Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
K.J
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Lövéseknél alkalmazod a TF-et?
Azért érdekel, mert többnyire nálad mindig 40 ms alatt van a ping, én viszont ahogy említettem már kénytelen vagyok 70-es pinggel is meccset indítani, (mert kb soha nem játszanék, ha kisebbre várok), így meg ki van lőve ez az opció, pedig sokszor érzem azt, h segítene, csak egyszerűen akkora a delay, h nem merem bevállalni. -
Nandinagy
addikt
Ez a digis net nem összeegyeztethető a wlel
Egész nap 40+ ms-em van pedig ránéztem 7kor meg 9kor is a játékra. Pedig mostanában azért a 32-36 volt a jellemző. Nagyon kipróbálnám a játékot 22 ms környékén.4-0 után megint kikaptam egy szerencsétlentől akinek csak a letámadás+egyérintőből állt a játéka
Az első félidőben 4-0-ra kellett volna vezetnem de 3 lövésem is eltörték Neymarék, így a kapus simán fogta, a második félidőt meg hagyjuk is. Nem tudom eldönteni, hogy ez most a borzalmas kapcsolatom vagy a szar játék miatt volt így.Aki jót akar magának az ne nézze vissza a gólokat
Mostanában sajnos visszaszoktam és elképesztő milyen logikátlan dolgokat művel a játék. 
Közben kiraktam a PL-t mert volt 2 untrade West Brom játékosom akik 30k-t értek meg igazából semmire nem tudom költeni a coint. A kövi fejlesztés 1 milla + lenne a csapaton meg semmi kedvem alakítani ennél jobb úgy sem lehet.
-
gjoe
addikt
Caputo küldetésnél a bronz playerek elég kispadra, vagy a kezdőbe kellenek?
Nem vagyok a boxnál, csak pc-n összedobnám a csapatot hozzá. -
Nandinagy
addikt
Szerintem már belevan kalkulálva a fejlődés a mostani árába. Ezek a lapok 99%, hogy fejlődnek szóval kétlem, hogy megugrana az ára ha megkapja az upgradet. Ha megnézed az RTTF lapok sem lesznek drágábbak az upgradek után mert azért lehet számítani rá, hogy ki fejlődik és ki nem. Nyilván akkor borul az egész ha a jóval esélytelenebb csapat nyer.
#11791thebigK
Szerintem ezeknek a 80%-a kamu egyébként. A maradék meg tényleg kinyitja vagy a 70. sbc accounton nyitja ki és azzal vág fel.
-
dkaro
őstag
Én is kinyitottam az első eladható promo lapomat, Lees-Melou. Most 120 körül elmenne. Érdemes eladni szerintetek vagy inkább tartogassam hátha fejlődik?
Valamint én is kinyitottam a 82+ és a 83+ csomagokat sajnos nem volt jó, 4-5 fodder úgyh csináltam egy mid-icont amiből jött Bergkamp. Tudom h nem nagy szám de nincs vele bajom mert Arsenal legenda. Most viszont sok a CAM játékosom.
Eddig Grealish és Freeze Bolasie kezdett és csatár Aubama vagy Salah.
Most a padon már az alábbi CAMjaim vannak: Bruno gold, Bergkamp, Martial (CF)
Szerintetek kit érdemes kezdőbe rakni? -
sz_abika
addikt
Nyitottam en is egy 25+os csomagot. Koke, Gimenez, Lucas Leiva. Viszlát!
-
Kristof_94
nagyúr
Én nyitottam 14 csomagot, Godin volt a top.
Szokásos! Még a sima MM hátra van, hátha onnan jön valami. -
thebigK
addikt
Koszi urak

Neymar helye adott, Mbabut is betudnam.epiteni, csak RTTF Akanji meg base Lahm kene nekem ahhoz, elobbi draga kicsit, utobb a piacon sincs perpill, ugyhogy meg meglatom.v-man - 5
-
toxicjew
addikt
Na megtört a jég, nyitottam egy promo lapot. Igaz csak untrade Jovic, de hát az is vmi
(bár beépíteni nem tudom
) Mellé meg jött pár fodder, szóval egész decent pack opening lett.Amúgy elég gyengus team, a kövi rewardokkal megvárom megint a pénteket.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Bence910905
üzenetére
Attackers & Midfielders upgrade if the player’s club scores at least 6 total goals in their next 5 domestic league matches.
