Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Házimozi belépő szinten
- Home server / házi szerver építése
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Csekély 4000 dollárért tervezetten "hibás" az ASUS limitált VGA-ja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amazon Fire TV stick/box
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
én a POTM Aspast mindenképpen ki akarom rakni, ez nálam a következő cél
-
|AP|
veterán
-
Aguinaga
őstag
Na, ki rakta ki a 86+ sbc-t? Neymarok hullanak?
-
andras.m
csendes tag
Nekem is ugyanez van
fifa web app sem megy... -
toxicjew
addikt
Nyilvánvaló volt, hogy egy nagy szar lesz az eheti így PL nélkül és a plusz pickek miatt.
Egyébként utánanéztem a FGS token mizériának.
Tehát a token amit kaptunk eleve a vasárnapi stream miatt járt volna amit alig nézett vki, köztünk haverom sem aki 2t kapott belőle
Totál káosz ez a cég. -
|AP|
veterán
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Hát, ebből maximum valami fodder jöhetne, hiába magas rating, nem jó lapok.
-
v-man
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
huha kemény lesz, 82-85 közötti lap nincs is szinte, mindenki Zahavit kapja akkor

-
akooos
veterán
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Fél marokkó IF-et kap.
-
Nandinagy
addikt
válasz
mr.dana
üzenetére
Mert egyébként ki van 200-ért hasonló? Komolyan kérdezem

