Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
Hát én elakadtam. Nem bírok dönteni
Segítsetek, ti kit választanátok belső védőnek? [link] Ez lenne a csapat. -
Nandinagy
addikt
válasz
Tomi0703
üzenetére
Add el most. Kapusokról van szó amiknek sosem megy fel az ára. Tavaly TOTY Alissont a legjobbkor adtam el 490-be mert onnantól meredeken csökkent. A toty kapusok meg minden évben hulladékok. Ha vársz befog esni az ára.
#9992Kristof_94
Nem jó camba
cmben is gólerős lesz de én nem szólok bele, hogy hol akarod játszatni.9-2 a wl eddig. A 2 vereség fele-fele arányban az enyém meg ea hibája
Tizit lőni még mindig én nem tudok, de az, hogy letámadásnál direkt rosszak a passzok az meg az íé sara.
A cr-ribery-neymar tengely nagyon jól működik hálistennek

A maradék 20 meccsre meg jön headliners Diego Carlos(4 weak miatt megtetszett) aztán meglátjuk milyen lesz
-
sz_abika
addikt
-
Zimmi91
addikt
De jól jött ez a mid icon pakk, 20000 és alatta vettem 80db David Silvat most 28500ba mennek 😀
-
K.J
senior tag
Megcsináltam még 2 db tokent, ami az ultimate packokhoz kellett. Rögtön az első WO, viszont egy Pogba jött, aki már van a klubban és szintén untrade. Vagyok bajban, mert nem tudom belerakni semmibe, quicksellezni meg nem akarom, mellette még 2 db 83-as player lóg a levegőben. Mi a frászt kezdjek vele? Egyik SBC-t sem akarom kirakni, mert nem illenének a csapatba. A másik packot is ki kellene nyitni.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
toxicjew
üzenetére
Nekem is egyre csábítóbb, mert ez a nyomorult up nem ad toty lapot. A 2db 84-es szerintem a duplákból szépen meglenne, 85 szintén. Az utolsó kettő necces, de kisebb ráfordítással megoldható.
Cam lenne. Aki próbálta, megéri? A sima nekem nagyon adja, tegnap volt olyan meccs ahol 5 gólt lőtt, pedig nem erőltettem. -
toxicjew
addikt
Na POTM Fernandes kijött 100% untradeből és klubból, 1 coinban nem került
Így azért tényleg nem volt rossz ez a pack opening
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nem 70 bundást raktam ki. Vegyesen spanyol,pl,németet. Egyik ligában sincs WO?
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nekem nem kell TOTY. Elég lenne pár WO. De 60 premium upgrade után sem kaptam még. Nevetséges komolyan... Már egy Müller,Hummels vagy Sommernek is örülnék ehelyett van 1 db bundes rare lapom és nyilván az lesz a következő upgradeben az egyik rare

-
Mrguba
őstag
Na gyerekek asszony puffogott hagyham mar abba a fifat mara mert csak na..
Momdom van 2 ultimate pakkom.
Ha nyitsz 1 totyt abbahagyom.
Erre elso pakkbol kinyitotta ezt a Robertsont es Immobilet egyben 🤣🤣🤣🤣untrade persze
Nem abba kellett hagynom mara a fifat??

Epp elotte nezegettem megveszem Robertsont.
Mar nem.kell -
m4rk.89
aktív tag
Sziasztok!
FUT-hoz tudnátok valamilyen how to guide-t küldeni? Sokat olvastam róla, de nem igazán értem a rendszerét.
Illetve érdemes megvenni a 21-et? Gamepass-os 20-al játszom jelenleg.
-
Tomi0703
addikt
No, en is vegeztem a 60 pakkal, bar nalam a Rare Players pakk volt a legjobb. Egy rare electrum players pakkbol jott egy toty Neuer, szerencsere eladhato. Azon kivul viszont semmi. Egy Szczęsny meg aztam a tobbi mind 84 alatti. De ami erdekes, hogy a 84-83-asok is amiket nyitottam szinte mind untrade. Pedig a 60 pakknak az 1/3-a volt csak untrade. Az eladhatoak inkabb 80 vagy az alattiak.