Defenders & Goalkeepers upgrade if the player’s club keeps at least 1 clean sheet over their next 5 domestic league matches.
És elvileg egyszeri upgrade lesz!
-
Bence910905
tag
A hetvegen nem kapcsolom be a pst.. Ez az uj promo mit tartalmaz ? Fejlodnek a lapok es ha igen milyen feltetelekkel? Koszi
-
v-man
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Odegaard OTW gondolom ebből kimarad...
-
Aguinaga
őstag
Esélytelen nyitni rendeset, nekem egy laligás korei if csatár volt a legjobb, 4 csomag után fel is adtam
Vegyél pontot, akkoe biztos jót nyitsz... Ja nem.
Ez a Raphinha is, vicc, 3wf, fél milla, lol
-
Tomi0703
addikt
Elnyomtam par pakkot. Legnagyobb a ket jumbo rare playersem, mindegyikbe 1-1 85-os volt a legjobb, tobbi 83-tol lefele...
Pedig egy promo Kantenak orultem volna. -
LendvaiFeri1
veterán
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Stylerr
üzenetére
Én nem, de sokáig szemeztem a base/mid lapjával, mert tetszettek a képességei, de aztán jöttek a TOTY-k.
Nekem brutál jónak tűnik, nagyon jó fizikális képességekkel. Szerintem érdemes kipróbálni!Közben szenvedve vertem meg 5-4-re egy sima PL csapatot, ahol Tsimikas (!!!) volt az LB, minden játékosomat leszedte. Itt tartunk...

-
Stylerr
addikt
90 Cantona milyen lehet? Próbálta valaki? 4222-ben lenne az egy ST, mellette Mbappe.
-
-
Zimmi91
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nyilván imádtam, meg imádom most is "dagit", de ha nem ér ennyit akkor nem vagyok a magam ellensége
-
Zimmi91
addikt
válasz
bubuska10
üzenetére
Kezdtem már én is 0-10be és 14-16 lett a vége
Hajrá kitartást
Ahogy a többiek is írják ne vedd ennyire komolyan, ha meg ennyire felhúz akkor marad a div + sb, én fifa 19be minden héten lenyomtam a WLt ott még tök jó volt, aztán fifa 20ba már csak kb 5-6ot sikerült, idén pedig 1et 
Más:
Baby Ronaldot próbálta már valaki? Ér 3 milliót vagy inkább nézzek más ikont aki olcsóbb?!
-
K.J
senior tag
válasz
bubuska10
üzenetére
EZT MOST FEJEZD BE!!!!!! Szörnyű olvasni is!
Komolyan kérdezem, válaszolhatsz privát is: Mennyi idős vagy?
Ilyet nem szabad mondani egy agyament, irányított, hülye játék miatt.
Ahogyan mondják is, ehhez türelem kell, ne akarj azonnal eredményes lenni. Okulni kell a hibákból, kiismerni a játékot.
Nem apáskodom, de ilyet ne mondj! Nem ér ennyit az egész! Rengeteg szép dolog van a világon, nehogy már felb..sszon egy játék, pláne ilyen mértékben.Csak nyugalom, a hosszú élet ritka..
-
|AP|
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
"Már rég kitolhatták volna 1-2 nappal a WL-t, lehetne mondjuk péntektől keddig vagy akár szerda reggelig és akkor nem mindenki egyszerre menne rá. Meg ugye van aki hétvégén is dolgozik..."
