kivétel nélkül minden meccsen átállok 442re a meccs állásától függően, és ő lesz a 2. csatár, így van lehetősége kibontakozni
Nem klasszikus szélső. -
Nandinagy
addikt
válasz
Mrguba
üzenetére
Ne haragudj meg de div4-5-ben vagy. Azzal én mit kezdjek div1-ben? Baszhatnám a Ribery beépítést Duncanekkel ha utána meg TOTY Kimmich jön vele szembe. Meg ugyanez Dybala.
Bár ahogy most áll a játék lehet jobb lenne nekem is kiesni a faszomba. Mindenki rávan gyógyulva az r1-es labdavezetésre. Jó nézni ahogy siklik a pályán. A védőim meg lekövetni se tudják
-
toxicjew
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Kulu nálam robbant eddig, 11 meccs 7/4, de részben csatárba is volt mozgatva. De az igaz, hogy hagyott már ki ordító ziccert. Mindenesetre Salah-nál jobb és most ez a lényeg. Hagi a másik akin meg vagyok lepődve, 54 meccs 26/32. Nagyon teper a kis szőröstalpú, hogy ne akarjam lecserélni
Mindent leszámítva szutyok dolgokat művel most is a játék, de ez már senkinek sem újdonság. Nem tudom meddig jutok most, nem is érzem jól magam és a játék sem könnyíti meg a dolgom... -
Nandinagy
addikt
válasz
thebigK
üzenetére
Az a baj, hogy minden lap túlárazott. Saka jó lap de a legutolsó if Sterling alig rosszabb ehhez képest ötödannyiba kerül. Reyna 3 weakkel már nem annyira szexi Fatit meg nem tudom megitélni mennyire lehet jó vagy épp nem mert még nem láttam.
#10935EA's hit
Nem értem ezt a nagy Dybala hypeot. 3* weakfoot a gyerek akit nem használnék mert tuti, hogy éles helyzetben baszná el gyengébb lábbal. Tonali meg jól néz ki de sosem látom senkinél szóval valami bibi tuti van vele.A másik dolog, hogy értem, hogy soroljátok itt ezeket a lapokat de róluk hova upgradeljen bárki? van Tonali meg Duncan a középpályára aztán kész. Dybala sbc volt. Van lehetőség most seria a csapatot építeni? szerintem nincs
-
EA's hit
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
LB-be Mendy, jobbról pedig storyline Duncan, és kész is van. A Serie A idén kb. a leginkább túlhúzott liga. Duncan, Dybala, CR, Kulu, Tonali, mind középpályás/támadó, akivel linkelni lehet Ribéryt. A világ legegyszerűbb dolga beépíteni. Duncan pedig hiába 83-as lap, nem sok jobb CDM van nála a játékban.
-
thebigK
addikt
Most nézem, hogy ezt az RM posztos Gio Reyna future star lapot megfosztották a 4* weak foot-tól, ami a CF lapjánál adott? Mekkora gáz már
-
thEndeR
aktív tag
A picket en is eroltettem, 20-25 darabbol nem volt 84 feletti jatekos.
Mannyt nem tudom valaki szokta e nezni, 100 db pickbol kb 25 85os, 10 WO es 2 vagy 3 FS jott neki, ugy nez ki valakinek adja valakinek nem. Mondjuk TOTY ra elszort 1 millio fifa pontot es egy jatekos sem jott neki.
-
Nandinagy
addikt
Kiemeltél 4-5 játékost összesen amiből az egyik sbc.
Pickeltem Kulusevskit most ő a jobb szélsőm de semmi extra a csávó. Fizikailag rendben van de rengeteg ziccert hibáz.
Középpálya meg mint olyan nem nagyon létezik olaszban. Riberyt max ikonokkal linkeled be vagy Theoval aki meg cb-n kivül még egy Mendy szintjét sem mindig hozza.(Ismerősömnek megvan HL Theo aztán ő mondta)
Tonali amúgy nem néz ki rosszul de kivülről neki sem tudsz linket adni. -
gjoe
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Hát, hogy hulla gyenge az olasz liga?
Szerintem dybala nagyon top lap, mellette kulusevsky szintén top lap, az ingyen tonali is nagyon jó. Plusz ha van valakinek CR7 akkor a középpálya és támadó sor nagyon rendben van.
