Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Videós, mozgóképes topik
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dkaro
őstag
Elképesztő milyen retardáltak vannak. Mmben win se kell félre húzom a kapust az első 3 góljánál és teper tovább. lő 20 gólt és örül mindegyiknél. Én meglőttem az egyet ami kell és csak várok. Sluszpoen hogy rossz verzióját használja a kártyának
-
Nandinagy
addikt
Kristófon felbuzdúlva csináltam egy mid ikon packet: Inzaghi
Van humora a játéknak elismerem.De legalább sikerült 5-0-ba kezdeni 5 db 5 védős gyerek ellen
Ja és visszaálltam 442-re mert rájöttem, hogy nem az én felállásom ez a 352. -
thebigK
addikt
-
Aguinaga
őstag
Valami mókus megvette a Kantemat 168-ba, 137-ért vannak piacon
-
eM'82
addikt
Benzema, Handanovic, Verratti, Koke, Saúl, Marquinhos akikre emlékszem, és egy Neuhaus FS (Ultimate pakkból).
Jó pár fodder a Ribery SBCbe.
A 85+-ost már nem tudtam kinyitni, 12 lapot kellett volna discardolni :/ -
thEndeR
aktív tag
PuskasPadavans nevu csapattal jatszik itt valaki?
-
-
v-man
őstag
-
EA's hit
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Dehogy jött, nyomorult senkiháziak ezek. Részemről elég is volt ebből a fos játékból.
-
Nandinagy
addikt
Édes istenem Saka
Nem érdekel, hogy kit kell eladnom miatta de mindenképp érkezni fog
-
LendvaiFeri1
veterán
Jött új swap?
-
v-man
őstag
[Fati] se lesz olcsó
-
Madn!ght
addikt
Elkezdtem a WL-t, de ugyanaz a szopóroller, mint a rivals. Arra van objektív magyarázat, hogy miért (de MIÉRT?!!!?!) kell februárban a sima gold Gabriel Jesust isten szintre tolni?!
Aki végiggürcöl - időt és akár pénzt sem sajnálva - hónapokat, hogy jobb (?) lapjai legyenek, semmit se érnek. Komolyan nem értem. Az egész fejlesztgetős, nyitogatós, vásárlós játék kb értelmét veszti, ha egy októberben összepakolt csapat ledarál. Szánalom, szégyen az egész.
A kártyák statja és színe irreleváns.Apropó, pl: Rashford lapjának melyik értéke indokolja az isteni szintet? összehasonlítás
-
bubuska10
senior tag
Nyugodt, türelmes ember vagyok, aki igencsak nehezen jön ki a sodrából. Most mégis azt kívánom, legyen büntetve az, aki focis játékkal nem focisan játszik, hanem csak össze-vissza húzgálja és/vagy pörög az ellen 16-osánál, vagy a háromszöget nyomogatja. Vágják le a kezét!

Sikerült kirakni a West Bromot (ráköltve vagy 100k coint), és így a PL-t. Ultimate Pack. A legjobb egy 84-es fucking Brandt.
Azt hittem, az a "legjobb" csomag. -
eM'82
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Nekem viszonylag sok a 83as untradeable játékosom. Így kost nem fájna kirakni, ráadásul a duplikációk miatt is jó lenne megszabadulni tőlük. Relatív, de nekem a 86osra akkor nem kell pénzt kiadnom, a 83asból meg marad elég.
54 pakk talonban, vannak egész jók is. Jó lenne valami értelmes eladható lapot nyitni.
-
Nandinagy
addikt
Ezzel az a baj, hogy az a 83as csapat kellhet egy normális játékosba is akár. Akkor meg felesleges egy 86-os játékosra ellőni.
Másrészről meg ha őt szavazták meg nem kaphat 90es kártyát. A mostani 6 potm közül egy prémium lap sem volt ami szerintem nem is baj mert nem lehet mindig Bruno a potm. Mondjuk az számomra rejtély, hogy Grealish miért csak 80as lapot kap mikor tavaly is top5 PL játékos volt már
Ez a Reece James valami brutálisan jó középső védő. IF Walker szint fele annyiért. Aki betudja építeni az mindenképp csinálja
Hihetetlen, hogy mindenhol ott van. Ha gólt kapok azt mind Varaneról. -
sz_abika
addikt
Hát elég fura kimondani, de csalódva adtam túl 200as bukóval KDBn. Egyszerűen nem klappol valami ezzel a lappal. Hosszabbításos ziccereket hagy ki, passzok is sokszor elakadnak és a legnagyobb bajom a lappal hogy passzív, semmi AI mögötte. Amit egy gold Mendy megcsinál magától, addig KDBn átgurul a labda és nem reagál rá.
-
dkaro
őstag
Annyit beszéltetek Rooneyrol h lehet kirakom én is

