Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
CR egy isten. Bánom, hogy nem vettem meg hamarabb. Viszont mióta itt van, Neymar meg Felix 4 méterről sem képesek kaput találni. Az első 2 wl meccsen 7 gólból 6-t ő lőtt. Nélküle kb. 0-2-be állnék 2-0 helyett

Tökéletesen bemutatja ez a helyzet is: [link] . Pedig a srác nem nagyon tudta hova váltson
Onnan tudom, hogy a játék éppen játszhatatlan, hogy a játékosaim felpöccintik a labdát labdalevétel előtt. Mint általános 3.-ban.Gomez még mindig jó védő de Akanjinál kategóriákkal rosszabb sajnos. Mondjuk Alissontól vártam egy kisebb ugrást Bürkihez képest de 2 év alatt nem sikerült egy értelmes kapust találnom aki tud védeni.
-
thebigK
addikt
Szemre kicsit visszaesett a játéka, mert totál csapágyasra van járatva sajnos, de kihagyhatatlan, bár több pihenőt érdemelt volna, vagy kellett volna neki adni decemberben. A statisztikái alapján viszont simán rászolgált, és továbbra sem játszik minden meccs 90 percében CAM-ot, sokszor feltűnik a vonal mellett, vagy rengetegszer mélységi irányítóként
-
K.J
senior tag
Egyébként hogy látjátok? Valóban megérdemelte az újabb POTM lapot? Kíváncsi vagyok a véleményetekre!
Én elbohóckodom az untrade gold lapjával. Kinek kellenek ezek a túlhúzott sz.rok?
-
eM'82
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Neeeeeeeeee :D
Ez komoly, hogy már megint ő -
Nandinagy
addikt
-
Madn!ght
addikt
Még egy Bruno PoTM lap

... és ugyanúgy 1,1 milla, mint az előző 😎 -
Zimmi91
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
2 nagy eladható nyitásom volt Mbappe és KDB, na azt a pénzt nyúlta le az EA, azóta nekem is kb mindenki untrade aki nagy, de én betudom építeni (
) szal nincs vele bajom.
Sokkal jobban örültem vna egy eladhatatlan Mbappenak akkor azóta is kezdő lenne
Még nem raktam ki, talán ma, de lehet nem is rakom, ott van Seedorf meg Marquinos, Toty alatt/előtt úgyis megakarom venni Mbappe CR párost így Bappenak perfekt link lesz Marquinos. De majd eldöntöm még, milyen vonal is legyen

-
dkaro
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Mert úgy se tudnád beépíteni
-
Mrguba
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Szerintem teged mindjart megsajnallak
-
Mrguba
őstag
válasz
Digestive
üzenetére
Nekem az osszes fifaban valo nyitasom a heten dobta a legnagyobbat...
PL csapatom van es jott egy MBAPPE eladhatatlan
JAtszottam vele kb 20 meccset de eskuszom erzetre sokkal jobb gold WERNER es AUBA elol
NEm tudom normalisan 10 esen beepiteni csak olyanokkal akik nem katszananak alapbol.
Mint Lacazette..Martial.Gucci. -
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
-
Digestive
veterán
Akkor az lehetett. Csak meglepődtem.

-
Nandinagy
addikt
válasz
Raunchy
üzenetére
Lehet ellene mit tenni.
Kell hozzá 2 db min. 4/4-es középpályás akik alacsonyak és/vagy gyorsan fordulnak. Ha letámad bal stickel forogsz 2-t labdával és már lesz passzsávod. A weak miatt meg mindkét lábbal jó passzokat fognak adni. Bruno ilyen nálam de Essien nagyon nem és állandóan ott fognak meg. Ilyenkor Essien helyett Atal szokott jönni mert ő is eleget tesz ezeknek.Hát igen a passz az szar. Azt max úgy tudod kiküszöbölni ha tartod a labdát és csak a biztost vállalod el. POTM Bruno nálam mostanában olyan, hogy a meccsen ad 2 olyan labdát, hogy csak tátom a szám ezt ,hogy a faszba tette oda , meg van 2 olyan passza a saját térfelemen amikor azt nem értem, hogy ezt hogy nem tette oda.
-
sz_abika
addikt
Hát nem tudom Mendyt mit fikázzatok, Alessandrinimet 10/10 levadassza

-
-
mcwolf79
veterán
Nem úgy volt hogy a saját vàlasztott labdát kell lesnem meccs alatt? Akkor ki a πcsàért vannak még a mindig nyomorék színű labdák a meccseken???