EM'82: Kulu szerintem simán 7 chemen a bal oldalon is top. Ja és bal lábas amúgy is.
Most nyitottam ki 10 picket: 2-85-ös 3-83-as és 1 KDB.
Azt hiszem Rooney miatt kirakom jones-t. Szerintetetek? Statok szerint kíváló cm. -
bubuska10
senior tag
Hogy tapasztaltátok, a La Liga SBC-nél is van szivatós csapat? Csak hogy nehogy megint a 19.nél derüljön ki, hogy az egyikre 150k-t kell költeni és egy hetet várni a játékosokra, mint a West Bromnál.

-
toxicjew
addikt
Egy ártalmatlan naív kérdés. Hogy lehet az, hogy az ellenfelem csapata 90 percig full pressingel anélkül, hogy elfáradna? Nem vagyok salty mert megvertem, de hogy lehetséges ez? Vagy hogy adhat vki egész meccsen TŰPONTOS passzokat végig? Nem csak ground pass, átadások, through ballok, a passzolás minden formája TÖKÉLETES volt neki. Kifogtam a játék egyik passz nagymesterét? A kiválasztottat? Hétfől-hétre megerősítést nyer bennem a tudat, hogy ahány ember, annyi féle játékkal játszunk (nem szó szerint, de értitek)
-
gjoe
addikt
Ki mit nyitot? Még senki semmit?
Kristóf: Fati kiesett már? -
bubuska10
senior tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Az jónak hangzik, thx.
-
LendvaiFeri1
veterán
-
gjoe
addikt
3. hete nincs wl, és teljesen jól vagyok, nincs ideg, mozizás és társasjáték megy helyette a családdal.
Az ilyen MM-es küldiken meg szétröhögöm magam. Eddig négyből egy értelmes volt vele elbohóckodtunk. A gyöngyszem csapatában elől pelé de a 82-es lappal nem tudott gólt rúgni.
Hagytam neki két gólt az elején (persze pelével rúgta az idióta, gólöröm meg minden,és nyomott tovább) úgyhogy rákapcsoltam, félidőben már partyt akart volna. Elment egy meccse fölöslegesen úgy hogy nyert, de a feladatokból semmi nem lett meg neki.
bubuska10: Van spec sbc ahol be is válthatod a semmit érőeket 1db semmit érőre.
De van hogy sbc-be ahol totw lapot kér ezt is elfogadja, de csak ha külön írja. -
bubuska10
senior tag
A vörös kártyákat amiket a Weekend Leagueért kapsz cserébe rewardba, azokat érdemes megtartani, vagy mehetnek tetszőleges SBCkbe?
-
dkaro
őstag
Most találkoztam egy újabb zsenivel. Nekem kell már a win. Megyek 3-0ra engedem gólt lőni hogy meglegyen a meccse. Kiakasztja , én is kiakasztom. Amikor látja H kiakasztottam elkezd nyomulni, lövok még 2 gólt és ezt még eljatsza kétszer majd a 1 perccel a vége előtt elhasználja az összes pauset. Szánalmas
-
Nandinagy
addikt
válasz
Madn!ght
üzenetére
Tisztában vagyok vele, hogy erről nem a csapat tehet. Kifejezetten meg vagyok a mostani csapattal elégedve. Egyedül Essien passzolása gyalázatos ami nem jó az állandó pressure ellen sajnos de nincs más.
Az a vicc,hogy 3 hete itt vagyok 9-5 vagy 9-6-os kezdéssel és a végére 19-10-nél megy el a gold1 megint valami hatalmas kamuval mint a múltkor Mane 5 méterről mellélövése vagy múlthéten 5 kötényt kaptam a gyerek győztes gólja előtt.1 éve folyamat 7-3 volt a legrosszabb kezdésem wlben. Most meg örülök ha az 5-5 megvan.