Ha csak a fejlődős Wijnaldumot vagy Pogbát veszem alapul hozzájuk képest sem szarabb lap
(Milner-Wijnaldum-Pogba).
P:75-78-74
S:83-78-83
P:86-83-88
D:83-88-87
D:79-81-67
P:81-81-86Na most Pogba meg Wijnaldum is 600k. Mind 3 fejlődhet még. Így nézve bőven megéri Milner szerintem.
TOTW16: Ez tipikusan az a TOTW amiért kurvára nem éri meg szenvedni a wl pickekért +-ban...
-
LendvaiFeri1
veterán
-
marcess
senior tag
Aki esetleg szenved a week 2 gold direct passal, nekem sem adta meg, utána néztem, és azt írták akinek nem adja meg az a fogadóval lőjön gólt. PL Mane lb-a Mbappe-nak akkor Mbappeval kell gólt lőni.
-
mr.dana
aktív tag
de ezeket / most legyen mondjuk Milner , ezt miért éri meg kirakni ?? azt néztem hogy a 3 team kb 80 + 80 + 40 lenne - tehát kb pont 200 !!! annyiért nem lehet venni valakit ? vagy ezek jobb statok ?
ua kérdés Mahrez RW headliners egy 86 rat team et kell kirakni , ami 200 ban nem áll meg ..
-
Tomi0703
addikt
Sracok!
Allan melle 442-be CM-be kellene Ndidi helyett valaki. B. Fernandesre gondoltam. Shadow-val mehet oda?
Ja, sima gold rare lapokra van csak piz.
-
|AP|
veterán
tényleg kihullik a hajam már ettől az objecttől... bárhogy próbálom, akár jobb stick, akár L1, sehogy nem jön össze. Volt olyan meccs, ahol gyenge ellenfél ellen direkt kipróbáltam mind a 4 variációt:
1. jobb stick majd ground pass
2. L1 majd ground passaztán ugyanezek through pass-szal... semmi
-
Mrguba
őstag
Szerintetek pl caspatba CDM be melyiket eri meg jobban kirakni?
MILNERT vagy MCTOMIT? -
sz_abika
addikt
Banyek hétvégén stream nap volt? Akkor ugrott a nagy pakkom?
-
|AP|
veterán
én most a week2-gold objectek közül szenvedek a directed pass&go-val. Már a trainert is bekapcsoltam, hogy egyértelműen lássam a zöld nyilakból, hogy elindult a játékos.
Több gólt is lőttem már így world class SB-ben, de egyszerűen nem fogadja el.
Passzolok, jobb stick, játékos beindul (zöld nyíl mutatja), visszapassz, gól. Próbáltam már through pass-t és sima ground passt is, egyszer sem fogadta el. Mit kellene máshogy csinálni? -
Nandinagy
addikt
válasz
mcwolf79
üzenetére
Sajnos felesleges jóhiszeműnek lenni. Meg kell neki mondani, hogy lőhet 1 long shot gólt ha már 3-0-ra vezetsz azt kész. Én mindig ezt csinálom mert ha előbb engednék neki gólt akkor 10ből 8szor tuti kiakarna baszni velem. Ha meg belemegy úgyis elhúzza a kapust azt tudsz lőni 16on kivülről is egyet.
Volt már rá példa, hogy leírtam ezt az ellenfelemnek aztán érdekes módon utána nem válaszolt és elkezdett normálisan játszani. Gondolom mert ő is átakart vágni csak nem jött neki össze.
-
mcwolf79
veterán
Azért jó hogy vannak ilyen"rendes " emberek is. Delikvens beírja meccs elején, hogy neki longshoot gól kell, nyerhetek én. Írtam neki hogy oké, lövünk 1-1 longshoot gólt. Engedtem neki, ő már persze nem engedte. Úgy felbaxtam magam , hogy ki is kaptam. Írtam is neki egy szívhez szóló üzenetet.
Másiknak írtam , hogy 1-1 longshoot gól. Az még csak annyit írt, hogy nem . Jó dolog a segítőkészsèg.
Mondjuk jó példa is volt : srácnak írtam, hogy kellene longshoot gól, neki kell e valami. Írja hogy csak win kell. Kikaptam, engedett egy longshoot gólt. Következő meccs szintén ugyanaz a srác. Engedett egy longshoot gólt, majd ki is lépett. -
dkaro
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Sokszor később küldik ki, nekem volt hogy 3 hetet kellett várni.
-
toxicjew
addikt
Igen ez is egy megoldás, de itt vmi hiba került a gépezetbe. Mármint nem az, hogy 2x küldték, hanem az, hogy ők eleve úgy tervezték, hogy ezen a hétvégén 2 (feltehetőleg különböző) tokent akarnak adni, amihez az kell, hogy mindkét nap nézd a streamet. (Ezt észre is vette vki, hogy a poszteren az volt, hogy 2 token szerezhető most) Hogy ez direkt volt vagy véletlen, az jó kérdés, de az igaz, hogy spanom csak szombaton nézte őket, mégis megkapta a dupeot, én meg mindkét nap benyomtam és én is duplán kaptam. Ezeknél sosem tudni... Szerencsére még nem akarok packot nyitni, úgyhogy elfér.
-
dkaro
őstag
válasz
Bence910905
üzenetére
Jah akkor csak simán kettőt küldtek az egyik hétvégén. Akkor viszont jól jartatok mert ha a kövi után bevaltjatok és addig nem discardoljatok akkor marad 1.
-
toxicjew
addikt
Az első új token, csak később megkapod újra. Spanomnak és nekem is így jöttek ma.
-
dkaro
őstag
válasz
Bence910905
üzenetére
Beléptem gyors, szerencsére nekem nem duplicate, így megvan a 4 token, remélem nem az 5. lesz az mert kéne a 100k csomag totyra
-
Kristof_94
nagyúr
Én csak egyet néztem, szóval várni kell még vele, hogy beválthassam a 100k csomagra. 23-án lesz a következő, lehet addigra már a TOTY sem lesz a csomagokban.
-
toxicjew
addikt
Klasszikus EA
-
|AP|
veterán
valóban 2 token járt a hétvégi twitchért, csak ugyanaz a lap kétszer
(Most érkezett meg másodjára a lap) -
sz_abika
addikt
Gyerek óta en már nem merek ilyet, legalább 2 parnaba üvöltök

-
PeetR
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
-
dkaro
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Jelen
-
Kristof_94
nagyúr
-
gjoe
addikt
aki ezt headliners magic küldit kitalálta az tojjon sünt.
3 vereség ahol én rúgtam a több gólt. Már majdnem törtem a kontrollert.
Na meg az új object 22 win wl egy hétvége alatt? Na ezért nem fogok wl-t nyomni az tuti. -
Robertoredo
tag
A headlieners object-nél minimum 5 nemzet vagy maximum?
-
elod22
senior tag
Mibe lenne érdemes most fektetni alacsony kockázattal 700K zsetont?
-
Mrguba
őstag
Ez a MILNER meg a MCtomy ezek milyen lapok?
Fejlodo? -
Nandinagy
addikt
Miért ne vehetnél?