Ez nagyon nagy +1
plusz ha valakinek van család/barátnő, nem biztos hogy ezzel meg az ezzel járó idegeskedéssel akarja az ember tölteni a hétvégét.Én csak decemberben kezdtem ezt az egészet, de már most látom magamon a függés apró jeleit, nagyon sokszor nem okoz örömöt a játék, és utólag azt gondolom mással is tölthettem volna az időt. Ez azért elég ijesztő
-
gabesz82
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
hát igen... de amíg így is megvesszük és költjük rá a súlyos euro százmilliókat, addig szarik bele az EA, gyakorlatilag monopol helyzetben van az online fociszimulátorok között.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
gabesz82
üzenetére
Az a baj, hogy egyáltalán ilyenekről kell beszélni. Egy ekkora bevétellel rendelkező cég hibát hibára halmoz, nem képes normális körülményeket biztosítani, semmibe veszi a közösséget, stb.
Már rég kitolhatták volna 1-2 nappal a WL-t, lehetne mondjuk péntektől keddig vagy akár szerda reggelig és akkor nem mindenki egyszerre menne rá. Meg ugye van aki hétvégén is dolgozik... -
Nandinagy
addikt
válasz
gabesz82
üzenetére
Alapvetően szerintem ez hülyeség. Idén a legjobb/legstabilabb gameplayem wlben az hétfő hajnalban meg pénteken van. Szombat-Vasárnap tolja mindenki a wlt így sokszor mocsárfoci van ha nem reggel vagy késő este játszol. Arányaiban nem játszik több profi ilyenkor mint mondjuk szombaton.
-
Nandinagy
addikt
-
gabesz82
őstag
válasz
bubuska10
üzenetére
Már ez is elég szörnyű amit írsz, nem mondok azzal újat, hogy nem ér ennyit a játék (még kevesebbet se). Egy jó tanács, hagyd rá ha zsinórban 3 vereséget szedsz össze, mert utána már csak dühből játszol. Szép idő van, itt a tavasz is lassan, az élet rohadtul nem a fifáról (kellene) szól(jon), nem tudom hány éves vagy, de pl. nézd meg a dán csodagyerek fifa rekorder Anders Vnrnnrdjdj-ot (passzolok a nevét illetően), na az a gyerek 14 éves és minden csak nem mentálisan egészséges (mondjuk fizikálisan se)...
-
bubuska10
senior tag
WL: 0-8. Zsinórban 7 meccsemen kaptam ki 1 góllal. Azt hiszem elköszönök Tőletek, mert szörnyű dolgokat írnék, az meg senkinek se jó. Szar realizálni hogy ennyire béna / peches vagyok, elegem van az életből. Sok sikert, remélem ti továbbra is a 22-8-ak miatt bosszankodtok, én megyek és felkötöm magam. Ilyen bénának / szerencsétlennek nem lehet lenni....
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Sose dobalt ki iden.
Kozben 3bol 2 vereseg, nevenincs torok ellenfel, folyamat press, 4-1re mentem, kihagytam a ziccert pedig kiakart lepni, 7-7 lett a vege ugy, hogy a 122.ben egyenlitett, majd tizikkel megvert, mert fernandes sarokba helyezett sarga timedja ilyenkor kapufara megy. Aha. -
|AP|
veterán
vicces nézni a kiakasztott kontroller ellen szenvedő szerencsétlent, aki a második perctől kezdve erőlködik és összesen 9 gólt sikerült berámolnia az AI ellen
-
gjoe
addikt
Pénteken még sose játszottam wl-t.
Most az az érzésem nagyon össze vissza adta az ellenfeleket.
1. simán behúztam, kb div7-8 lehetett (én div5)
2. kb 20 millás csapat és div3, div2-es ellen sima vereség
3. szinétn div3 kb. azért megszorongattam
Ja mind jürgen és társai, még bele sem kezdtem fordulásba és elvette, mindenhol előbb ott van
Pedig jónak tűnik a játékmenet így 30-40ping
Lehet mára hanyagolom -
Kristof_94
nagyúr
válasz
thebigK
üzenetére
Próbáld ki a fullscreenizer programot, én azt használom mióta folyton kidobált. Ablak módban indítod és a programmal teljesbe rakod. És elvileg nem fog többé ledobni, illetve próbálkozni fog, de mivel kvázi ablak módban vagy megúszod. Az alt+Tab persze ugyan úgy dnf lesz.