@eM'82: én is ezt mondom, ilyen sbc-kbe jó beletolni a 83as lapokat.
-
-
gjoe
addikt
válasz
Zimmi91
üzenetére
Essien tuti jó, de lehet várj mik jönnek most ki. Ma nem vásárolnék a helyedben. Amúgy is ma a legdrágább mindenki.
Futurben jön az angol srác cdm-be az tuti.
Grealisht kivetted? Próbáld ki petit helyére ideiglenesen, Bár ő és mbappé kb 8 chemen lesz csak, de elég jó camba aza grealish. Seedorf meg ellessz cdm-be egy shadow-al. -
Kristof_94
nagyúr
Rohadt tetű egy játék ez. Telibevert Martial, Sissoko, D. Sanchez és hasonló játékosokkal 120. percben még vígan rohangál. Dominálom a meccset, de persze, hogy tolja a digót és hirtelen semmi nem megy, megfordítja az állást. Ez a lényeg. Martial meg Sissoko február közepén. Gratulálok EA, meg a gyökereknek is, akik ezt meglovagolják. Moments Gullit meg R9 hozzájuk képest amatőr kezdő.

10/7, gondoltam ma eljuthatnék kicsit tovább, de nem. Vasárnap dolgozom, szóval holnap hátha. -
sz_abika
addikt
Nem ezt vártam lol, de akkor nincs mese. Gerrard akkor jön Tonali/Kante helyére aztán meg is van oldva a chem. CR3.5 helyett úgyis elférne valaki a kezdőbe.
Amúgy vettem egy Bergwijn, elég jó lap. Szerintem Mendyt még ilyen konzisztenciával senkivel se vertem meg, a PHY nagyon érződik.
-
gjoe
addikt
válasz
sz_abika
üzenetére
Én kivettem. És tényleg állat. Közel a toty lapok szintjét hozza. Alap igs2537.
Box-to-box megy. Jó cdm, cm, cam. De st-be az igazi. Sajnos nálam csak csereként jön be.
Dybalával párban nagyon ott vannak.
Ahhoz elkéne adnom szoboszlait és puskást, hogy a kezdőbe menjen, de gondolkozom is rajta. Sajnos úgy érzem puskás kevés. Rooney sokkal jobb lap. Stoichkovot adtam el öcsi miatt de bánom. Stoichkov sokkal jobb volt ( nála a 3wf inkább 4 volt, míg puskás inkább érzem 2wf-nek) -
Aguinaga
őstag
válasz
sz_abika
üzenetére
Nekem megvan, hát, elég beteg, nem vagyok nagy spíler, nem is tudok sokat jatszani, de volt olyan (div6) rivals meccsem, ahol 4-et rúgtam vele, minden is visszapattan elé. Mióta megvan, a div5 kapujába kerültem, kb. 750 skillpontról..Persze egyelőre, gondolom később jön a ninjanerf.
-
thebigK
addikt
ezt a wl-t már 5 meccs után el is engedhetem...3. meccsen játék elindul, ellenféllel megszakad a kapcsolat, your match under review, és kapom a vereséget. most meg megvert egy olyan, aki full semmittelen pl pickekből, informokból álló csapattal jött, vidal, ogbonna, romagnoli, maddison, stones, természetesen 3-5-2, amin nem léhet átmenni, rúgok egy lesgólt, mert hiába megyünk 2v1ben, a lesre futónak passzol, pedig rohadtul nem arra nyomtam, majd a visszatámadásból 3 passz alatt gól. Nevetséges
-
sz_abika
addikt
válasz
thebigK
üzenetére
Én Pleat vettem ki, Bundásra nincs egy csatárom se, elfér.
Más.
Akinek van Rooneyja...ez tényleg ennyire nagybetűs BASZÓ lap? A héten a 4.kapusomat szórja meg egy laza 5össel és emlékeim szerint nem rémlik, hogy bármelyik is tudott volna akár csak egyet is védeni. Amit rádurrantottak azt egytől egyig nyelte Neuer, Lunin, Oblak és Pope is.
-
gjoe
addikt
válasz
Zimmi91
üzenetére
Hát az a sebesség, és a 75stamina. Max 1 félidős CM. Bár inkább CAM akarna lenni, csak tud védekezni is.
[Allan vs Gündogan] -
Jehslo
friss újonc
Sziasztok!
Frissen regisztráltam, előre bocsánat, ha rossz helyre írok a problémával, de bízok benne, hátha tudtok segíteni.
Barátommal akarnék online játszani (Xbox One), mindkettőnknek van Live-ja, és mindkettőnknek működik egy harmadik féllel az online friendly, viszont valamiért kettőnk között nem... sem Ultimate sem Kick-off...Amikor létrehozzuk a szobát, a másiknak megjelenik az üzenet, hogy felkérést kapott barátságosra, belépünk és tölt-tölt, majd nemes egyszerűséggel kidob. A Hostnak egy pillanatra sem jelenik meg a másik fél, hogy belépett volna, azt írja ki, hogy leftelt...
Tud valaki tanácsot adni mi lehet a probléma? Előre is nagyon köszönöm!!!