CR ára is csökken csak ameddig benn az IF lapja addig nem olyan ütemben mint mondjuk Mbappe.
Attól függetlenül így is most a legalacsonyabb az ára (1.075.000). Múlthét szerda-csütörtök 1.100.000 környékén mozgott. TOTY előtt 1 nappal érdemesebb ránézni.#8825dkaro
Nem. A dribbling boostal még a kapusod vagy védőd is 5* skilles lesz és nagyon szűken szépen vezetik a labdát. Ha gyorsaságot kapna nem lenne értelme a speed boostnak külön.
De egyébként lényegtelen mert a pass boostnál is sokkal gyorsabb a labdás játékos mint a többi. Egyedül a lövésnél érzem ezt kevésbé. -
Digestive
veterán
Minden lap zuhanni fog a promo kezdetéig. A bejelentés napján az első órában azok a lapok akik kapnak TOTY lapot azonnal emelkedni fognak. (PL: CR IF éd SIF lapja a megjelenésig csökken és ott azonnal lesz egy ugrás az árban az első órában.) Ez azért van, mert akik eladták ezeket sokkot kapnak, h a TOTY CR 10 milla és azonnal elkezdik visszavenni az eladott TOTW lapokat.

A nyitható rare gold lapok tovább csökkennek, mert annyit nyitnak majd mint a szar.A prémium ikonok is a bejelentés napjáig zuhannak és ott azonnal elkezdődik az emelkedés. (PL: Egy mid Eusebi 3,5m most. Az még esik pár 100k-t talán az eladások miatt, de emelmedni is fog ugyanolyan okból, mint egy TOTW CR.
Kb ez várható. Tehát aki prémium lapot akar venni az a TOTY megjelenés előtt tegye.
-
gjoe
addikt
Az árzuhanás gondolom főleg a nagyobb gold rare lapokat érinti?
Főleg aki kap toty lapot?
Valaki aki ért hozzá az írhatna egy várható elemzést.
Ikon árakat mennyire érinti? -
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hogy,hogy melyik? sárgával írja. Minden játékosod 5* skilles lesz tőle
-
Nandinagy
addikt
válasz
toxicjew
üzenetére
Nem lenne ez rossz egyébként
Kapod a live fut friendly wint meg a packot, csak megint szarul van megírva a játékmód.
Ma is mikor toltam Mbappe 25ről dribbling boostnál olyan erővel lőtte meg a labdát, hogy a kapusom reagálni sem tudott rá. Shootingnál megértem.. de dribblingnél?
De leginkább csak az zavart, hogy akármilyen boostod van sokkal gyorsabb a labdás játékos mindenkinél.
Ha tényleg azt kapnád amit épp ír a játék lehetne ez vicces, de nekem inkább úgy tűnt, hogy all bosts van végig
-
toxicjew
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Nagy baromság az egész, szerencsére tegnap este sikerült lezavarni az egész objectivet. De elképesztő tryhard ment, kénytelen voltam beleírni a csapatnévbe, hogy golden goal, utána már többen kiléptek 1. gól után... A legjobb, hogy egy idő után már 2-3x szorzó van a gólokon, nagy nehezen tartottam egy gyereket, aztán lőtt 2 gólt azt már 100-3 volt az állás. Ott elengedtem a meccset
-
Nandinagy
addikt
Szokott. Pár napja pont kérdezték már ezt
A legegyszerűbb ilyenkor ha futbinen megnézed 2-3 meta játékos grafikonját. Tavaly 6.-án jött a toty és minden lap 5.-én volt a legolcsóbb. Másnaptól elindultak felfelé.Ez ugye egybeesik a vasárnappal majd amikor még a wl utáni eladás is lentebb nyomja az árat.Egyébként ennek a mystery ballnak mi értelme van? Akármilyen boost van a labdán a labdás játékos mindig 10* gyorsabb mint az összes többi szóval ha csak nem szerencsétlen az ellenfél akkor az életbe nem veszed el tőle. Nem az lenne a lényege, hogy speed boostot csak speed meg all boosts-nál kap a labda?