-
thebigK
addikt
Jol indul a wl, elso meccsen kb a 6. Percben ablakba baszott ez a szar jatek, ugy, hogy ertesites sem jott
-
elod22
senior tag
Valaki közületek kirakta már Kroos lapját? Capa-t váltaná CDM-ben, 86-os Llorente lenne a párja. Igazából Capa is elég jó kis lapocska Powerhouse chemmel, nem vagyok még biztos abban, hogy érdemes lenne lecserélni.
-
bubuska10
senior tag
Első meccs román ellen, neki is Eto'o-ja és Serie A csapatja van (csak neki mindegyikből az elit + 3 csere icon): 1-5
Második meccsen vezetek 5-1-re a 66. percben, már össze-vissza csúszkál idegből, aztán persze a cpu helyettem felbuktatja, ad egy tizit meg két hova máshova mint ziccerbe pattanó labdát, 6-7.
Harmadik meccs, félidő 3-0, vége 3-5, minden bemegy a buzinak, nekem sima bepasszolós ziccernél gólvonalnál tök egyedül összeomlik Eto'o, a 88-as Koulibaly végigmozizza a dolgokat...
Isten hozott, weekend league. A legbosszantóbb játékon belüli játékmód valaha. Gondolom az lesz ha majd vezetek a 91.-be megszakad a kapcsolat. Ismerlek már...
De legalább nyitottam egy Eto'o-t, aki rohadt nagy király alapból mindent belő meg gyors meg visszapattan hozzá a labda, csak gólvonalról, üres kapura képtelen belőni így inkább elcsúszik. -
Zimmi91
addikt
-
eM'82
addikt
Akanji UCL Live lapja végre price range emelést kapott. Kiraktam egy kb 100k-s haszon reményében a piacra.
gabesz82:
A Rulebraker lapja szvsz jobb mint az IF, viszont a SiF picivel annál is jobb statokban. Remélhetőleg kap Winter upgrade-et és akkor egyiket meghagyom a kettő közül :) -
gabesz82
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Én használom 84-es Marcos Llorente a párja CDM-ben 4231-ben, tökéletesen végzi a dolgát, stabil, odaér, szerel, tartja a labdát (szóval egész életszerűen viselkedik). Még akit nagyon mégérné kirpóbálni az SIF Llorente (RM), pöpec box-to-box lehet.
-
thebigK
addikt
Na en estere kivettem a 25x83+ packot, meg a tegnapi rewardok, mm is megvan, lehet kiveszem a 25×82-t is, aztan hajra. A duplakbol meg szerintem kirakom Shaarawyt, vagy ha annyi lesz, akkor egy mid icont.
-
Zimmi91
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Akkor már mennek a PC-s serverek?! Este megakarom csinálni a maradék 5 one nation meccset és akkor a WL kivételével megvagyok a SWAPel
Igaz azt még mindig nem döntöttem el, hogy kit veszek ki. Csalogat ez a Cole lap Rooneynak perfekt link miatt
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Mely fajdalommal tolt el, hogy ilyen jelzokkel illeted szeretett imadott csapatom mint , hogy makizenal
Ezek utan, hogy szoritsak a nyitasaidert Kristof? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Saka nem azert annyi amennyi hanem mert kapuson meg cbn kivul barhova berakod extra lesz. Ez ugyanaz mint a tavalyi tularazott Gucci lap aki bar nem volt kiemelkedo lap a tobbiekhez kepest megis a jatek vegeig nagyon draga lap volt.hozzateszem en imadtam ot.
-
LendvaiFeri1
veterán
De Jong IF lapját használja valaki? Case helyett jönne, 4231-ben CDM, 41212(2)-ben pedig CM lenne.
-
Kristof_94
nagyúr
2x kellett rivalsban keresnem mire ellenfelet talált, akkor is egy izraelit adott be. Az légvonalban 2000+ km távolság. Tényleg nem volt senki a "környéken"? Nevetséges ez is...