-
Madn!ght
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Nálam is valami gyalázat volt az este. Egyszerűen, mióta a csapatban van Reyna, full megállt az egész. Rivbennis csak vereség, WL-ben ugyanez. Betettem a 78-as objektiv Dortmundos gyereket, erre varázsütés, megy a csapat, sorban jött pár win. 13 győzelmemnél még 8 meccsem volt hátra, betettem a 82es verziót ebből az obj lapból, mondom haladjunk. Beszarás, egyet nem sikerült nyerni belőle!!! Minden volt, amit itt az előzőekben leírtatok. Igaz vagy kettőnél rageltem, mert már hányok a mákszar visszapattanós góloktól, meg a provokáló gólörömöktől.
-
|AP|
veterán
ahogy olvasom itt a hozzászólásokat lehet nem is baj, hogy ezen a hétvégén kihagytam a WL-t a családi béke és a valentin nap miatt

Max. kéthetente fogom szerintem a jövőben is bevállalni, azt meg a saját lelki békém érdekében

-
-
Nandinagy
addikt
válasz
freddyadu
üzenetére
5-0-ról 5-6-ba vagyok. Nevetséges az egész auto blokkos játék. CR meg Neymar 5 méterről nem képesek kilőni a hosszút de az ellenfélnél akármilyen 0 vak játékos van az kitudja még akkor is ha odahúzom a kapust. A kapusom csak dísznek van. Bárkit teszek be. Akárhogy játszom szarrá a gyereket mindent blokkol a védője. Nekem szöglet után 10 emberem között csavarja el Salah és bemegy
Hiába 25 méterre van. -
freddyadu
senior tag
-
Nandinagy
addikt
Szerintem ez az utolsó wlem idén. Egyszerűen szánalmas ez a játék. 1 hónapja is egy darab szar volt de mondjuk 10 meccsből 2-3-n éreztem, hogy ellenem van az egész(mindent véd a kapusa,az enyim semmit minden elé pattan,passzok direkt lassúak). most meg 5ből 4 meccsen ez van.
Vért kell hugyoznom minden gólért mert az vagy kapufa vagy kivédi a kapus.Az előbb játszottam egy TOTY CR+Maradona ellen. 2-0 ide aztán a gyerek bármit csinált a kapum előtt a végére odagurult valamelyik üres játékosa elé a labda ziccerben. Hiába szereltem 3szor. Megint 5-0-ról 5-4-ben vagyok halál vakok ellen mert hiába van 15 lövésem neki elég 3 is. Már előre látom, hogy megint 19 win körül leszek és baszhatom a gold1-t az ilyen meccsek miatt.
Védekezni szintén nem lehet mikor állandóan túlfut a játékos. Ha meg elérném a labdát az utolsó pillanatban megáll
Csak tudnám minek nyomkodom azt a retkes szerelést akkor. Bezzeg a gyereknél a csatárok másfél méterről a védőm mögött kiszedik a labdát. -
gjoe
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Gold VVD is jobb harmad áron szerintem. Megint védő 76-os pac-man.
Nekem az a Tapsoba kellene. És perfect link sinkgravennel. -
Kristof_94
nagyúr
Ruben Dias megéri a pénzét? Vagy jó oda Gomez is?
-
Digestive
veterán
-
thebigK
addikt
Vegyetek FS Lunint. Pope 2.0
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Gumi és felni topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Haditechnika, harcászat
- Elemlámpa, zseblámpa
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
van elég kamu a real life fociban, miért nem lehet egy játékban legalább konzekvensnek lenni... bár így legalább életszerű, Sergei Piputnikot biztos Mateu Lahozról mintázták
az a 3 méter csúszás az a packetloss kitöltése kb. Egyébként meg többször észre lehet venni hogy az ellenfél is vergődik ill. mivel 2 szerver van EUban a Fifanak, Frankfurt és Milánó tehát a németvellen nem ér szerintem semmit ha te vagy a host, mert mi innen mindenképp a frankfurti szerverre megyünk, viszont a digók ellen lehet jó mert olyankor ők is kb ugyanolyan kapcsolattal jönnek a frankfurti szerver miatt.
amiket használok: heel to heel, fakeshot, la croqueta, elastico, bridge, ballroll, a kombináláshoz már öreg vagyok
én is ámulok amikor nyafognak a 10-15ös pingért, hát nálam 30 az alap
már előre hányok ha meglátom a Frankfurt badget... a bridge nagyon változó hogy megy-e vagy sem, nerfelték szerencsére kicsit.

)