A totynak mondjuk orultem, bar mikor lattam, hogy az lesz, gondoltam csak ne Neuer.
-
dkaro
őstag
Ezt az új Grealisht használja valaki? Gondolkozom rajta hohy lecseréljem Martialt
-
v-man
őstag
Én is századik upgrade körül járok, La Ligát erőltetem, de siralmas. Már legalább 4 órám ráment, és semmi, de semmi értelme nem volt.
A legjobb egy Oblak, azon kívül volt egy Kroos, meg Pique, Lenglet, néhány Koke, Oyarzabal, de se egy színes Navas, vagy de Jong nem volt képes esni, nem hogy TOTY.
Eleinte még a kék fény besz*pattott, de már szenvtelenül fogadom a sokadik Champions Leage Correákat. -
sz_abika
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
thebigK
üzenetére
Itt 6/4, de elég trágya, ennyire volt ma időm, mert nyomtam a csomagokat... Holnap így 10 győzelem kellene, de majd okosan, higgadtan meglesz.

Lecsúsztam 2 millió zseton alá, szóval egy 300-400k már elmehetett az upgrade csomagokra. Talán 70-100 PL premium csomag között járhatok eddig. -
Tibson
tag
Csapatépítésben szeretnék segítséget kérni. Jelenleg így néz ki a csapat: [link]
Kiket javasolnátok a csapatba? Elsősorban Beckham lassúsága zavar. Gondoltam a helyére Messit vagy az SBC-s Cristiano Ronaldot, de nem tudom RM pozícióba mennyire lennének jók? Általában 4-1-2-1-2-őt vagy 4-4-2-őt játszok.
Akikre én gondoltam:
Lenglet helyett Varane
Carvajal helyett a season progressben a 30. szintért járó Emerson
De Jong helyett a TOTY nominee Nabil FekirMost van 315K coinom. Esetleg kiket adnátok el plusz coinért? De Jong, Mendy, Casemiro, Kroos, Canales, Oyarzabal untradeable.
-
|AP|
veterán
sokat ne várj az ultimate packért, vagy csak én vagyok tényleg elátkozva.
A tegnapi nyitások kudarca után ma kiraktam a Laliga sbc-t, és sikerült az egész procedúrát 0, azaz nulla értékelhető lappal zárni... komolyan mondom, meg sem tudom mondani mi volt a legnagyobb rating, mert annyira nem volt emlékezetes.Nekem most eléggé elment a kedvem a pack nyitogatástól egy jó időre. Játszogatok, aztán majd lesz valami...
-
toxicjew
addikt
válasz
thebigK
üzenetére
1. wl amit kihagyok idén, nem így terveztem de inkább eladtam a csapat mozdítható részét és hétfőn összerakom az újat. Ezzel a szarral már nem hiszem, hogy bírtam volna idegekkel a wlt. A gameplay meg sajnos várható volt, hogy ilyen lesz, háttegnap még a menü is laggolt sokszor meg volt, hogy fél percig nyitott ki egy packot
Chill hétvége
-
ebayer
tag
Sziasztok! Le tudná valaki írni, hogyan kell védekezni? Főleg online van probléma. Egyszerűen képtelen vagyok elvenni a labdát az ellenféltől. Tök mindegy kivel játszom. Ilyenekről sehol sem találok leírást a neten, csak a taktikai beállításokról.
-
thebigK
addikt
Kabare ma a jatek. 6 meccs, 3 vereseg, olyan undorito lassu szar jatekmenettel, hogy az siralmas.
-
dkaro
őstag
Még pénteken nyitottam egy Kanet, mondom de jó lesz most a Grealish objecthez. Sztem ilyen gyenge 85 feletti lapot még nem láttam, borzasztó.
-
jbalint18
tag
Sziasztok toty KDB-t próbálta már valaki,mik a tapasztalatok vele kapcsolatban ?
-
Mrguba
őstag
Na kit vegyek ki a szezonbol?