-
Zimmi91
addikt
Jött egy POTM Gundogan 86os lap, 83as squad kell érte. Egynek lehet kilehet tenni

-
eM'82
addikt
Nyomtam ebédidőben egy WL-meccset. 5-0ra mentem 33.percben. Mondom, ez így vicces lesz. Meg is sajnáltam szegényt, így már nem adtam bele mindent. Félidő után fordulás. 5-1. Gyorsan szépít, majd miután a középpályásaim és a védőim úgy gondolták esélyt kell adni olasz (mily meglepő, szinte csak ellenük játszom) ellenfélnek. 5-4re feljött... Csak nem fog egyenlíteni, ugye EA?...
Kontra a 90. percben. 5--5! Robben lagymatag lövését Lloris nem hárította. 5-5. Röhögtem.
Hosszabbítás, 2. épkézláb támadósomból gólt lőttem és egyből megszakadt a kapcsolat. Gondolom a gól előtt akart lépni.
Szóval 6-5 lett.
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Az fasza. Remélem jönni fog, nincs kedvem most véelezni.
-
thebigK
addikt
Most nézem hogy ma végetér a szezon, én meg megálltam lvl29nél, kár azért a -1 fodderért Pulisic személyében
-
sz_abika
addikt
Éjjel egész jó áron ment Kaká, gyerek miatt fent voltam, túladtam rajta, pedig kiemelkedő csatár volt. TOTS KDBt akartam elpasszolni, de neki az ára nem úgy alakul ahogy én akarnám, pedig a sima lapjához képest, secondary CDMben nem tud 20x többet nyújtani.
Kiraktam Kantét is, Tonalit megnézem kezdőként mit tud. Hátha a darabosabb mozgását a jó passzokkal tudom ellensúlyozni. Még egy Sterling kéne de rewardok után 100kval alacsonyabb volt az ára, a mostani inflált árát nem hiszem hogy ki akarom fizetni.
-
Gaborz1
senior tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Egész jól jártál.
Én tegnap este befejeztem a Bundesliga kirakását. 15k-ból kiraktam a 5 csapatot, mert csak 2-3 játékos hiányzott csapatonként.
A 100k-s pakk 2 legjobb lapja: 83 Kovacic, 81 Javi Martinez.
Többiek mind 80 és alatta. -
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nincs ezzel semmi baj, így jutalmaz az EA
-
Kristof_94
nagyúr
A legelején szoktam, de évről évre egyre kevesebbet, most valami pár ezer volt, az utolsó fifa 20-as hónapokban folyamatosan gyűjtögettem! De azóta max. 2-3 alkalommal volt 1-1 draftra való, de egy ideje azt is hanyagolom!
(#10825) Bohus84 : Minimális a különbség, azt meg egy engine megoldja!