-
Raunchy
tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Én div 2-3 között ugrálok, sajnos 2esben nem bírok megragadni. Amennyire jól ment a játék elején, most szenvedek mint a kutya. Nem lenne baj ezzel a letámadás és indítás komboval ha tudna az ember ellene valamit tenni, de nem tud. Ha én kapcsolom be, akár dpadon akár tactics fülön, közel sem úgy működik mint az ellenfélnek. Engem úgy kontraznak le hogy lassan 6 védővel játszom, nekem pedig folyamat felállt védelem ellen kell támadást vezetni.
Még ez sem lenne baj ha a játékosaim nem felejtenek el passzolni
De az a kedvencem amikor adok egy rossz passzt, de hiába tudnám a passzoló játékossal letámadni a labdást, egyszerűen lecövekel és nem reagál semmire. -
Nandinagy
addikt
Úgy voltam vele, hogy totyra 2-3 hétig div1ben maradok az ultimate packért. Ami itt megy....
Aki azt gondolja itt nem constant pressureoznek az emberek vagy tudnak védekezni az hatalmasat tévedett
Leikszelek egy kölyökkel aki hátul csak Klaiberrel védekezett. Mindenhova vele futott de annyira lassúak a passzaim, hogy ő hamarabb ért oda mint a labda.
Pelé-Varane mellől, Atal meg Gomez mellől fejelt nekem gólt ugyanezen a meccsen.Egyébként a meccsek 80%-a annyi, hogy vezetek 2-0-ra vagy 3-0-ra rámnyomja a pressuret azt a második félidőben 2 helyzetem nincs mert mozdulni se tudok aztán vagy kihúzom vagy nem.
A maradék 20-ban vagy hülyére vernek vagy jó meccset játszunk és nyer valaki. Mendy egy hulladék lett 2 hete. Sosincs a helyén vagy folyamat elcsúszik ha ottvan. Kétszer megjáratja az ellenfél a labdát azt a jobb szélsője előtt 10 méteres lyuk mert mendy magától elment valahova. Próbáltam visszajátszásból kitalálni mit akart de egyszerűen képtelenség rájönni.
Ha német vagy olasz ellenfél van egy dolgot játszik: A saját térfeléről háromszöggel indítgatja a csatárait és ha elveszti a labdát full pressure. Ennyi a játék mindenkinél
Szerintem derankolni fogok ha nem akarok korán őszülni. -
Nandinagy
addikt
Nehéz dolog ez. Ha véletlenül holnap jönnek a nomineek akkor megint nem lesz nyitható CR szóval ha emelkedni nem is de stagálni lehet hogy fog. Ha rögtön utána meg a TOTY jön akkor megint nem lesz nyitható gold CR.
Azért vettem meg mert úgy voltam vele, hogy ha beesik 1 millára sem bukok annyit mint amennyit nyerhetek ha visszadrágul.
A tavalyi CR meg kiindulási alapnak sem jó mert nem volt meta lap. Tavaly konkrétan 1.2ről 800k-ig zuhant 2 hét alatt. Idén meg 3 hét alatt 100k-t ha esett.
-
Nandinagy
addikt
-
thebigK
addikt
válasz
Zimmi91
üzenetére
Azt tudjuk hogy iden neked még a sima gold upgrade is jól adná
Durva amugy, hogy rewardok utan mennyire visszadragult megint a piac, legalabbis PC-n. Reggel vettem egy CR-t 1.250.000ert, ugy hogy magasan az volt a legolcsobb es a kutyanak se kellett fel oran keresztul, tehat nem is snipe volt, gondoltam a hetvege felére marad, de 1.340.000ert el is vittek, ami lófasz profit szinte, de tovabbra sem rewardok alatt/utan kell vasarolni, hanem mindig elotte, aki esetleg meg nincs iden tisztaban a piaccal, az jó, ha tudja -
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Csalódott vagyok amiért bronze benchelsz
Amúgy jó kis csapat, irigylem azt a piros Rashfordot
-
Raunchy
tag
Sziasztok. Ezt a 85*5 és 83*25 swap pakkot érdemes eltenni TOTY ra szerintetek?
-
|AP|
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
a 3 bronz csere azért van, mert így alacsonyabb ratingű ellenfeleket kapsz wl-ben?
-
|AP|
veterán
a week1-gold objectek közül, amikben LW, RW játékossal kell gólt lőni/beadni, ott magának a játékosnak a posztja számít, ami a kártyáján van, vagy hogy felállás szerint hol játszik, vagy esetleg mindkettő?
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Milyen csapatod van, hogy soha, senki nem fér be?
-
gjoe
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Az a theo nagyon jó lenne ide is.
Picket csináltam vagy tízet is de semmi értékelhetőt nem adott.
86+ már mikor jött a belga zászló tudtam mi lesz. hazard. Már vagy hatodszor nyitom ki. -
Kristof_94
nagyúr
Továbbra is csinálgatom a 80+ picket és egész jó. A legutóbbiakban ott volt Digne, HL Upamecano és egy kék Varane. Utóbbi kettőből a chem miatt egyik sem fér be, de egy francia csapathoz jók lehetnek. Tegnap meg a 86+-ból HL Hernandez. Ha már ennyire jönnek a franciák, akkor adhatna egy untrade Kantét is.