-
gjoe
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Most wl-en tesztelem, de max 7 win-ig játszom. És szedem is ki cole-t.
A maradék időben inkább kiveszem azt a 88-as objekt francia ligást. Jó lesz foddernek.
Pick-ből úgysem esik 84-nél nagyobb.
Kluivert ha jó lesz marad, ha nem tetszik megy a piacra és nem érdekel nyerek, vagy vesztek rajta.
A hétfőn vett stoichkovot eladtam azon lett egy 100-as, legrosszabb esetben hétfőn megint stoichkovra vadászom. ( de kipróbálnám etot vagy drogbát is) -
Zimmi91
addikt
Most nézem ez a Romás Peres gyerek se lesz rossz, még 81es korába nyitottam untradebe, ért vagy 40kt most meg 86os lesz és 370k körül megy PCn
Lehet megbomlik a Klaiber-Robben duó jobb oldalt
Összehasonlítottam még 86ként se lesz jobb mint Klaiber, akkor marad
-
Nandinagy
addikt
Ugy vagyok vele ha mar 1 milla felett veszek jatekost akkor 100-200 meccset kap nalam tobb poszton is. Azert nem top100t megyek, hogy ennyire semmibe vegyem az adot. Aztan ha valaki bevalik marad.
Szoboszlainal az a 60-80k meg a belefer kategoria egy wlre. Arra azt mondom megeri,hogy megtudtam jo lap de 1.6 millas lapokat tovabb probalnek a helyedben

-
-
-
Zimmi91
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
PC-n 2,3 ahogy beszéltük, persze nem tudtam vadászni futbin szerint 1-2 adtak el PC-n 1,6 misiért, ez a gáz, hogy tudjuk hogyan lehetne könnyen coint szerezni, de sajna bot nélkül esélytelen
Saka is 2ről 3millió, 2 kártyán laza 1,5 millió haszon lett volna 2 kattintással
-
dkaro
őstag
Ez az új stressz csökkentő promó, ma este mindenki kevésbé ideges
-
Aguinaga
őstag
Továbbra se megy? Be se kapcsolom a PS-t
-
|AP|
veterán
PC-n semmilyen FUT meccs nem indul. Asszem én is nézek inkább valami meccset vagy sorozatot ma este

-
m4rk.89
aktív tag
Köszi. Megvan esetleg ez futbinen? Sajnos nem vágom a játékosok neveit.
Fun fact: Callum Robinson-t felraktam 300-as kezdő árral és valaki elvitte 30k-ért azonnal, nem értettem a mi a pék van......
Kezdőként melyik swappal érdemes kezdenem? One Nation Spanishre gondoltam, mert ott zsebből van ~10 playerem ami nem olyan nagyon rossz:
-
eM'82
addikt
válasz
m4rk.89
üzenetére
Igen, ha nincs annyi és olyan játékosod ami a célnak megfelel.
Én ezzel indítottam a meccseket, aztán ment a 3 csere. Volt asszem 1 meccs ahol inkább nem szenvedtem, alig tudtam helyzetbe kerülni, a gép meg mindent is belőtt.
Tegnap (mármint ma) meg a 6. győzelem árnyékában a 90. percben kivágott a szerver. Fél 1 volt, mondom reggel meló, így hagytam.
-
gjoe
addikt
De lehet inkább átálították a gépeiket kriptobányászatra.
Kell még egy kis zsé kanadának.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arch Linux
- Milyen videókártyát?
- Apple Watch
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Balesetben elhunyt Vince Zampella
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- ASUS TUF Gaming F17 - 17.3" FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év garancia
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egész nap 40+ ms-em van pedig ránéztem 7kor meg 9kor is a játékra. Pedig mostanában azért a 32-36 volt a jellemző. Nagyon kipróbálnám a játékot 22 ms környékén.

(bár beépíteni nem tudom
) Mellé meg jött pár fodder, szóval egész decent pack opening lett.
Pedig egy promo Kantenak orultem volna.

Ezek utan, hogy szoritsak a nyitasaidert Kristof?