-
Madn!ght
addikt
-
skt
tag
Sziasztok!
Pár hete eladtam mindenkit, és 90%ban csak untrade játékosokkal játszom. Az egyik kérdésem az lenne hogy szokott ilyenkor panic sell crash lenni, még a toty előtt, vagy inkább akkor amikor megjelennek a játékban és mindenki nyitogatja a packokat, így a túlkínálat miatt csökennek az árak? Valamint mivel most van nagyobb coin mennyiség szabadon, mivel érdemes tradelni, hogy kicsit elüssem az időt?
-
Nandinagy
addikt
válasz
Clapaucius
üzenetére
Grat.
Mondjuk annyira nem rossz, hogy konkrétan ez a legjobb reward amit kaphatsz
Van még egy olyan mikor jumbo rare playerst ad de szerintem ez sokkal tutibb annál
Jó lenne draftozni de idén 2 db draftot játszottam. Packokból konkrétan 0-t kaptam(volt 1 küldi meg a múltkori draft tokenes sbc).#8810Sasa22
Nem azt mondtam, hogy jobb hanem, hogy egyszerűbb vele játszani. Ez olyan mint mikor az mmo-kban mindenki harcos akar lenni mert azt a legegyszerűbb nagyon erősre húzni a többihez meg kell egy bizonyos mértékű tudás. Hasonló ez is. Puskás jobb lap mint Mbappe vagy Neymar csak tudni kell használni. -
Zimmi91
addikt
Kiraktam Robbent (jött a 80+ pickbol egy VVD és amim van is untrade így ment bele 😀) eddig eléggé tetszik, a balos az halálos olyan csavarasokat lehet vele elereszteni 😁 Na meg ez a holland RB gyerek iszonyat, mint egy kis pitbull, leszerelt mindenkit is és utolér mindenkit is 😁😁
-
toxicjew
addikt
válasz
Clapaucius
üzenetére
Szép, nekem biztos nem jönne össze 4 win, lassan szokok meg játékosokat, a draftban az elég nagy öngól
Azért a 2 tokent eltolom Toty előtt, ha más nem sbcre elnyitom a kőkemény Gold Packokat
-
Sasa22
tag
válasz
marcess
üzenetére
Itt a fòrumon màr többször volt tèma, èn mindig azt mondtam, hogy pròbàlja ki aki teheti,nagyon nagy èlmèny vele lőni a gòlokat!
Nàlam 500 meccsen 700 golnàl jàr ès 400+ assistnàl, 2 csatàros rendszerben! Div1-2 ès WL meccsek vannak ebben szinte kizàrolag! Abban igazat adok nandinagynak- hogy vannak àr/èrtèkben arànyban jobb jàtèkosok nàla, de basszu emberek Puskàsrol beszèlünk, kinek nagyobb èlmèny Neymar ès Mbappeval jàtszani mint Öcsi bàcsival?
Top 5 base ikon, ès egy beast, ha 4* WF lenne akkor Pelè/Eusebio àrban menne! -
Nandinagy
addikt
Megmondom őszintén nem szivesen adok tanácsot olyan játékosokról akiket nem használtam. Ikon csatárom meg idén még nem volt.
esetleg Prime Larsson,Prime Crespo vagy baby Butra, mid Sanchez jobb lehet náluk. De én nem igazán ajánlok 500k-s ikon csatárokat. Valószínűleg nem véletlen olcsóak.
Ha viszont mindenképp ikon csatár kell akkor mondjuk mid Henryt tudom ajánlani 7 chemen is akár. Ő tavaly brutális volt nálam mind passzokban mind tekerésben/befejezésben+nálam nagyon is 2 lábas volt. -
gjoe
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Még mindig csatár dilemmám van.
Szerinted [drogba vs suker] melyik a jobb?
drogba agresszívabb jobban fejel viszont suker jobb passzban. Cselezni nem sokat szoktam a dribbling annyira nem számít.
CR érkezne valamelyik mellé. De más ikon csatár javaslat is jöhet. -
v-man
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
A serie a fehér, kék mintás labdát v a Bundesliga fehér+lilás+zöldes labdát használom, mind a kettő jól látható és szerintem jól is néz ki

Fontos hogy fehér legyen az alap szín, azok láthatók legjobban. Amúgy akkor remélem a különböző hálókat is elveszik, a fekete kifejezetten zavaró szerintem. -
dkaro
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én nem nyúltam hozzá, szóval amelyik az alap nekem az jön be.
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Jó munkához idő kell, Kanadában ezt szorozd be még 2-3mal
Én a sima EA black/white-ot használom.
-
elod22
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nekem az a lényeg, hogy jól látszódjon a pályán. Én a sárga vagy fehér labdákat szeretem, a többi már ízlés kérdése.
De a piros labda zöld pályán nekem, aki színtévesztő vagyok, elég kellemetlen volt sokszor.
-
eM'82
addikt
válasz
marcess
üzenetére
Na végre! Fax tele volt már. Este levett fényerővel tolom, ehhez még hozzájött a fekete labda, és csak imádkoztam hogy nálam legyen a labda.
De a legszemetebb az árnyék nélküli labda volt, nem is értem azt hogy engedhették. Azt hittem először hogy bug... Aztán kiderült higy feature.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Android szakmai topik
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Okos Otthon / Smart Home
- Steam topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
nem panaszkodom. Megvettem CR-t 1.060-ért. Igazából biztos lesz olcsóbb de nagyon kivoltam éhezve, hogy kipróbáljam
fifa web app sem megy...