Pulisic jobb lehet mint otw jota..vagy gold son..vagy gold rasi??
Pl csapatom van -
gjoe
addikt
válasz
toxicjew
üzenetére
Tapasztalat nincs, de robi carlost én is kinéztemmár és majd be is szerzem, de nálam ez inkább érzelmi alapon, mert szerettem a játékát, kedvenc volt mikor még focizott.
Toty lapok közül szépen esik neuer és taa ára.
Gold messi is zuhan mint a kő,(xbox tegnap 350k most benézett 300alá) lehet majd veszek egyet robben helyére hétvégén. Nekem robben nagyon nem jött be. -
toxicjew
addikt
Van vkinek személyes élménye mid blanc, baby capita, prime cole vagy mid r carlos vmelyikerol? Őket néztem ki a védelem bal oldalára.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
negyven valamennyi upgradet raktam ki a premiumból+a non raresből 30-t. 0 ismétlem 0 darab WO jött. Nem totyt akartam csak a rengeteg untradeből pár foddert mert riberybe ment mindenki. A legjobb nyitás Marquinhos,Saul,Gulácsi lett

Mondjuk nem tudom mi legyen
Van 650k-m +RB Gimenez 200k. De egyrészt Gimenez nem megoldás másrészt nem fogok 800-900k-t kiadni egy 600k-s lapért(IF Walker). Jó lenne egy TOTY Ramos de az upgrade meg nem adott semmit coint meg nem akarok rá költeni
Ördögi kör. -
K.J
senior tag
-
Kristof_94
nagyúr
Gyakorlatilag majdnem minden 85 felettit vagy walkoutot kinyitottam a PL-ből 1-2 kivétellel, de a TOTY nem akar jönni... Legutóbb pl. Kanté, aki kivételesen a premiumból és nem a 3 laposból jött. A szezonos prime PL csomagból walkout sem jött... Kezdem feladni...

-
Stylerr
addikt
FB CR7 ugyanúgy OP a statok ellenére. Ennek oka a body type.
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Először 4222ben gondolkoztam és 2 camot raktam még be és ő lenne az egyik, B Silva meg a másik Hagi mellé. Aztán néztem meg a 442t és tettem be Neymart és Salaht, mint olcsóbb megoldás. Alapvetően 4231ből indulok, de szinte mindig áttérek 442re, ehhez 2 gyors ember kell szélre, Cantona pedig nem az, ahogy Hagi sem és ez a verzió jóval olcsóbb és marad még legalább 1 minőségi játékosra, de lehet 2re is. Ahh felrobban a fejem, nem tudom hogy lehetne a legtöbbet kihozni ebből
CR egyelőre pihen, annyira magas az ára, hogy addig nem veszem meg, amíg 1m körülre nem esik be. Kantét imádom, de annyira 1 dimenziós játékos, hogy jó lenne már vki helyette, ugyanez VVD, egy vadállat, de már túl lassú és clunky. Viszont nem akarok Brunon kívül más untradet megcsinálni aki ilyen drága, nem akarom lekötni magam, hogy aztán ne tudjak variálni kedvemre... -
toxicjew
addikt
[link] Ez lenne a kiindulópont. Hogy fejlesztenétek még? Kanté helyett vmi összetettebb kp de tudjon védekezni, vagy VVD helyett egy gyorsabb cb? Ezeken agyalok most. 1.7m biztosan van rá, de akár 2m is lehet. Help
PC. -
mcwolf79
veterán
Ha egy küldetésnél a cél hogy midfielder -rel kell gólt lőni mi számít ? A játékos posztja, vagy azt hogy hol jàtszatom? Teszem azt az annak számít ,ha ST-t jàtszatok CM pozícióban? Vagy csak M végű pozi a jó ?
-
Nandinagy
addikt
válasz
taylorp
üzenetére
Biztos, hogy befog de ahogy néztem a kis ligás lapok semmit nem drágultak.