-
Bohus84
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
-
Zimmi91
addikt
Semmi köze a pontokhoz, látod Castro kb 3-4 millió forint értékbe vett fifa pontot csak a TOTYra és 1dbot nyitott
Én 4400pontot vettem az elején elnyitottam semmi nem jött belőle, utána meg jött KDB Bappe OTW Werner stb, kb 6-7 millió coin értékbe nyitottam játékosokat. Full lutri az egész, nem érdemes ezen elmélkedni
-
toxicjew
addikt
Tegnap kipróbáltam a 352t draftban, nem volt rossz, 3 win sima volt, az utolsó meccsen a fasz rossz végére tett Kanada... Na de gondolkozom, hogy kipróbáljam-e élesben is, mert az alapanyag megvan hozzá. Van aki régebb óta vereti már a felállást és bevállt neki? 1-2 kulisszatitkot meghallgatnék
Pl. hogy LM Rm az szélsőkkel vagy védőkkel érdemes. Na meg egyéni taktikát.
-
gjoe
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ezen nem csodálkozom, mert ha az is jönne akkor hirtelen sok lenne hétvégére.
Most jön az új season, future star új adag (bár szerintem csak pár db új player, mert a fele ugyanaz lesz csak más poszton (3db az biztos))
Ikon swap feladatok, objektben minimum 1 player feladatok, esetleg teamben is +wl az elég erős lenne.
Kristóf: Szoktál pontot venni?
Ezt csak a nyitás szerencse miatt kérdezem, próbálom a logikát megfejteni.
Én eddig kétszer vettem 1050 pontot, akkor nem adott érte semmit ( ez szerintem direkt hogy ne lehessen a cégre fogni hogy kényszerít a vételre), de általában utána 1-2 hétre nyitottam valami nagyobbat. (meghálálta a cég a vételt)
Viszont utána még rosszabbakat nyitottam és azt érzem ezzel próbál a rendszer arra rávenni hogy vegyek pontot megint.
A fifa 20-ban egyszer sem vettem, de nem is nyitottam egyszer sem semmi értékeset.
Jó lenne kibogozni mi miért van, mert azt nehezen hiszem, hogy valakinek mindig mindent bedobál, mások meg alig nyitnak valami hasznosat, és nem hiszem hogy pusztán szerencse az egész. -
Kristof_94
nagyúr
Neten ezt írják lehet, hogy nem lesz ma icon swap 2, mert a forráskódban nincs semmi új csomagnév vagy hasonlók és ilyenkor már bele szoktak kerülni.

Vagy várnak vele egy hetet és kiadják pl. a moments ikonokkal. Őket mondjuk kétlem, hogy a mai promoval együtt kiadnák, attól összeomlana a rendszerük.
-
gjoe
addikt
válasz
freddyadu
üzenetére
már rég volt.
De a top 5 ligábol volt a one league
Várható az MM itt 77-es csapat ( ezekből sbc-be ment nálam nagy része, most reggel kellett visszavásárolnom a kis ratingű jó lapokat )
És várható még a one nation. Itt ha ki akarnak szúrni az emberekkel akkor lehet holland, portugál argentín stb.
Meg volt feladat SB meccseken asszem itt volt az UCL csapat -
LendvaiFeri1
veterán
Szokásos 50k.
-
Gaborz1
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hát először is gratulálok.
Másodszor hogy a fenébe van valakinek ilyen ordas nagy mázlija?
-
gjoe
addikt
TIPP:
Ma mindenki szerezze be a még hiányzó játékosokat az iconswap csapatokhoz, onenation, MM verziókhoz még olcsón. -
gjoe
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hát gratulálok. Bérbe nyitást vállalsz?
Tegnap a rivals utáni csomagokban a legnagyobb lap amit nyitottam 78-as volt (8 csomag)
kb agyérgörcsöt kaptam. -
m4rk.89
aktív tag
tudnátok SBC-ket ajánlani az alapokon kívül? (alap hibridesek + future stars kész van)
Marquee-re gondoltam, csak nem tudom megéri-e, mert ha veszem minden játékost akkor 50k is lehet...
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ebben a pillanatban nagyon nem kedvellek
-
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
persze, inkább fested!
ilyen a világon nincs. mázlista disznó, használd mindkettőt bátran, és innentől egy szavad sem lehet ha egy nyamvadt TOTS-t se nyitsz majd.
-
dkaro
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nah akkor legközelebb nyitás előtt én is levágom a körmömet a lábujjaimon
-
dkaro
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Most már azért bevallhatnád hogy az EAnel dolgozol
-
Kristof_94
nagyúr
Csináltam egy base or mid ikon sbc-t, mert volt rá fodder. Illetve úgy érzem, hogy sokszor nem igazán motivál a játékban semmi, szóval úgy voltam vele tök mindegy, hogy ha most nyitok egy Litmanent, de nincs kedvem ülni a fodder lapokon és várni egy jó játékosra, meg heteket szenvedni egy fos swap csomagért és hasonlók.
Soha nem csináltam ilyet és nem is szeretem, de most "ikon ruletteztem" vagy hogy a tökömbe hívják, mondom miért ne. Egyszer véletlenül rosszul nyitottam meg a clubban lévő játékosokat, de szerencsére nem vettem észre az első oldalon. Beállítottam a speciális illetve untrade filtereket és a portugálokhoz érve meglepődtem! A fekete párduc!

Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest