Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen monitort vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Asztrofotózás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcess
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Az a gond, hogy Mbappe ennyi pénzért annyira nem extra főleg manapság, hogy az már fáj. Annyira meg voltam farok, hogy Marquinhost nem csináltam meg, mást meg se a ligue1 sem brazilt nem raknék be linknek Neymarnak. Imádkoztam, hogy vagy cm vagy St ikont adjon a base icon, hogy legyen linkem, erre beadta lb Petitet, aki talán a legkevésbé használható az összes közül.
-
Bohus84
tag
Mivel a múlt héten kipróbáltam pár hasonló értékű ikont, ezért leírom ha valaki prime Kaká-n gondolkodik.
A mostani ikon sbck ugye drágák, annak érdemes kirakni bárkit is akinek sok az untrade fodder.
442őt játszom, ha nem megy 4231. Ezért olyan kellett aki inkább st mint cam.
Kaká-t az rakja ki akinek pont fordítva kell. Tökéletes cam, használható st.
Passzai hibátlanok, jól lő és aki szeret cselezni annak nagyon jól jön az 5*skill. Unique body type teszi különlegessé szerintem, tavaly nem volt így. Nem éreztem a magassága és a gyenge balance ellenére sem lomhának, pedig hunter volt rajta. Mintha valóban Kaká mozogna a pályán(nem szerettem IRL, aranylabdát kapott pedig van aki jobban megérdemelte volna akkor és azóta is, szerintem nem volt annyira kimelkedő sosem, de ez mind1 most). Végíg bír 90 percet, amennyire kell gyors is.
Szóval akinek cam kell és van fodder az rakja ki nem fog csalódni. Én eladtam mert prime Dalglish egy állat st és nekem inkább az kellett
Ez már nem ide de volt mid itt Cantona. Ő nagyon nem jött be nekem. Lassú, nehézkes, és annyira nem lő jól, hogy ezt ellensúlyozza.
Mid Puskás(őt használnám szívem szerinte de) a wf nagyon lehúzza nálam. Minden másban patent.
Remélem segítettem valakinek
-
marcess
senior tag
Srácok gondolkodók Puskás beszerzésén. Melyik lenne jobb Puskás + Neymar (Mane-Robben) vagy Neymar Mbappe Cr (Robben)?
-
kisengi1
tag
Ha szerdán nyer a city akkor fog fejlődni Mahrez? Vagy mikortól számít a 4 győztes meccs?
-
Nandinagy
addikt
válasz
b.daniel
üzenetére
Mivel ha belegondolsz a nagyon kevés ps5 miatt a legvalőszínűbb akiknek jutott azok vagy streamerek vagy profik akiknek ugye szerzett a csapat vagy szponzor. Sajnos ez az éve ilyen lesz.
#8690dkaro
TOTY-kor fog jönni valami flashback lap ami jó lehet de olyan nagy durranást nem várnék. Max ha kidobnak megint valami Bruno vagy Firmino szintű sbc-t ami meg 1 millába fog kerülni. -
dkaro
őstag
-
b.daniel
senior tag
Sziasztok!
PS5-on más is tapasztalja,hogy sokkal nehezebb a WL, vagy csak nálam ez a helyzet ?
PS4-en mindig fix G2 voltam, megjelenéskor áttértem PS5-re, itt viszont még a Silver1 se jön össze általában.
Szinte kizárólag GodSquadok jönnek szembe, és a legtöbb meg játszani is tud.Rivalsban nem érzek különbséget,ott ugyanazt hozom mint korábban ,viszont a WL PS5-on számomra kb lehetetlen küldetés lett.
Más is tapasztal hasonlót ?
-
gjoe
addikt
A seasonos duncan cdmbe shadowal nagyon jo
Jól használható az a lap -
-
dkaro
őstag
Ha valaki lemaradt a tegnapi live streamről ma is van 10-től és a mai is ad tokent.
-
thebigK
addikt
Aki iden a 11eseket programozta, elmehet az edesanyjaba
Az elobb jott ellenem egy roman, 95os Pelevel. Foghatatlan. -
Kristof_94
nagyúr
Én Firminot nem tudom eldönteni, hogy kirakjam-e, megéri-e...
-
thEndeR
aktív tag
Nekem is ez az egy problemam vele, most jatszottam 5 meccset, otbol otszor kapott az ellenfelelem tizenegyest 4x Gomez miatt. Mondjuk az is erdekes, hogy en alig erek hozza az ellenfelemhez es fuj a biro engem meg felrugnak mint a szart es semmi.

En IF Mahrezt hasznalok, -1 -2 mindenben a HLhez kepest es 60-70k, en megvagyok vele elegedve, kicsit lehetne gyorsabb, de untrade ugyhogy sajnalnam a padra rakni.
-
dkaro
őstag
HL Mahrezt kirakta valaki? Kedvenc lapom a gold lapja de sokkallom a 86os squadot érte. Nem tudom kirakjam-e csak csere Garrincha mögött de így is nagyon állat.
-
Stylerr
addikt
Játék promójában volt ez a Meaningful moments? Azzal mi a helyzet? Szerintem simán elfelejtkezett róla az EA, mert egy olyan lap sem jött.
-
toxicjew
addikt
Kicsit csalódott vagyok, ez most csak g3 lesz, iszonyú hátszél van, a csapat is brutálisan le van már maradva a power curveben és katasztrófa a kapcsolat.
-
thebigK
addikt
Sima Bruno is tenyleg perfekt cm iden, atombiztos boxtobox. Prime Kaka viszont tavaly nagy spiler volt, IRL annyira nem csiptem, de meggondolom meg, lehet megszabadulok az untrade lapok nagyreszetol, kb egy fel millat kene rakolteni, hogy meglegyen
-
Kristof_94
nagyúr
Nálam 435 meccsen játszott eddig, mint középső CAM és egyelőre nem találtam a helyére megfelelő lapot!
-
Nandinagy
addikt
Mit kell ezen elmagyarázni? Az elmúlt 2 hónapban vagy 40-szer írta le mindenki, hogy Bruno fullos box to box cm lap. Ha a sima lapjára adsz egy shadowot akkor 76 def 75 phy lesz ami bőven elég a játék elején. Azóta jött 8 speckó lapja kb. amiből a headliners meg a potm totsig is elég lehet

Én a POTM lapját használom cm-ben Essien mellett. 136 meccs 29 gól 68 gólpassz úgy, hogy nem a támadás a feladata.CAM-ba túl lassú meg a dribblingje sem elég erős oda.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Bruno?
Ne idegesíts már
Hát Bruno cm lap Kaka meg támadó kp. Statok alapján amúgy nem rossz csak nem tudom a labdakezelése milyen. -
Mrguba
őstag
-
gjoe
addikt
Tokeneket begyűjtöttem de ez a wl egy katasztrófa.
Nyertem úgy hogy nem érdemeltem meg, és kaptam ki töbször pedig jobb voltam.
A rendszer megbundázza a meccseket, szégyen ez az egész. -
|AP|
veterán
szerintem vannak játékosok, akik tudnak gólt fejelni és vannak akik egyszerűen nem.
Nálam Umtiti az, aki szögletek után elég gyakran gólt fejel, még akkor is, amikor totál kezdő voltam és csak beíveltem aztán nyomogattam a fejelést.
Mással nem is tudom sikerült-e már (egy kezemen biztos meg tudom számolni) -
v-man
őstag
Muszáj lesz holnap lejátszani a wlt, sanszos egy újabb Messi lap, 2 parádés gól ma! 🐐🐐
-
thebigK
addikt
3 uj ikon SBC: Prime Kaka, Keane, Owen.
Kakat lehet kipattintom, unom a varakozast -
tutuhawer
őstag
SZevasztok
van egy PS4 meg egy PS5 kontrollerem is csatlakoztatva PC-re és érzékeli is , ok, de amikor indítom a fifa-t , akkor csak egyet érzékel, azt,, amelyiket először megnyomom.
A másikat nem.
Hogy tudok akkor egymás ellen játszani az egy képernyőn? -
Nandinagy
addikt
Lófaszt
Tavaly volt a legrosszabb. Senki nem tudott fejelni.
Idén nem tudom az ellenfeleim hogy csinálják de konkrétan volt olyan aki majdnem megvert csak fejesekkel. 3 gólt hozott össze meg 2 bravúrja volt a kapusomnak.De hogy egyet is értsek veled nálam totál használhatatlan. Néha van 1-1 fejesgólom szögletből de a játékosaim még a kirúgást sem tudják egymásnak lefejelni
-
dkaro
őstag
A fejesek ebben a játékban valami elképesztőek. Nyáron még az volt az egyik marketing duma, hogy mennyit javítottak rajta és milyen jó lett. Szerintem még egy fifában sem volt ilyen rossz. Tök mindegy kivel merre fejelsz teljesen random lesz.
-
gjoe
addikt
Sokaknál látom a kispadon a rating csökkentő bronzokat, ez csak placebo vagy működő dolog még mindig?
-
gjoe
addikt
válasz
Bence910905
üzenetére
3 wl játszottam ma és mindhárom ilyen volt. Egyet tudtam nyerni. Az első félidőben 5-0 ide, a vége 5-4 lett. Második félidőben mozogni nem bírtak a játékosaim.
Majd este próbálkozom újra hátha változik valami, még 6win kell a tokenhez. -
dkaro
őstag
Velem is olyan történt mint még soha. Az első 5 rangsoroló meccset mindig 5 vereséggel kezdem. Most 2-t sikerült megnyernem
Cél a 9 win ahogy jövőhéten is hogy meglegyen az utolsó token. -
Bence910905
tag
Tegnap este mi olyat tapasztaltunk amit meg soha.. En se hasznalok semmit.. Legrosszabb esetben is a stamina csik feleig mennek le az embereim
Full constant pressel jott az elenfel az elso perctol kezdve felidoben 3 - 0 ide 75perctol az osszes jatekosom staminaja 0 lett! Hosszabitasban kikaptam 5-3ra es az o jatekosai felig voltak 120 perc utan is nemtudom de kb olyan volt mintha megcserelte volna ez a szar a dolgokat
-
gjoe
addikt
Ez a wl sem lesz különb mint a többi.
Én nem használok constant presst, high presst sem nagyon.
Ellenfél ezeket fullon, és mégis az én csapatom fáradt el a végére, és kikaptam az utolsó 10 percben mert vörösben volt a csapatom. Köszi EA. -
dkaro
őstag
Ismét van élő twitch tokenért.
https://www.twitch.tv/easportsfifa -
sz_abika
addikt
Lozanóból a promó kezdete óta 8-at adtak el a piacon
[link] Mi érdeke fűződik az EA-nek az elkúrt price rangekhez?
-
sz_abika
addikt
83+ 25ös fodder csomag: HL Ings, Grizi, Modric, Verratti, Vardy. Duplicate Sterling es Gomez benne.
-
RigóZsolesz
tag
https://gamepod.hu/dl/upc/2021-01/08/969961_yfdnqsf3fhjnqu1c_screenshot_20210108-215117_companion.jpg
Meglepő, de most kaptam egy használható lapot