Se játékos se trade packok nincsenek így senki nem rakja ki a 10k.s sbc-ket 12k-s packokért.Közben megszültem a csapatot(maradt 700k). Ribery meg Felix a 2 szélső. Végül nem lett 352 a hétvégére mert nem gyakoroltam hétköznap így meg nem akartam a wlt elkezdeni
Ribery nagyon tetszik egyébként. RM-ben eddig Rashford volt és szökőévente lőtt gólt. Na Ribery 10 meccs 9 gól eddig és nagyon jó, hogy mindkét lábával tudok lőni
Gimenez eladható szóval kb. 900k-m van. A baj az, hogy nem fogok 1 millát adni if Walkerért mert annyit nem ér. Meg IF Gomez sem 650k-t.De tegyük hozzá, hogy IF Neymar sem ér 2.2 millát
-
taylorp
senior tag
Szerintetek a portugál liga be fog kerülni az sbc-kbe? Mert ha nem, akkor mehetne minden lap upgrade-be.
-
toxicjew
addikt
Na hát lezajlott a pack opening
Először is köszi mindenkinek aki kitartott, tudom nem volt a legizgalmasabb, meg én is hót álmos vagyok aztán nem volt vmi nagy hangulat
De tényleg kösz, hogy végig néztétek.
Spanomnak jött IF Neymar az új Robertson meg Navas, nekem Prime Hagi, új Immobile és szintén Navas. Mind untrade, úgyhogy bankot nem robbantottunk, de discardból bejött bő 350k és rengeteg fodder amiből meg tudom csinálni vagy POTM Fernandest vagy Cannavarot vagy nemtom még kit. Nem mondom, nagyon örültem volna egy Totynak, főleg ennyi packból, de nincs okom panaszra
-
EA's hit
addikt
CR7 from Aliexpress
-
Nandinagy
addikt
Az a baj, hogy tavaly is csak talán a 100 legnagyobb +-t kapó kapott upgradet. Bruno tegyük fel kap +1-t azzal nem fog bekerülni a 100-ba szerintem. Tavaly sem kapott egy csomó játékos aki megérdemelte volna csak akik ilyen +2-3-4-t kaptak mint Werner,Vardy,Haland.
#9909Gaborz1
Tudom. De van rá még 35 napod. Szerintem kényelmesen kilehet annyi idő alatt rakni
-
eM'82
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Bruno Fernandes elvileg erre a teljesítményre kell kapjon winter upgrade-et, nem? Így az összes lapja, köztük a POTM-ek fejlődnének. Így még szimpibb lenne az a lap. (sikerült egy Navas, Ziyech, Saul untrade duplicate-et összeszednem, és szép lassan be kell szórjam őket valahova).
Jobb szélre meg mehetne CR7 Light
-
Nandinagy
addikt
Ha valaki előre gondolkodik akkor például ott lesz nemsokára a future stars Szoboszlai lap is akit nem fognak tudni elbaszni mert 4/4 és a hero lapjának is jó statja van
Szóval ezért vonz engem Boateng egyébként meg mert van egy untrade fejlődős Akanjim és egész jók lennének egymás mellett.Csak nincs értelmes rb így, hogy Laimert kihagytam.
-
sz_abika
addikt
Kár érte, pedig keresek egy RWt, de Garrincha szinten senki sincs
-
Gaborz1
senior tag
Van egy nagy adag magas ratinges untrade lapom. Ezekből 4db 84es és 5db 83as dupla untradem, amik miatt most nem tudok nyitni, hiába is csinálnék mondjuk upgrade pakkokat.
Érdemes lenne mondjuk egy base/mid icon pakk sbc-t kirakni belőlük amíg TOTY van vagy várjak szerintetek másik sbc-re, vagy kapjam ki Dybalát?
Új hozzászólás Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- Akció! Csere-Beszámítás! Sony PS VR 2 Headset. Gari-2027-05-05
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Segítsetek, ti kit választanátok belső védőnek?
Nekem a QS listámon van vagy 3, még nem tudom mire verjem el 
Az lesz, de meg varok vele mig vege az eventnek. Utana szerintem feljebb megy az ara. Most sok van a piacon belole.
Így azért tényleg nem volt rossz ez a pack opening