-
gjoe
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
na egy ilyen monitor kell nekem.
-
dkaro
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Elfárad az ember nyaka egy meccs alatt annyit kell forgolódni.
-
|AP|
veterán
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
az szép... itt már a radar felesleges

-
LendvaiFeri1
veterán

-
Kristof_94
nagyúr
Pick: Nesyri és Taremi, ezt uberelje valaki.
Packok: Nagy értékű nem jött, de kaptam pár foddert. Neuer, Havertz, Szczesny, Rodri. Illetve 80+ pickben Alaba, Ederson. -
sz_abika
addikt
Zahavi + Hakimi, utóbbinak kimondottan örülök.
-
toxicjew
addikt
G2 Kent és Zahavi, még jó, hogy az 1. pickben nem Zahavit vettem ki, mondom egyrészt úgyis beadja megint, Kent meg túl meme ahhoz, hogy ne őt válasszam

Kristóf: és ez még a jobbik verzió, én 2 hét múlvára tippeltem
-
LendvaiFeri1
veterán
Volt már rosszabb is.

-
gjoe
addikt
pick itt is zahavi
Csomagokat majd délután nyitom, kicsit érlelem őket. -
thebigK
addikt
Hurra gold1 pickek, Zahavi meg valami 81es fos
-
toxicjew
addikt

Közben kering egy ilyen info, remélem igaz
(sajnos nincs nagyobban) -
Bohus84
tag
Ha CR gólt lő, szerintetek kap record breaker lapot? Első hétvégém, hogy nem tudok játszani, max vasárnap este pár meccset, pedig most 4 picket simán össze lehet szedni.
-
Mrguba
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Aguinaga
üzenetére
Én igen, Theo Hernandez headliner lapja jött! Durva, hogy 600k, még ha untrade is. Beépíteni egyelőre nem tudom a chem miatt. Mondjuk a franciák közül ő a legjobb eshetőség a headlinerek közül. Son lett volna az igazán ütős vagy egy jó Goretzka. De talán Lozano a legjobb, megvan a TIF lapja, csodás super sub.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 3
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Építő/felújító topik
- Nintendo Switch 2
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby rádiós topik
- Milyen Blu-ray írót?
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P17 Gen1 - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Én is a gold lapjával tolom még mindig
kíváncsi leszek a ToTY lapja mit fog tudni.
) szal nincs vele bajom.
Amúgy jó kis csapat, irigylem azt a piros Rashfordot