Mbappe, Mendy pick óta semmi hasonló nem volt. Mondjuk már mind a kettő, mint ha gyengébben muzsikálna.Ez a pick player most majd nem jól jött. Bár Kante nak jobban örültem volna
(Kante+Sissoko párossal el is lenne a csapat egy időre
) -
dkaro
őstag
Már van dátum hogy mikortól lesz nyitható a teljes toty csapat? Kezdek kifogyni a játékosokbol
-
Digestive
veterán
-
marcess
senior tag
Kérdeztem már pár hete, de most hogy már a TOTY is be van jelentve, szerintetek Mbappe-Neymar ára fog még jelentősen beesni, vagy csak az általános lassú csökkenés várható?
-
sz_abika
addikt
3.WL óta jatszhatatlan a játék, a piros connection percenkemt 1x. Nem tudom elhinni hogy csak én szopok, és senki se rinyál

500as UPC.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én azért kicsit meglepődtem
4 db 85-ös jött Wernert választottam. Tök mindegy igazából
Viszont a Tielemans biznisz egész jól megy. 700-750-be vettem és most stabilan 1200-1300-ba viszik. 500k-ból nagyjából 830-850k lesz
-
Digestive
veterán
Gyerekek olyan gusztustalan dolog történt amibe már többször bele szaladtam. Egyértelmű bizonyíték a piac manipulására! Hányni tudnék ettől a szar, szemét, geci bandától!
Kijött a Guedes objektív. Spanyol Managerial Masterpiece! Természetesen vettem pár 100 Diabyt és Waldot. Annak rendje és módja szerint 600ról 3000re ugrott fel. El is kezdtem listázni és vitték is azonnal és egyszer csak megállt!!! Rászürtem és mit látok?
950es áron 59 perc lejárattal egy pillanat alatt volt a piacon vagy 20 oldal... EA bácsi kibaszta a piacra!
Ez a legalja, ennél nagyobb hányás cég nem létezik a világon!
-
sz_abika
addikt
A 84es PP elég jol adja a lapokat ahogy látom Redditen. 87 Navas, 85 HL Ings, es 2 IF jött nalam.
-
LendvaiFeri1
veterán
Így hátha.

-
Nandinagy
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Ja gondoltam, hogy boras csinált róla videót, köszi
Skill arenaba gyakoroltam és az a vicc, hogy rákellett keressek a la croquettát hogy kell csinálni mikor 5 perc lőttem belőle 3 gólt. Annyira berögzült már, hogy fogalmam sincs a kombinációra
[link] Most ezt gyakorlom. El tornado meg Bolasieból is lehet a levegőben irányt változtatni és szinte levédekezhetetlen
A shoot cancelt meg láttam pár profinál csak eddig nem érdekelt. De kipróbáltam és elég jó auto block ellen
-
skroy
senior tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
RB-ben használom. Nálam fura mód jobban működik, mint LB-ben.
-
LendvaiFeri1
veterán
Mendy-t használ valaki RB poziban? Szívesen kipróbálnám Carvajal helyett.

-
dkaro
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Köszi!
-
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen NAS-t vegyek?
- EAFC 26
- Okos Otthon / Smart Home
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Arc Raiders
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Gyönyörű iPhone 14 128GB Kék - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest